TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
Spirituallife
în 1 Iulie 2022 | Spirituallife întreabă:

Buna ziua! Pareri despre facultatea de Limbi straine? Merita? Cam cat ar fi salariul unui traducator?

5
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 1 Iulie 2022 | 123gabialexandra întreabă:

Diferența dintre ISU și IGSU.

2
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 1 Iulie 2022 | 123gabialexandra întreabă:

Care e diferența între pompieri și ISU?

1
Răspunde Raportează
superpissy40
în 1 Iulie 2022 | superpissy40 întreabă:

Buna TPU! Aveti idee daca in Bucuresti exista un curs/formare in logoterapie? Ma intereseaza de ceva vreme insa nu am gasit, din pacate. Sau daca stiti o formare legata de partea asta spirituala(eu sunt...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Savannah2004
în 1 Iulie 2022 | Savannah2004 întreabă:

Ce locuri de muncă poți avea cu 12 clase si bac în România? Mă întreb asta pentru că am trecut a 12- a si după liceu aș vrea să mă angajez undeva, menționez că sunt la mecanică și când...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
CriStian17788
în 1 Iulie 2022 | CriStian17788 întreabă:

Salut, imi puteti spune diferentele dintre mascati, jandarmerie, politie? Si la care este mai greu sa intri. Dau funda

5
Răspunde Raportează
Marta123gh5
în 1 Iulie 2022 | Marta123gh5 întreabă:

Buna tuturor! Daca stiu limba Engleza la un nivel mediu, credeti ca o sa fac fata la Facultatea de litere, specializarea Engleza ( limba principala)- *spaniola, sa zicem (ca limba secundara)*? Imi...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Pichakchiu
în 30 Iunie 2022 | Pichakchiu întreabă:

Sunt deja în clasa a 11- a iar eu nu știu ce facultate să urmez. La început de a 9 a am vrut la politie, acum m- am răzgândit pentru că nu este de mine. Apoi și în prezent aș vrea la Litere,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Izabela000
în 30 Iunie 2022 | Izabela000 întreabă:

Daca termini o postliceala sanitara privata, o sa se puna aia 3 ani la vechime? O sa se adauge la salariu?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Iunie 2022 |

Cu ce facultati iti gasesti cel mai usor un loc de munca in domeniul studiat?

6
Răspunde Raportează
BuGsstormbunny
în 30 Iunie 2022 | BuGsstormbunny întreabă:

Ce facultate ati alege si de ce? 1. Instalatii 2. Geodezie 3. Cai Ferate, Drumuri si Poduri

10
Răspunde Raportează
kwolf151
în 30 Iunie 2022 | kwolf151 întreabă:

Trec clasa a12a și m- am gândit sa ma duc mai apoi la pompieri in cadrul academiei Alexandru Ioan Cuza din București.De pe net am aflat toate informațiile despre admitere însă nu știu cum arată...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Iunie 2022 |

Bună, la ce facultate pot invata ca web designer? Mulțumesc anticipat

5
Răspunde Raportează
Dltz12
în 30 Iunie 2022 | Dltz12 întreabă:

In cazul in care ma înscriu la o facultate la zi și, ulterior, înainte de începerea anului universitar, vreau sa schimb, la aceeași facultate, la învățământ la distanta, se poate face asta? ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dltz12
în 30 Iunie 2022 | Dltz12 întreabă:

In cazul in care ma înscriu la o facultate la invatamant la zi și ulterior, înainte de începerea anului universitar, vreau sa schimb la aceeași facultate, la invatamant la distanța, se poate ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Catalion
în 29 Iunie 2022 | Catalion întreabă:

In ziua de azi, mai e nevoie de adeverinte de vechime de la locurile de munca ca sa dovedesti anii lucrati, ca sa fie adaugati la pensie?

2
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 29 Iunie 2022 | numesiprenume0 întreabă:

Salut! Cât va fi salariul minim net in Germania de la 1 iulie 2022 pentru lucrătorii în producție? Dar cel mai mic salariu in funcție de domeniul de activitate? Mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
alinpetre
în 29 Iunie 2022 | alinpetre întreabă:

Salut, vreau sa ma duc la o facultate de asistenti medicali si vreau sa- mi satisfaceti o curiozitate, este posibil sa fac si modulul psihopedagogic in cadrul acestei facultati ca sa predau biologie ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 29 Iunie 2022 | numesiprenume0 întreabă:

Salut! Ce diferență este intre un registrator medical pentru internari și cel pentru triaj? Unde este mai putina "bătaie de cap"? Cât este salariul net pentru un registrator debutant cu studii medii? ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Catalion
în 29 Iunie 2022 | Catalion întreabă:

Pentru a lucra in cadrul jandarmeriei, este necesar sa ai carnet de sofer? Ca la politie?

11
Răspunde Raportează
CriStian17788
în 28 Iunie 2022 | CriStian17788 întreabă:

Salut, sunt foarte decis sa ma fac actor dar ceva ceva tot ma face sa nu vreau..bine imi place faima..sa apar la reclame, emisiuni, sa ma stie lumea, sa faca poze cu mine, dar de ce sa mint imi plac...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Iunie 2022 |

Heyy! La facultatea cu frecvență la zi, dacă vreau să mă angajez în paralel cu aceasta, 2 zile da, două nu, se iau în considerare absențele? Sau nimeni nu are treabă cu tine, contând doar ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Iunie 2022 |

Hei! Cei care stați la cămin, în afară de plata chiriei și mâncare ce mai trebuie plătit? Curentul, apa și gaza le plătesc tot studenții?

1
Răspunde Raportează
random1620
în 28 Iunie 2022 | random1620 întreabă:

Buna! Cum inveti python? Adoca ca sa inveti c+ + , poti sa iti iei codeblocks ca sa poti sa faci programe. E ceva in gen si pentru python? De asemenea stiti unde as putea gasi probleme pentru limbajul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
sublimepearl
în 28 Iunie 2022 | sublimepearl întreabă:

Bunaa TPU! Am o intrebare,media mea de la bacalaureat este 8, 35.Credeti ca sunt sanse sa intru la facultatea de Sociologie din Bucuresti la buget? dau funda multumesc

5
Răspunde Raportează
ionut123K
în 28 Iunie 2022 | ionut123K întreabă:

Salut! Daca sunt la profesionala ași putea să mă angajez in domeniul care sunt in timpul studiului?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Iunie 2022 |

Câte zile pe săptămână se merge la facultate? Se poate lucra în perioada facultății în cadrul celei cu frecvență?

6
Răspunde Raportează
emipenet
în 28 Iunie 2022 | emipenet întreabă:

Salutare TPU! Daca fac doar licența si modulul pedagogic pentru Filosofie, pot sa predau Filosofia in Liceu? Din cate am inteles, pentru a preda la liceu, indiferent de materie, trebuie masterat,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
sublimepearl
în 28 Iunie 2022 | sublimepearl întreabă:

Buna TPU! Am o intrebare, as dori sa ma inscriu la facultatea de Sociologie din Bucuresti si media mea de la Bacalaureat este 8, 35.Credeti ca sunt sanse sa intru la buget? Multumesc

1
Răspunde Raportează
CherryPips12345
în 28 Iunie 2022 | CherryPips12345 întreabă:

Este cineva care a lucrat ca model de videochat? Si daca da, imi puteti spune si mie studioul unde ati lucrat sau cele mai bune studiouri din experienta voastra? Si cum e atunci cand te angajezi prima...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Jimmy2
în 28 Iunie 2022 | Jimmy2 întreabă:

Salut! As dori si eu o părere despre facultatea "Administrarea afacerilor" specializarea "economia comerțului, turismului și a serviciilor" din cadrul universității UPG Ploiești. Am absolvit recent...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
SucD?Mere
în 28 Iunie 2022 | SucD?Mere întreabă:

Salut, as dori sa știu care este diferenta între facultatea de management și cea de Finanțe bănci, atribuțiile unei persoane care a terminat si lucrează în fiecare domeniu și prin ce se diferențiază....? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 28 Iunie 2022 |

Bună! Mă poate lămuri cineva în legătură cu următoarele aspecte? Dacă intri la o facultate, la buget, pe baza notei de la bac, cât timp nu plătești facultatea? Și care e diferența între...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Dariamaras
în 28 Iunie 2022 | Dariamaras întreabă:

Ce se practica la criminalistica si cat de greu este sa ajungi acolo?

1
Răspunde Raportează
BuGsstormbunny
în 28 Iunie 2022 | BuGsstormbunny întreabă:

Salut! A terminat cineva Facultatea de instalatii / e student acum? Ce parere aveti despre facultate, oportunitati, etc?

2
Răspunde Raportează
Irime_Samuel_1997
în 28 Iunie 2022 | Irime_Samuel_1997 întreabă:

Fsega - Cluj sau Fse - Oradea, păreri.

3
Răspunde Raportează
emipenet
în 28 Iunie 2022 | emipenet întreabă:

Salutare TPU! Nu stiți care e media minima la bac pentru a intra la filosofie la Babeș Bolyai? Oare cu media 7.33 la bac, o sa pot intra? Funda! Ps. Pentru cei care zic ca nu e o facultate folositoare,...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Iunie 2022 |

Buna ziua, imi poate spune cineva va rog, ce facultate trebuie sa fac in Sibiu pentru a ajunge inspector ITP?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Iunie 2022 |

Bună! Anul acesta am terminat liceul și de asemenea, am luat și bacul. Eu îmi doresc foarte mult să dau la Școala de Subofițeri, iar inițial, m- am gândit să dau în sesiunea din martie- ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Iunie 2022 |

Salut, Intenționez să merg la unarte insa nu stiu daca o sa intru. Pot da la o alta facultate si daca sunt admisa la aceasta pot fi si admisa la unarte? Si sa aleg la care merg?

1
Răspunde Raportează
AdiMihai25
în 27 Iunie 2022 | AdiMihai25 întreabă:

Salutare, Spuneti-mi va rog, ca sofer de tir pe comunitate, ce limba sa pot vorbi si intelege? Ce sa invat si in cat timp se poate invata? E foarte greu sa nu te intelegi.

3
Răspunde Raportează
Kiki20098
în 27 Iunie 2022 | Kiki20098 întreabă:

Buna, caut facultăți unde nu contează atât de mult nota de la bac (pentru ca am 6 /7) ma interesează in special psihologia. Recomandări?

6
Răspunde Raportează
AlexMarosan21
în 27 Iunie 2022 | AlexMarosan21 întreabă:

Salutare grup, in anul 2019 am inceput facultatea de litere pe profilul Limbi moderne aplicate engleza- germana, nu prea ma aveam cu germana pentru ca pana la acel moment nu mai facusem dar fiind o limba...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
emipenet
în 27 Iunie 2022 | emipenet întreabă:

Salutare TPU! Am termin liceul pe profilul filologie, am avut media 7.33 la bac, acum nu stiu la ce facultate sa merg. Ma gandeam la filosofie dar se pare ca nu prea exista job- uri dupa. La ce facultati...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
pisica90
în 27 Iunie 2022 | pisica90 întreabă:

As vrea sa dau la drept,master si doctorat in criminalistică, ce salarii ar fi?(atunci cand voi fi angajată in criminalistica)

3
Răspunde Raportează
coadadematura
în 27 Iunie 2022 | coadadematura întreabă:

Salut. Ajutati- ma va rog cu niste informatii. Ma pregatesc pentru probele la Academia de Politie  care se dau in august si am vazut ca in cateva zile MAI scoate in jur de 1500 locuri la concurs pentru...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 27 Iunie 2022 | AlexAL275 întreabă:

Bună TPU! Recent am luat bacul cu o medie ok, 7.66, profil de uman. Ce facultăți aș putea alege? Stric pentru profilul de uman

2
Răspunde Raportează
coadadematura
în 27 Iunie 2022 | coadadematura întreabă:

Salut. Am vazut mai nou ca pentru angajare din sursa externa in politie/jandarmerie/frontiera se da ca proba ligislatie. Ce fel de legislatie este? Aveti vreun link cu materia? Cat de mult este?

4
Răspunde Raportează
David_Monenciu_1994
în 27 Iunie 2022 | David_Monenciu_1994 întreabă:

Facultatea de electromecanica ma va ajuta daca voi deveni vatman/mecanic de locomotiva?

2
Răspunde Raportează
pisica90
în 27 Iunie 2022 | pisica90 întreabă:

Buna TPU,as vrea sa dau pe viitor la drept,partea de criminalistică, ce profil de liceu este recomandat?

5
Răspunde Raportează
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LisaJulie
    trimisă acum 19 ore

LisaJulie întreabă:

Observ ca majoritatea romanilor nu înțeleg economia! Nu este o critica, dar sa spui populației de atâtea ori ca nu sunt bani pentru salarii mărite care oricum vor aduce inflație și lumea tot sa...? (mai mult)
    26 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 12 ore

Aurel100009 întreabă:

Comunismul in Romania a aparut in anul 1948, inainte de 1948 nu era comunism in Romania, era monarhie constitutionala cu regi, cum era viata atunci inainte de 1948? Nimeni nu vorbeste nimic despre...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • Solane
    trimisă acum 15 ore

Solane întreabă:

Pentru ca vad intrebarea recenta cu cazarile, ridic si eu o problema: - De ce in sezon, in preajma sarbatorilor, preturile la cazare cresc asa de mult? Imi veti raspunde cu cererea si oferta. Nu e...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 14 ore

9PM întreabă:

Nu vi se pare suspect meciul de ieri între Aek Atena și Craiova? Adică conduci cu 2 goluri în deplasare iei 2 boabe destul de ușor, la 2- 2 te califici și schimbi jucătorii ce au demonstrat pe ...? (mai mult)
    15 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.428
  • Întrebări: 3.954.266
  • Răspunsuri: 17.661.671
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Replici din desene animate

Replici din desene animate

Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?

Start quiz
Categorii
  • 652.073 Adolescenţi
  • 55.612 Afaceri & Financiar
  • 22.874 Artă şi Cultură
  • 72.870 Auto & Moto
  • 144.258 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.103 Carieră
  • 20.360 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.310 Conversaţii