Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 19 Ianuarie 2026 sunt:
Eu imi cresc in casa diverse legume, si folosesc pamant de la Humi Flor. Acesta contine insa tot felul de chimicale si doar 65% materie organica. Poate asta sa influenteze intr- un mod negativ...? (mai mult)
Avangarden sau Magnolia Residence de la care din aceasta firma este mai bine sa iti cumperi un apartament? Argumentati raspunsurile.
Salut prieteni, mi- am cumparat un semineu pe lemne de la dedeman si as vrea sa stiu daca pot lega pe evacuare un recuperator de caldura care sa fie montat in camera alaturata cu ajutorul unui burlan...? (mai mult)
Ce sa fac sa nu mai scoată fum teracota?
ajutati- ma si pe mine va rog.renovez si am o găleată de lavabila portocalie si nepoțica mea a luat un tub de vopsea lavabila neagra si mio turbat în galeata.transformanduse în culoarea gri...? (mai mult)
Am primit ieri o orhidee alba de ziua mea. Azi, cand am vrut sa o ud, inauntrul ghiveciului erau bule de apa(ca si cum ar transpira). Oare ce s- a intamplat? De cate ori trebuie sa o ud? Dati- mi...? (mai mult)
Ce culoare ar merge la tipul acesta de tapet: http://degrets.ro/fototapete/panorama/fotografie-tapet-de-sus
In timpul liber am fost la cineva acasa si... am spart 3 bare de criatal dintr- un candelabru imens si eu nu stiu cum sa le inlocuiesc pt ca nu pot sa ii le platesc vrea sa ii platesc tot candelabrul...? (mai mult)
va rog avutati-ma. care este samanta de banana: semintele mici din fruct, sau samburele de la capatul bananei(in capatul acela cu negru)?
Cu ce pot curata amorsa uscata de o saptamana, de pe pardoseala(material plastic sau ceva chimic adica nu lemn sau gresie)?
Salut, am plantat niste salvie (salvia officinalis) si am vrut sa intreb cum se prepara ceaiul de salvie? Se poate lua frunza asa proaspata si sa o pun in ceainic sau trebuie lasata la uscat un timp inainte?...? (mai mult)
Salut noi prieteni, as vrea sa cumpar o soba mai la mana a doua, stie cineva vreun magazin de genul sau altceva in zona Bacau? Astept raspunsurile voastre ca e cam frig deja.
TPU! De curand, au fost efectuate niste teste de apa in comuna in care locuiesc, in judetul Giurgiu, si se pare ca apa de la put nu este tocmai... potabila. Gustul apei mele chiar era cam lesios,...? (mai mult)
Se poate construi singuri o casa? Si cat ar costa cea mai ieftina casa?
Care este ordinea armaturilor care se monteaza pe teava de apa rece de la boiler? Este bine boiler- robinet golire - supapa siguranta- racord olandez- filtru Y - racord olandez- robinet trecere?...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc sa imi fac un pulover, dar nu stiu nici sa crosetez, impletesc, tricotez. Nici macar notiuni de baza nu stiu. Ma puteti ajuta cu niste tutoriale cu notiunile de baza? Am cautat,...? (mai mult)
La un număr de casă am doua contoare de la Enel( îmi vine câte 2 facturi de fiecare dată). Întrebare: Pot instala înca un contor? La ce preț ar fi la Enel cu tot cu fire?
Cine imi poate spune daca merge sa pun folie anticondens peste grinzile din interiorul podului care tine loc de placa ( planseu din lemn) petru izolatie si sub ea sa pun vata de sticla. Adica jos in camera...? (mai mult)
Cum se numeste aceasta piesa si unde pot gasi de cumparat? https://i1.best-price.ro/images/preturi/big_new/3/7/7/578377.jpg
Recomandati-mi va rog un apartament cu 2 cameri de inchiriat Iasi, zona Alexandrul cel bun la un pret redus
Salutare dragi prieteni ma intereseaza sa cumpar si eu un teren cu vita de vie undeva la 2500 - 3000 euro, cam cat m- ar costa actele de vanzare cumaprare? si ce mai trebuie sa platesc pe langa...? (mai mult)
As vrea sa cumpar noste bulbi de lalele insa nu ma prea pricep in ce priveste pretul lor. Am vazut pe Emag un pachet cu 12 bulbi de lalele Triumph red cu 37 de lei... Mi se pare cam scump,...? (mai mult)
am o drujba huswarna 235 si am ceva probleme la ea si anume. imi afuma bujia, si se tureaza., si se mai aude ceva ca o bataie in ea din ce cauza? poate sa ma ajute cineva?
Buna! Daca imi stropesc florile cu insecticid si fungicid chiar daca nu vad semne de daunatori, e bai? Vreo 3 sferturi din ele sunt afara, vine vremea sa le bag in casa si nu vreau sa car ceva strain...? (mai mult)
Cum produc butasi de mure din planta mama?
Daca pun seminte de lamaie/mandarine/portocale si iasa pomu acesta cand ajunge la maturitate face fructe?
O unealta cu domeniu de utilizare hobby cam cat timp poate fi folosita intr- o saptamana fara a o forta sau deteriora in timp? De exemplu daca folosesc un pendular 3 ore pe saptamana, cu pauze ...? (mai mult)
Am luat pentru. bucatarie un bec tip economic OSRAM, lumina calda 2500K 24W. Este normal sa se incalzeasca dupa aprox. un minut de functionare? Am inteles ca becurile de acest tip sunt mult...? (mai mult)
Care sunt pasii pentru inchirierea unui apartament/ unei camere de apartament in Bucuresti?
Se poate ca un catel care a fost bolnav de parvoviroza si care a fost tratat cu perfuzii si antibiotice sa se imbolnaveasca din nou? Va intreb pt ca in prima zi in care mi am dat seama ca e...? (mai mult)
Cine păstrează mai mult timp căldura în afara de soba de teracotă: o sobă de tablă, fontă sau un șemineu? M am uitat la Dedeman, brico, praktiker la sobe până în 500 de Ron, pentru o cameră...? (mai mult)
vreau să vă întreb dacă știți niste magazine din Timișoara care să aibă pomi si plante ornamentale, conifere etc ca să nu mai plătesc și transportul comandant online ca ies mai scump...? (mai mult)
Va rog, spuneti-mi un polizor bun de 230 mm pana la 350 lei.
Exista o pasare care apare de obicei doar primavara, dar intamplator am auzit- o si in vara asta si in toamna. Cum canta? Are un tril foarte inalt si pe note ar veni ceva gen : do- fa, do- fa, do- fa...? (mai mult)
Doresc sa instalez intr- un apartament de tip vagon(doua camere, hol, baie, bucatarie)o centrala termica.Ce parere aveti despre marca Buderus? Instalatorul mi- a recomandat sa merg pe varianta unei...? (mai mult)
Cat consuma o masina de spalat daca are consum de energie anual (kWh/an) este 167? Vreau sa aflu cam cat costa in medie o spalare obisnuita de haine la masina. Ma puteti ajuta?
Cat curent electric consuma o masina de spalat rufe Whirlpool - AWE 6516 (https://www.whirlpool.ro/r/produse/masini- de- spalat- rufe/masina- de- spalat- rufe- independenta- cu- incarcare- verticala- ...? (mai mult)
Cum se numeste ceasul asta desteptator cu termometru, data si timp? Urgent, ajutati-ma. http://www.imgx.ro/view.php?id=226323 Link-ul este mai sus.
Https://photos.google.com/b/107543917616731169991/share/AF1QipORZBX2qG63z97VwD6O5zkc- h6EwaYYYtJdgRn- XxsdVAsQS2yydtjE75w1PlvHwA/photo/AF1QipOu6P5bvEvb1NYnRtELLm6PQn7i_nmdiPLTu8Y2?key=VFc2N2NKeHZVOVB3V3NUbGFtSVptSVpycWVCSnJR...? (mai mult)
Salutare! De unde pot achizitiona si eu cativa puieti de dud? Vreau sa plantez vreo 3- 4, dar nu doresc sa- i achizitionez de la oricine. Mi- ar prinde bine o informatie de genul "cunosc pe cineva, ...? (mai mult)
As vrea să- mi cumpăr un catel rasa golden retriever dar stau la apartament si nu stiu daca o oră pe zi dimineața e ok să- l scot la plimbare si daca se va simți singur cat timp stau la scoala între...? (mai mult)
Salutare. Stie cineva chirii mai ieftine in Bucuresti, sector 6?
Buna am si eu o intrebare pot construi o casa modesta (doua camere +bucatarie, baie)cu posibilitatea pentru etaj pe o suprafata de 150 metri patrati.
Am o pisica micuta de vreo 2 luni, iar acum vreo 2 sapt inainte sa o iau, fosta stapana i- a facut o deparazitare interna fara sa o repete dupa la 2 sapt. Acum vreau sa- i fac eu acea repetare dar farmacista...? (mai mult)
Am facut o mana din ciment cu ajutorul unei manusi de menaj si un deget s.a rupt.Cum pot sa il lipesc la loc? Dau funda
am facut un transformator cu iesirea de 50v~ si am folosit sarma de 1mm, dupa ce se redreseaza am pus un condensator 50v 6800uf. Ce potentiometru imi trebuie pentru a regla tensiunea cotinuua...? (mai mult)
Cat ma costa sa ma racordez la gaz, cu centrala termica si toate tevile? etc.
am facut un transformator pentru 12v ventelator si 50v pentru sursa variabila.Problema este ca la cel de 12v am 0.8 ohm si la cel de 50v am 2, 3 ohm.Ata am masurat si dupa ce am terminat ...? (mai mult)
Știe cineva cum se numește aceasta floare? http://m.imgur.com/aNliEHG
Unde sunt fabricate termopanele Gealan? Vorbesc de România/Bucureşti. Am auzit că ar fi produse în Turcia. Este adevărat? Spun multe persoane că nu sunt bune calitativ fiind turceşti. Gealan...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogdănel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alex Velea
Esti fan Alex Velea? Te provocam sa rezolvi chiar acum urmatorul quiz!