TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
alexandrubt13
în 5 Ianuarie 2020 | alexandrubt13 întreabă:

Buna, cea mai recomandata vata bazaltica? HOTROCK 130 si pana la 190kg pe m cub densitatea si 0, 037 sau tehnofacade 130kg m cub 0, 039 sau izomin ruf 110 kg m cub 0, 036 sau beletep facade 160-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Yulian_Crystian_1995_Sjwv
în 5 Ianuarie 2020 | Yulian_Crystian_1995_Sjwv întreabă:

Cam cati wati consuma un pc la curent in general?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Ianuarie 2020 |

Salutare, este o problema relativ simpla dar greu de descifrat de catre mine care nu inteleg anumite lucruri si calcule ale energiei electrice. Treaba sta in felul urmator, in curtea locuintei, am un...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Welterweight
în 4 Ianuarie 2020 | Welterweight întreabă:

Ce se întâmplă dacă stai cu un radiator pe ulei în priză tot timpul? Pe el scrie că e pentru uz ocazional

6
Răspunde Raportează
Mădă0611
în 4 Ianuarie 2020 | Mădă0611 întreabă:

Orhideele mini tot mini raman daca le pun in vase mai mari?

5
Răspunde Raportează
Adriann007
în 4 Ianuarie 2020 | Adriann007 întreabă:

Salutare. Cum pot testa daca este curent pe un singur cablu, eventual sa vad si ce voltaj are? Problema este ca am vreo 10 cabluri lasate asa in aer de la constructia blocului (1945) si vreau sa scap...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Bbbionut
în 3 Ianuarie 2020 | Bbbionut întreabă:

Buna seara, am o problemă cu o ușă de termopan. Când este deschis să dau să încui și totul este perfect. Când închid ușa și doresc să o încui cheia merge foarte greu. Când dau sa o descui...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
dikaaa
în 3 Ianuarie 2020 | dikaaa întreabă:

Recent am primit certificatul de urbanism si nu inteleg o chestie. "Retragerea aliniamentului gardului la strada X va fi la 5, 5m din axul strazii". "Retragerea constructiilor de la aliniament...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Feyenooord666666
în 3 Ianuarie 2020 | Feyenooord666666 întreabă:

Am senzatia ca masina de spalat nu mai stoarce la fel de bine. Din ce cauza poate fi? Filtrul l-am curatat.

13
Răspunde Raportează
ConstantinFlorin1984
în 3 Ianuarie 2020 | ConstantinFlorin1984 întreabă:

A placat cineva pe interior, peste tavanul de rigips cu polistiren? Expandat sau extrudat? Și cum este, este vreo diferență? Ma gandeam sa plachez si eu, dar nu cu adeziv ci cu spuma de montaj...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DexOnline
în 3 Ianuarie 2020 | DexOnline întreabă:

In februarie- martie 2019 mi- a aparut in pamant un rasad de tei, dintr- o sămânță ajunsa intamplator acolo. Am decis sa o pastrez. Deja prin septembrie ii schimbasem ghiveciul de vreo 3...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
controlby
în 2 Ianuarie 2020 | controlby întreabă:

Am o canapea din piele naturala, a fost expusa la soare infoloata in folie cu bule, din cauza caldurii excesive bulele s au lipit de piele, cand am desfolioat o plasticul bulelor efectiv s- a rupt si...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
FlorinaDaniela2231
în 1 Ianuarie 2020 | FlorinaDaniela2231 întreabă:

Stie cineva cat consuma o instalatie de craciun de 100 de LED- uri, si cat consuma una cu 100 de beculete? In brad am 3 instalatii cu beculete (2x 100becuri, 1x 300 becuri) si 2 cu LED- uri ( 1x 50...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Vali1000
în 1 Ianuarie 2020 | Vali1000 întreabă:

Buna seara, Va scriu in legatura cu o problema pe care o am la centrala termica si rog daca se poate să- mi raspunda o persoana autorizata in centralele termice. Problema este in felul urmator: ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Nasturica_Catalin_1997
în 1 Ianuarie 2020 | Nasturica_Catalin_1997 întreabă:

Cine a făcut recent casa la tara si imi poate spune cam cât la costat. Sau cine are idee de asta. Ma gandesc la 2 camere, baie, bucătărie, sufragerie + o camera pentru centrala(pe lemne)...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Welterweight
în 1 Ianuarie 2020 | Welterweight întreabă:

Probleme cu încălzirea la garsonieră. Până se rezolvă, mă gândeam să iau un radiator pe ulei să îl bag în priză. Întrebări: Consumă mult? Dă căldură? Am fost în magazine și pe toate...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
ConstantinFlorin1984
în 31 Decembrie 2019 | ConstantinFlorin1984 întreabă:

Știe cineva, placiile de OSB merg montate pe profile de rigips? Mulțumesc.

7
Răspunde Raportează
XxEyshax
în 31 Decembrie 2019 | XxEyshax întreabă:

Stau intr- un apartament de 3 camere si am o pisica de aproximativ 1 an. De cateva zile am observat ca se tot scarpina si dupa cum banuiam, are purici. Nu stiu cum sa fac sa scap si pisica, si...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Theodorus
în 30 Decembrie 2019 | Theodorus întreabă:

Eu inca mai am wc in curte, ce imi recomandati dupa parerea voastra? Sa-mi trag conucta prin pidea si sa fac gaura, sau sa mai fac o gaura in curte pentru alt wc, pentru ca asta da cam pe afara.

4
Răspunde Raportează
NeverGonnaLetYouDown
în 30 Decembrie 2019 | NeverGonnaLetYouDown întreabă:

Doresc sa achizitionez un calorifer electric pentru a incalzi o camera de 24 metri patrati. Aveti recomandari sau sfaturi in legatura cu achizionarea unui calorifer ieftin si cu consum redus? Voi folositi...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Cosmin273
în 29 Decembrie 2019 | Cosmin273 întreabă:

De curand am cumparat o casa P+ M si am observat ca, casa scarii este intunecoasa, atat ziua cat si noaptea. In afara de bec pe senzor exista alta solutie pentru lumina, gen taierea...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Cosmin273
în 29 Decembrie 2019 | Cosmin273 întreabă:

Cu putin timp in urma am achizitionat o casa P+ M din caramida Pototherm. Intrebarea este daca pot decupa peretele pentru a face un geam la casa scarii. Precizez, fara buiandrug. M.am gandit...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
în 29 Decembrie 2019 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

vreau sa imi spuneti va rog cum ma pot connecta la internet prin Hotspot ce trebuie sa fac? Adica acasa imi merge netul prin Wifi dar daca trec de casa 1- 2 m e mort. Imi cost Hotspotul daca...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
HeHe11
în 29 Decembrie 2019 | HeHe11 întreabă:

De unde pot face rost de mistletoe/vâsc, mai ales în perioada aceasta?

1
Răspunde Raportează
Zuse
în 29 Decembrie 2019 | Zuse întreabă:

Platesc mai putin la gaze daca folosesc doar calorifelul necesar? Am 3 camere si chiar nu este necesar sa mearga toate caloriferele, ma gandeam ca atunci cand dorm pot sa opresec caloriferele din living,...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Alexandru_Gavrila_1993
în 28 Decembrie 2019 | Alexandru_Gavrila_1993 întreabă:

Salutare, stau cu chirie intr- o garsoniera am contract pe un an, avem un boiler pe curent când m- am mutat aici am văzut că avea puțină rugina pe deasupra, am zis că nu e nimic grav. Iar astăzi...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
BogdanTheSausage
în 28 Decembrie 2019 | BogdanTheSausage întreabă:

Salut TPU,am o problema cu instantul, nu mai incalzeste apa.Stie cineva care ar putea fu cauza?

3
Răspunde Raportează
SpringtrapSimerea
în 28 Decembrie 2019 | SpringtrapSimerea întreabă:

Cât de mult poate trăi o plantă de Coleus? Dumneavoastră dacă aveți un Coleus de cât timp îl aveți?

1
Răspunde Raportează
paulp
în 27 Decembrie 2019 | paulp întreabă:

Cate revizii se fac la gaz? Una la 2 ani, una la 10 ani si ISCIR la 2 ani pentru centrala?

13
Răspunde Raportează
GouDidodino
în 27 Decembrie 2019 | GouDidodino întreabă:

Saltea din spuma sau cu arcuri? Voi ce alegeți?

7
Răspunde Raportează
Florentin_Andrei_D._2001
în 25 Decembrie 2019 | Florentin_Andrei_D._2001 întreabă:

Buna ziua am si eu o intrebare pentru terminat de încălzire în pardoseala pentru fiecare camera cat fire se trag ce fire si cum se leagă?

1
Răspunde Raportează
OctavianSps
în 24 Decembrie 2019 | OctavianSps întreabă:

Imi poate spune cineva cum se numesc acele nituri sau bucati de metal cu care se fixeaza manerele cutitelor. Multumesc, funda.

2
Răspunde Raportează
donird233
în 24 Decembrie 2019 | donird233 întreabă:

In ultima vreme gasesc la baie gandaci negrii si mari care sunt destul de rapizi. Nu reusesc sa ii mai omor pe unii. Eu am frica de ei si mi- e frica acum sa intru in baie (acolo sunt gandacii)....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Robert133
în 23 Decembrie 2019 | Robert133 întreabă:

Pe ecranul centralei prin condensare 'IMMERGAS VICTRIX TERA' apare codul 06 3. Ce înseamnă acest lucru? Țin să menționez că am sunat la Call center Immergas dar nu raspunde nimeni. Mă puteți ajuta?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Alexandrionelu
în 23 Decembrie 2019 | Alexandrionelu întreabă:

De data asta am o întrebare serioasa. Dorim sa cumpărăm o casă în Belgia, dar bugetul ne permite 2 variante: 1. O casa îngustă lipita și în dreapta și în stânga de alte case, cu backyard...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
auralia
în 23 Decembrie 2019 | auralia întreabă:

Am o cada ce a mai fost reconditionata acum ceva timp, deci nu e la primul astfel de proces. Credeti ca ar mai merita reconditionata sau sa o inlocuiesc? Ce sa fac?

2
Răspunde Raportează
Anamariaebuna
în 23 Decembrie 2019 | Anamariaebuna întreabă:

Imi poate explica cineva de ce nu găsesc semințe de zorele? Am cautat peste tot! Voiam sa îmi pun și eu în balcon.

2
Răspunde Raportează
illivilli
în 23 Decembrie 2019 | illivilli întreabă:

Am un copac, e un un prun. Il am de cel putin 10 ani in curtea casei, insa nu l- am vazut niciodata sa produca fructe. Oare ce sa ii fac? Sa il mai tin sau sa il tai si sa plantez altul? Credeti...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Driabn
în 23 Decembrie 2019 | Driabn întreabă:

Cum inmultesc vita de vie? Care e procesul?

1
Răspunde Raportează
POPAlexG
în 23 Decembrie 2019 | POPAlexG întreabă:

Recent am facut o fantana si am vazut ca nu prea are apa si m- am gandit sa- i fac nivelul cu apa dintr- o alta fantana, cu ajutorul unei pompe de apa si dupa ce am scos furtunul din fantana,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Woolfie01
în 22 Decembrie 2019 | Woolfie01 întreabă:

Salut, vreau și eu sa fac o extindere la casa, nu foarte mare, doar o camera mica în care o sa fie baia. E o casa batraneasca și as vrea sa ma ocup puțin de ea. Dacă puteți sa îmi spuneți cât...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ionut722
în 22 Decembrie 2019 | Ionut722 întreabă:

O motocoasa pe la 1100 lei husqvarna, stihl?

3
Răspunde Raportează
niko23
în 21 Decembrie 2019 | niko23 întreabă:

Vreau sa fac o fantana la tara aici fantanile au apa la 10 tuburi,ce fantana sant mai bune MA refer la debit de apa, Cele cu tuburi sau Cele forate cu teava

1
Răspunde Raportează
sammy7
în 21 Decembrie 2019 | sammy7 întreabă:

Ce întrebări pot adresa unei persoane pasionate de plante?

10
Răspunde Raportează
WithoutName123456789
în 20 Decembrie 2019 | WithoutName123456789 întreabă:

Salut, am inchis centrala pe gaz din apartament, si dupa ce am plecat de acasa m- am gandit daca nu se vor sparge tevile din cauza temperaturilor scazute.Mentionez ca centrala se afla intr- un balcon ...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
gmateescu
în 20 Decembrie 2019 | gmateescu întreabă:

cand aveti nevoie de un meserias la cine apelati? Ce parere aveti despre diferitele site-uri pentru mesteri si cum procedati? O zi faina

5
Răspunde Raportează
andrei7823
în 20 Decembrie 2019 | andrei7823 întreabă:

Am luat din Carrefour un fruct, rambuntan, daca as planta semintele, s-ar prinde in solul nostru? Ar creste si s-ar adapta sau nu?

1
Răspunde Raportează
PaulSeby91
în 19 Decembrie 2019 | PaulSeby91 întreabă:

Buna ziua tuturor, am o dilema pe care sper sa ma puteti ajuta. Vecinul bunicii si- a construit un gratar de caramida in curte care este din punctul meu de vedere prea aproape de casa si mi- e frica (Doamne...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
victoria_stefanescu
în 19 Decembrie 2019 | victoria_stefanescu întreabă:

Am o sera si in sera mai am niste dovleci. Pot sa tai frunzele unei plante chiar daca mai sunt dovleci care nu au ajuns la maturitate?

1
Răspunde Raportează
username2468
în 18 Decembrie 2019 | username2468 întreabă:

Într-o baie ar sta bine ca pereții toți să fie cu piatră decorativă? Nu pe o bucată de perete, ci pe toți mă refer (în afară de tavan)

5
Răspunde Raportează
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 10 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Deci am dat vreo 2000 de lei doamnei Claudia, cea care a creat canalul în care explica mai multe ritualuri printre care și un ritual de despărțire! Credeți că se va rezolva ceva? Amicul meu a spus...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 17 ore

9PM întreabă:

De ce fetele cu anxietate sunt așa de traumatizate și speriate de bombe? Și complet resemnate? Și aici am cunoscut câteva și nu au tupeu nici la telefon sa răspundă și nu au anxietate de aia gravă...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • MrEggHead7
    trimisă acum 13 ore

MrEggHead7 întreabă:

Bună, sunt student în anul 1 la licență. Azi am fost la medicul de familie pentru o trimitere, însă am aflat că nu- s trecut în baza de date drept asigurat. Medicul mi- a zis să merg la casa...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă acum 16 ore

anonim_4396 întreabă:

Pe bancnota de 50€ este un demon, drac. Demonii sunt fiinte spirituale negative invizibile, sinonim cu îngeri căzuți care pot lua multiple forme spirituale. Bancnota de...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.803
  • Întrebări: 3.953.257
  • Răspunsuri: 17.654.695
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 54 minute
Ce zici de un quiz?
Corina

Corina

Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!

Start quiz
Categorii
  • 652.025 Adolescenţi
  • 55.574 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.816 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.153 Conversaţii