TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Filme & Seriale

Filme & Seriale

• 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
Anayysss
în 6 Aprilie 2021 | Anayysss întreabă:

Buna, daca ati vazut filmul,, She's the man" am o întrebare: cum facea fata sa nu i se vada sanii?

6
Răspunde Raportează
Ionut659
în 6 Aprilie 2021 | Ionut659 întreabă:

TPU îmi puteți recomanda niște animeuri cu acțiune care să nu te plictisească? M- am mai uitat la câteva animeuri: Inazuma Eleven Avatar aang (nu cred că e anime 100% dar nu mă judecați, sunt...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
DaniliucC
în 6 Aprilie 2021 | DaniliucC întreabă:

Ai văzut serialul The Good Place?

1
Răspunde Raportează
XVCDG
în 6 Aprilie 2021 | XVCDG întreabă:

Salut, de mult timp am o nedumerire. Care este scopul sau care este formatul emisiunii "Puterea Dragostei"? Cum începe? Când se termină? Ce sunt și în ce constau galele, etc? De multă vreme zapez...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
OctavianDanielMaria
în 6 Aprilie 2021 | OctavianDanielMaria întreabă:

Care ati vazut serialul ''Soy Gitano' si cum vi s-a parut?

1
Răspunde Raportează
DenisaMaria02
în 6 Aprilie 2021 | DenisaMaria02 întreabă:

Buna, scuze de deranj. Am vazut un film acum ceva timp si nu mai tin minte numele. Era despre o familie, parintii si cei doi copii, o fata si un baiat. Baza filmului ii ca intr- o zi, zici ca ii ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
TiA88
în 6 Aprilie 2021 | TiA88 întreabă:

Stie cineva un film bun nemțesc?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Aprilie 2021 |

Imi puteti spune niste filme interesante cu crime, mister sau drame?

4
Răspunde Raportează
IonutValeriu
în 5 Aprilie 2021 | IonutValeriu întreabă:

Seriale cu adolescenti, drama dinaia cu x o insala pe y, dar sa contina si SF, stiti?

1
Răspunde Raportează
Fintoiu_Alberto_1997
în 5 Aprilie 2021 | Fintoiu_Alberto_1997 întreabă:

Caut un film, nu mai știu exact despre ce era, dar erau 3 prizonieri într- un fel de închisoare în junglă, voiau să evadeze și mai țin minte că le dădea același fel de mâncare și se săturate...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
TheGoodDr
în 5 Aprilie 2021 | TheGoodDr întreabă:

Buna! Niste comedii / comedii horror sau musical-uri pe Netflix?

2
Răspunde Raportează
Mimippescuu55
în 5 Aprilie 2021 | Mimippescuu55 întreabă:

Filme bune pe Netflix acțiune?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Aprilie 2021 |

Buna, caut un film vazut cu multi ani in urma, imi amintesc cateva secvente de la final: e vorba de o familie care locuieste intr- o casa care credeau ca e bantuita, dar de fapt era un mosneag care ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Valentin100
în 5 Aprilie 2021 | Valentin100 întreabă:

Salutare, incerc sa imi aduc aminte de un film(mai vechi) in care are loc o inundatie globala si dintre plante doar un copac gigant supravietuieste care va fi casa unor putini oameni care se urca in...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Aprilie 2021 |

A apărut acest film despre Cernobâl până la urmă? Dacă da, s-a tradus în română? https://www.vice.com/ro/article/kzmpvw/rusia-face-propriul-cernobil

2
Răspunde Raportează
ReignForest
în 5 Aprilie 2021 | ReignForest întreabă:

Acum mulți ani eram la bunici fiindcă era vacanța de vară. Era pe tvr 1 un serial la care bunicu îmi citea traducerea. Din ce îmi amintesc era vorba despre o fată blondă care avea un colier. Într-...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Kate281028
în 5 Aprilie 2021 | Kate281028 întreabă:

Buna. Am nevoie de ajutor.Acum mai multi ani, am vazut un film si as vrea sa- l revad, dar nu reusesc sa- mi amintesc cum se numeste. O sa dau cateva detalii despre el si daca il recunoaste cineva, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Robert131
în 5 Aprilie 2021 | Robert131 întreabă:

Stie cineva cum se numea filmul acela sau desen animat ce era. Stiu ca se difuza parca de hallowen pe cartoon network. Erau 2 baieti unul gras si unul slabut si se aventurau prin padure sau ceva de genu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 4 Aprilie 2021 | StrongHeart întreabă:

Ce parere aveti de serialul Las Fierbinti? In special de personajul Celentano. Eu cred ca e cel mai bun filozof pe care l-a avut Romania pana acum.

5
Răspunde Raportează
IonutValeriu
în 4 Aprilie 2021 | IonutValeriu întreabă:

Ce seriale lungi care sa te tina captiv stiti? Gen as prefera sa fie cum e the 100, sa aiba si SF, si aventura, si drama, si dragoste, in special sa fie si adolescenti, post- apocalyptic dar nu ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Adrian808
în 4 Aprilie 2021 | Adrian808 întreabă:

Salut TPU, imi da cineva rapid va rog cateva filme cu puteri supranaturale sa fie sub anul 2014 (In afara de jumper, hancock, chronicle sau xmen) Dau funda

2
Răspunde Raportează
ReignForest
în 4 Aprilie 2021 | ReignForest întreabă:

Pe Netflix imi apare continue watch for x(am pus x in loc de nume). Acolo apare filmele sau serialele pe care nu le- am terminat.Cum pot să nu mai imi apară? Sunt unele filme sau seriale care nu îmi...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Besliu_Madalin_2001
în 4 Aprilie 2021 | Besliu_Madalin_2001 întreabă:

Salut TPU, am vazut odată un film horror cu un unchi și o fetița, erau pe un drum de pădure și unchiul ei a mers sa își facă nevoile și un criminal l- a omorât cu un sniper și apoi îl îngropa,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mihlamihieygw
în 4 Aprilie 2021 | Mihlamihieygw întreabă:

Buna, stie cineva cum se numeste piesa din filmul,, She's the man" cand începe sa cante,, zagaza" sau ceva de genu?

2
Răspunde Raportează
IonutValeriu
în 4 Aprilie 2021 | IonutValeriu întreabă:

Seriale cu oameni care trebuie sa supravietuiasca? Gen dupa apocalipsa, sau ceva de genul, sau in spatiu..cu chestii medievale, totodata sa fie si dragoste si drama, si sf. ceva asemanator cu the 100,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
cataynna
în 4 Aprilie 2021 | cataynna întreabă:

Buna! Am vazut mai demult la tv un film indian, nu mai stiu cum se numeste insa stiu ca e cu o familie (parintii + 2 copii, un baiat si o fata) iar parintii lor sunt surdo muti. Imi puteti spune numele...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
alexbboy13
în 3 Aprilie 2021 | alexbboy13 întreabă:

Buna TpU! Ma numesc Alex si sunt dependent de serialul The Blacklist. Sunt deja la mijlocul sezonului 7 iar eu sunt curios sa stiu cine e cu adevarat Raymond Reddington. E cel adevarat sau numai o copie?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
IonutValeriu
în 3 Aprilie 2021 | IonutValeriu întreabă:

Seriale asemanatoare cu the 100 stiti

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Aprilie 2021 |

Există documentare pe Netflix despre bombe atomice sau despre Coreea de Nord?

3
Răspunde Raportează
PimmyJage
în 3 Aprilie 2021 | PimmyJage întreabă:

Salut! Imi poate recomanda cineva ceva filme asemanatoare cu Warcraft? Intreb asta deoarece mi- am luat mare teapa cu seria Warcraft, dupa ce am vizionat primul film am cautat si Warcraft 2 si 3 si am...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Aprilie 2021 |

Pentru cei care au Netflix, pentru abonamentul de 12 euro exista suficiente filme 4k? Sau sa fac abonamentul pe 10 euro cu filme FullHD? Eu stiu ca 2 euro nu e mare lucru dar daca nu sunt inca multe filme...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Aprilie 2021 |

Vă mai aduceți aminte de serialul animat difuzat cu mulți ani în urmă pe MiniMax: "Ocolul Pământului în 80 de zile cu Willy Fog"? V-a plăcut? Eu nu pierdeam nici un episod. :)

13
Răspunde Raportează
Adrian808
în 2 Aprilie 2021 | Adrian808 întreabă:

Buna TPU, stie cineva vreo 2- 3 filme asemanatoare cu filmul Jumper? Gen tot asa cu oameni care se pot teleporta si chestii de genu (daca se poate sa fie sub 2013 pentru ca alea is faine de obicei) dau...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
TraianIImperator
în 1 Aprilie 2021 | TraianIImperator întreabă:

Unde pot găsi documentarul făcut de postul b1, intitulat "Coreea de Nord, dinastia terorii"?

8
Răspunde Raportează
Harysre
în 1 Aprilie 2021 | Harysre întreabă:

Chiar are Mary Padian 40 de ani? E drăguță precum o fetiță

3
Răspunde Raportează
Lejani
în 1 Aprilie 2021 | Lejani întreabă:

Știți serialul ăla cu two half men când zoey s-a căsătorit cu regele Moldovei, iar acum s-a căsătorit pe bune cu prințul nu știu care? Cum s-a potrivit asta?

5
Răspunde Raportează
aaa10
în 1 Aprilie 2021 | aaa10 întreabă:

Unde as putea sa văd episoade din fenomene stranii pe internet?

6
Răspunde Raportează
Ferii
în 31 Martie 2021 | Ferii întreabă:

Imi puteti recomanda ceva filme? Sa nu fie de razboi in rest poate sa fie de oricare

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Martie 2021 |

Buna! Am o intrebare despre anime-ul Naruto Shippuden! Se poate va rog frumos sa imi spuna cineva in ce episod afla Kakashi Hatake ca Tobi este Obito Uchiha?

2
Răspunde Raportează
Florin9Florin9
în 31 Martie 2021 | Florin9Florin9 întreabă:

Este cineva de aici fan al serialului WolfBlood? Cât de des apare Maddy în sezoanele 3-5 și cam în ce episoade?

1
Răspunde Raportează
Helloyellowday
în 30 Martie 2021 | Helloyellowday întreabă:

La care ​​film poți să te uiți mereu fără să te saturi vreodată?

9
Răspunde Raportează
FieraruAndrei
în 30 Martie 2021 | FieraruAndrei întreabă:

Salut, din Beyblade la sezonul 2 ep 91 e o batalie de 5 player pentru noua echipa din hangan Galaxy pe fundalul batalii e o melodie faina, pare a fi gen rock, CINE STIE MELODIA, DAU FUNDA PLSSS.

2
Răspunde Raportează
vladsilviU334
în 30 Martie 2021 | vladsilviU334 întreabă:

Salut TPU, am si eu o problema.Cum as putea sa imi dezactivez contul de hbo? Ca tot nu ma descurc. Dau funda!

2
Răspunde Raportează
ClausRep
în 30 Martie 2021 | ClausRep întreabă:

Buna, aveti idee daca mai gasesc la tv serialul Curaj cainele cel fricos, pe cartoon network or smth, daca da la ce ora sau daca nu se mai difuzeaza un link unde sa vad toate episoadele si de ce nu ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Nume6
în 29 Martie 2021 | Nume6 întreabă:

Unde pot sa vad episoadele din survivor?

4
Răspunde Raportează
MariaMoldovan
în 28 Martie 2021 | MariaMoldovan întreabă:

Heeeei! Îmi puteți recomanda niște seriale faine? Tocmai ce am terminat câteva seriale care mi-au plăcut super mult și nici nu știu la ce să mă mai uit:)))

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Martie 2021 |

Pentru cine își amintește și a vizionat: ce părere aveți de telenovela "Extravaganta Anastasia"(Estrambotica Anastasia)? Pentru mine a fost telenovela mea preferată, deoarece se deosebea de alte...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Martie 2021 |

Salut TPU! Am un mega lapsus stiu ca era un desen stiu ca erau niste copii la camin parca si aveau ei nu stiu ce portare si se transformau intr o lume virtuala si nu mai stiu cum se numeste. Multumesc ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DenisaMaria02
în 28 Martie 2021 | DenisaMaria02 întreabă:

Buna. Acum ceva timp m- am uitat la un film si nu- mi pot aminti numele. Era despre niste parinti care si- au pierdut fata, aceasta murind. Dar cumva, daca mai aveai o bucatica din corpul decedatului,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anayysss
în 27 Martie 2021 | Anayysss întreabă:

Buna, îmi spuneti si mie niste nume de seriale cu familii va rog mult?

9
Răspunde Raportează
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • anonim_4396
    trimisă pe 10 Decembrie

anonim_4396 întreabă:

Care e scopul vieții dacă tot vom muri într-o zi? Pentru mine să trăiesc viața e ca o pedeapsă cu executare. Aș muri și azi dacă s-ar putea.
    30 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 19 ore

tonyc7 întreabă:

Exista agentii / firme de recrutare pentru munca in strainatate la care sa te prezinti fizic, direct la sediul lor, unde sa ti se dea toate informatiile care te intereseaza? Sau aranjamentele astea cu...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • hvnf
    trimisă pe 10 Decembrie

hvnf întreabă:

Buna! Samsung galaxy s25 sau iphone?
    13 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 19 ore

tonyc7 întreabă:

Daca Danemarca face parte din UE si opereaza in bani cu euro, ca orice alt stat UE, de ce inca mai exista atunci coroanele daneze? Preturile sunt in euro sau in coroane daneze?
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.272
  • Întrebări: 3.954.031
  • Răspunsuri: 17.659.997
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 28 minute
Ce zici de un quiz?
Recorduri mondiale

Recorduri mondiale

Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?

Start quiz
Categorii
  • 652.065 Adolescenţi
  • 55.603 Afaceri & Financiar
  • 22.873 Artă şi Cultură
  • 72.849 Auto & Moto
  • 144.253 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.097 Carieră
  • 20.356 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.270 Conversaţii