Buna! Daca imi stropesc florile cu insecticid si fungicid chiar daca nu vad semne de daunatori, e bai? Vreo 3 sferturi din ele sunt afara, vine vremea sa le bag in casa si nu vreau sa car ceva strain...? (mai mult)
Cum produc butasi de mure din planta mama?
Daca pun seminte de lamaie/mandarine/portocale si iasa pomu acesta cand ajunge la maturitate face fructe?
O unealta cu domeniu de utilizare hobby cam cat timp poate fi folosita intr- o saptamana fara a o forta sau deteriora in timp? De exemplu daca folosesc un pendular 3 ore pe saptamana, cu pauze ...? (mai mult)
Am luat pentru. bucatarie un bec tip economic OSRAM, lumina calda 2500K 24W. Este normal sa se incalzeasca dupa aprox. un minut de functionare? Am inteles ca becurile de acest tip sunt mult...? (mai mult)
Care sunt pasii pentru inchirierea unui apartament/ unei camere de apartament in Bucuresti?
Se poate ca un catel care a fost bolnav de parvoviroza si care a fost tratat cu perfuzii si antibiotice sa se imbolnaveasca din nou? Va intreb pt ca in prima zi in care mi am dat seama ca e...? (mai mult)
Cine păstrează mai mult timp căldura în afara de soba de teracotă: o sobă de tablă, fontă sau un șemineu? M am uitat la Dedeman, brico, praktiker la sobe până în 500 de Ron, pentru o cameră...? (mai mult)
vreau să vă întreb dacă știți niste magazine din Timișoara care să aibă pomi si plante ornamentale, conifere etc ca să nu mai plătesc și transportul comandant online ca ies mai scump...? (mai mult)
Va rog, spuneti-mi un polizor bun de 230 mm pana la 350 lei.
Exista o pasare care apare de obicei doar primavara, dar intamplator am auzit- o si in vara asta si in toamna. Cum canta? Are un tril foarte inalt si pe note ar veni ceva gen : do- fa, do- fa, do- fa...? (mai mult)
Doresc sa instalez intr- un apartament de tip vagon(doua camere, hol, baie, bucatarie)o centrala termica.Ce parere aveti despre marca Buderus? Instalatorul mi- a recomandat sa merg pe varianta unei...? (mai mult)
Cat consuma o masina de spalat daca are consum de energie anual (kWh/an) este 167? Vreau sa aflu cam cat costa in medie o spalare obisnuita de haine la masina. Ma puteti ajuta?
Cat curent electric consuma o masina de spalat rufe Whirlpool - AWE 6516 (https://www.whirlpool.ro/r/produse/masini- de- spalat- rufe/masina- de- spalat- rufe- independenta- cu- incarcare- verticala- ...? (mai mult)
Cum se numeste ceasul asta desteptator cu termometru, data si timp? Urgent, ajutati-ma. http://www.imgx.ro/view.php?id=226323 Link-ul este mai sus.
Https://photos.google.com/b/107543917616731169991/share/AF1QipORZBX2qG63z97VwD6O5zkc- h6EwaYYYtJdgRn- XxsdVAsQS2yydtjE75w1PlvHwA/photo/AF1QipOu6P5bvEvb1NYnRtELLm6PQn7i_nmdiPLTu8Y2?key=VFc2N2NKeHZVOVB3V3NUbGFtSVptSVpycWVCSnJR...? (mai mult)
Salutare! De unde pot achizitiona si eu cativa puieti de dud? Vreau sa plantez vreo 3- 4, dar nu doresc sa- i achizitionez de la oricine. Mi- ar prinde bine o informatie de genul "cunosc pe cineva, ...? (mai mult)
As vrea să- mi cumpăr un catel rasa golden retriever dar stau la apartament si nu stiu daca o oră pe zi dimineața e ok să- l scot la plimbare si daca se va simți singur cat timp stau la scoala între...? (mai mult)
Salutare. Stie cineva chirii mai ieftine in Bucuresti, sector 6?
Buna am si eu o intrebare pot construi o casa modesta (doua camere +bucatarie, baie)cu posibilitatea pentru etaj pe o suprafata de 150 metri patrati.
Am o pisica micuta de vreo 2 luni, iar acum vreo 2 sapt inainte sa o iau, fosta stapana i- a facut o deparazitare interna fara sa o repete dupa la 2 sapt. Acum vreau sa- i fac eu acea repetare dar farmacista...? (mai mult)
Am facut o mana din ciment cu ajutorul unei manusi de menaj si un deget s.a rupt.Cum pot sa il lipesc la loc? Dau funda
am facut un transformator cu iesirea de 50v~ si am folosit sarma de 1mm, dupa ce se redreseaza am pus un condensator 50v 6800uf. Ce potentiometru imi trebuie pentru a regla tensiunea cotinuua...? (mai mult)
Cat ma costa sa ma racordez la gaz, cu centrala termica si toate tevile? etc.
am facut un transformator pentru 12v ventelator si 50v pentru sursa variabila.Problema este ca la cel de 12v am 0.8 ohm si la cel de 50v am 2, 3 ohm.Ata am masurat si dupa ce am terminat ...? (mai mult)
Știe cineva cum se numește aceasta floare? http://m.imgur.com/aNliEHG
Unde sunt fabricate termopanele Gealan? Vorbesc de România/Bucureşti. Am auzit că ar fi produse în Turcia. Este adevărat? Spun multe persoane că nu sunt bune calitativ fiind turceşti. Gealan...? (mai mult)
Salut, am o defectiune la instalatia de gaz, am sunat la GDFSUEZ mi- au oprit gazul, am reusit sa facem reparatia iar acum trebuie sa ii chemam din nou pe cei de la gaz sa dea drumul.as dori sa stiu cat...? (mai mult)
Cat timp trebuie lasat adezivul de polistiren sa se usuce pentru a aplica tencuiala decorativa?
Stiti unde as putea sa găsesc asa ceva? http://img18.olx.ro/images_mercadorro/91536514_2_644x461_camin-studenti-inchiriez-garsoniere-si-apartamente-studenti-etc-fotografii_rev001.jpg
Stiti cumva unde gasesc un ghid bun sau un soft pentru renovarea apartamentului (blog ceva)?
Pentru acvariul celor doua testoase ale mele, folosesc un filtru extern Eheim 2211 care din pacate nu are pompa de amorsare. Iar eu din luna in luna(pentru ca fac multa mizerie) trebuie sa curat...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc in Bucuresti un coltar de sufragerie in forma de L si mobila pentru sufragerie la un raport calitate/pret foarte bun ( sau undeva sa fac pe comanda)?
Se poate placa cu faianta sau gresie peste o soba metalica? As dori un raspuns..
Cum pot monta acest filtru? http://www.eradiatoare.ro/filtre-de-apa/filtru-duplex-in-linie-carbune-activ-nylon-7-x-3-4-p2216.html?k=search Ce materiale sunt necesare?
Cu ce pot lipi un mâner de la o lădiță de la congelator? Mi s-a spart. E de plasic
Ce culoare de gresie si faianta s-ar potrivi la o mobila de bucatarie de culoare gri deschis si blat negru cu putin gri?
Bun TPU., am nevoie urgenta de niste sfaturi, rog pe toti cei care cunosc un instalator sa intrebe ce as putea face Deci eu locuiesc intr.o casa veche de pamanat din 1900 si ceva si nu am schimbat...? (mai mult)
Am auzit de la un prieten ca vacutele se mulg mult mai usor cu niste aparate de muls vaci eficiente ca acestea: http://www.inoxcenter.ro/product- category/aparate- de- muls/aparate- de- muls- vaci/ Este...? (mai mult)
Daca dau cu insecticid pe rosii pot sa le mai consum dupa aceea?
Stie cineva daca e Jumbo in Piatra Neamt? Si daca da, unde?
Acum ceva timp proprietara a angajat o femeie sa faca curat (inainte sa ma mut) si i`a dat 100 lei sa o ajute ziua aceea.a facut femeia (lavreo 60 ani) curat luna. Acum as avea nevoie de o femeie care...? (mai mult)
Salut, am o soba pe kerosen si nu stiu unde pot gasi kerosen de vanzare ma poate ajuta cineva?
sunt din Brasov si as vrea o oglinda de 50X120. Stie cineva unde pot gasi si la ce pret? Va multumesc mult.
stiti cum se numesc florie acelea roz ca un mugure mare nedesfacut? Am vazut ca se vand la semafor sau la piata unirii. multumesc
Buna,stie cineva unde pot găsi o funda pentru decorat cadou in Pitești? În supermarket-uri se poate găsi? Mulțumesc :D
De ce se opreste motocoasa deodata cand inchid socul? Va rog sa imi spuneti!
pot sa dau o mana subtire de tencuiala peste alta tencuiala mai veche, sa nu mai dau totul jos? ma gandeam ca o sa crape si o sa pice deoarece are cam 2- 3 cm cea veche si daca mai dau eu una ...? (mai mult)
Cum sa fac un suport de televizor normal?
As dori sa inchiriez in Bucuresti o camera la curte sau o garsoniera( de preferat in sectorul 1). Nu am cerinte mari, doar sa am access la internet si sa nu fie mai mult 500 lei / luna.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
LisaJulie întreabă:
Filmograf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!