TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
VilcuGabriela
în 19 Ianuarie 2023 | VilcuGabriela întreabă:

Bună ziua! Am un ciobănesc bucovinean, are în jur de 50kg. Are o problema la cap, o rana, nu știu dacă s- a lovit sau a făcut o eczema ceva, problema este ca nu sta sa- l toaletez.Cu ce pot...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Aizenwe
în 18 Ianuarie 2023 | Aizenwe întreabă:

Salut. Pisica mea are foarte multi purici si nu stiu cum sa scap de ei. Dupa mai multe incercari cu anumite solutii si sampoane cumparate de la magazinul de animale, l- am dus ieri la veterinar si i- ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Geoktalina
Întrebare recomandată în 17 Ianuarie 2023 | Geoktalina întreabă:

Bună ziua. Cum îmi pot dezvata labradorul de 11 luni de rosul și zgariatul pereților? Zilnic dau cu glet și tot zilnic ii su strica domnul. Cedez psihic

9
Răspunde Raportează
Numauita
în 17 Ianuarie 2023 | Numauita întreabă:

Ce sampon poate folosi un pui teckel de 8 luni pentru piele sensibila si blana, intarirea firului de par?

4
Răspunde Raportează
Angelly8
în 16 Ianuarie 2023 | Angelly8 întreabă:

Salut vreau sa scriu o carte, dar nu stiu cum sa o incep (va fi vorba despre o fata saraca care ajunge intr- o scoala de elita si acolo colegii ei care sunt din familii bagate isi bat joc de ea dupa ceva...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Alina1223345
în 16 Ianuarie 2023 | Alina1223345 întreabă:

Salutare! Pentru cei care stau la Cluj sau urmează să se mute, ce alternative de job uri am dacă sunt viitoare studentă (la taxa, cel mai probabil) care nu are experiență de muncă și 0 venituri....? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
PopescuAntonio
în 16 Ianuarie 2023 | PopescuAntonio întreabă:

Salut, recent mi- am cumpărat un pui băiețel de caucazian are 2 luni problema este ca acasă mai am o femela de 2 ani tot caucazian, astăzi am încercat sa ii învăț unu cu altul dar ea nu prea ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
king5151
în 15 Ianuarie 2023 | king5151 întreabă:

Salut, am 3 motani si de ceva timp se plimba o pisica prin curte, pe langa ei mai mult, de ce? Nu e mama lor. Imi este mila de ea, dar nu prea as vrea ca ei sa stea pe langa ea

10
Răspunde Raportează
king5151
în 14 Ianuarie 2023 | king5151 întreabă:

Nu mai gasesc un motan cu varsta de 7 8 luni, eu stau la curte, stiu ca era o pisica prin curte(nu era a mea) si brusc a disparut si el si ea. De ce? Oare se mai intoarce?

5
Răspunde Raportează
CosminIonesccu
în 14 Ianuarie 2023 | CosminIonesccu întreabă:

Salut, doresc sa achiziționez o barca gonflabila. Ma gandeam la un aqua storm stk300. Ce parere aveți? Este Ok pentru 2 persoane? Necesita permis daca ii iau si un motor termic? Sunt rezistente?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Ianuarie 2023 |

Care este sala de internet-cafe cu cele mai mici tarife din Bucuresti?

6
Răspunde Raportează
PrivesteCatreCer
în 12 Ianuarie 2023 | PrivesteCatreCer întreabă:

Buna Seara! As vrea sa-mi iau un clownfish, ideea e ca nu stiu care e treaba cu acvariu si cat de greu e de intretinut.Apa acvariului trebuie filtrata?

1
Răspunde Raportează
king5151
în 11 Ianuarie 2023 | king5151 întreabă:

Am niste motani de vreo 7-8 luni, le-am facut adapost mare, calduros 100%, dar ei prefera sa nu stea acolo, daca ii bag fortat ies de acolo, de ce?

3
Răspunde Raportează
beleaua666
în 11 Ianuarie 2023 | beleaua666 întreabă:

Ma confrunt cu o problema, fratele meu are un caine amstaf si eu ies cu el si dimineata, si dupa masa, si seara minim o ora dar in casa il tine numai legat in lant si imi zice ca nu e bine sa il las...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Kaonashii
în 11 Ianuarie 2023 | Kaonashii întreabă:

Se mai citesc bloguri? Daca ati avea un blog despre ce ati scrie?

11
Răspunde Raportează
LordCristobal
în 10 Ianuarie 2023 | LordCristobal întreabă:

Salutare comunitate! V-ar placea sa detineti ca animal de companie pisici de talie mare imblanzite ceva in gen Caracalul sau Serval?

6
Răspunde Raportează
Maria897
în 10 Ianuarie 2023 | Maria897 întreabă:

Buna TPU! Toate animalele intra in același timp in calduri? Adică daca pisicile intra in septembrie si câinii vor intra tot atunci?

7
Răspunde Raportează
tonyc7
în 9 Ianuarie 2023 | tonyc7 întreabă:

Stau la casa cu curte. Cum procedez pentru a face un motan sa se impace cu un alt motan care s-a aciuat in aceeasi curte, fara sa se mai atace si sa se alerge intre ei?

8
Răspunde Raportează
Maryyyaa
în 9 Ianuarie 2023 | Maryyyaa întreabă:

Care este dimensiunea potrivita pentru cușca unui hamster pitic?

4
Răspunde Raportează
BalicaLaurentiu
în 9 Ianuarie 2023 | BalicaLaurentiu întreabă:

Cum se procedează pentru ca perușa să nu mai depună ouă?

3
Răspunde Raportează
elena2272
în 6 Ianuarie 2023 | elena2272 întreabă:

Buna ziua! Mi-a murit subit un canar. Era bine cu o zi inainte. A mai patit cineva asa? Era femela. Statea in colivie cu doi masculi...

3
Răspunde Raportează
GiuliaMariaaa
în 6 Ianuarie 2023 | GiuliaMariaaa întreabă:

Bună TPU! Recent am cumpărat un încălzitor pentru țestoasele mele. În instrucțiuni scria că trebuie să fie băgat complet în apă, ceea ce am și facut, dar aseară am observat că nivelul...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Pufinapufi
în 6 Ianuarie 2023 | Pufinapufi întreabă:

Buna seara...am o pereche de perusi s au inmultit cu trei puisori si de cateva zile a inceput masculul sa bata un puisorul cel mai mare, oare de ce?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Ianuarie 2023 |

Salut! Cu mare durere in suflet scriu asta, câinele meu a murit. Avea un an, era pechinez, foarte energic și iubitor. Marți după amiază am văzut că se simte rău și nu am știut de ce, a început...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Jkjkjkjk
în 5 Ianuarie 2023 | Jkjkjkjk întreabă:

Buna ziua! Am un pește betta care face 3 ani. Are un acvariu de aproximativ 16L, un incalzitor (ce păstrează temperatura intre 26- 27 de grade) si un filtru. Pestele sta numai pe filtru cu gura la...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Ianuarie 2023 |

Salut! Eu as vrea sa imi cumpar un tren cu telecomanda de pe internet https://www.emag.ro/start- set- piko- trenulet- electric- locomotiva- aburi- cu- vagoane- de- marfa- cu- terasament- 57113/pd/D63WYYMBM/?X-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
andreeamihaela88
în 3 Ianuarie 2023 | andreeamihaela88 întreabă:

Buna TPU! Am 2 peruși și a trebuit să plec urgenttt de acasă. Am uitat sa le pun mâncare, din graba... Aveau puțină mâncare în recipiente plus doua batoane de seminte(bine era unul pe jumate)...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Xentra
în 3 Ianuarie 2023 | Xentra întreabă:

Ziua buna, este cineva din Iasi crescator de papagali? Ma intereseaza specia Nimfa :)

0
Răspunde primul Raportează
ThatGuywith
în 3 Ianuarie 2023 | ThatGuywith întreabă:

Astazi papagalul meu perus a inceput sa muste si nu stiu de ce. Cand l- am scos din cusca era bland si nu musca, dar in ultima ora zici ca a turbat, iar eu nu i- am facut nimic, ba chiar am incercat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Girly97
în 3 Ianuarie 2023 | Girly97 întreabă:

Cum este posibil ca un caine sa deschida usa, fiind de talie mica inspre medie? De 10 ani cainele nostru deschide usile din casa ca sa te plimbe intre camere zilnic. Pe noi nu ne deranjeaza deloc, ba...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Xentra
în 2 Ianuarie 2023 | Xentra întreabă:

Hello Hello, cine stie in Iasi unde gasesc masinute burago metalice de colectie?

2
Răspunde Raportează
Ghostbuster77777
în 2 Ianuarie 2023 | Ghostbuster77777 întreabă:

Stie cineva unde pot sa cupez urechile cainelui in Craiova ( stiu ca nu mai e legal)

4
Răspunde Raportează
marior380
în 2 Ianuarie 2023 | marior380 întreabă:

Caut caine labrador mascul pentru catelusa mea de 1 an si jumate, e in calduri de ieri 01.01. 2023 Locuiesc in Maierus Judetul Brasov, este cineva in zona? Multumesc

5
Răspunde Raportează
Jkjkjkjk
în 2 Ianuarie 2023 | Jkjkjkjk întreabă:

Buna ziua! Am un pește betta in vârstă de 3 ani. As dori sa îi pun un filtru si un încălzitor. Acvariul are 12 litri. Ce tip de filtru ar avea nevoie si care este temperatura necesara?

3
Răspunde Raportează
Azxten
în 2 Ianuarie 2023 | Azxten întreabă:

Buna, cum imi dau seama daca un peste guppy este gestant, tocmai mi- a nascut un platy ieri si stiu cum sa imi dau seama la alti pesti, dar la guppy nu, stiu ca ei au burta putin mai ciudatica, dar a ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
David8388384874
în 30 Decembrie 2022 | David8388384874 întreabă:

Salut TPU, am un perus luat de la petshop în vârstă de 4-5luni. Este speriat de orice mișcare.cum îl pot îmblânzi?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Decembrie 2022 |

Buna! Am 4 pisici de 8 luni (3 masculi, o femela) Dupa cateva saptamani au ramas fara mama iar cei 3 masculi cauta sa suga la femele facandu-i rani. Ce as putea face sa ii opresc?

6
Răspunde Raportează
Girly97
în 30 Decembrie 2022 | Girly97 întreabă:

Daca Husky Siberieni urla precum un lup si nu latra, inseamna ca ceva nu este in regula cu Huskyul nostru de 10 ani care latra doar cand aude sau vede straini in curte, urla precum un lup cand mama mea...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
adsdadsadsasd
în 30 Decembrie 2022 | adsdadsadsasd întreabă:

Buna seara. Am gasit in gradina o pisica oarba. Are in jur de 1 an si m- am gandit sa o adopt in casa, la caldura si cu mancare si apa oricand are nevoie. Ochii ei sunt tulburi si nu cred ca isi ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Robertr155
în 29 Decembrie 2022 | Robertr155 întreabă:

Salut. Recent am adoptat un ciobanesc australian în vârstă de 7 ani. Vreau sa- l fac sa fie mai agresiv, latră foarte mult dar dacă întra cineva în curte nici măcar nu mai latră, doar sta....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Nume2345
în 29 Decembrie 2022 | Nume2345 întreabă:

Salut, am un catelus bichon de 5 luni jumate si latra cand vede strainii, latra de frica foarte tare, nu inteleg de ce. E primul meu catel, cum il pot opri sa nu ii mai fie frica de straini?

4
Răspunde Raportează
Ottoforever26
în 29 Decembrie 2022 | Ottoforever26 întreabă:

Bună! Cățelul meu are 3 ani și este un bichon. În aprilie împlinește 4 ani, este complet sănătos și vesel, dar eu plâng non stop când ma gândesc ca o sa moară și ca o sa îl pierd. Nu ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RominaCroitoru
în 28 Decembrie 2022 | RominaCroitoru întreabă:

Pisicii mele i- a iesit pe burta ca un cartof mare tare rosiatic violet, a slabit mult, plus manca foarte putin. Anul trecut a mai avut una, dar s- a spart, acum vad ca nu se mai sparge. Chiar acum...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Marianstanel98
în 28 Decembrie 2022 | Marianstanel98 întreabă:

Salut, poate stie cineva, am un hamster si saptamana trecuta a ros niste plastic de la o bila in care alerga el, eu am scos- o de acolo sa o lipesc inapoi unde a ros el, i- am bagat- o inapoi dupa ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MihailVeteranu
în 27 Decembrie 2022 | MihailVeteranu întreabă:

Am un buget de 3.000 lei pentru achiziția unui pistol.Pana la urma m- a atras acesta: CANIK PISTOL GLONT TP9 SA MOD.2 DESERT CAL. 9X19MM de pe site- ul ARROW Folosit doar la vânătoare pentru împușcarea...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
Cristian2336
în 26 Decembrie 2022 | Cristian2336 întreabă:

Craciun fericit! Motanului meu (are varsta de 1 an aprox.) i s- a umflat zona superioara a gatului, mai exact sub barbie. Umflatura este de marime destul de semnificativa si singura asemănare pe care...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Kaonashii
în 26 Decembrie 2022 | Kaonashii întreabă:

Am multa ceara de lumanari ramasa, as vrea sa o topesc si sa fac o lumanare mare din ea. Daca o fac intr-o cratita normala are ceva sau e posibil sa o ard? Sau cum sa fac?

1
Răspunde Raportează
david010
în 25 Decembrie 2022 | david010 întreabă:

Cam câte ore doarme un hamster pe zi? Este ora 18:00 și hamsterul meu doarme de pe la 10:00

6
Răspunde Raportează
Maria897
în 25 Decembrie 2022 | Maria897 întreabă:

Buna TPU! 1. Când intră cățelele in calduri?(a mea a fost si a fătat in noiembrie) Întreb pentru că aș vrea să știu când urmează să se împerecheze.2. Poate rămâne gestantă dacă nu e...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
VasilexAndrei
în 25 Decembrie 2022 | VasilexAndrei întreabă:

Buna seara. O intrebare pentru cei cu caini. Ce le faceti acestora sa stea liniștiți de revelion? Nu vreau raspunsuri cum ar fi il tin in casa deoarece acesta este un caine de talie mare si nu este...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Mihaela2023
    trimisă pe 12 Septembrie

Mihaela2023 întreabă:

Bună TPU! Avem un apartement ramas de la bunici iar pe acte sunt trecute 3 persoane(mama împreună cu sora şi fratele ei). vor să vândă apartamentul iar fratele lor nu e de acord, spune ca banii...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • FatimaS
    trimisă pe 12 Septembrie

FatimaS întreabă:

De ieri după- amiază, am o durere puternica de cap, slăbiciune, greturi si amețeli, inclusiv cand stau întinsă pe pat, ma ia o foarte mare amețeală și la fel si cand ma ridic. Azi cand m-...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • gllopel
    trimisă pe 12 Septembrie

gllopel întreabă:

Buna! Daca Skype nu mai exista, de ce la update facut de sistem mi se "actualizeaza"? L-am dezinstalat dar reapare.
    13 răspunsuri
  • SoareLorena
    trimisă pe 12 Septembrie

SoareLorena întreabă:

Dacă am curul mic și plat credeți ca ar trebui sa ma simt bine in pielea mea? Și să îmi arăt curul? Adică să nu îmi fie rușine cu el mereu am încercat să îl ascund și să nu se vadă...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.053
  • Întrebări: 3.950.870
  • Răspunsuri: 17.638.386
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 34 minute
Ce zici de un quiz?
Hachiko

Hachiko

Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 651.870 Adolescenţi
  • 55.500 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.660 Auto & Moto
  • 144.199 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.953 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.799 Conversaţii