Acum 3 luni i- am facut catelului meu un cotet in care sa stea. Astazi ploua torential si el statea afara, chiar daca nu ploua el tot afara sta, nu intra deloc in cotet. Cum as putea sa- l conving...? (mai mult)
O pisica calcata cu masina pe picior oare va mai putea merge vreodata? Mentionez ca e destul de suparata si nu prea prefera sa mearga, schioapa asa cu picioarul, parca s- a dus de la loc....? (mai mult)
Am prins din greșeală lăbuța cățelușei mele la ușă(lăbuța stângă)și nu se poate mișca rapid și chiar schiorlăie tare, deci ce să fac? Același lucru și la lăbuța stângă...? (mai mult)
Am un bishon maltese cam rău. De o vreme nu ma lasă să îl spăl, iar să îl tund nici vorbă! De obicei îi fac eu toaletarea. L- am primit de mic(avea 2 luni, acum are 3 ani). De atunci eu îl...? (mai mult)
Cu ce hrăniți buldogul francez după 6 luni?
Am un arici, lampa din terariu este potrivita pentru un astfel de animal?
Cum imi dau seama daca pisica mea este fericita? Are vreun comportament anume?
Ce părere aveți de broadline pentru pisici? Veterinarul l-a recomandat, l-a folosit cineva, este bun?
Puii de pisica miauna foarte tare cand nu sunt acasa. Ce sa fac ca sa nu mai planga dupa mine?
Vreau să îmi iau câțiva creveți? Îmi puteți spune câteva despre ei?
Ce sa fac daca pisica se ascunde sub pat mereu? Cum o fac sa inceteze?
Cineva a scapat la servici pe jos un tub LED si s- a spart (tubul fiind din sticla) si l- a aruncat la gunoi iar eu am recuperat circuitul si vad ca are ~170V curent continuu. Aveti idee daca pot pune ...? (mai mult)
Salut, pisica mea de aproape 5 luni nu sta deloc in patutul ei. Sta doar in patul meu, pe podea sau pe scaun. Am incercat sa ii pun patutul pe scaun, dar se da jos, am incercat sa il pun pe patut cand...? (mai mult)
Buna, am o problema și vreau să vă povestesc și vouă. Pisica mea e bolnavă, de 2 săptămâni merg cu ea la veterinar, eu cum nu am mașina trebuie să merg cu taxiul dar nu vrea nimeni sa mă...? (mai mult)
Este vreo diferenta de personalitate intre cainii de sex masculin si cainii de sex feminin?
Am un perus care are o umflatura la ochiul stâng și nu are nici pene pe acea zona, mănâncă, este vioi, dar nu vede bine cu acel ochi, iar azi veterinarul nu este la cabinet pana luni....? (mai mult)
Se mai poate dresa un câine daca nu mai e pui?
Salut.Am un amstaff de 1 an si 7 luni si din pacate nu are pedegree, alti oameni spun ca este metis. De ceva timp surioara lui a mers la un control de sange iar medicii...au spus ca e original (amstaff),...? (mai mult)
Ce fel de câine credeți că este? https://imgur.com/5MjjDp8
As vrea sa stiu daca exista vreo comunitate *de Romani* care adora sa colectioneze figurine transformers.
A inceput pisica sa faca grh, grh. Adica de la nas se aude. Are probleme cu respiratul sau ce? Face asta de ceva timp
Am o pisica noua si fuge de mine dar cand o chem vine. Asa se joaca cu mine?
Sunt curios cum sunt omorati soarecii ce servesc ca hrana pentru serpi. Nu vreau sa va dati cu parerea, ci sa-mi spuneti daca stiti exact cum. Multumesc!
Am un Cane Corso de 7 luni si aș vrea să îl pun la ham de tracțiune. Îl pot pune si cu ce greutate să incep?
Am 13 ani si sunt pasionat de Primul si Al Doilea Razboi Mondial. As vrea sa imi iau detector. Dar am auzit ca am nevoie de autorizatie. Daca sunt copil am voie cu orice fel de detector? Mentionez...? (mai mult)
Ce părere aveți de jocurile pe calculator? Poate fi și un mod util de petrecere a timpului liber? De ce multi condamna acest mod de relaxare?
Husky- ul meu s- a jucat la grătar și el este de culoare alb- negru... dar s- a depus cenușă pe el și acum este gri și arată foarte ciudat, l- am spălat dar nu a ieșit de pe blană. Trece cu ...? (mai mult)
De ce latra cainele in timpul sedintei de dresaj, cand executa anumite comenzi?
! URGENT! Papagalii perusi sunt sensibili la mirosul de oțet?
Ce animal merita sa cumpar? Hamster sau porcusor de Guineea?
Salut, am doi hamsteri si acum le- am schimbat rumegusul. Aveau un grătar si i l- am luat de acolo si cand am i- am pus imprastiau cu rumegus peste tot si au aruncat peste adapatoare și am sters adapatoarea. ...? (mai mult)
Am un cățel si de cateva zile nu mai mănâncă, nu se mai ridica de jos... Am chemat veterinarul, i- a făcut injecții, vitamine si tot nu isi revine... Ce sa ii mai fac? Ce medicamente să...? (mai mult)
Saluut! Am o broasca țestoasă. Nu știu de ce are carapacea moale. Mă puteți ajuta?
Husky- ul meu are imediat 3 luni, dar este foarte foarte rău în sensul că dacă- l las liber își face de cap intoarce orice pe dos, incearcă să mă muște de picior (probabil din joacă adică...? (mai mult)
Stiti cumva de unde pot sa fac rost de album cu stickere Chipicao Justice League? N-am gasit la niciun magazin din orasul meu
am o catea in varsta de un an si ceva si este in calduri, mai am un caine si luni a fost o posibila imperechere din ziua aceea l- a lasat, acum ii tin separati, zic posibila, iar astazi...? (mai mult)
Buna iubitori de feline, am gasit recent un motan, s- a acomodat destul de repede, problema e ca ii place sa sara pe capota masinii si o cam zgarie, metode pentru a nu se mai urca pe capota sau cel putin...? (mai mult)
Pot sa pun 2 x 21w tub fluorescent t5 in loc de 2 x 18w pe un balast electronic 2 x 18w t8?
Am un caine care are (jigodie), cum se poate trata? Va rog ajutor. Funda.
o vecina de a mea i-a dat pisicii să mănînce smîntînă cu data un pic expirată, adica 1-2 zile, e posibil sa pățească ceva pisica? Dau FUNDITA!
Cu cat dau o vaca de 500 de lei?
Cateaua mea are 2 ani de om. De 3 saptamani nu mai are chef de viata. Pleaca cu zilele de acasa si se intoarce doar pentru cateva ore. Nu mai are apetit, nu mai vrea sa se joace cu mine si nici cu jucaria...? (mai mult)
De cateva zile pisica mea nu a mai venit acasa. Oare e posibil sa vina inapoi, ca imi este dor de ea? Eu pisica am ținut- o si acasa si afara.Acum vreo 2- 3 luni era pisica insarcinata si a...? (mai mult)
Doresc sa-mi cumpăr un caine de tip Beagl, merita? Adica ce dezavantaje au, stau la curte, adică nu îngheață iarna sau nu ii este frig chestii de astea?
Pisica mea a început să devina apatică și să nu mai prezinte interes pentru mâncare de aprox.o săptămână.Am fost cu ea la veterinar și diagnosticul a fost stomatita, au urmat 4 zile in...? (mai mult)
imi puteti spune cum se dreseaza zebrele austaliene?
Pisicile pierdute care au trait mult timp doar in apartament se pot acomoda pe strada, langa blocuri? Am pierdut pisica de aproape 5 ani, femela, sterilizata. Sunt disperata, plang continuu de ieri....? (mai mult)
am o cățelușa amstaff de 5 luni,mi se pare mică,nu e dezvoltată mult, nu știu dacă o sa se facă calumea pana la 1 an! Are vreo 4 kg
Salut, fumez de aproape 1 an si am incercat de nenumarate ori sa ma las dar nu am ambitie. Stiu ca ultima data n- am fumat o zi si ma simteam nasol, cu dureri in gat. Niste idei cum pot sa ma las de ...? (mai mult)
Deci, am 3 pisoi (circa de o lună) și unul dintre ei a dezvoltat o boală (traumă cred) prin care ochii ii ies ușor, ușor din orbite...Aș vrea să știu dacă acesta boală o pot lua si cei 2 pisoi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LpFlori întreabă:
9PM întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
IlyesAlina întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?