TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
anonim_4396
în 18 Septembrie 2016 |

Buna! Daca imi stropesc florile cu insecticid si fungicid chiar daca nu vad semne de daunatori, e bai? Vreo 3 sferturi din ele sunt afara, vine vremea sa le bag in casa si nu vreau sa car ceva strain...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Costin_Valentin_1971
în 18 Septembrie 2016 | Costin_Valentin_1971 întreabă:

Cum produc butasi de mure din planta mama?

8
Răspunde Raportează
doiaruxxx
în 17 Septembrie 2016 | doiaruxxx întreabă:

Daca pun seminte de lamaie/mandarine/portocale si iasa pomu acesta cand ajunge la maturitate face fructe?

4
Răspunde Raportează
alexandrunaj
în 17 Septembrie 2016 | alexandrunaj întreabă:

O unealta cu domeniu de utilizare hobby cam cat timp poate fi folosita intr- o saptamana fara a o forta sau deteriora in timp? De exemplu daca folosesc un pendular 3 ore pe saptamana, cu pauze ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Okkultist
în 17 Septembrie 2016 | Okkultist întreabă:

Am luat pentru. bucatarie un bec tip economic OSRAM, lumina calda 2500K 24W. Este normal sa se incalzeasca dupa aprox. un minut de functionare? Am inteles ca becurile de acest tip sunt mult...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
wannabe
în 16 Septembrie 2016 | wannabe întreabă:

Care sunt pasii pentru inchirierea unui apartament/ unei camere de apartament in Bucuresti?

3
Răspunde Raportează
Ioana_Andrei_1998
în 16 Septembrie 2016 | Ioana_Andrei_1998 întreabă:

Se poate ca un catel care a fost bolnav de parvoviroza si care a fost tratat cu perfuzii si antibiotice sa se imbolnaveasca din nou? Va intreb pt ca in prima zi in care mi am dat seama ca e...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Septembrie 2016 |

Cine păstrează mai mult timp căldura în afara de soba de teracotă: o sobă de tablă, fontă sau un șemineu? M am uitat la Dedeman, brico, praktiker la sobe până în 500 de Ron, pentru o cameră...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Tuca_Bogdan_1997
în 13 Septembrie 2016 | Tuca_Bogdan_1997 întreabă:

vreau să vă întreb dacă știți niste magazine din Timișoara care să aibă pomi si plante ornamentale, conifere etc ca să nu mai plătesc și transportul comandant online ca ies mai scump...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Vanatoru_Cosmin_1998
în 12 Septembrie 2016 | Vanatoru_Cosmin_1998 întreabă:

Va rog, spuneti-mi un polizor bun de 230 mm pana la 350 lei.

2
Răspunde Raportează
ღMikyღ
în 12 Septembrie 2016 | ღMikyღ întreabă:

Exista o pasare care apare de obicei doar primavara, dar intamplator am auzit- o si in vara asta si in toamna. Cum canta? Are un tril foarte inalt si pe note ar veni ceva gen : do- fa, do- fa, do- fa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
vmalex21
Întrebare recomandată în 12 Septembrie 2016 | vmalex21 întreabă:

Doresc sa instalez intr- un apartament de tip vagon(doua camere, hol, baie, bucatarie)o centrala termica.Ce parere aveti despre marca Buderus? Instalatorul mi- a recomandat sa merg pe varianta unei...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
wannabe
în 11 Septembrie 2016 | wannabe întreabă:

Cat consuma o masina de spalat daca are consum de energie anual (kWh/an) este 167? Vreau sa aflu cam cat costa in medie o spalare obisnuita de haine la masina. Ma puteti ajuta?

3
Răspunde Raportează
wannabe
în 11 Septembrie 2016 | wannabe întreabă:

Cat curent electric consuma o masina de spalat rufe Whirlpool - AWE 6516 (https://www.whirlpool.ro/r/produse/masini- de- spalat- rufe/masina- de- spalat- rufe- independenta- cu- incarcare- verticala- ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ceasuridebirou
în 11 Septembrie 2016 | Ceasuridebirou întreabă:

Cum se numeste ceasul asta desteptator cu termometru, data si timp? Urgent, ajutati-ma. http://www.imgx.ro/view.php?id=226323 Link-ul este mai sus.

1
Răspunde Raportează
Ceasuridebirou
în 11 Septembrie 2016 | Ceasuridebirou întreabă:

Https://photos.google.com/b/107543917616731169991/share/AF1QipORZBX2qG63z97VwD6O5zkc- h6EwaYYYtJdgRn- XxsdVAsQS2yydtjE75w1PlvHwA/photo/AF1QipOu6P5bvEvb1NYnRtELLm6PQn7i_nmdiPLTu8Y2?key=VFc2N2NKeHZVOVB3V3NUbGFtSVptSVpycWVCSnJR...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
KNST
în 10 Septembrie 2016 | KNST întreabă:

Salutare! De unde pot achizitiona si eu cativa puieti de dud? Vreau sa plantez vreo 3- 4, dar nu doresc sa- i achizitionez de la oricine. Mi- ar prinde bine o informatie de genul "cunosc pe cineva, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AlexGirdu
în 9 Septembrie 2016 | AlexGirdu întreabă:

As vrea să- mi cumpăr un catel rasa golden retriever dar stau la apartament si nu stiu daca o oră pe zi dimineața e ok să- l scot la plimbare si daca se va simți singur cat timp stau la scoala între...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
TacuGeaninaAndreea
în 9 Septembrie 2016 | TacuGeaninaAndreea întreabă:

Salutare. Stie cineva chirii mai ieftine in Bucuresti, sector 6?

2
Răspunde Raportează
Pascaru1959
în 9 Septembrie 2016 | Pascaru1959 întreabă:

Buna am si eu o intrebare pot construi o casa modesta (doua camere +bucatarie, baie)cu posibilitatea pentru etaj pe o suprafata de 150 metri patrati.

3
Răspunde Raportează
hellocat
în 8 Septembrie 2016 | hellocat întreabă:

Am o pisica micuta de vreo 2 luni, iar acum vreo 2 sapt inainte sa o iau, fosta stapana i- a facut o deparazitare interna fara sa o repete dupa la 2 sapt. Acum vreau sa- i fac eu acea repetare dar farmacista...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Diaconu_Liviu_2001
în 8 Septembrie 2016 | Diaconu_Liviu_2001 întreabă:

Am facut o mana din ciment cu ajutorul unei manusi de menaj si un deget s.a rupt.Cum pot sa il lipesc la loc? Dau funda

4
Răspunde Raportează
KiLLr0Y
în 8 Septembrie 2016 | KiLLr0Y întreabă:

am facut un transformator cu iesirea de 50v~ si am folosit sarma de 1mm, dupa ce se redreseaza am pus un condensator 50v 6800uf. Ce potentiometru imi trebuie pentru a regla tensiunea cotinuua...? (mai mult)

40
Răspunde Raportează
IonuţR1995
în 6 Septembrie 2016 | IonuţR1995 întreabă:

Cat ma costa sa ma racordez la gaz, cu centrala termica si toate tevile? etc.

3
Răspunde Raportează
KiLLr0Y
în 6 Septembrie 2016 | KiLLr0Y întreabă:

am facut un transformator pentru 12v ventelator si 50v pentru sursa variabila.Problema este ca la cel de 12v am 0.8 ohm si la cel de 50v am 2, 3 ohm.Ata am masurat si dupa ce am terminat ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Marian_Sava_2000
în 5 Septembrie 2016 | Marian_Sava_2000 întreabă:

Știe cineva cum se numește aceasta floare? http://m.imgur.com/aNliEHG

1
Răspunde Raportează
Anonimuserr
în 5 Septembrie 2016 | Anonimuserr întreabă:

Unde sunt fabricate termopanele Gealan? Vorbesc de România/Bucureşti. Am auzit că ar fi produse în Turcia. Este adevărat? Spun multe persoane că nu sunt bune calitativ fiind turceşti. Gealan...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Buzincu_Razvan_1989
în 4 Septembrie 2016 | Buzincu_Razvan_1989 întreabă:

Salut, am o defectiune la instalatia de gaz, am sunat la GDFSUEZ mi- au oprit gazul, am reusit sa facem reparatia iar acum trebuie sa ii chemam din nou pe cei de la gaz sa dea drumul.as dori sa stiu cat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
iAMVi
în 4 Septembrie 2016 | iAMVi întreabă:

Cat timp trebuie lasat adezivul de polistiren sa se usuce pentru a aplica tencuiala decorativa?

7
Răspunde Raportează
Jennny
în 4 Septembrie 2016 | Jennny întreabă:

Stiti unde as putea sa găsesc asa ceva? http://img18.olx.ro/images_mercadorro/91536514_2_644x461_camin-studenti-inchiriez-garsoniere-si-apartamente-studenti-etc-fotografii_rev001.jpg

2
Răspunde Raportează
imihaistoian
în 4 Septembrie 2016 | imihaistoian întreabă:

Stiti cumva unde gasesc un ghid bun sau un soft pentru renovarea apartamentului (blog ceva)?

2
Răspunde Raportează
hellocat
în 3 Septembrie 2016 | hellocat întreabă:

Pentru acvariul celor doua testoase ale mele, folosesc un filtru extern Eheim 2211 care din pacate nu are pompa de amorsare. Iar eu din luna in luna(pentru ca fac multa mizerie) trebuie sa curat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
imihaistoian
în 3 Septembrie 2016 | imihaistoian întreabă:

Unde pot sa gasesc in Bucuresti un coltar de sufragerie in forma de L si mobila pentru sufragerie la un raport calitate/pret foarte bun ( sau undeva sa fac pe comanda)?

1
Răspunde Raportează
Vlad_Alexandru_1990_BYcP
în 2 Septembrie 2016 | Vlad_Alexandru_1990_BYcP întreabă:

Se poate placa cu faianta sau gresie peste o soba metalica? As dori un raspuns..

3
Răspunde Raportează
DarkKnight13
în 1 Septembrie 2016 | DarkKnight13 întreabă:

Cum pot monta acest filtru? http://www.eradiatoare.ro/filtre-de-apa/filtru-duplex-in-linie-carbune-activ-nylon-7-x-3-4-p2216.html?k=search Ce materiale sunt necesare?

1
Răspunde Raportează
Vl?dutz_Mihai_Vlad_1999
în 1 Septembrie 2016 | Vl?dutz_Mihai_Vlad_1999 întreabă:

Cu ce pot lipi un mâner de la o lădiță de la congelator? Mi s-a spart. E de plasic

4
Răspunde Raportează
AlexKx
în 31 August 2016 | AlexKx întreabă:

Ce culoare de gresie si faianta s-ar potrivi la o mobila de bucatarie de culoare gri deschis si blat negru cu putin gri?

5
Răspunde Raportează
millar
în 30 August 2016 | millar întreabă:

Bun TPU., am nevoie urgenta de niste sfaturi, rog pe toti cei care cunosc un instalator sa intrebe ce as putea face Deci eu locuiesc intr.o casa veche de pamanat din 1900 si ceva si nu am schimbat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
micutdragut
în 30 August 2016 | micutdragut întreabă:

Am auzit de la un prieten ca vacutele se mulg mult mai usor cu niste aparate de muls vaci eficiente ca acestea: http://www.inoxcenter.ro/product- category/aparate- de- muls/aparate- de- muls- vaci/ Este...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cooldreams
în 30 August 2016 | cooldreams întreabă:

Daca dau cu insecticid pe rosii pot sa le mai consum dupa aceea?

7
Răspunde Raportează
Alexiacraiu
în 28 August 2016 | Alexiacraiu întreabă:

Stie cineva daca e Jumbo in Piatra Neamt? Si daca da, unde?

2
Răspunde Raportează
TreiSurori
în 27 August 2016 | TreiSurori întreabă:

Acum ceva timp proprietara a angajat o femeie sa faca curat (inainte sa ma mut) si i`a dat 100 lei sa o ajute ziua aceea.a facut femeia (lavreo 60 ani) curat luna. Acum as avea nevoie de o femeie care...? (mai mult)

28
Răspunde Raportează
dydy22
în 27 August 2016 | dydy22 întreabă:

Salut, am o soba pe kerosen si nu stiu unde pot gasi kerosen de vanzare ma poate ajuta cineva?

2
Răspunde Raportează
JEssiiee
în 26 August 2016 | JEssiiee întreabă:

sunt din Brasov si as vrea o oglinda de 50X120. Stie cineva unde pot gasi si la ce pret? Va multumesc mult.

1
Răspunde Raportează
cattalin
în 26 August 2016 | cattalin întreabă:

stiti cum se numesc florie acelea roz ca un mugure mare nedesfacut? Am vazut ca se vand la semafor sau la piata unirii. multumesc

3
Răspunde Raportează
Constantin_Mihaela_1993
în 26 August 2016 | Constantin_Mihaela_1993 întreabă:

Buna,stie cineva unde pot găsi o funda pentru decorat cadou in Pitești? În supermarket-uri se poate găsi? Mulțumesc :D

1
Răspunde Raportează
Voicu_Darius_2000
în 25 August 2016 | Voicu_Darius_2000 întreabă:

De ce se opreste motocoasa deodata cand inchid socul? Va rog sa imi spuneti!

3
Răspunde Raportează
papuciirupti
în 25 August 2016 | papuciirupti întreabă:

pot sa dau o mana subtire de tencuiala peste alta tencuiala mai veche, sa nu mai dau totul jos? ma gandeam ca o sa crape si o sa pice deoarece are cam 2- 3 cm cea veche si daca mai dau eu una ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mynameiz
în 25 August 2016 | Mynameiz întreabă:

Cum sa fac un suport de televizor normal?

7
Răspunde Raportează
Ionel23
în 25 August 2016 | Ionel23 întreabă:

As dori sa inchiriez in Bucuresti o camera la curte sau o garsoniera( de preferat in sectorul 1). Nu am cerinte mari, doar sa am access la internet si sa nu fie mai mult 500 lei / luna.

4
Răspunde Raportează
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 6 ore

9PM întreabă:

Am stat de vorbă cu o tipă de pe un site cu femei ce oferă multe servicii îmbucurătoare, și i- am cerut după o conversație concisă niste poze cu ea mai deochiate. In cele din urmă mi le- a trimis!...? (mai mult)
    49 răspunsuri
  • GamingSoloInRetea
    trimisă pe 30 Noiembrie

GamingSoloInRetea întreabă:

Ce vom face dacă AUR castiga în 2028?
    15 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 30 Noiembrie

LisaJulie întreabă:

De ce nu mai merg unele comentarii pe rețelele de socializare? Nu am cont de Facebook, Instagram sau Tiktok dar am observat ca multe persoane se plâng ca pun comentarii și nu apar, de parca ar fi ...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • Filmograf
    trimisă acum 6 ore

Filmograf întreabă:

Salut. Ce opere pot sa pice acum la simularea la romana pentru cls. A XII-A din 5 decembrie? Pentru profilul tehnic daca cumva e diferit.
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.086
  • Întrebări: 3.953.697
  • Răspunsuri: 17.657.735
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Pokemon

Pokemon

Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!

Start quiz
Categorii
  • 652.046 Adolescenţi
  • 55.596 Afaceri & Financiar
  • 22.873 Artă şi Cultură
  • 72.841 Auto & Moto
  • 144.243 Beauty & Fashion
  • 16.486 Benzi desenate
  • 55.082 Carieră
  • 20.353 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.219 Conversaţii