Am o intrebare, cum stiu cand sa-mi ud plantele din gradina?
Buna =), imi puteti da un plan de casa simpla sau cu panouri solare care se poate construi din polistiren sau lemn.Am nevoie si de un sait de unde pot gasi panouri solare cat mai bune si ieftine. Cand...? (mai mult)
Cati boltari intra intr-un m3 si cat costa?
buna TPU am o intrebare ...stiti jocul ala barn buddy de pe facebook ei eu as vrea sa incep jocul din nou stiti cum va daca se poate ....si daca da cum?
Are cineva un link cu toamna de la smiley? ms mult TPU!
Cum montez la robinet, un filtru Ekodoktor? Imi trebuie reductor? Are cineva o poza?
Tocmai m-am inscris la un club de echitatii si trebuie sa imi cumpar un cal! Imi puteti spune un sit unde pot sa imi cumpar un cal de rasa cu pret sub 10.000 €? Multumesc! F+V!
am 10 ani si vreau sa imi rearanjez mobila(nu singura)si problema e ca 2 dulapuri, o canapea, 2 birouri si un raft cu haine, machiaje (nu glumesc despre machiaje) etc cum sa aranjez ca...? (mai mult)
Care este cea mai buna tesatura si material pentru o mocheta? De preferat si niste exemple de link-uri. Vreau pentru balcon.
Exista un cod ca sa iti repari masina la gta 3? daca da mi-l dati?
Am cumparat o drujba fuxtec si dupa 2 luni de functionare acum se opreste brusc dintr-o data cand tai cu ea va rog sa-mi ziceti si mie ce se intampla
Ce seminte credeti ca as putea planta in ghiveci, iar planta sa nu moara (o planta care nu e pretentioasa).
Buna, Am un copacel mic cu frunze rosii.Nu stiu cum se numeste. Aveti idee? Acesta are frunze rosii doar in varf si in partea de jos verzi.
vreau si eu sa stiu cred ca am ceva problema cu un contor trifazat Digital tip (aem CST 0410L D) pana acum plateam cate 100 lei acum a urcat cu fiecare luna tot urca cu 50, 100 lei acum am ...? (mai mult)
Sall all am si eu o intrebare as vrea sa-mi vand casa dar acum nu stiu eu am fost plecat in alta tara si am niste datori la impozit. si am si o banca si nu le-am platit mai pot vinde casa?
Salut aveti ceva idei cum sa-mi amenajez camera ma refer la dormitor (am 16 ani ) dau funda :D
Am plantat niste seminte de rosii intr- un ghiveci mic.Peste cateva zile(o saptamana jumate)au iesit si sau ofilit. Am mai plantat si iar sau ofilit.Le ud regulatt si au pamant de la magazin,...? (mai mult)
Unde pot gasi fotolii din acealea cu bobite in ele - tip sac sau para, etc? Aveti idee? Vreau sa- mi redecorez casa, am un apartament de doua camere destul de spatios pe care doar ce l- am cumparat. ...? (mai mult)
Am primit o zambila cu ghiveci acum 2 zile, iar aceasta are o folie protectoare in jurul ei. Doream sa stiu cum e mai bine sa tin floarea? Sa dau jos folia, sau sa o las?
Imi poate spune un cunoscator cum se numeste planta asta si cum se intretine? http://postimage.org/gallery/245jd1ye/5b2bd261/
Care-i treaba cu iarba pisiciilor? ce le face pisicilor de este asa populara?
Cum se curata cada de baie din fibra de sticla jumate cada este galbena?
Mie imi vine facatura la curent foarte scumpa. Ultima adata 600lei. Am contor monofazat cu dublu tarif* nu stiu cum...Si ziua arata ca am consumat la fel ca si noaptea. Care o fi problema? Am si contorul...? (mai mult)
Voi aţi avut vreodată factura la gaz pe undeva la 300 de lei şi să fie estimare?
Am nevoie de un scurt referat despre electrocasnicele din trecut si din prezent. Dau funda. Multumesc
Scuze eu am de facut un insectar, sunt de la tara dar imi ziceti si mie ce insecte as putea sa prind?
Buna TPU. Curand o sa imi fac dormitorul si nu prea am idei cum sa fie. Mentionez ca am 20 de ani si as vrea niste poze cu.....sifonier, comoda si noptiere si diferite decoratiuni pe care voi le coniderati...? (mai mult)
La cit ani se socoteste agricultura.
Imi puteti spune care este diferenta dintre becul cu incandescenta si becul ergonomic? Va rog mult, am nevoie de raspunsuri cat mai repede! Multumesc anticipat! :)
Daca vreau o turbina eoliana doar pentru agricultura si anume pentru un hidrofor + Sistem irigatii folosit la udat, cum imi pot da seama din caracteristicile astea daca curentul alternativ care iese ...? (mai mult)
Valabil pentru cei din Constanta, daca cunoasteti magazine cu preturi rezonabile la flori, sa se poate faca livrari acasa si cu plata online, cunoasteti? Daca stiti si vreun site ori ...? (mai mult)
Buna:o3! Care este floarea voastra preferata? :o3
Salut, mi-am patat pantalonii cu vin rosu, i-am bagat la 60 de grade cu Vanish si tot nu iese, (pantalonii contin elastan), va rog daca stiti cu ce pot scoate petele, vreo idee ajutati-ma, dau funda!
Cum scot petele de vin? Mi-am patat pantalonii acum cateva zile si nu se duce nici cu Vanish, pantalonii au putin elastan in ei. Va rog ajutati-ma! dau funda!
Buna TPU. Caut o garsonira sa inchiriez in Tecuci. Cunoasteti pe cineva?
Cum pot sa scot acuarele de textile de pe o pereche de blugi?
.Am dat pe perete cu multa amorsa nediluata si acum nu se mai lipeste vopseaua... Ce trebuie sa fac sa se dilueze sau sa se lipeasca vopseaua. Ma poate ajuta cineva va rog?
Http://www.youtube.com/watch?v=cbrUnQPbpEU ce fel de material este ala pe care il gareste? lemn, metal, ce fel de....ms pentru raspuns.
Stie cineva cum se procedeaza? Un ghiveci are si o farfurie sub el, intrebarea este farfuria trebuie sa fie la distanta fata de ghiveci sau se poate lasa ghiveciul pe farfurie, se poate pune apa in farfurie...? (mai mult)
Salut, Imi poate spune cineva ce se intampla cu o floare daca e udata numai cu apa de mare?
Am nevoie urgenta deo solutie: am patat draperia de oja mov inchis...cum o pot curata ineseara? Am dat cu acetona dar mai tare s-a intins :-S Va rog am nevoie de raspuns rapid!
Cine ma poate ajuta cu un deviz de constructii pentru termoizolatii si inlocuire acoperis va multumesc
Ce greutate are 1m cub de plumb?
Vreau sa izolez casa pe exterior dar este data cu glet si var lavabil cum trebuie sa procedez?
am o camera de 50 mp si vreau sa o izolez cu polistiren de 3cm.Cat adeziv am nevoie, si tinci? multumescacord funda raspunsului util
cam cat costa un frigider fram din 65' si unde pot gasi sa-l repar (SUCEAVA)
Hey, stiti cum se curata petele de acuarela de pe haine? dau fundita? ♥
Polistirenul de izolatie prinde pe varul lavabil?
Am balcon la ultimul etaj si se face condens continuu el este acoperit cu tabla daca vin cu vata minerala apoi cu lambriu pvc pot scapa de condens?
Exista vopsea care se poate aplica peste tencuiala decorativa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!