TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Filme & Seriale

Filme & Seriale

• 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
maphiotul
în 22 Martie 2023 | maphiotul întreabă:

Salut. Filmele horror participa la Oscar? Daca da, a castigat vreodata unul? Mersi

18
Răspunde Raportează
?toooo
în 22 Martie 2023 | ?toooo întreabă:

Buna. Stiti vreun serial gen pretty little liars? Cu adolescenti si crime, mister. Thx

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Martie 2023 |

Recomandati- mi va rog filme cu urmatoarea tematica: protagonistul sa fie o persoana cu multe abilitati si potential dar din anumite motive, de exemplu de securitate sau timiditate, sa le ascunda pretizand...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Kaonashii
în 21 Martie 2023 | Kaonashii întreabă:

Voi unde va notati filmele vazute sa nu le uitati?

13
Răspunde Raportează
Gabdag
în 21 Martie 2023 | Gabdag întreabă:

Ați văzut Twin peaks? Cum vi s-a părut. Ce gen e? Am înțeles ca ar fi ceva horror, mister

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Martie 2023 |

Caut un fim si nu stiu de unde/cum sa- l gasesc.Acum foaaaarte multi ani o prietena mai mare a sugerat sa ne uitam la un film, pe calculatorul ei. Era despre un cuplu tare ciudatel, foarte pasionat,...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
AlexandraN21
în 20 Martie 2023 | AlexandraN21 întreabă:

Buna! Are cineva Prime Video? Are filme si seriale de calitate? Merita sa-mi fac abonament?

2
Răspunde Raportează
Martsje
în 20 Martie 2023 | Martsje întreabă:

Cei care ați urmărit serialul Vlad, ce părere aveți despre ultimul episod? Nu mi- a plăcut și, în fond, nici nu am înțeles de ce Vlad ( Adi) nu a rămas cu Eliza, daca tot s- au reîntâlnit...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Flashplayer2011
în 19 Martie 2023 | Flashplayer2011 întreabă:

Cine a văzut Superstar Germania la RTL Television Astăzi?

2
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 18 Martie 2023 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Ma plictiseam si am revazut cateva scene din filmul Apocalypto pe YouTube, ma gandeam cum ar fi daca personajul principal ar fi fost un erou Marvel? Ce parere aveti?

4
Răspunde Raportează
MihaiRobertRain
în 18 Martie 2023 | MihaiRobertRain întreabă:

Buna seara,stie cineva care este numele real al Tinei,din serialul Lectii de viata, episodul "Femeia vietii"? Multumesc!

1
Răspunde Raportează
User0987654321
în 17 Martie 2023 | User0987654321 întreabă:

Salutare! Am cateva intrebari, legate de niste filme : 1. Merita sa privesc Breaking Bad? 2.Despre ce este vorba in Breaking Bad? 3.Despre ce este vorba in American Psycho? 4.Despre ce este vorba ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Dumitru_Claudiu_
în 17 Martie 2023 | Dumitru_Claudiu_ întreabă:

Salut filme horror cu animale dar vreau din 2019 pana in 2023 ca restul le stiu pe toate! DAU FUNDA!

2
Răspunde Raportează
Condrache_Marian_1989
în 17 Martie 2023 | Condrache_Marian_1989 întreabă:

Cum se numea filmul ala despre un om cu familie care era pupular in liceu si e insurat cu 2 coopii si se cearta cu nevasta si a fost transformat in liceean inapoi ca sa se indrepte si sa si salveze fata...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Geo30
în 17 Martie 2023 | Geo30 întreabă:

Buna seara! Am vazut acum cativa ani un film, dar nu.mi aduc aminte numele si incerc sa.l gasesc. Era vb despre o tanara pictorita care asista la o crima si incearca sa deseneze criminalul, el afla de...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anamariadenisa16
în 16 Martie 2023 | Anamariadenisa16 întreabă:

Hei, ce înseamnă dublaje?

3
Răspunde Raportează
Gold_Angel_1981
în 16 Martie 2023 | Gold_Angel_1981 întreabă:

Probabil nu voi primi nici un raspuns, dar vreau sa incerc. Deci, e un film SF despre niste oameni care daca faceau infractiuni li se puneau niste dispozitive, din acel moment nici un om care il intalnea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MedeleanuMariana
în 15 Martie 2023 | MedeleanuMariana întreabă:

Cate episoade are serialul inima salbatica din anul 1993?

4
Răspunde Raportează
AdioTPU
în 15 Martie 2023 | AdioTPU întreabă:

Câți dintre voi ati vizionat filmele lui Stanley Kubrick? Am fost plăcut surprinsă de inventivitatea și genialitatea sa, de cum a reușit să arate privitorilor realitatea sumbră a Hollywood- ului,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Emanulass
în 15 Martie 2023 | Emanulass întreabă:

Salut TPU. Ce părere/păreri aveți despre serialul omeni legi de la axn? Știu că e de mult timp dar eu acum l-am descoperit. E real, e regizat, e copiat după cbs reality (tv)?

3
Răspunde Raportează
Sabindrinceanu
în 14 Martie 2023 | Sabindrinceanu întreabă:

Adrese url tv online, stiti?

2
Răspunde Raportează
FlyingDreamer
în 14 Martie 2023 | FlyingDreamer întreabă:

Stie cineva cum se numea un desen animat cu un copil care primeste o telecomanda ca o bagheta rotunda care transforma un robot in motocicleta sau un soi de avion sau chiar in femeie care avea grija de ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AdioTPU
în 13 Martie 2023 | AdioTPU întreabă:

Vă mai amintiți de desenul animat "Salamandra lui Ned"? Câți dintre voi l- ați vizionat? Îmi aduc aminte cu nostalgie cum nu pierdeam nici un episod acum doua decenii când se difuza pe Minimax...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Adideadi685
în 13 Martie 2023 | Adideadi685 întreabă:

Ce filme de tip post apocaliptice cunoasteti? Dar sa fie bune.

8
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 13 Martie 2023 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Ce parere aveti de serialul ''The Wire''? Mi se pare overrated.Adica e un serial ok, sunt pe la sezonul 3 ep 10, dar am vazut ratting- ul si am vazut si pareri pe reddit si Youtube si multi zic ca ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
GabiDumitras
în 13 Martie 2023 | GabiDumitras întreabă:

Cine e Straton din Mișu și Ionică? Știm că este copilul lui Bacovia (Gabriel Bacovia) dar niciodată nu este numit așa. Plus că nici nu seamănă. Și de unde denumirea de Straton?

0
Răspunde primul Raportează
Adelin123213
în 13 Martie 2023 | Adelin123213 întreabă:

Salut TPU, am vazut mai demult un film in care erau niste puscariasi trimisi pe o insula pustie sa se omoare intre ei. Atat imi aduc aminte sincer.

5
Răspunde Raportează
Paracetamol0lol
în 12 Martie 2023 | Paracetamol0lol întreabă:

Ce filme românești știți în afară de cele în care sunt acrori Adrian Pintea și Florin Piersic? Dar să fie filme în genul ăsta

4
Răspunde Raportează
Clauuunik
în 12 Martie 2023 | Clauuunik întreabă:

Caut un film care nu- mi mai amintesc decât câteva secvente, erau 2 surori una dintre ele a fost acuzata de vrăjitorie și înecată de un șerif parca, și la sfârșitul filmului se răzbuna pe ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Inocentiu69Andrei
în 12 Martie 2023 | Inocentiu69Andrei întreabă:

Ce e ala episod de CBS?

1
Răspunde Raportează
Fun234
în 11 Martie 2023 | Fun234 întreabă:

Salut. Știe cineva unde găsesc documentarul lui Xxxtentacion subtitrat în română?

1
Răspunde Raportează
SilviuAndreiStoica
în 11 Martie 2023 | SilviuAndreiStoica întreabă:

Am și eu o întrebare, dacă mă puteți ajuta. Pe contul meu de Netflix mai este conectat și fratele meu, dar când eu mă uit la un film sau serial el nu poate să vizioneze nimic si daca eu ies ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Davyd2001
în 10 Martie 2023 | Davyd2001 întreabă:

Top 5 filme dramă? Mulțumesc mult!

3
Răspunde Raportează
macedonsky
în 10 Martie 2023 | macedonsky întreabă:

Cine ma poate ajuta cu o invitatie pentru datascene xyz sau ma poate ajuta sa intru din nou pe acest site! Va multumesc

1
Răspunde Raportează
RosaliaOriginala
în 10 Martie 2023 | RosaliaOriginala întreabă:

Ati urmarit filmul The Whale? Care s-a lansat recent? Ce parere aveti despre el?

2
Răspunde Raportează
Floryy55
în 10 Martie 2023 | Floryy55 întreabă:

Bună, TPU! Vreau să revăd un film vechi, însă nu îmi amintesc numele. Îmi amintesc din film că personajul masculin este obligat să se căsătorească cu o fată, el bea foarte mult și o înșală,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
naomiiii
în 9 Martie 2023 | naomiiii întreabă:

Era un film cu 2 băieți (cred că erau frați) care au furat mașini vechi de la unul bogat care avea foarte multe. Cum se numește?

2
Răspunde Raportează
User0987654321
în 8 Martie 2023 | User0987654321 întreabă:

Salutare! Caut si eu un film, pe care l- am vazut cand eram mai mic, din ce imi aduc aminte, era vorba de un oras care mergea, adica era pe senile si nu mai stiu unde si ce trebuia sa faca, dar stiu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Martie 2023 |

Stie cineva câteva filme cu actiunea în evul mediu? Dragoste, actiune, aventură.

6
Răspunde Raportează
ingropata239
în 8 Martie 2023 | ingropata239 întreabă:

Buna, am si eu o intrebare, daca sunt minora si am rezervat la cinema 2 bilete de adult, imi va cere buletinul sau pot sa scap usor?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Martie 2023 |

Salut Prieteni TPU. Vă rog să- mi spuneți și mie poate cunoașteți titlul unui film dramă în care niște copii săraci își schimba mereu papucii la școală? Era un film emoționant foarte bun....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cristimrk
în 8 Martie 2023 | cristimrk întreabă:

Salut! Am vazut acum multi ani un film. Il omoara unii pe unul in puscarie, restul ajung pe o insula unde ii astepta tatal celui omorat pentru a se razbuna, pe acea insula au ajuns si niste femei de ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Blkymoto
în 7 Martie 2023 | Blkymoto întreabă:

Recomandări de film sau serial cu multa acțiune și suspans?

5
Răspunde Raportează
maphiotul
în 7 Martie 2023 | maphiotul întreabă:

Salut. Ce filme mai stiti in genul Falling down (1993)? Mersii.

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Martie 2023 |

Bună TPU! Caut un film pe Netflix la care m- am uitat acum ceva timp, dar numai știu cum se numea.Stiu ca era un film psihologic. Era vorba de o fată minoră care s- a lăsat păcălită de un om...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
User0987654321
în 6 Martie 2023 | User0987654321 întreabă:

Salutare tuturor! Exista vreo posibilitate sa contactez un producator/regizor de film american? Si daca da, cum?

12
Răspunde Raportează
GramaCatalinGabriel
în 6 Martie 2023 | GramaCatalinGabriel întreabă:

Am vazut de mult un film pe care as vrea sa il revad insa nu mai tin minte cum se numeste. In film este vorba de o fetita grav bolnava care are nevoie de transplant de organe si negasind donatori parintii...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cris02
în 6 Martie 2023 | Cris02 întreabă:

Filmul Scream 6 este pentru copii 18+ pentru cei care nu știu este un film de groaza oare m-ar lăsa să intru chiar daca am 13 ani jumate?

8
Răspunde Raportează
Venom088
în 6 Martie 2023 | Venom088 întreabă:

Buna ziua! Am văzut când eram mai mica un serial cu sora mea de 4 ani avea atunci si acum vrea sa se uite la el, tot ce îmi aduc aminte e ca era cu o fetiță blonda care intra din greșeală in lumea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Antonia_Mocanu_1995
în 6 Martie 2023 | Antonia_Mocanu_1995 întreabă:

Buna dimineața! Știe cineva, daca postul Acasă tv după ce termină de redifuzat serialul "Inima de tigan", o sa îl redifuzeze și pe "Regina"? Mulțumesc!

8
Răspunde Raportează
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Xena20
    trimisă pe 17 Septembrie

Xena20 întreabă:

Mai sunt și alți șoferi care prefera sa conducă o mașină cu cutie manuală, doar pentru placerea condusului, deși au vazut cum e sa conduci și automată?
    21 răspunsuri
  • farcry444
    trimisă pe 17 Septembrie

farcry444 întreabă:

Care e greutatea ideala la varsta mea? 22 ani, acu am 67- 68, 175 cm circa, nu fac sport si momentan nu lucrez, inainte cand lucram aveam maxim 63, am pus grasimi si am putina masa musculara. Dar...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • Maria1609
    trimisă acum 9 ore

Maria1609 întreabă:

Ce treaba au pozele in oglinda cu pitipoancele? Eu am foarte multe poze in oglinda, sunt o pitipoanca? Si apropo, ce gen de muzica asculta o pitipoanca de obicei? In afara de manele
    15 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 17 Septembrie

LisaJulie întreabă:

Pareri in general despre țările asiatice? Care este experienta voastră ( cei care ați vizitat China, Japonia, India, Coreea de Sud)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.202
  • Întrebări: 3.951.064
  • Răspunsuri: 17.639.746
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 42 minute
Ce zici de un quiz?
Copiii de la 402

Copiii de la 402

Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!

Start quiz
Categorii
  • 651.882 Adolescenţi
  • 55.504 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.676 Auto & Moto
  • 144.202 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.965 Carieră
  • 20.314 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.821 Conversaţii