Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 31 Decembrie 2025 sunt:
stie cineva cum pot scapa de mucegaiul aparut pe pereti? am dat cu tot felul de solutii si cu vopsea contra mucegai, dar fara nici un folos ca tot apare dupa nici o saptamana.
Sal oare este suficient un singur aer conditionat intr, un ap cu 3 camere decomandat? am nevoie sa imi incalzeasca si sa am o caldura constanta in ap
Cand se va incalzi ai mei imi renoveaza camera, imi puteti da sugestii despre cum asi punea-o renova? mentionez ca sunt fata si am 15 ani.as vrea ceva cu culori vii(gen roz.mov.portocalui. verde....? (mai mult)
Buna! La scoala colegul meu mi-a patat geaca cu cerneala. Am spalat geaca dar tot nu s-a dus. Stiti cumva cu ce se ia?
Am un teren cumparat undeva in provincie si vreau sa"plantez"pe el ceva de locuit asa ocazional pana-mi incropesc o casuta, dar nu stiu ce ar fi mai potrivit tinand cont ca respectivul spatiu va fi locuit...? (mai mult)
ce remedii usoare stiti pentru. a inlatura puricii de la pamantul florilor in afara de a cumpara solutii de la florarie etc? de ce se usca varful frunzelor desi chiar poate sunt udata prea mult?
Salut la toti, imi puteti da si mie o idee cum sa imi fac un bar in apartament modele ceva de genu si as vrea sa schimb culoarea in dormitoare si sufrageri ma puteti ajuta? va multumesc
Salut eu vreau sa renovez apartamentu si as vrea sa pun parchet in bucatarie peste gresie se poate? sau trebuie sa dau gresia jos?
Cum se ingrijeste poinsettia?
Aveti ceva idei de decoratiuni facute de noi , home-made , nu din ata sau sfoara , ceva pentru casa , camera , nunta orice idei sunt binevenite , multumesc mult
Camera mea nu este una foarte mare, foarte moderna, dar in schimb nu are nimic special in ceea ce priveste amenajarea! Cum sa imi personalizez camera ( in afara de sa pun afise sau postere )? :D Mentionez...? (mai mult)
La vara vreau sa fac(ajutata, bineinteles) o casuta in copac! Stiti niste proiecte sau ceva util, care mar pute ajuta.ma rog! Dau fundita
Cu ceva timp in urma am cumparat un teren la circa 25-30 km de Bucuresti si anul acesta vreau sa-mi construiesc ceva pe el, o oaza de liniste pentru. familia mea, dar din pacate nu am bani suficienti...? (mai mult)
Doresc sa stiu unde pot gasi metode de a-mi amenajacamera?
Ce culori-modele de faianta se pot folsi in baie? as dori video. multumesc.
Va place colierul Gina de la Avon? Merge pentru o fata de 14 ani?:D
Isi mai revin plantele care au degerat?
Am o masina de spalat Siemenens si nu mai face decat sa spele, nu mai clateste rufele, nu mai face centrifugare, doar le spala.As putea sa o repar eu insumi, fara ajutorul nimanui? Daca da cum? Daca...? (mai mult)
Cine stie cum poti pastra incaltamintea de piele fara sa-ti mucegaiasca?
Stiu ca o usa din lemn de exterior se dilata si se contracta in functie de anotimp. Se pune aceeasi problema in cazul usilor metalice? :-?
De unde pot cumpara seminte de echinaceea
De ce plantei, pe care am adus-o de la scoala acasa, au inceput sa-i cada frunzele?
Cum curat frigiderul
stie cineva cum se inmultesc trandafirii?
Cum v-ati amenaja camera? Ce culori ati vrea sa aveti pe pereti? Eu caut moduri de amenajare a camerei pentru ca ma mut si vreau ceva mai special.In camera de 14mp trebuie sa pun doar pat si 3 noptiere(...? (mai mult)
Ce stiti despre casele prefabricate? Calitate, pret... este cineva care are asa ceva?
Ce plante de casa sau flori nu sunt atata de gingase si pretentioase la intretinut?
Am o Craciunitza de aproximativ 2 luni de zile. Era tare draguta, avea majoritatea frunzelor rosii insa acum sau ofilit si incep sa creasca altele noi, micutze si verzi. Intrebarea mea e cum trebuie ingrijita...? (mai mult)
Nu de mult mi-am cumparat doua orhidee :D Totul a fost bine frumos, au inflorit boboceii si dupa vreo saptamana au inceput sa pice florile :|... Acum am ramas cu 2 bete uscate :)) Precizez ca le-am udat,? (mai mult)
Cum imi pot amenaja gradina, dati-mi si mie niste sugestii.
Ce mancare pmananca papagali?
Ce plante sa plantez in gradina?
am o floare de casa(palmier) si a inghetat, va rog sa ma ajutati sa o salvez.Multumesc!
De ce nu creste iarba pe stinci?
Ce ierbicid se foloseste pentru. eliminarea buruienilor din rasadurile de: ardei si tomate? GABI
Pt. combaterea cartitelor ce metode 'babesti' folositi? GABI
Am si eu o problema cu geamurile. Le-am montat in decembrie, cind e frig afara transpira in partea de jos de o palma iar pe margini de un deget pina sus. Pina si pe tavan au aparut stropi de apa. Poate...? (mai mult)
Eu stau in IASI si e ziua mea ma ajutati sa gasesc un sait cu haine?
daca ati avea o camera a voastra(cred ca toate lumea are, da ma refer la ceva mai diferit) cum ati decorao, si sa zicem ca aveti si dressing cu baie(eu am) ce ati face cum ar fi proiectul camereei(este...? (mai mult)
Cine stie ce joc va face call of duty
Anul acesta o sa ma mut intr-o casa imensa.Am un dressing, o camera si un balcon toate la etaj doar pentru mine.Ati putea sa-mi dati niste idei pentru decorat? orice va trece prin minte! De la culoarea...? (mai mult)
Revin cu intrebarea cu visul mereu visez o casa construita intre blocuri dar nu e terminata adica nu are usi si nici geamuri si asta de ani de zile
anul acesta am curat gradina de copacii nefolositori, am taiat catva ciresi din care vreau sa fac mobila, dar nu stiu cum sa procedez. Ciresii sunt verzi, iar eu am nevoie de scandura uscata,...? (mai mult)
Cum sansele mele de a face o casa independenta ca sa zic asa s-au diminuat din cauza banilor eu va intreb pe voi, daca as face niste anexe lipite de casa parintilor, dar as vrea cu mansarda ca sa fac...? (mai mult)
De ce se incalzeste o priza?
Centrala mea viessmann vitolig 150 pe lemne face zgomote, iar ceasul vasului de expansiune oscileaza:cand 2 cand 4.Ma intereseaza cauzele zgomotelor (din calorifere fisaie, dar si in tevile din camera...? (mai mult)
Vreau sa fac schimb de locuinta de la 2 camere la 3 camere in acelasi cartier. Diferenta de pret:25.000 euro mi se cere.Credeti ca se merita?
Ce pot sa fac sa-si revina floarea Sporul Casei? I-au cazut toate frunzele si toate tulpinile s-au muiat. Ce sa fac?
Ce sa folosesc ca sa scap de gandacii de bucatarie?
Rasfoind oferta de la Kaufland am dat peste"lampa led cu senzor de miscare", se poate folosi atat interior cat si exterior, fara cablu sau priza, merge pe baterii, rezistent la apa, rotativ la 70 grade...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!