Doresc sa cumpar o usa metalica pentru apartamant de bloc si m- ar interesa un dispozitiv mai special care sa faca urmatorul lucru; daca usa este INCHISA dar NU INCUIATA sa emita un semnal sonor. Dipozitivul...? (mai mult)
Am si eu o "problema" cu o centrala termica Ariston! E data in functiune de o saptamana, toate bune si frumoase pana ieri, cand am observat o problema! Centrala este echipata cu un termostat de ambient...? (mai mult)
E adevarat ca cactusi se pun si afara in pamant? Vreau cat mai multe detalii spre acest lucru!
De vreo 2 saptamani am casa plina de acarieni foarte mici, am facut curatenie dar tot apar, la mine e destul de frig si cred ca apar din cauza umezelii si a unei mobile mai vechi. Daca bag un ...? (mai mult)
Existe ferme/culturi de mure in tara?
Am si eu o intrebare; Care dintre cele doua specii de lemne este mai flexibil:stejarul sau fagul?
Hello :) am primit zilele trecute un buchet de trandafiri si as vrea sa il usuc ca sa il pastrez mai mult timp, Cum pot face aceasta? am auzit de metoda: sa dai trandafirii cu fixativ apoi sa ii atarni...? (mai mult)
Salut, Am o problema la o centrala Saunier Duval Themafast, si anume ca atunci cand folosesc caloriferele dupa cca 30 min intra in avarie si da cu apa afara. Problema poate fi de la presiunea din ...? (mai mult)
Ce masuri ati luat cand copilul a inceput sa faca primii pasi prin casa? Merci in avans.
cat costa sa construiesti o casa din bca de 100_120mp (_partier+mansarda) fara firma de constructie, pamantul il am
am de varuit o garsoniera..camera are 15 mp, cat var intra? a mai fost varuita in trecut cu trafaletul, un mov, care a iesit foarte urat cu urme de var alb si cu urme de mov inchis.Cum sa fac ...? (mai mult)
Buna am o problema.Am 3 caini si unul este pui. Dintre cei 2 mai mari unul latra uneori la oameni si celalalt latra doar la pietre si rare ori la animale.Ta vrea sa dea cainele care latra la animale ca...? (mai mult)
Cu ce cureti aurul?
Vreau si eu un sfat, pentru o casa de 100 mp2, ce centrala face fata? Casa izolata partial.
as dori sa construiesc o casa de 100_120 mp,(partier+mansarda),din bca fara firma de constructie, terenul il am :cat m_ar ajunge ca pret ridicata la rosu?
Buna ziua am si eu o problema centrifuga de la masina de spalat nu se mai invarte stie cineva ce are se poate repara si cam cat m-ar costa
Am o problema foarte mare in legatura cu gradina mea. Cartitele imi distrug gazonul. Ma puteti ajuta?
Cine stie cum sa construiesc acoperisul in programul Sweet Home 3D
de ce va timp ma macina o curiozitate, am un dormitor care trebuie sal rezugravesc si as vrea sa stiu daca merge sa aplic vopseaua lavabila cu pistolu la compresor si daca iese mai bine decat la...? (mai mult)
Sallut.Cand stateam la TV (aveam si Pc-ul aprins) s-a intrerupt curentul dintr-o data (doar in camera aia, iar incelelalte inca mergea) Ce s-a intamplat? DAU FUNDA CELUI CARE AMI RASPUNDE
Salve, doresc un sfat de la cunoscatori. daca as placa o fosa septica cu BCA de 15, as gresi? daca nu e ok as vrea sa stiu dc? multumiri anticipate.
Buna, am o problema la masina de spalat, daca pun lenor in comlartiment mai mult il ia odata cand incepe spalarea si ia si detergentul, daca pun mai putin il ia cand trebuie sa evacueze apa sa le clateasca...are...? (mai mult)
Cum scot petele de spray sau transpiratie din hainele negre? (tricou 100% bumbac)
am si eu in gradinita niste capsuni, sunt ceva sunt mari etc. vreau sa mai plantez. cum as putea sa mai plantez?
Edte bine sa tin curcani cu voiajorii amestecati?
Ma poate ajuta cineva? Cum pot sa extrag substanta dintr-o planta? O fierb sau cum?
Care este procedura pentru altoirea mandarinilor?
mi- am luat niste goji uscate si m- am apucat sa scot niste seminte pentru a le planta, cat timp trebuie sa le tin in apă? Am nevoie de niste sfaturi cum sa le plantez.De ce se pun semintele...? (mai mult)
Neata TPU Am o mica problema si sper ca ma puteti ajuta... Aseara au venit cativa prieteni la mine si am baut vin rosu. Unul dintre pahare era jos si am dat din greseala cu mana in el. Acum am o pata...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat urgent! Din greseala am varsat apa fierbinte pe parchet si s- a umflat in unele locuri.Stiti cumva daca se poate dezumfla? Adica ce ar trebui sa fac sa revina la normal? ...? (mai mult)
Vreau sa scot culoarea de pe cadrul bicicletei si sa pun alta noua cu un spray vopsea. Cu ce as putea da jos culoarea originala de pe cadrul bicicletei? Cum sa o elimin? Multumesc.
A cazut niste apa pe un birou facut din pal si s-a umflat o bucata ce pot sa fac ca sa nu mai fie umflat?
Cine poate sa imi spuna cate ceva despre planta de Goji, altceva decat ce gasesc pe net...este rentabila la noi? as vrea sa infiintez o plantatie, unde - 1 unde gasesc seminte, 2- cum se germineaza,...? (mai mult)
Cum pot sa izolez un perete interior de pe care se umfla si se cojeste vopseaua lavabila? M-ar interesa o vopsea care sa reziste la umezeala!
Hei..nu stiti de ce floarea mea putrezeste adica are ceva alb pe frunza.? e ingrijita cum trebuie inca da pui:))
Funda + Vot! Am in podul casei un cuib mare de viespi! cand am intrat in pod s- au luat dupa mine si am fost muscat de unu! sunt foarte multi! si Intrebarea este|: Cam cat ar costa daca ar angaja...? (mai mult)
Buna:) Mi-am lipit tapet intr-o camera si mi-a ramas mult adeziv deja preparat. Se poate pastra cumva sau il arunc? Multumesc!
Vara asta am reusit in sfarsit sa imi renovez mare parte din apartament, dupa saci de moloz, praf, CM 11, mizerie, nervi, tot tacamul, sa zicem ca am ajuns si la partea frumoasa: retusuri si decor. ...? (mai mult)
Am primit la inceputul verii o floare care seamana foarte mult cu o brandusa. Este alba si are tulpina si frunzele mult mai subtiri decat ale unei branduse. A inflorit toata vara. Ii place la soare;...? (mai mult)
Mama are o obsesie pentru plante de casa si de gradina. de data aceasta a facut comanda de un magnoliu are 40 cm, si nu stie ca sa faca sa- l tina intr- un ghiveci in casa pana la primavara sau sa- l ...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc sa cresc iepuri,apoi sa ii vand. Se merita o astfel de"afacere"? Ies ceva bani din asta? Desigur, niste iepuri de rasa. Astept sfaturi. Multumesc.
Mâncam nişte ochiuri, în cameră, şi din greşeală am mâncat cu măseaua care mă doare, de nervi şi durere am aruncat oul .....pe perete, şi a rămas pată de la gălbenuş, mai iese pata...? (mai mult)
Daca tai o creanga/radacina unui copac aceea, o sa devina intr-o zi un alt copac?
Am o masina de cusut sew whiz am cusut cu ea o perioada dar acum nu mai prinde ata de sus cu cea de jos stiu ca acul trage pe cea de jos in timpul coaserii ceeea ce nu se intampla care poate fii cauza ...? (mai mult)
E adevarat ca daca imi produc singur curent din panouri solare sau turbina eoliana trebuie platita o taxa la stat?
Buna nu stiti site-uri,schite, poze de orcanizat camere adica vreau sa imi rearanjez camera.ma puteti ajuta. funda:)
Ieri mi-am luat doi iepurasi care au doua luni si jumatate si nu stiu la cate luni se imperecheaza ma puteti ajuta va rog? Multumesc anticipat!
Dati-mi si mie niste idei de decorat in casa de Halloween? !
am o problema cu o masina de spalat. Cand o bag in priza si invart de buton nu se aprinde niciun led sau vreun semn ca ar fi curent in ea... Am verificat si priza si sunt in regula, de la...? (mai mult)
Aveti idee unde pot gasi de cumparat lenjeria asta sau modele asemanatoare? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=388199594616841&set=a.140740409362762.17878.140089839427819&type=3&theater
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!