TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
AlicaBalica
în 20 Aprilie 2016 | AlicaBalica întreabă:

Am primit o planta si nu stiu cum se numeste sau cum trebuie sa o ingrijesc. Are frunze verde inchis crestate adanc si sunt acoperite cu perisori mov.Mi s- a spus ca este o specie rara. Va rog...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Basketball1234
în 19 Aprilie 2016 | Basketball1234 întreabă:

am si eu o problema. Am 16 ani si trebuie sa impart camera cu fratele meu de 18 ani si cu mama mea, iar tatal meu doarme in sufragerie, pe canapea. Cum as putea sa ii fac pe parinti sa inteleaga...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Dumitrescu_Marius_1995
în 19 Aprilie 2016 | Dumitrescu_Marius_1995 întreabă:

Am o usa de termopan si vreau sa- i dau folia de protectie jos, insa e de vreo cativa ani pusa in folosinta, a batut soarele in ea si nu se mai dezlipeste folia. As putea sa fac ceva sa se ia mai...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
titicristina21
Întrebare recomandată în 19 Aprilie 2016 | titicristina21 întreabă:

Am mucegai in casa si se extinde pe toti peretii apropiati. Curat mereu cu carpa uscata dar savo nu e bun. Ce trebuie sa fac sa scap odata? M- am saturat de el, miroase si ne imbolnaveste pe toti. Va ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
AlexMarian17
în 19 Aprilie 2016 | AlexMarian17 întreabă:

Este adevarat ca la bibilici femelele ating greutati mai mari decat masculii?

1
Răspunde Raportează
pavelalexandru
Întrebare recomandată în 18 Aprilie 2016 | pavelalexandru întreabă:

Am o problema, de la un timp când folosesc masina de spălat din baie sau când fac dus scurgerea scoate foarte multă apă. E înfundată scurgerea? Sau are altă problemă?

3
Răspunde Raportează
kullrapper96
în 17 Aprilie 2016 | kullrapper96 întreabă:

Ce este de fapt laptele de cuc si cum se foloseste? (ma refer la planta, nu la prajitura)

2
Răspunde Raportează
wTzy
în 17 Aprilie 2016 | wTzy întreabă:

Salut, Vreau sa imi fac in gradina de la tara un sistem de irigatii prin banda de picurare, si am vazut ca trebuie sa ridic un bazin de apa, la ce inaltime trebuie ridicat pentru a acoperii o zona ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Robotzzzi
în 17 Aprilie 2016 | Robotzzzi întreabă:

Salut.Cum as putea sa-mi fac o schita pentru voliera.As dori sa-mi fac o voliera mare pentru veverita. Exista ceva program in care pot sa fac schita sau ceva site? ajutati-ma va rog dau funda!

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Aprilie 2016 |

Cum pot incuraja clocitul gainilor?

5
Răspunde Raportează
alexandrabc2007
în 17 Aprilie 2016 | alexandrabc2007 întreabă:

As dori cateva nume de flori de plantat la mormant.As vrea flori mici si sa nu fie pretentioase.Multumesc

3
Răspunde Raportează
carolina123333
în 17 Aprilie 2016 | carolina123333 întreabă:

Cu ce sa sterg geamurile fara sa lase urme? Le-am sters cu Clean si raman urme.Cu ce altceva as putea sa incerc?

1
Răspunde Raportează
justyoung9
în 16 Aprilie 2016 | justyoung9 întreabă:

Exista un ceai 100 % romanesc? Adica un ceai pe care sa nu-l poti intalni decat in Romania sau cel mai mult in Romania. Mersi anticipat!

5
Răspunde Raportează
Marina2004
în 16 Aprilie 2016 | Marina2004 întreabă:

As vrea si eu un sfat cum sa fierb mai repede o găină dar este cam batrana, pt ca nu fierbe?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Aprilie 2016 |

Am nevoie urgent de o pompa submersibila pentru gradina, pentru achizitionare am un buget de 350 - 400 lei, am nevoie de un sfat ( un link daca e posibil) pompa trebuie sa traga apa dintr-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
marius6543
în 15 Aprilie 2016 | marius6543 întreabă:

Salut.De câteva zile ma confrunt cu niste gândaci negri si mici care vin din colțul camerei, acolo pe unde e patul.Arată ca niste capuse, doar ca atunci când te apropii de ele se prefac ca sunt ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AlexMarian17
în 14 Aprilie 2016 | AlexMarian17 întreabă:

Am 2 boboci de rata leseasca de o zi si sunt foarte plapanzi si palizi.Nu stiu de ce dar nu isi pot tine bine capul.De la ce poate fi si ce sa fac?

3
Răspunde Raportează
souleaterz
în 14 Aprilie 2016 | souleaterz întreabă:

Buna ziua TPU, as dori sa va intreb daca nu cumva stiti o garsooniera de inchiriat in judetul Satu-Mare care sa nu fie nici prea scump dar nici sa nu fie praf garsoniera dau funda. Multumesc anticipat

3
Răspunde Raportează
Adiiordache
Întrebare recomandată în 13 Aprilie 2016 | Adiiordache întreabă:

Vreau sa imi montez un sistem de panouri solare fotovoltaice. Mă interesează să știu dacă un consumator va folosi în totalitate electricitatea produsă de panouri sau va consuma si de ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlexMarian17
în 12 Aprilie 2016 | AlexMarian17 întreabă:

Dupa cat timp pot hrani bobocii de rata dupa eclozare?

3
Răspunde Raportează
KiLLr0Y
în 12 Aprilie 2016 | KiLLr0Y întreabă:

am cumarat un Fierastrau pendular Heinner JSA14, 400 W, 3000 RPM, Lama inclusa de la eMAG. Vreau sa stiu daca am comis o greseala? Daca am comis- o cat timp o sa ma tina? Cum sa o folosesc?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Valentinaldoilea
în 12 Aprilie 2016 | Valentinaldoilea întreabă:

Stie cineva cat costa o pivnita (beci) la subsolul unui bloc? Este facuta de constructor, nu e boxa.

8
Răspunde Raportează
AlexMarian17
în 11 Aprilie 2016 | AlexMarian17 întreabă:

Am o pisica care mananca pui si boboci si nu stiu ce sa-i fac.Ma puteti ajuta? Are mereu mancare si apa.

5
Răspunde Raportează
AlexMarian17
în 11 Aprilie 2016 | AlexMarian17 întreabă:

Iepuroaicele isi omoara puii,sau pot sa o faca si sobolanii,daca stau cu ele in cusca? Am gasit pui de iepure morti, am hranit mereu iepuroaicele si aveau si apa.

3
Răspunde Raportează
Codruta_Nicoleta_1974
în 11 Aprilie 2016 | Codruta_Nicoleta_1974 întreabă:

Cum se calculeaza cati boltari de 60 ori 100 ori 250 intra intr-un metru cub? Daca stie cineva, multumesc anticipat

2
Răspunde Raportează
Maimmai
în 11 Aprilie 2016 | Maimmai întreabă:

Salut,vreau sa torn o sapa de 10cm pe o suprafata de 140mp2, cati saci de ciment mi-ar trebui si cat nisip?

3
Răspunde Raportează
KiLLr0Y
în 11 Aprilie 2016 | KiLLr0Y întreabă:

am un fir de cupru, ce trebuie sa fac ca sa aflu la cati amperi se arde?

1
Răspunde Raportează
SangeDeTaur
Întrebare recomandată în 11 Aprilie 2016 | SangeDeTaur întreabă:

Am un parchet mai vechi la apartament si asteptam pe cineva in vizita si am vrea sa ii dam un aspect mai frumos.M- am interesat la magazin si pentru ca timpul este scurt m- am decis sa iau un...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Aprilie 2016 |

Buna ziua Va rog daca ma puteti ajuta cu informatii in legatura cu ceeace doresc sa fac in gradina si anume sa torn o placa de beton peste alta crapata si macinata cat si o alee in aceleasi conditii.Am...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
doarUnCopilprost
în 10 Aprilie 2016 | doarUnCopilprost întreabă:

Ce ar trebui sa facem ca sa fie rai pe Pamant?

9
Răspunde Raportează
Rareshsh
în 9 Aprilie 2016 | Rareshsh întreabă:

De unde pot achizitiona topinambur?

1
Răspunde Raportează
idk100namnume
în 8 Aprilie 2016 | idk100namnume întreabă:

As dori sa- mi amenajez camera cum doresc eu doar ca mama nu vrea sa- mi dea bani pentru toate acele lucruri. Ce ar trebui sa fac pentru a face rost de acesti bani pentru a- mi cumpara ceea ce am nevoie...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DanielVălean
Întrebare recomandată în 7 Aprilie 2016 | DanielVălean întreabă:

Cum trebuie ingrijita ohideea astfel incat sa nu se ofileasca si sa faca flori, chiar si dupa ce si le-a scuturat o data?

3
Răspunde Raportează
mTw
în 7 Aprilie 2016 | mTw întreabă:

Salut. Am o pereche de bascheţi converse albi. I- am spălat şi acolo jos unde au acele capse de fier ( sper că ştiţi ce spun) au apărut nişte pete de rugină. Cu ce aş putea să le scot? ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
gabrielotrocol
în 7 Aprilie 2016 | gabrielotrocol întreabă:

Buna tuturor, as dori sa imi spuneti si mie cam cat mi- ar lua, adica mana de lucru, la un gard. Mi- as dori sa imi pun tigla deasupra iar in parti decorativa. 1. Pretul metru liniar tigla. 2. Pret...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cr7adi
în 5 Aprilie 2016 | Cr7adi întreabă:

Am o planta in casa nu stiu ce fel e dar nu conteaza, ideea este ca am pus samanta, a iesit tulpina micuta la fel si doua frunzulite si le- am agatat, s- au indoit destul de tare. Le- am legat drept...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andrei1969
în 5 Aprilie 2016 | Andrei1969 întreabă:

ma intereseaza, cum pot face plinta in balcon din ciment si ce materiale ar mai intra. Anul trecut am izolat peretele din exterior si in consecinta, s- a spart plinta pentru a pune placa ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
alexandrusava
în 4 Aprilie 2016 | alexandrusava întreabă:

Am 3 oi cameruneze ( o pereche si fiul lor de cam o luna) si oaia zbiara toata ziu si orice i-a-si face nu inceteaza. Ce sa fac?

4
Răspunde Raportează
KillaNoFilla
în 4 Aprilie 2016 | KillaNoFilla întreabă:

Cat poate sta o floare(cu radacina) in apa fara ca sa se ofileasca(craciunita)? Dau funda

3
Răspunde Raportează
Koguan
în 2 Aprilie 2016 | Koguan întreabă:

M-am mutat de curand intr-un apartament si as avea nevoie de ajutor legat de citirea indexului la apa. ma poate ajuta cineva?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Aprilie 2016 |

Azi am curăţat gresia cu Redosan şi cum eram accidentată la mâna dreaptă, am lucrat cu mâna stângă pe care aveam un inel de argint. Acum am văzut că inelul s- a innegrit şi nu ştiu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
KiLLr0Y
în 2 Aprilie 2016 | KiLLr0Y întreabă:

vreau sa fac un transformator si la secundar eu vreau sa bobinez cu un fir de cupru mai gros pentru a avea amperajul mai mare si sa nu se arda la un consumator puternic.Problema este ca firul...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Demeister
în 2 Aprilie 2016 | Demeister întreabă:

Care sunt cele mai sigure uşi anti-efracție?

1
Răspunde Raportează
Demeister
Întrebare recomandată în 1 Aprilie 2016 | Demeister întreabă:

Care este cea mai bună cărămidă pentru construcția unei case?

9
Răspunde Raportează
Parvu_Gaby_1978
în 1 Aprilie 2016 | Parvu_Gaby_1978 întreabă:

La lungimea de 30 m, inaltimea 40 cm si latimea 20 cm cati saci de ciment imi trebuie?

2
Răspunde Raportează
fydo
în 31 Martie 2016 | fydo întreabă:

Cat m-ar costa o poarta din fie Normala!? Fara btizbiUri si altele.normala vreau

2
Răspunde Raportează
justyoung9
în 31 Martie 2016 | justyoung9 întreabă:

Care este cea mai buna marca de foarfeci de gradina universale? Mersi anticipat!

4
Răspunde Raportează
Extraterestru2
în 31 Martie 2016 | Extraterestru2 întreabă:

Daca o constructie are parter, un etaj si inca unul, daca suntem intrebati cate nivele are, cate spunem? Doua sau trei? Spuneti- mi un raspuns asa ca pentru un profesor, nu ca si cum as cumpara o casa....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Martie 2016 |

Am plantat o samanta de mar si ma intrebam daca va iesi ceva (prin, , a iesi ceva" ma refer la iesirea unui copacel). Aceasta sesminta am plantat- o in casa si vreau sa imi spuneti daca va iesi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
geotechnical
în 29 Martie 2016 | geotechnical întreabă:

Trebuie sa imi achizitionez un motoburghiu, dar am ajuns sa nu fiu decis intre aceste doua modele. 1)Modell EUROCRAFT (pret aproximativ:880 lei) Motor Racire pe aer, 2 Timpi, 1 Cilindru Putere ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • IL0VEDINER0
    trimisă acum 9 ore

IL0VEDINER0 întreabă:

Buna. Am si eu o intrebare. De ce atat de multe femei, promoveaza pe retelele de socializare cat de frumos si usor este sa ai copii, postand doar partile frumoase din viata? Vezi o postare in care se...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • Mihaela2023
    trimisă acum 5 ore

Mihaela2023 întreabă:

E adevarat ca atunci cand te muţi in altă casă incepi o nouă viață? deoarece stau cu ai mei si am intrat in depresie, parinții mei nu ma deranjează cu nimic dar mie nu- mi place locul acesta. ...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • Manugabi
    trimisă acum 11 ore

Manugabi întreabă:

Am 22 de ani și nu sunt stabil. Financiar
    9 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 15 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

Cum să nu mai mă gândesc la moarte și să fiu bucuros de viața pe care o duc? De când mă trezesc îmi zic „Încă o zi în viața asta de rahat."
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.138
  • Întrebări: 3.953.799
  • Răspunsuri: 17.658.385
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 33 minute
Ce zici de un quiz?
Seria Divergent

Seria Divergent

Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?

Start quiz
Categorii
  • 652.060 Adolescenţi
  • 55.598 Afaceri & Financiar
  • 22.873 Artă şi Cultură
  • 72.844 Auto & Moto
  • 144.246 Beauty & Fashion
  • 16.486 Benzi desenate
  • 55.088 Carieră
  • 20.355 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.237 Conversaţii