TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sfaturi casnice

Sfaturi casnice

• 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
Aoxkajcjw
în 22 Decembrie 2021 | Aoxkajcjw întreabă:

Salut eu mi am luat un antrenor personal dar nu- mi place deloc cum e...mă așteptam să fie diferit nu mai vorbesc de alimentație Eu trebuie sa slăbesc si mi- a băgat mese gen piept de pui cu orez...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
aISz
în 18 Decembrie 2021 | aISz întreabă:

Din cauza unui prieten am înghițit niște pasta de pix. La început aveam toată limba neagra dar mi- am clătit gura. Apoi am început puțin sa amețesc iar acum mâncarea are un gust puțin ciudat....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlinutzCozmeen
în 18 Decembrie 2021 | AlinutzCozmeen întreabă:

Buna seara! A facut cineva tuica fiarta prin intermediul unui espressor dolce gusto? Trebuie pus si zahar?

2
Răspunde Raportează
salutadw
în 16 Decembrie 2021 | salutadw întreabă:

Salut! Astaazi eram la scoala iar cand m- am uitat pe geaca mea avem o mazgalitura de pix pe ea, am incercat sa scap de acea mazgalitura cu ce aveam la indemana si mi- a venit in cap sa dau cu dezinfectant...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andrei789789
în 14 Decembrie 2021 | Andrei789789 întreabă:

Salut TPU. Am cumparat aseara o punga de inele de calamar pe care trebuie doar sa le bag la cuptor 15 min. Daca mi- am facut o parte aseara si mi- o ramas jumate pe care am lasat- o deschisa pe masa de...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 14 Decembrie 2021 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Ce sosuri de usturoi din comert recomandati? Mie imi place Heinz, dar n- am incercat si altele, de sosul de la TOMI ce parere aveti? L- am cumparat astazi dar nu l- am incercat inca pentru ca n- am gasit...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
eusuntcipi
în 14 Decembrie 2021 | eusuntcipi întreabă:

Salut. Pot plati cu cardul la curier? La DPD. Am auzit ca ei au POS.

7
Răspunde Raportează
TheSeventhSin
în 14 Decembrie 2021 | TheSeventhSin întreabă:

Salut, acum un an (sau pe acolo) am mancat un sandwich din omw (din ala triunghi cum se gasesc in lidl) dar a fost foarte bun dar ce- i drept era cam mult pentru un sandwich (undeva la 16 lei). Aveti...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 11 Decembrie 2021 | SingleForOne întreabă:

As dori retete de mancare + snacks- uri sau un ghid alimentar pentru cineva cu ulcer gastric, hemoragie digestiva. Pe scrisoarea medicala se recomanda retete "fara ceva", dar vreau mai multe detalii...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bossa100000
în 10 Decembrie 2021 | Bossa100000 întreabă:

Https://www.instagram.com/p/CWM6CC-oOSU/?utm_medium=copy_link Ce mănâncă asta?

1
Răspunde Raportează
Cosminionut1999
în 8 Decembrie 2021 | Cosminionut1999 întreabă:

Salut. Am lăsat in ultimele 3 luni cardul de bonuri deoparte și s- a strâns o sumă destul de Ok pentru Crăciun. Întrebarea mea este: Pe lângă alimente, pot achiziționa și alte lucruri (brad,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
kikirikikikiki
în 7 Decembrie 2021 | kikirikikikiki întreabă:

Bună. Vreau să slăbesc. Ce diete îmi recomandați?

9
Răspunde Raportează
mariaalexa34
în 6 Decembrie 2021 | mariaalexa34 întreabă:

Buna TPU, acum 2 zile am avut un mic incident cu crema de pantofi. Ei bine am deschis capacul prea tare iar tot lichidul a sarit pe bluza mea alba, acum n- am nici o idee cum sa scot acele pete, vreun...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Hammurabi
în 6 Decembrie 2021 | Hammurabi întreabă:

Care este temperatura pe care o setați în locuință iarna, pentru a vă simți confortabil?

35
Răspunde Raportează
bredan21andr
în 6 Decembrie 2021 | bredan21andr întreabă:

Daca am pus 1, 5 l de apa intr-o damingeana de vin de 60 de l isi schimba gustul saunse strica? ps: vinul l-am pus inapoi la fermentat

4
Răspunde Raportează
anonimusf001
în 6 Decembrie 2021 | anonimusf001 întreabă:

Buna! As avea nevoie de un birou cu mai multe dulapuri incorporate, sa fie mult mai eficient. Am gasit modele, dar majoritatea au etajere deschise

3
Răspunde Raportează
Iamforfun
în 5 Decembrie 2021 | Iamforfun întreabă:

Ce mâncăruri preparați sau cumpărați de Crăciun?

4
Răspunde Raportează
Shaolin223
în 4 Decembrie 2021 | Shaolin223 întreabă:

Am achiziționat un set de desfăcător de vin și are înăuntru un fel de "teava". Știe cineva la ce se folosește

2
Răspunde Raportează
Steaua11
în 4 Decembrie 2021 | Steaua11 întreabă:

Este vreo solutie pentru a curata un tuci/ceaun de fonta daca este innegrit/afumat pe margini, aproape de fundul ceaunului?

4
Răspunde Raportează
Rapidula
în 3 Decembrie 2021 | Rapidula întreabă:

Buna! Am făcut săptămâna trecută o ciorba de burta însă după 2, 5 ore de fiert fidelutele de burta care erau deja prefierte tot erau foarte tari, ce sa fac de data asta sa nu mai pățesc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Justmeale2345
în 3 Decembrie 2021 | Justmeale2345 întreabă:

Buna TPU! Am aprins un bec si a pocnit, facand scurtcircuit. La panoul de la apartament era in jos o singura clapeta insa am dat-o in sus si tot nu merge nimic in toata casa. Ce pot sa fac?

4
Răspunde Raportează
kikirikikikiki
în 1 Decembrie 2021 | kikirikikikiki întreabă:

Bună. Ce fruct/e să adaug peste kefir și lapte în blender? Îmi place smoothie mult.

4
Răspunde Raportează
Benido
în 1 Decembrie 2021 | Benido întreabă:

Stie cineva unde gasesc parfum de camera cu miros de piersica cum este in magazinele nike?

3
Răspunde Raportează
dany179
Întrebare recomandată în 30 Noiembrie 2021 | dany179 întreabă:

Salut! Vreau sa- mi fac solar de capsuni insa nu stiu cand se face dezinfectarea solului si fertilizarea lui cu ingrasamant din gunoi de grajd. Din informatiile pe care le- am gasit pe net ambele se fac...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AdreAdre
în 30 Noiembrie 2021 | AdreAdre întreabă:

De ce toate salatele de icre crap de pe piata sunt roze, pe cand cele de hering sunt albe?

4
Răspunde Raportează
ShREKT
în 29 Noiembrie 2021 | ShREKT întreabă:

Salutare, tocmai am cumparat o masina de spalat rufe Whirlpool 6th Sense si vreau sa vad intreb daca se poate cumva sa fac un mod manual pentru ea, sa ii setez eu gradele, rotatiile si timpul de spalare?...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
WolfgangKreutzfeldt
în 29 Noiembrie 2021 | WolfgangKreutzfeldt întreabă:

Stiu ca masina de spalat trebuie sa faca odata la nu stiu cat timp o spalare cu otet ca sa se curete pe interior, sa se desfunde (n- am inteles exact ). Odata la cat timp se face spalarea asta si otetul...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
MarcelSiEusebiu
în 25 Noiembrie 2021 | MarcelSiEusebiu întreabă:

Am lasat mustul la fermentat (din greseala) si o fermentat. Intrebarea mea este daca trebuie sa pun capacul sau nu sticlei. Speram sa consumam acest vin de craciun. Vinul este cel din imaginea de profil. ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Ionut_Axente_1996
în 25 Noiembrie 2021 | Ionut_Axente_1996 întreabă:

Salut! Unde pot gasi in Constanta un carton alb, cu dimensiunile de 1 metru lungime si 0, 5 latime?

4
Răspunde Raportează
Khizarix12
în 24 Noiembrie 2021 | Khizarix12 întreabă:

Ce program sa folosesc și cu câte grade și in care sa pun balsam? https://imgur.com/a/a29GiSR https://imgur.com/a/GpC1poF

1
Răspunde Raportează
47red
în 21 Noiembrie 2021 | 47red întreabă:

Mi s-a varsat pasta coretoare pe birou. Cu ce o pot curata?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Noiembrie 2021 |

Am pus plastilină la microunde, iar acum nu pot să scap de miros. Nu mă refer la plastilină, ci la cuptor. L- am curățat, dar tot miroase de- mi pică nasul :( Nu știam că o să se întâmple...? (mai mult)

27
Răspunde Raportează
andreea2346
în 19 Noiembrie 2021 | andreea2346 întreabă:

Buna,aveti ceva sugestii de ce as putea gati? nu mai am idei.

17
Răspunde Raportează
andreea2346
în 17 Noiembrie 2021 | andreea2346 întreabă:

Buna! Voi ce reteta aveti pentru ciorba de burta? Stiu si eu sa o fac insa voiam sa vad si retetele altora ca sa imi mai imbunatatesc reteta. :)

3
Răspunde Raportează
Gurgiu
în 15 Noiembrie 2021 | Gurgiu întreabă:

Vreau sa- mi cumpăr acest espressor capsule https://altex.ro/espressor- capsule- tchibo- cafissimo- mini- classy- 326684- 0- 65l- 1500w- bej- negru/cpd/EXSCAFMINIWH/ pot folosi orice tip de capsule sau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Soacramiu
în 15 Noiembrie 2021 | Soacramiu întreabă:

Cu ce substanta se limpezeste vinul din recipient si sa nu mai fie tulbure? Multumesc

10
Răspunde Raportează
bianca37
în 15 Noiembrie 2021 | bianca37 întreabă:

Bună, am si eu o problema dacă știti și dacă m- ati putea ajuta. Am spălat jordanii cam o ora la mana cu periuța de dinti si apa clocotita. Însă s- a dus culoarea și abia când s- au uscat mi-...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Noiembrie 2021 |

Dacă arunc zațul de la cafea în chiuvetă iar acesta se duce pe scurgere, e posibil să se înfunde mai târziu?

10
Răspunde Raportează
RealKing01
în 14 Noiembrie 2021 | RealKing01 întreabă:

Care aparat e mai bun? Multicooker sau Friteuza?

9
Răspunde Raportează
Miraqua
în 13 Noiembrie 2021 | Miraqua întreabă:

Salut TPU, am facut compozitie de clatite dar am aflat amu ca nu mai am ulei, ce pot folosi in loc de ulei? DAU FUNDA

7
Răspunde Raportează
cosmogirl
în 13 Noiembrie 2021 | cosmogirl întreabă:

Vreau o reteta de dulceata mai deosebita care sa mearga la clatite. Idei?

7
Răspunde Raportează
eusuntcipi
în 12 Noiembrie 2021 | eusuntcipi întreabă:

Salut. Daca imi expira buletinul si il schimb, am nevoie de documentul cu care se face dovada adresei de domiciliu? Eu nu mai locuiesc la adresa care este pe buletin, stau in chirie. Fac 18 si imi expira...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
SasaSasa2000
în 12 Noiembrie 2021 | SasaSasa2000 întreabă:

Bună seara, am Windows 10 de aproape 2 ani, doar că nu am varianta plătita, ci varianta demo, nu prea mă deranjează acel scris din dreapta- jos a ecranului: "Activați Windows", totuși am constata...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
eusuntcipi
în 11 Noiembrie 2021 | eusuntcipi întreabă:

Salut. De unde pot face rost de cartela cu (, ) care se deschise ghena de gunoi? Am incheiat de curand un contract cu o firma de salubritate si nu mi- au explicat indeajuns ce si cum. Am sunat la ei insa...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Pi?ulescu_George_1987
în 10 Noiembrie 2021 | Pi?ulescu_George_1987 întreabă:

Bună seara. Care este motivul pentru care se aude un sunet de bolboriseală în spatele frigiderului? Am curăţat şi acea tăviţă din spate, dar nu era neapărat cazul, pentru că nu avea multă...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Noiembrie 2021 |

Cu ce pot curata husele telefonului? Cele deschise la culoare se murdaresc asa de pix de ex.

10
Răspunde Raportează
AdiMihai25
în 9 Noiembrie 2021 | AdiMihai25 întreabă:

Salut. Draperia trebuie sa fie lungă cat perdeaua?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Noiembrie 2021 |

Salut, cum pot nivela o gaura intr-o usa din lemn? Este apasata inauntru

6
Răspunde Raportează
Ion1231
în 9 Noiembrie 2021 | Ion1231 întreabă:

Salut, am un apartament de vazare care are mobila in el si eu vreau sa-l vand fara mobila. Gaurile care sunt lasate in camere trebuie reparate sau pot sa-l vand asa?

8
Răspunde Raportează
Vasilicamosbatran
în 8 Noiembrie 2021 | Vasilicamosbatran întreabă:

Recomandare vin rosu demidulce intre 30-50 lei?

6
Răspunde Raportează
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LisaJulie
    trimisă pe 23 Decembrie

LisaJulie întreabă:

In noaptea de Revelion in afara de ro?u ce a? putea purta?
    22 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 23 Decembrie

tonyc7 întreabă:

Credeti ca in majoritatea cazurilor oamenii care au format un cuplu o anumita perioada de timp, dar au ajuns sa se desparta la un moment dat, ajung sa regrete acea perioada considerand- o timp pierdut...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 23 Decembrie

tonyc7 întreabă:

Dac? nu i?i mai func?ioneaz? modem-ul de internet (deci esti in pan? permanent? de net) poate fi nlocuit acesta cu orice router care se g?se?te n magazin?
    10 răspunsuri
  • Stefa0072004
    trimisă acum 18 ore

Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, am si eu o problema: am avut in ianuare 2 episoade de insomnie si pana in prezent, am frica de acele episoade. Desi din ianuarie pana acum am dormit normal, frica imi persista. Am frica de...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.497
  • Întrebări: 3.954.409
  • Răspunsuri: 17.662.945
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Pokemon

Pokemon

Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!

Start quiz
Categorii
  • 652.079 Adolescenţi
  • 55.613 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.872 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.104 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.351 Conversaţii