Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Decembrie 2025 sunt:
Era si inca ma ieste cred un joc si nu mai stiu cum se numeste.Erau niste omuleti mici, si aveai si tu un avatar si era la inceput pe fond albastru.Si omuletii puteau discuta intre ei si se plimbau pe...? (mai mult)
De o luna boxele mele bazaie! Adica scot niste sunte de genu acesta: bzzz Iar intodeauna cand intru sa ascult muzica nu se aude muzica si tot bazaitul ala! Va rog ajutati-ma! Multumesc! App...? (mai mult)
Imi puteti da si mie un cod webkinz nefolosit pentru o verisoara de-a mea de 9 ani? va rog sa-l trimiteti la adresa de email:deea_petro@yahoo.com ...multumesc mult
am 13 ani si 1.80 inaltime ce ar trebui sa fac ca sa nu mai cresc
Plzz spuneti-mi cum pot sa fac multi bani la imvu? plzz dau fundita (daca imi spuneti cum se da fundita pentru ca nu stiu cum se da :D )
Funditssa:*Cine joaca petville pe facebook? Vreti sa devenim prieteni? Numele meu pe facebook e Clinci Oana.Cine are mai multa experienta sa ma ajute si pe mine sa instalez petville toolbar?:Dmersi mult:*:)...? (mai mult)
Ce prescurtari are numele denisa, adica cum ar suna bine?
In toamna imi iau telefon nou (habar n-am de ce, asa-i la Vodafone). Si am de ales intre LG Cookie fresh si Samsung Corby. Voi ce ati alege? Dau funda :)
Ce se intampla fiindca nu-mi apar pe TPU raspunsurile la intrebarile mele desi sunt anuntata prin mail ca sunt persoane care au raspuns.
Care erau (sau sunt, dupa caz) desenele preferate in copilarie?
Am nevoie urgenta sa fac in jur de 30 de poze ( cu mine :D ), si nu am inspiratie :(. Vreau sa-mi dati si mie niste idei : cum ar trebui sa stau in poza... decoruri ( pe care as putea? (mai mult)
Cat costa un qtek g 100 cu touch?
As vrea sa plec la munte dar nu stiu unde. Unde sunt zone mai frumoase unde am si ce vizita (dar fara biserici) in jumatatea sudica a Romaniei?
Ce parere aveti Adam Lambert? Eu il ador:X
Ce fel de tarate (de grau, de proumb) foloesc pentru cosuri urgent?
Hehe va plac imaginile 3D http://lucruri-spontane.blogspot.com/2010/08/showcase-of-beautiful-photography.html? mi-a luat o groaza sa le gasesc! deci delectati-va :D
Ce parere aveti despre cei care "cersesc" funde?
Sarbatoate fericta, la multi ani! tuturor cu numele MARIA.
Pot sa dau igg la cateva persoane de pe TPU? Daca da cum?
Care este cea mai idioata intrebare la care ati raspuns?
Hey Buna! Pe hi5-ul meu am incercat sa imi schimb poza de la fundal.Adica sa pun una cu mine.Am incercat sa creez eu un aspect am pus imaginea la Pagina Globala, iar poza avea daca nu ma insel 300 x 300.Nu...? (mai mult)
Buna TPU...imi puteti spune si mie cat inseamna un punct la abonament orange? sper ca ati inteles intrebarea nu stiu cum sa o formulez mai bine:-j
Hey! stie cineva de unde pot lua o chitara ieftina? adica IEFTINA! nu ca fitosi care spune... da e una de 25 de milioane foarte misto si ieftina, pls rasp!{stere.antonia e idul meu!}
Stau sub un brad stufos, cu picioarele in izvor si, beau o bere buna. Voi? Cum faceti fata caldurii?
Vreau si eu sa stiu niste exercitii bune pentru biceps si triceps am gantere de 7kg, si vreau sa stiu si eu niste exercitii utile(de ex:40repetari, pauza, inca 20repetari) vreau sa fac doar biceps/tricpes,...? (mai mult)
Care este cel mai penibil lucru care vi s-a intamplat vreodata? fundita:d
am 13 ani si 1.80 inaltime ce ar trebui sa fac sa nu mai cresc (funda)
Chiar nu inteleg de ce toata lumea cerseste "funde"...la ce va ajuta? chiar in halu asta am ajuns?
Va place [e facut de mine]? http://www.youtube.com/watch?v=TINBJD9eiHI Funda
5.Este legal în Italia ca un bărbat să se însoare cu sora văduvei sale?
Au venit acasa din occident vecinii nostri. Dar, se pare ca nu au invatat nimic despre civilizatie. In trafic sunt de-o nesimtire crasa, la padure lasa munti de gunoaie, iar pe terase nu mai scapi de...? (mai mult)
Ati observat ca tot utilizatorii aceia care la fiecare raspuns pe care il dau, cere fundita nu primesc nimic? Mie mi se pare putin enervant ca la fiecare raspuns care il dau sa ceara fundita, eu...? (mai mult)
Shakira vs Madonna?
Fundita! As vrea sa imi dati niste subiecte despre ce sa scriu pe blog, ceva ce v ar interesa.
Intrebare pentru baieti :)): Ce parere aveti despre fetele care nu se epileaza, fiindca au parul blond pe picioare/maini si nu se prea vede? Fetelor, abtineti-va sa raspundeti xD.
Stiu ca e ceva ce in mod normal nu am accepta pe TPU. Dar am o intrebare ( si totodata rugaminte la voi ) : Vreti sa ajutam fata asta? http://www.evz.ro/detalii/stiri/lupta-stransa-pentru-o-calatorie-in-jurul-lumii-903159.html E...? (mai mult)
Pentru cei cu pielea fina:)). De cate ori ma spal cu apa caldutza, ma mananca tot corpul dupa ce ies de la dus, iar cand ma spal cu apa fierbinte nu am nici un fel de simptome. Sa fie vorba cumva de vreo...? (mai mult)
Face-ti mi si mie un test cu zodia peste si scorpion sau aratati-mi un site sa vad daca se potrivesc?:D
Se poate afla id-ul de pe care e facut un cont de hi5, cumva?:(
Voua ce va plac mai mult:NECTARINELE sau PIERSICILE? si de ce? ps. recunosc imi plac mai mult nectarinele pentru ca au o coaja mancabila fata de piersici pe care indiferent cum le-ai spala iti fac gura...? (mai mult)
De ce mi se inchide metinu inainte de a-mi aparea personajul? Se incarca aproape toata linia aia si apoi iese
Ziceti-mi si mie niste site-uri unde pot downloada muzica.in afara de fisierulmeu.ro ...cine-mi spune cele mai multe fuNDA!
Ce lucruri conteaza pentru a devenii expert TPU? Raspunsurile, funditele, intrebarile, punctele?
Credeti ca noi romanii suntem discriminati? si care ar fi motivele cele mai importante?
Ce se poate intampla legal daca intri pe id altcuiva, punem varianta daca persoana respectiva se duce si reclama?
Ce tarate trebuie sa folosesc pentru cosuri? Si cum sa le folosesc?(Vreau sa scap de cosuri.Cum?)
Cum vi se pare melodia asta: http://www.youtube.com/watch?v=Ik8kNCzgmoE? :D
Uita-te in spate o secunda. Ce ai vazut?
Niste site'uri cu statusuri?:D ceva nou? funda:X
Era un film de comedie cu un barbat care a cazut in vana cu fhoenul si s-a electrocutat si de atunci auzea gandurile femeilor.Stiti careva cum se cheama filmul?:D:D:D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Alex765431 întreabă:
9PM întreabă:
FreddieM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!