Salutari tuturor motociclistilor :) Am si eu o intrebare legata de castile moto. Ce casti folositi voi? Nu vreau sa imi spuneti ce casti sunt de top, asta stiu, vreau parerile voastre in ceea ce priveste...? (mai mult)
Se poate sa imi spuna cineva care este diferenta intre un catalizator si o sonda lamda?
Cati mgp are nokia n97?
Va rog sa-mi spuneti pana la ce varsta este obligatoriu scaunul auto pentru copil? Va multumesc si astept cu interes raspunsuri la aceasta intrebare. Mihaela
Ce riscuri sunt ca sa le zic asa cand iti iei o Motocicleta pe strada ma refer de. sa dau un exemplu 97 cmc cu 4 viteze varsta 17-18ani.va rog cat mai multe exemple
Ascultati Mi-a disparut disk local D si acum nici nu pot sa-i dau scan la pc stiiti de ce va rog ajutati-ma plz plz. Mualtumesc. PS. E urgent
Am primit azi un casetofon pentru masina, dar nu stiu sa il montez. Are multe fire, ma incurc in ele. POZE : http://img693.imageshack.us/i/imagine0030a.jpg/ http://img717.imageshack.us/i/imagine0029.jpg/ Poate...? (mai mult)
am o intrebare pentru cineva care are si stie cat este o sonda litrometrica pentru ford mondeo 2001, mk3, 1998 cm3? va multumesc
DAU fUNDITA orcaruia daca la bikicleta nu merge frana ce trebuie sa fac?
Care este cea mai buna masina? Nu ma refer la vreun supercar... sa aiba raportul calitate/pret destul de apceptabil... apropo sa fie "tunabila" eu as prefera Opel Tigra :D
Salut, intentionez sa achizitionez un autoturism si doresc sa stiu care ar fi pasi de urmat si ce trebuie facut cind iti cumperi masina?
De data asta o sa va spun cu exacitate cum s-a intamplat tot accidentul, ii rog pe cei care-mi raspund sa citeasca cu atentie, sa nu interpreteze gresit ( problema cu distanta, sau mai stiu eu ce ). Mergeam...? (mai mult)
Cum vi se par ultimele masini scoase de DACIA?
Legat de permisul A1 si B1! 1. La ce varsta poti sa iti iei permis A1 / B1? 2. Le poti avea simultan? 3. Cat timp dureaza scoala pentru A1 / B1? 4. Aproximativ, care este de scoala pentru A1 /...? (mai mult)
Buna fetelor.Am o intrebare...cum se folosesc tampoanele o. b(ca un tub cu ata la capat)caci am 14 ani dar tot nu stiu cum se folosesc si imi este rusine sa o intreb pe mama mea.Va multumesc:X
Care este cea mai vanduta marca de masini?
Cat costa benzina in ziua de azi.De ex cat costa sa parcurg 300 km cu masina?
Am un BMW 752 si nu stiu unde sa gasesc o cutie de viteza tiptronica in 6 trepte si cam la ce bani o gasesc
Salut puteti sa imi spuneti si mie niste scoli de soferi categoria A mai ieftinache din Bucuresti (nu conteaza pe ce motocicleta, permisu sa iasa)?
Am intrat in depasirea unui autovehicul, am semnalizat regulamentar ajungand in spatele lui la 5 m, el a virat brusc stanga fara sa semnalizeze si sa se asigure ca din spate nu-i vine nimeni, am facut...? (mai mult)
cine are ford mondeo din 2001tdi cu toate dotariile? as vrea sa aflu m-ai multe informatii sigure
Pot folosi o lada priza de la bricheta masinii pentru a alimenta in paralel un sistem de navigatie si o lada frigorifica cu ajutorul unui splitter?
Mai respecta cineva in Romania regulile de circulatie? Azi mi-am luat injuraturi pentru ca am acordat prioritate unor batrani:)) Daca opream masina aia sareau si sa ma bata:|
Deci, de ce ia apucat pe toti cu menstruatia? si la scoala a venit ima de la always si in reviste numai absorbante! Voua nu vi se pare?
poate cineva care chiar stie sa-mi spuna daca intrebarile de pe www.drpciv.ro sunt cele care pica atunci cand sustinem proba teoretica pentru obtinerea permisului auto.
Stie cineva cum se aude o masina pe gaz cu toba sport? in general logan
Vreau sa stiu si eu care e cea mai buna carte de legislatie si chestionare pentru scoala de soferi? dau fundita;)
Care sunt vitezele maxime admise pentru subcategoria de autovehicule B1? Variante de răspuns A. 90 km/h pe autostrăzi, 80 km/h pe drumurile expres sau naţionale europene şi 70 km/h pe celelalte...? (mai mult)
Am o cunostinta care a facut scoala de soferi cu un instructor care nu ii explica deloc si tipa la el si vrea sa stie daca poate sa dea traseul cu un alt instructor, sala ar avea peste 10 zile de dat.
Cat costa sa inmatriculez o masina din 2006 cu motor de 2.0. Imi poate spune cineva? Merci.
Cat ma costa sa inscriu un motor de viteza de 600 cm?
Stie cineva daca se potrivesc jentile de pe un golf 1 pe un matiz sau chevrolet spark.(ma refer la prezoane)
Ce stocheaza un tahograf?
Cat este ecartamentul masinii Mercedes amg 63 ml?
Stie cineva care sunt firme apreciate in pregatirea, examinarea si acordarea atestatelor pentru conducatorii auto? Multumesc
Ce parere aveti despre BMW X5? :-S
Firmele de blocari auto, au legal dreptul si la aplicarea amenzii pentru parcare fara autotaxare? Adica platesti amenda pentru neplata de autotaxare si platesti si pentru deblocarea masinii. E corect?...? (mai mult)
Care dintre conducătorii de vehicule, ce se apropie simultan de o intersecţie, are prioritate de trecere, în situaţia în care unul întâlneşte indicatorul „Oprire", iar celălalt indicatorul...? (mai mult)
Salutare. Pentru Bucuresti: Imi poate spune cineva care sunt prevederile legale cu privire la parcarile de resedinta? Citisem prin presa ca locurile platite la primarie, sunt de fapt ale celui care plateste...? (mai mult)
Cam cat se mai da spaga acum ca sa iei permisul auto?
Am auzit ca francezii vor sa mute linia de fabricatie Dacia Duster in Maroc, fiind forta de munca mai ieftina... ce parere aveti?
Spuneti-mi si mie vreo joaca ca in GTA sa cumperi masini, case si sa faci misii?
Ce motor(diesel sau benzina) ar fi mai potrivit pentru o masina mica de teren cum este suzuki:vitara; samurai:jimmy?
Navigam pe net si am dat de asta http://www.auto3d.ro/anunturi-auto/BMW-X6-2008-39.htm. Nu obisnuiesc sa caut masini pe net de vanzare dar am dat de site-ul asta si am vazut. Cum poate fi un BMW X6 120€?...? (mai mult)
Spuneti-mi un site cu masini super tari :X si scumpe:)) urgent!
Cum se face un blog? :(
Pot sa-i pun filtru` de masina la atv? [m]
Salut am o masina volkswagen 1600 tl model anul 1966, veche clasa masinilor de epoca si nu stiu pretul ei de vanzare, spun asta pentru ca a venit un cumparator, nu a oferit un pret, si nu stiu...? (mai mult)
Salutare! Stie cineva cam in cat timp se umfla o roata de masina pana la 2 BAR cu o pompa de picior cu 2 cilindri? Pt ca am umflat o roata pana la 2 BAR cu o pompa automata in 30 minute.
Ajutati-ma va roooog:(((( Nu pot downloada nimic, nu mi'arata pagina toata iar messengeru mi se tot blocheaza:( Ce sa fac? Oare am virusi pe calculator? Trebuie sa intru neaparat pe mess iar pe meebo nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
tonyc7 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a