Cit costa pompa de servo frina la dacia 1310 li pe injectie
Ce sa fac ca iubitul meu sa se simta cat mai bine cand facem dragoste?
Unde imi pot scana calculatorul meu online de virusi?
Cand vom adera la spatiul shengher este posibil ca taxa auto de prima inmatriculare aduse din import se poate scoate?
Daca am cartea de munca cu jumatate de norma pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului la fel ca o persoana cu norma intreaga?
Am si eu o intrebare, daca in cartea de munca figurez cu jumatate de norma, pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului la fel ca o persoana cu norma intreaga? Va multumesc.
Unde pot vedea episoadele de la Fifth Gear sau Top Gear cu subtitrare?
am si eu o intrebare... unde pot gasi o benzina buna la petrom rompetrol mol lukoil? pana acum am bagat numai d la rompetrol de aia 98 cum so numi, si nu-mi prea place ca nu mi se pare ca se infice? (mai mult)
Ce ati alege dintre ford mondeo diesel model 2001-2002 si seat toledo diesel 2001-2002?
Daca am un pic de joc la pompa de apa la dacia ce se poate intimpla?
Va place noul model Dacia Duster? http://www.youtube.com/watch?v=Z4z__jTQklw
as avea o intrebare referitor la scaunul auto pentru copii. m-am decis sa-i cumpar fetitei mele de 2 anisori scaun auto dar sunt nedumerita de felul in care se ataseaza scaunul auto pentru...? (mai mult)
Am masina inscrisa pe numele de fata. Acum sunt nedumerita, ce trebuie sa fac? Trebuie sa platesc inscrierea inca o data?
Volkswagen Passat CC si Opel Insignia sunt masini coupe in 4 usi? BMW X6 e SUV coupe? Fiat Grande Punto Sport e un coupe sau hatchback? Care-i diferente dintre ele? Dar Fiat Grande Punto Sport in...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Dacia, Daewoo si Opel? Ce parere aveti despre Dacia Nova, Daewoo Cielo si Opel Astra Classic 2? Multumesc!
Ce parere aveti despre ford mondeo model 2001-2002 diesel? este mult la o asemenea masina 200 de mii de km?
Se este nevoie sa se demonteze chiuloasa pentru a se segmente un motor de 1900d renault
Dintre o dacia solenza, cielo si super-nova pe care o alegi daca te pricepi la mecania? vreau si eu o parere de un om care are habar cat de cat de masini si na. :P
Stie cineva daca se potrivesc jantele de la un wv golf 1 la o lada 2107?
A vazut cineva sau exista in Romania Bugatti Veyron? Ca eu n-am vazut. Multumesc!
Care este cea mai buna marca de scutere si cat costa acesta marca la cel mai bun modele de 50cmc, si care este cel mai buna motorizare pentru acesta(in 2 timpi sau 4 timpi si de ce)?
Am vazut ca nu se vand in S. U. A. marcile: Dacia, Renault, Citroen, Peugeot, Opel, Seat si F. I. A. T. Stiti de ce? Americanii nu prea vor masinile europene? Sunt masini ieftine? Dar am vazut...? (mai mult)
Ce marca de masini va plac? Ce fel de masini va plac? Multumesc!
De ce masini le de tonaj mai mare sunt pe motorizare diesel si nu pe benzina?
Vreti sa-mi dati si mie niste sfaturi? fac scoala de soferi; sala o iau mereu dar pic orasul interesant e ca atunci cand sunt singura in masina sau cu instructorul conduc fara nici o problema nu ma pierd...? (mai mult)
Ce fel de motorciclete va plac? Ce marca de motorciclete va plac? Multumesc!
Voi cum puteti trece peste o dezamagire?:|
Cum fac unii oameni de dau la motor mai multi cai putere, si cu cat % creste puterea? Si cum fac tot ei sa aiba un consum mai mic la masina?
Cum ne comportam cand întanlim maniaci a soselelor?
Spuneti-mi si mie va rog un service bun de motociclete in bucuresti(raport calitate pret). Multumesc
La ce se refera termenul de "tiptronic" la cutia de viteze?
Ce parere aveti ca soferi despre sosele groaznice din romania mai ales iarna si de orere petrecute in trafic ce ati schimba la situatia asta?
Se pot pune comenzi audio pe volan?
Cum se numeste portbagaju ala care se pune pa barile transversale la masini? ( http://www.dacia.ro/export/sites/default/dacia.ro/images/accesorii/logan-mcv/timp-liber/baretransversale.jpg bari din astea...? (mai mult)
Saptamana trecuta am fost oprit de un echipaj de politie si am fost depistat cu o alcolemie de 0.35 in aerul expirat, iar ca urmare mi-a fost suspendat permisu pentru 90 de zile. Pot sa dau testul acela...? (mai mult)
Ce motor preferati? Motor (Otto) pe benzina sau motor (Diesel) pe motorina? Daca aveti motor (Otto) pe benzina, sunteti de acord sa puneti si instalatia GPL? Aduceti argumente, va rog. Multumesc!...? (mai mult)
Ce masini se mai conduc cu b1 unu in afara de aixam?
Care stie ce fel de autovehicule se pot conduce cu b1 smart se poate comduce?
Cat costa o turbina de audi a4, 2003, 19tdi, pret nou sau s-h dar nu vreau presupuneri si alte cele multumesc tuturor.
Ce parere aveti despre motociclisti?
Ce inseamna ABT la volkswagen golf 6?
Ati avut permisul suspendat? Si din ce cauza?
Ce masina e asta: http://www.uncrate.com/men/images/2008/11/knight-xv.jpg?
E bun uleiul total quartz 9000 5w40 pentru o dacie 1310 din '90?
Spuneti, va rog, un link unde sa gasesc o programa&carte cu date tehnice, intretinerea, reparatia etc. a masinii nissan almere 2002(Se poate si alt an). Mersi anticipat :)
Cat ma costa scoala de soferi cu totul adica test psihologic, taxe, legislatie si ce mai e?
Stie cineva daca se scumpeste asigurarea obligatorie pentru masina? Si daca stiti spuneti-mi si cand se scumpeste.
Cine ieste aurel de la scoala?
Cat costa asigurarea CASCO a unui autoturism de teren 4x4 marca Hyundai Santa Fe, an fabricatie: 2006, 82.000 km, 2000 cmc, 140 cp? Multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
tonyc7 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.