TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
MrSnow
în 4 August 2019 | MrSnow întreabă:

Salut. Vreau să mă apuc de fotografie și aș vrea să învăț detaliile tehnice și tot ce ține de fotografie fiindcă îmi voi cumpăra un aparat foto în viitor. Mă puteți ajuta cu asta? (Nu...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
lorena66
în 4 August 2019 | lorena66 întreabă:

Buna, acum cateva saptamani am salvat 2 pisoi nou născuți - după cum am zis in urma cu ceva timp - si se apropie timpul adopției. Sunt tarcati in stilul maro, dar nu prea pufoși. Ii iubesc enorm...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Creatzzzzzzza
în 4 August 2019 | Creatzzzzzzza întreabă:

Hei, cum as putea sa îmi conving mama sa îmi ia un pui de pisica?

6
Răspunde Raportează
Alinzaragiu
în 4 August 2019 | Alinzaragiu întreabă:

Urmez o dieta a unui nutriționist care nu implica cântărirea alimentelor, in schimb sunt anumite măsurători pe care eu personal nu știu cum ar trebui sa le folosesc. De exemplu: quinoa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Annellysa
în 4 August 2019 | Annellysa întreabă:

As vrea sa imi iau o pisicuță, eu stau la bloc si... vreau una care sa fie mai cuminte, sa nu o simti in casa, sa nu sară pe perdele si sa nu zgârie mobila. :)) Am auzit de una dintre rase...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 August 2019 |

Care producător de anvelope pentru biciclete MTB oferă calitatea cea mai bună? Am citit pe internet despre Maxxis, însă un cauciuc costă 200 lei, o cameră Maxxis 60 lei și vreau să vă întreb...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MIRUNALOVE3
în 4 August 2019 | MIRUNALOVE3 întreabă:

De curand mi- am luat un caine Pomeranian, mic si alb. Un îngeraș, ce sa mai! Imi puteți da niste sfaturi despre ingrijirea lui? E prima oară cand am un caine.Pana acum am avut doar pisici.Si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
XxEyshax
în 3 August 2019 | XxEyshax întreabă:

Bună seara! Azi, din păcate, din perechea de peruși pe care o aveam mi- a murit femela. Am luat- o imediat de acolo ca să nu o vadă masculul.Mai târziu, masculul a dat semne că se simte rău,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Justmeale2345
în 3 August 2019 | Justmeale2345 întreabă:

M-am gandit in ultimul timp sa ma prezint la niste casting-uri pentru niste filme. Acest lucru costa? Sau daca as fi acceptata ar costa ceva? Multumesc in avans!

7
Răspunde Raportează
Eduard01115
în 3 August 2019 | Eduard01115 întreabă:

As dori si eu o arma Airsoft de tip Sniper pe ARC, CO2, Gaz, Electric nu conteaza. Sa nu intreaca bugetul de 1000 RON de preferat as dori 600 RON dar daca gasiti ceva mai bun de 600 RON lasati- mi...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Vali215
în 2 August 2019 | Vali215 întreabă:

Cum fac unele persoane de reusesc sa calatoareasca asa de mult? Eu imi doresc foarte mult treaba asta dar nu vad cum as putea face.

12
Răspunde Raportează
VacFlexer
în 2 August 2019 | VacFlexer întreabă:

Ce rase de pisici poate sa faca un Scottish Fold sa nasca?

1
Răspunde Raportează
prietenultau1998
în 2 August 2019 | prietenultau1998 întreabă:

Am un catel de 5 saptamani si 3 zile. Inca nu i s- a facut primul vaccin. Poate sa ia contact cu alti caini vaccinati deparazitati, ingrijiti etc?! Vom avea in vizita niste ptieteni care...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
RamboxxL
în 1 August 2019 | RamboxxL întreabă:

Salut, am și eu un caine husky și începe să îi cadă părul, cu ce aș putea să îi dau să nu îi mai cadă?

3
Răspunde Raportează
iustinul78
în 1 August 2019 | iustinul78 întreabă:

Cat m-ar costa sa sterilizez(metoda prin care cateaua nu mai are ciclu) un caine din rasa husky/labrador/golden rtv? DAU FUNDA!

2
Răspunde Raportează
alexalx1234
în 31 Iulie 2019 | alexalx1234 întreabă:

Azi tata a adus un catel acasa si eu aveam deja un caine. Câinele pe care il am este gelos pe catel si pare trist. Poate muri din aceasta cauza?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Iulie 2019 |

Salut, azi mi- am luat o catelusa amstaff in varsta de 2 luni (fara cateva zile) si vreau sa stiu ce trebuie sa fac sa aiba musculatura dezvoltata la maturitate, daca trebuie inscrisa la politie si de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AdiMihai25
în 31 Iulie 2019 | AdiMihai25 întreabă:

Salutare. Se pot rupe dinții la cățel de 7luni (Akita inu japonez )? Dacă îi bagi mâna în gura si din joacă tragi de ei, ca si cum i-as rupe?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Iulie 2019 |

Am o întrebare pentru cunoscătorii în creșterea găinilor. Acum un an, vara, găinile au început să aibă păduchi și asta probabil pentru că le țineam într- un coteț vechi, primit...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ALEX04123018
în 31 Iulie 2019 | ALEX04123018 întreabă:

Am o problema cam mare..pe scurt cineva l- a bătut pe mâț și când l- am văzut era foarte ametit, abia se mai ținea pe picioare. Capul îi tot dădea pe o parte și asta îl făcea să nu mai poate...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
wpAbby
în 31 Iulie 2019 | wpAbby întreabă:

Salut, am adoptat 2 pisici (maidaneze). Cand le- am adus au fost foarte speriate (mai exact acum cateva zile) si de atunci, eu in curte am un morman de lemne (aranjat atat cat sa nu cada sau pice) si ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
cadillac20
în 31 Iulie 2019 | cadillac20 întreabă:

acum câteva zile am primit un pui de rață cadou iar astăzi s- a întâmplat ceva nefericit. L- am găsit cu piciorul slăbit, stând pe o perna liniștit(avea degetele slăbite și adunate) ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ILoveMarshmallows123
în 31 Iulie 2019 | ILoveMarshmallows123 întreabă:

Heyyy! As vrea sa imi iau un caine de rasa Samoyed dar parintii mei nu ma lasa. Zic ca nu pot fi responsabila sa am grija de un caine atat de mare si ca o sa trebuiasca sa aiba ei grija de el. Am mai avut...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Edy888
în 31 Iulie 2019 | Edy888 întreabă:

Ce nu trebuie sa manance o capră?

1
Răspunde Raportează
aluneluasdfg
în 30 Iulie 2019 | aluneluasdfg întreabă:

Ma puteti ajuta cu un sfat? Nu stiu cum cand si ce fel de vaccinuri se administreaza la puii de paun.

2
Răspunde Raportează
Baciu1991
în 30 Iulie 2019 | Baciu1991 întreabă:

Bună ziua, eu am o pereche de papagali cantatori, au făcut 6 oua și le-au spart pe toate. Ce e de facut?

2
Răspunde Raportează
Hanna1155
în 30 Iulie 2019 | Hanna1155 întreabă:

azi mi-am luat un schechbook dar nu stiu cu ce sa incep... Imi puteti da cateva idei de ce as putea sa desenez in el?

1
Răspunde Raportează
Gabi2409
în 30 Iulie 2019 | Gabi2409 întreabă:

Este pui de maine coon? Am cautat pe net si se aseamănă la comportament cine ma poate ajuta Multumesc anticipat https://imgur.com/a/m9ZBSgX

3
Răspunde Raportează
Lord2010000
în 30 Iulie 2019 | Lord2010000 întreabă:

Obișnuiesc sa ii mai fac pisicii mele biluțe din aluminiu pentru ca adora sa se joace cu ele. Problema este ca începe sa mârâie fără rost :)) Dacă ma apropii sau nu ii fac nimic ea începe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
axdreea08
în 30 Iulie 2019 | axdreea08 întreabă:

Hei! Vreau si eu niste idei pentru ziua mea. Fac 13 ani...Am doua optiuni intr- o gradina unde e multa iarba sau la mine in curte. Am nevoie de niste idei de meniu (neaparat) si nu stiu...niste activitati! ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
ghfggghjcddd
în 30 Iulie 2019 | ghfggghjcddd întreabă:

Nu am o intrebare de biologie sau ceva, dar e urgent! Pisica mea de 2luni a picat de la etajul 3, am mers la veterinar dar nu a putut sa ii faca radiografie azi, nu mai calca pe un picior si ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
inimatharece
în 29 Iulie 2019 | inimatharece întreabă:

De unde pot achiziționa o maimuțică in ro?

5
Răspunde Raportează
Davidovski
în 29 Iulie 2019 | Davidovski întreabă:

Am un câine care a slăbit foarte mult în ultimul timp, iar sclerotica ochiului stâng e roșie. Nu am un medic veterinar în sat, așa că întreb aici ce aș putea face.

5
Răspunde Raportează
ILoveMarshmallows123
în 28 Iulie 2019 | ILoveMarshmallows123 întreabă:

Heeeeeey! Cainele meu s- a stins din viata dimineata asta si as vrea sa stiu cum sa imi conving parintii sa imi mai ia unul(nu ma judecati spunand ca nu mi- e dor de el si lucruri de genul. Vreau doar ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mi2005
în 28 Iulie 2019 | Mi2005 întreabă:

Catelusa mea Bulldog Francez va face pui pentru prima data si as vrea sa stiu la ce costuri sa ma astept pentru vaccinuri si deparazitari. As vrea putin ajutor, sa- mi spuna si mie cineva cam cat ma va...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MihaiMădălin1
în 28 Iulie 2019 | MihaiMădălin1 întreabă:

Poți creste un Mânz la biberon?

1
Răspunde Raportează
ILoveMarshmallows123

Va rog rapid! SUNT DISPERATA! Cainele meu este mancat de viermi si de abia mai respira. Am nevoie de un cabinet veterinar deschis duminica. Va rog sunt disperata

2
Răspunde Raportează
Juliana22
în 28 Iulie 2019 | Juliana22 întreabă:

Buna, sunt o mare fana bts si am deja un album dar cateva pagini s-au rupt ....cum o pot intreba pe mama daca imi mai poate lua unul?

5
Răspunde Raportează
ILoveMarshmallows123

Hey! Am un bichon frise mascul de un an si aproape jumatate si nu se simte prea bine. Sa va explic. Eu stau la casa si am o curte mare. In curte am si gradina de aceea imi las cainele acolo cand isi face...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ioanarss
în 28 Iulie 2019 | Ioanarss întreabă:

Bună, TPU! Ce îmi trebuie dacă vreau să mă apuc de vlog și să fac poze cât mai profesionale, vreau detalii despre echipament etc

2
Răspunde Raportează
Simonnnna
în 27 Iulie 2019 | Simonnnna întreabă:

Buna, mi- am tuns cainele (bichon maltez) acum cateva zile la veterinar, de atunci nu se mai joaca cu mine, nu ma mai baga in seama si nu stiu ce sa fac, de abia ca mai mananca sau bea apa, trebuie...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
NYØ2002
în 27 Iulie 2019 | NYØ2002 întreabă:

Am o mare problema. Pisica mea cred ca vrea sa nasca ca are burta mare.In organul ei genital am vazut rosu, albastru.Tot vrea sa intre in casa iar o dau afara, facea sange pe trotuar si dupa am inchis-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ShadowBest
în 27 Iulie 2019 | ShadowBest întreabă:

As dori sa stiu de unde pot cumpara un American PitBull terrier sau un American bully tin sa mentionez ca sunt din Bacau, Multumesc anticipat

6
Răspunde Raportează
dragoscristian99
în 26 Iulie 2019 | dragoscristian99 întreabă:

Salut,are cineva cartea cu regulament la acest monopoly? Daca da, mi-l poate spune sau sa imi faca poze? Multumesc!

1
Răspunde Raportează
EternalIce69
în 26 Iulie 2019 | EternalIce69 întreabă:

as dori sa imi cumpar o pasare ca animal de companie iar cand m- am dus la pet shop, vanzatoare mi- a spus ca daca vreau un Perus am nevoie de o colivie foarte mare. Si as vrea sa intreb daca...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Coffee123
în 26 Iulie 2019 | Coffee123 întreabă:

Din ce cauze se pot imbolnavi perusii?

7
Răspunde Raportează
energia
în 25 Iulie 2019 | energia întreabă:

Salut. Mergeam azi prin mall, linistita, fara stres si dintr- o data, am vazut in vitrina unui pet shop un... dihor. Jur, cred ca m- am indragostit pe loc. Mi- au dat lacrimile si chiar imi doream...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Anonim0030
în 25 Iulie 2019 | Anonim0030 întreabă:

Imi puteti da niste sfaturi despre cum imi pot invata pugul sa isi faca nevoile afara?

2
Răspunde Raportează
inflicted
în 25 Iulie 2019 | inflicted întreabă:

Numai pisicile se spala singure? De ce?

2
Răspunde Raportează
SofiaDalinda
în 25 Iulie 2019 | SofiaDalinda întreabă:

Am o pisica ce a fătat recent. Ce mâncare trebuie să îi dau să poată face lapte pentru pisici? Nu mă pricep si nu stiu daca un anumit tip de mâncare o poate face să aibă mai mult lapte. Dau...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LpFlori
    trimisă pe 21 Noiembrie

LpFlori întreabă:

Bună ziua. Eu și soțul meu, tineri fiind, am dori să avem un venit în plus, și am vrea să facem o mică afacere sau un proiect, ceva, și nu știm de unde să începem, sau ce fel de afacere/...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • Furnicuta000
    trimisă acum 7 ore

Furnicuta000 întreabă:

M- am trezit ca sunt pe reteaua DIGI. Mai nou cica DIGI a cumparat numerele de telefon Telekom care sunt pe cartela prepay si mi- au blocat accesul in aplicatia Telekom de unde incarcam lunar cu 5 euro...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • justnme04
    trimisă pe 21 Noiembrie

justnme04 întreabă:

Ce se poate intampla daca las un bec aprins 72 de ore?
    15 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă pe 21 Noiembrie

JohnnyBravo123 întreabă:

Am 24 ani și nu am avut niciodată o iubită. Credeți că o să am cândva una sau o să rămân singur? Tata spune că decât să am o iubită care îmi mănâncă viața, mai bine singur.
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.899
  • Întrebări: 3.953.363
  • Răspunsuri: 17.655.575
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 28 minute
Ce zici de un quiz?
Alina Eremia

Alina Eremia

Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.027 Adolescenţi
  • 55.579 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.825 Auto & Moto
  • 144.237 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.065 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.167 Conversaţii