De ce atunci cand fac gratar mi se lipesc mici, aripile, pulpele, etc pe gratar? Am incercat sa- l ung cu ulei dar in zadar. Oare se fie de vina gratarul? Tin se precizez ca il curat de...? (mai mult)
Cum pot scapa de petele albe de deodorant de pe rochie(aceasta fiind neagra)?
Locuiesc singur si traiesc cu o frica constanta ca cineva imi va sparge locuinta. Nu am cine stie ce averi in apartament, dar am computer, televizor si alte electrocasnice care valoreaza impreuna ceva...? (mai mult)
Cu ce pot să lipesc fotografii și postere pe perete fără să- l stric? Sau există lavabil pe care să pot lipi poze fără să se strice? Obișnuiam să folosesc Patafix, dar lasă urme urâte și...? (mai mult)
Vreau sa spal cateva tricouri negre de mana cu perwoll si nu am spalat decat la masina pana acum. Stiu ca apa trebuie sa aibă in jur de 40 g Celsius dar nu stiu daca peste perwoll mai trebuie...? (mai mult)
Buna, stau la bloc și vecina de deasupra are instalația de apa defecta, mie scurgandu- mi- se toată apa pe tavan. A început sa cada tencuiala pe aproape tot tavanul, sa picure apa din mai multe ...? (mai mult)
Astazi am facut niste ardei umpluti si mi-a ramas foarte multa compozitie si nu prea stiu ce sa fac cu ea. Chiftele stiu ca nu merge deoarece are orez in ea! Aveti vreun sfat?
Musaca sau cartofi la punga? Care mancare dintre aceste 2 e mai avantajoasa pe timp de vara?
Am aragaz artic, nu mai ține flacăra aprinsa. Ce poate sa aibă? Mulțumesc.
Credeti ca e mai sanatos cascavalul obtinut din lapte crud decat cel obtinut din lapte pasteurizat?
Am un tricou negru, si se vad toate cele pe el( adică se face urat, se vede parul pe el, pentru ca imi pica parul rau) si după ce il spăl se face la fel. Ce as putea sa ii fac? Dau funda
Dau funda. Care fete stiu vreo reteta de prajitura care sa contina foi, suc de rosii, miere, nuca, gem si crema de gris sau smantana? Multumesc!
Ce fete ma pot ajuta? Dau Funda. Cum se face prajitura din foi cu miere, nuca, gem si crema de gris? As vrea sa imi dati reteta si un sfat. Am mancat ieri aceasta prajitura, facuta la o patiserie...? (mai mult)
Am pe parchet pete de vopsea alba de mult timp.Am sansa sa se curețe cu ceva? Ma puteti ajuta va rog!
Dupa ce am bagat blugii la masina de spalat au ramas niste dungi usor albe..de la ce sa fie? Ma gandesc de la dero..cu ce le scot?
Salutare, am primit o masina de spalat indesit w63t care din pacate nu mai detine lista cu programele de spalare. Ma poate ajuta cineva cu aceste programe? Cineva care are acelasi model sa imi trimita...? (mai mult)
Ce înseamnă un "CE " este ca un fel de ștampila pe produse... Doar că litera E este rotunjită nu dreaptă... Mulți spun că înseamnă China Exported dar nu cred, atunci de ce din multe alte produse...? (mai mult)
Sa-mi spuna careva o reteta de un sos alb de ciuperci dulceag-acrisor! pls
Cum alung o cucuvea?
Maine voi merge la o petrecere si am o pereche de pantofi de lac care ma rod foarte tare in spate. Acum nu am nimic la piciorul drept dar la stangul mi- a iesit o basica si ma roade, dar am pus...? (mai mult)
Cam cate g de nutella reprezinta o lingurita mica? Mai mult de 2 g?
Deci asa o intrebare culinara : Vreau sa fac cartofi prajiti. Gen sa ii prajesc in ulei, sa se primeasca crocanti, ca cartofii pai. Ce sa fac ca dupa ce ii scot din ulei sa nu se inmoaie? Ca am...? (mai mult)
Cum deosebesc un sarpe mascul de o femela? ( la serpii de casa )
Cum îți dai seama dacă brânza e închegată cu cheag? Că toată lumea zice că e închegată cu cheag și după câteva zile se înroșește, se înverzește!
Yee(Salut)! Cum scap de, probabil cea mai enervanta problema cu care se confrunta orice om in viata: acel moment cand strangi un nod prea tare si nu il mai poti desface?
Ce fel de panou solar am nevoie pentru alimentarea cu energie a unei masini de spalat?
Buna, Am inceput sa iau anticonceptionale Yasmin de sambata trecuta (02.06.2018) întrebarea este la acest moment ma protejeaza impotriva unei sarcini? Exista o sansa cat de mica daca la acest moment...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva cum pot scapa de marker permanent de pe niste adidasi de piele albi? Va rog
Hey! As vrea cateva idei mai simple de ornat tortu si ce fructe as putea sa mai pun. Dupa un timp te plictisesti de banana si kiwi. As vrea o poza m-ar ajuta mai mult.
Buna, am o intrebare despre fructe si copaci.Am vazut la unii copaci avand in gaura un lichid alb transparent si vascos si are putin galben. Am vazut si la unele fructe cum ar fi piersica lichidul asta...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot achizitiona amoniac lichid din Bucuresti? Vreau sa scot o pata de vopsea (cred) de pe pantaloni pentru ca au fost bagati la spalat impreuna cu o bucata de hartie colorata rosie ...? (mai mult)
Am băgat acum câteva zile niste tricouri albe la spălat cu vanish si printre ele a fost si unul albastru. Toate tricourile albe au devenit albastre. Oare pot sa le mai fac ceva ca sa le...? (mai mult)
Cu ce pot curăța super glue de pe o suprafață metalica?
Cum îndepărtez petele de rostopască? Sunt nişte pete micuţe şi negre pe încălţăminte si pantaloni albi. Mulţumesc frumos! Ofer fundă!
Voi cum intretineti o pereche de adidasi albi complet? Mi- am cumparat de curand modelul asta https://www.epantofi.ro/sneakers- ea7- emporio- armani- simple- racer- u- 248050- cc299- 00010- white.html...? (mai mult)
Am constatat ca spalasem rufe cu o moneda inauntru, am gasit- o cand am deschis usa de la masina de spalat. Programul a fost de 40 de grade. Ma gandesc ca sunt microbi pe acele rufe de la acea moneda....? (mai mult)
Cum se face aluatul de pizza? Nu-mi dati link-uri de la site-uri blabla, ca nu inteleg. Daca poti, imi poți explica cum se face?
Am o saltea pe care cineva a dormit fara lenjerie de pat si s-a inegrit pe anumite zone. Cum as putea sa o curat sa fie ca noua fara sa stric materialul textil!?
recent mi-am cumparat un tricou alb de fotbal si s-a patat de verdeata si praf. Cum il pot curata? Se poate colora in masina de spalat? Sau trebuie sa il curat separat? Si cum il curat?
Surse de calorii sănătoase?:)
Salut copii! Dati-mi si mie idei de sandvișuri(ingrediente) gustoase si nu forte costisitoare. Apropo care categorie e cea corecta pentru informatii culinare, retete, etc.?
Ce condiment ar fi potrivit pentru un sos de smantana + parmesan? In afara de piper, usturoi.
Cine stie cat e kg de cartofi pe piata?
Intrebarea mea este daca pot indeparta 2 picaturi de lipici, nu super glie ci prenadez dupa adidasi. Mentionez ca lipiciul este intarit si se afla pe suprafata de material al adidasilor. Cum...? (mai mult)
Ce shake-uri ati incercat si v-au placut? Facute acasa evident...cu fructe de sezon gen capsuni, cireste etc.
Am panouri solare pentru apa dar la dus nu curge deloc apa calda doar rece, are presiune. La boiler arata 200 grade + e soare de doua zile si nu curge apa calda. Ce pot sa fac?
Am o pereche de pantaloni negri pentru timp liber și alergat cu o compoziție 85% bumbac și 10% poliester. De curând, au început sa se decoloreze căpătând o nuanță neagră combinată cu...? (mai mult)
Am o pereche de pantofi Nike Roshe One si as vrea sa ii vopsesc. Sunt acoperiti cu material textil pe toata suprafata si as cauta o culoare alba si una neagra. Daca puteti sa imi dati niste sfaturi...? (mai mult)
Mi- am făcut o rană de la adidași puțin mai sus de călcâi și mi- a dat sângele și a rămas o pată de sânge fix pe margine. Și adidași sunt albi și vă da- ți seama cât de "bine"...? (mai mult)
Mâine s-ar putea sa am musafiri. Dati-mi o idee ce să gătesc. Vreau ceva nou.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
9PM întreabă:
MrEggHead7 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste celebritatea
Tu cat de bine stai la capitolul celebritati? Afla chiar acum!