Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Vreau si eu reguli pentru protectia mediului pls :X Fundaa; x
Cum se pune faianta?
Aveti idee de unde as putea cumpara o masa de ping-pong pana in 1000ron (nu neaparat de pe internet)?
Copii, care va pricepeti la plante? Am un ficus bolnavior pe cale de duca.Au inceput sa-i cada frunzele, iar o parte din cele ramase s-au uscat. Ce as putea sa fac pentru. a-l salva?
As vrea sa stiu si eu ce semnificatie are rodul pamantului...pe net nu am gasit nimic:|
Voi avea cativa oameni ca sa-mi zugrazeasca camera. ce culoare este mai frumoasa? galben, verde, mov sau rosu? astept cat mai multe pareri!
O sa-mi zugravesc din nou camera. ce culoare credeti ca e mai frumos? verde sau galben? astept multe multe pareri.
Ce reţete de parfum frumos mirositor ştiţi (bineînţeles, nu pentru gât/corp, ci pentru miros, simplu)? Având ca ingrediente flori din grădină: flori de măr, piersic, lalele (roşii, mov,...? (mai mult)
Se mai poarta tapetul? Eu ma gandeam sa imi pun tapet, ce parere aveti?
Caut usi de calitate pentru un apartament. Mi-a recomandat cineva usile PINUM, are cineva mai multe detalii despre pret, calitate, rezistenta lor?
Am o problema. Am bagat din greseala hainele albe pe programul de incaltaminte. Este ceva? Problema este ca imi este frica sa nu se intample ceva cu masina de spalat. Dar ce vreau sa zic...? (mai mult)
Buna Am o problema. Am bagat din greseala haine albe la masina de spalat. Da r din greseala nu am mutat programul pentru haine albe ci a fost programul de incaltaminte. Programul acesta se tot...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot cumpara ferestre colorate? Vreau sa stiu daca sunt mai scumpe fata de termopanele albe si daca au calitati mai deosebite.Plz help!
Am inteles ca sunt solutii speciale pentru curatat calculatorul, imi puteti spune unde as putea gasi, cum se numesc, cat costa sau daca sunt bune la ceva? am incercat si cu servetele umede, carpe...? (mai mult)
Ce risc unei flori din ghiveci, care deja are cativa boboci, daca vreau sa o mai tai si sa-i dau o alta forma? Nu va mai inflori niciodata? Mentionez ca e foarte mare si trebuie sa o schimb si in alt...? (mai mult)
Unde pot gasi jocul THE SIMS 2? fundita
Salut Sunt producator de mobila si as vrea parearea voastra. Ce credeti voi ca ar avea nevoie piata mobilei? Preturi mai mici? Modele mai interesante? Calitate mai buna? Ce probleme ati intampinat...? (mai mult)
Cum pot scapa de furnici? stau la casa.am cumparat solutie, am scapat de ele 1 saptamana, si iar au aparut. ce pot face?
Am o mare problema cu un motan care tot mananca gaini. A inceput iarna trecuta, ies afara si vad o gaina moarta in cuibar cu carnea din jurul gatului mancata.Eu care credeam ca ii dihor... Al doilea atac:? (mai mult)
Buna:) ce este mai convenabil sa ai in camera, pat de doua persoane sau o canapea extensibila? camera mea e destul de mare, si cu patul de doua persoane mai am mult spatiu, dar mi-ar place sa am o canapea,...? (mai mult)
Buna! Am in sufragerie un coltar destul de marisor, facut pe afara dintr-un material textil, chiar nu stiu cum sa-i spun! Si ma rog, au avut loc niste evenimente in familie, la mine acasa cu multi...? (mai mult)
Am si eu o intrebare legat de construirea unui geam la baie. Care sunt pasii care treuie sa ii urmez? De unde trebuie sa merg sa cer aprobari? Noi stam la bloc si peretele cu geamul o sa...? (mai mult)
poate sa imi spuna cineva aproximativ in cat timp iese marul (pomul) dupa ce am pus samanta in pamant. multumex mult:*:*
Ce intelegeti prin statusul "zZzZzZ"?
Imi puteti zice ustensilele folosite in bucatarie? Si rolul acestora... Dau fundita! Pup!
Am un bboiler thermostahl si mi s-a spart nu stiu ce pot sa fac se mai poate face cine ma poata ajuta unde se poate repara undeva in zona brasovului multumesc antincipat dau fundita
Buna! Va rog frumos ajutati`ma cu niste sfaturi! Mi-am mazgalit tenesii cu markr negru. Si nu se mai ia:-ss Va rog speneti`mi ceva care ar putea sa ii curete...
Am o violeta de parma careia i-au crescut in ultima perioada cam multe frunze, si nu prea mai are luc, deoarece tot ghiveciul e full de frunze. Ce as putea face cu o parte din acele frunze?
Am o prietena care sta la bloc la parter si i se umezesc peretii. de ce?
Vreau si eu un raspuns la urmatoarea problema daca se poate de cineva care este in masura sau lucreaza cu asa ceva. 1 Tona de mixtura asfaltica BA 8 pe cati metri patrati se poate turna, cam de...? (mai mult)
Vreau sa dau camerei mele un aspect mai elegant. Ce mi-ati sugera?
Cum se cubeaza lemnul?
Ce flori as putea pune in gradina? Nu am preferinte la flori!
Va puneti iubitul la curatenie? Cum va impartiti treburile? Sau cum ati vrea sa fie
In cat timp slabesc daca mananc doar curmale si apa? Vreau sa slabesc doar vreo 4 kg... poate nimic atat...am inteles ca asa slabesc repede :| multumesc pentru raspuns
Cine poate sa-mi spuna niste preturi la pompele de caldura aer-apa EXOAIR POLARIS? Eventual si ceva date tehnice (ce suprafata pot incalzi, cat consuma, etc); nu am reusit sa gasesc mai nimic pe net....? (mai mult)
Cum as putea sa imi tratez lamaiul, e inflorit acum, are pe frunze o substanta lipicioasa! multemuesc
Am si eu o intrebare(probabil unora o sa vi se para o intrebare prosteasca, dar decat sa imi lasati un raspuns ce nu imi va fi de ajutor, mai bine va rog sa imi evitati intrebarea)... Eu? (mai mult)
Buna seara.Ma intereseaza tarifele la transport de mobila, daca stie cineva.Multumesc anticipat si astept si oferte daca exista
Poate cineva sa imi recomande un tip de filtru de aer pentru apartament? Camera mea este la strada si vine mult praf de la drum. Am vazut: - Purificator de aer cu plasma - http://www.erfi.ro/purificator-de-aer-cu-plasma.html -...? (mai mult)
Cum pot sa prind o magnolie, merge si cu ramuri de magnoliu?
Am 2 iepurasi, imi dati niste nume pentru ei? dau fundita :*
Am un costum de lana cu o gaura de 2 cm facuta de molii. Cum as putea sa acopar gaura? Am auzit de la cineva ca ar exista o solutie care lipeste stofa asa incat ramane putin vizibila lipitura....? (mai mult)
La ce adancime se planteaza bulbul de lalea?
Am plantat acum 4 ani bujori rosii si nu mi-au inflorit niciodata.Totodata am plantat si bulbi de fritillaria (floarea pastelui) si am aceiasi problema - nu infloresc - unde am gresit. Catrina
Cum se prinde floare Magnolia si cum trebuie intretinuta? Este bine sa o iau dintr. un supermarket sau? am inteles ca aceia sunt altoiti.
Care e cea mai rentabila floare?
Sunteti adeptii curateniei zilnice? Sau mai rarutz ca nu prea aveti timp si e suficient cand faceti? cate putin in fiecare zi? sau o data si bine?
Da`ti`mi si mie niste statusuri;;) [-o ]
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia