Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Cum pot curata inoxul de pete? Ma refer la petele alea urate de la stropii de apa.
Ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera banii pentru aparatura electrocasnica defectata in urma unei supratensiuni in retea?
Care e cea mai frumoasa combinatie de culori pentru gresia/ faianta din baie?
Am nevoie de un cort pentru petrecere si nu vreau sa apelez la serviciile unui organizator de evenimente.In Bucuresti de unde as putea inchiria unul?
Ce pot sa fac daca nu-mi infloreste craciunelul, am doua plante la fel, doar ca una nu face flori cam de 4 ani, cum credeti?
Va vine sa credeti ca acum aud niste termite care rod la un dulapior f. vechi ce e langa biroul meu? Ce sa fac? E de aruncat la gunoi dulapiorul, NU?
Daca stau in Ploiesti, pot creste un leandru la mine in curte>? Ma refer la clima, daca e potrivita...Mama mea locuieste in Dobrogea si leandrii ei din curte arata bestial, de exemplu.
Ce combinatie cromatica se potriveste cel mai bine unei cine oficiale? Ma refer la fata de masa, tacamuri, vesela, etc
Cum se planteaza Mana Maicii Domnului?
Cum sunt saltelele de pet Memory Foam?
Cum se face o torta pentru gradina? Se gaseste si de cumparat? E cu gaz, e lumanare sau e cu bec electric?
Am un mic bar la mine in apartament - momentan, e gol, e doar contruit ca sa arate a bar, dar nu-i echipat cu nimic. Cam cu ce bauturi imi recomandati sa il stochez?
Hellpp mee! explicati mi va rog cum pot sa scot guma lipita pe pantaloni:(( din greseala s a lipit si acum nu stiu cum sa i scot. nu i am pus la spalat. va rog sa ma ajutati. va multumesc.
Unde se gasesc cele mai dragute masute de cafea? Nu prea am timp sa umblu prin toate magazinele...
Cui ii plac animalutele? sper sa va smulg si voua un micut zambet la urmarirea imaginilor urmatoare: http://www.descopera.ro/dnews/3938148-cele-mai-frumoase-pisici-din-lume
Cum se ingrijeste begonia?
As vrea sa-mi cresc rosiile in gradina la mine, dar nu stiu detalii de agricultura. Imi poate da cineva niste sfaturi? De unde sa iau seminte bune, cand se planteaza, cum se ingrijesc, etc. Multumesc...? (mai mult)
Ce tip de sera e mai bune pentru salatele mele din curte? Acoperita cu folie de plastic sau cu sticla?
Orhideele pot fi plante de apartament?
Ce este familia?
Am primit de curand o muscata superba, cum trebuie sa procedez pentru a nu o pierde
Care e diferenta dintre gazon si iarba?
Ajutooor! mi s-a blocat usa metalica. am incuiat jos o singura data si s-a blocat, cu cheia nu mai pot face nimic. model NORDIKA 2, cu 3 pinteni in toc, 3 sus si 3 jos. nu vreau sa sparg peretii, ci...? (mai mult)
Cum pot repara/astupa crapaturile din beton?
Cum pot scapa de cartite si coropisnite din gradina? Am pus rasaduri in gradina si mi le-au taiat coropisnitele, iar cateva au fost ridicate deasupra musuroaielor.
Mai exista pe piata la noi portelanuri chinezesti? Ma refer la vesela.
Rozmarinul, salvia sau oregano sunt plante pe care le poti creste in apartament?
Citesc pe un site american despre sfaturi de gradinarit si nu stiu ce inseamna mulch ...Ma puteti ajuta? Multumesc
De unde imi pot face rost de un covor din blana de oaie?
As vrea sa-mi cumpar o noua masa pentru in bucatarie. Cum pot sa ma asigur ca aleg o masa rezistenta? Cea veche m-a tinut 17 ani, dar acu arata urat.
Voi credeti in D-zeu? dar in superstitii?
De unde pot face rost de seminte de Calendula? E tot aia cu galbeneaua?
Cu ce fel de detergent e cel mai usor si rapid sa cureti parchetul laminat, fara sa-l deteriorezi?
Cam cat spatiu liber ar trebui sa am in gradina pentru a-mi putea face pisicina? O piscina micuta.
Cum se scot petele de mucegai de pe pereti?
Care e combinatia optima de fibre pentru lenjeria de pat?
Unde pot gasi modele interesante de inele pentru servetelele pentru masa?
Care sunt avantajele si dezavantajele paturilor suprapuse? Mie imi plac foarte mult si as vrea sa pun asa ceva in camera fiicelor mele, insa as vrea sa stiu la ce sa ma astept. Multumesc
Care este parerea voastra despre tusoarea bob?
E este acela un boudoir?
Care e planta aia care apare in filmele americane de Craciun? Ei ii zic holly, e vorba de poinsettia?
Daca pun un lastar de vasc intr-un pom din gradina (ca sa am la iarna), ii poate dauna asta pomului meu?
De unde pot sa cumpar iedera sa o plantez in gradina?
Exista vreun tip de perna recomandata cuiva care sufera de scolioza?
Care sunt cele mai bune perne?
Cum scoti mirosul de sconcs din haine si incaltaminte? Multumesc.
Apropo de ficus... ştiţi la ce sunt foarte utile frunzele de ficus? Se prepară din ele un mucilagiu excelent pentru picioarele obosite, varicoase, sau ci circulaţie slabă (aviz femeilor). Aceasta? (mai mult)
Am 2 bonsai care se numesc ficus-ginseng... ei au niste radacini iesite din pamant, ca radacinile de ginseng.Practic sunt cu frunze de ficus si radacini de ginseng...am reusit sa prind cativa dar nu stiu? (mai mult)
Cum se planteaza smochinul? Am primit 2 fructe de smochin verde din Grecia si nu stiu cum sa procedez.Am desfacut un fruct si seminte nu are...so,help pls!
Sunt cam disperata, pentru ca inca nu mi-a venit ciclul, iar ultima data cand am facut-o neprotejat a fost pe 16 aprilie, iar de atunci am facut-o protejat, trebuia sa-mi vina ciclul pe 7, 8, 9 dar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?