TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sfaturi casnice

Sfaturi casnice

• 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
Polinco
în 25 Iunie 2018 | Polinco întreabă:

De ce atunci cand fac gratar mi se lipesc mici, aripile, pulpele, etc pe gratar? Am incercat sa- l ung cu ulei dar in zadar. Oare se fie de vina gratarul? Tin se precizez ca il curat de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Amalia_Gabriela_1997
în 25 Iunie 2018 | Amalia_Gabriela_1997 întreabă:

Cum pot scapa de petele albe de deodorant de pe rochie(aceasta fiind neagra)?

5
Răspunde Raportează
Nicolae76787
în 24 Iunie 2018 | Nicolae76787 întreabă:

Locuiesc singur si traiesc cu o frica constanta ca cineva imi va sparge locuinta. Nu am cine stie ce averi in apartament, dar am computer, televizor si alte electrocasnice care valoreaza impreuna ceva...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
HarleyQuinn
în 24 Iunie 2018 | HarleyQuinn întreabă:

Cu ce pot să lipesc fotografii și postere pe perete fără să- l stric? Sau există lavabil pe care să pot lipi poze fără să se strice? Obișnuiam să folosesc Patafix, dar lasă urme urâte și...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
BogdanStanescu
în 24 Iunie 2018 | BogdanStanescu întreabă:

Vreau sa spal cateva tricouri negre de mana cu perwoll si nu am spalat decat la masina pana acum. Stiu ca apa trebuie sa aibă in jur de 40 g Celsius dar nu stiu daca peste perwoll mai trebuie...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Nonoo1
în 24 Iunie 2018 | Nonoo1 întreabă:

Buna, stau la bloc și vecina de deasupra are instalația de apa defecta, mie scurgandu- mi- se toată apa pe tavan. A început sa cada tencuiala pe aproape tot tavanul, sa picure apa din mai multe ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Yonut_Yonutz_1999
în 23 Iunie 2018 | Yonut_Yonutz_1999 întreabă:

Astazi am facut niste ardei umpluti si mi-a ramas foarte multa compozitie si nu prea stiu ce sa fac cu ea. Chiftele stiu ca nu merge deoarece are orez in ea! Aveti vreun sfat?

2
Răspunde Raportează
DianusIoana
în 22 Iunie 2018 | DianusIoana întreabă:

Musaca sau cartofi la punga? Care mancare dintre aceste 2 e mai avantajoasa pe timp de vara?

1
Răspunde Raportează
Chirascu_Catalin_1972
în 21 Iunie 2018 | Chirascu_Catalin_1972 întreabă:

Am aragaz artic, nu mai ține flacăra aprinsa. Ce poate sa aibă? Mulțumesc.

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iunie 2018 |

Credeti ca e mai sanatos cascavalul obtinut din lapte crud decat cel obtinut din lapte pasteurizat?

12
Răspunde Raportează
Maria12352
în 19 Iunie 2018 | Maria12352 întreabă:

Am un tricou negru, si se vad toate cele pe el( adică se face urat, se vede parul pe el, pentru ca imi pica parul rau) si după ce il spăl se face la fel. Ce as putea sa ii fac? Dau funda

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Iunie 2018 |

Dau funda. Care fete stiu vreo reteta de prajitura care sa contina foi, suc de rosii, miere, nuca, gem si crema de gris sau smantana? Multumesc!

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Iunie 2018 |

Ce fete ma pot ajuta? Dau Funda. Cum se face prajitura din foi cu miere, nuca, gem si crema de gris? As vrea sa imi dati reteta si un sfat. Am mancat ieri aceasta prajitura, facuta la o patiserie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Miriam_Stanescu_1991
în 18 Iunie 2018 | Miriam_Stanescu_1991 întreabă:

Am pe parchet pete de vopsea alba de mult timp.Am sansa sa se curețe cu ceva? Ma puteti ajuta va rog!

3
Răspunde Raportează
DomnulMuratura99
în 17 Iunie 2018 | DomnulMuratura99 întreabă:

Dupa ce am bagat blugii la masina de spalat au ramas niste dungi usor albe..de la ce sa fie? Ma gandesc de la dero..cu ce le scot?

3
Răspunde Raportează
Simion_Adriana_1984
în 17 Iunie 2018 | Simion_Adriana_1984 întreabă:

Salutare, am primit o masina de spalat indesit w63t care din pacate nu mai detine lista cu programele de spalare. Ma poate ajuta cineva cu aceste programe? Cineva care are acelasi model sa imi trimita...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Iunie 2018 |

Ce înseamnă un "CE " este ca un fel de ștampila pe produse... Doar că litera E este rotunjită nu dreaptă... Mulți spun că înseamnă China Exported dar nu cred, atunci de ce din multe alte produse...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
pumpkinky
în 16 Iunie 2018 | pumpkinky întreabă:

Sa-mi spuna careva o reteta de un sos alb de ciuperci dulceag-acrisor! pls

4
Răspunde Raportează
adyrmv
în 16 Iunie 2018 | adyrmv întreabă:

Cum alung o cucuvea?

4
Răspunde Raportează
donarcostica
în 14 Iunie 2018 | donarcostica întreabă:

Maine voi merge la o petrecere si am o pereche de pantofi de lac care ma rod foarte tare in spate. Acum nu am nimic la piciorul drept dar la stangul mi- a iesit o basica si ma roade, dar am pus...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
hatelife11
în 12 Iunie 2018 | hatelife11 întreabă:

Cam cate g de nutella reprezinta o lingurita mica? Mai mult de 2 g?

3
Răspunde Raportează
Perversul69
în 12 Iunie 2018 | Perversul69 întreabă:

Deci asa o intrebare culinara : Vreau sa fac cartofi prajiti. Gen sa ii prajesc in ulei, sa se primeasca crocanti, ca cartofii pai. Ce sa fac ca dupa ce ii scot din ulei sa nu se inmoaie? Ca am...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
în 12 Iunie 2018 | Handc_Andrei_1995 întreabă:

Cum deosebesc un sarpe mascul de o femela? ( la serpii de casa )

4
Răspunde Raportează
Faghiean_Vasile_1956
în 10 Iunie 2018 | Faghiean_Vasile_1956 întreabă:

Cum îți dai seama dacă brânza e închegată cu cheag? Că toată lumea zice că e închegată cu cheag și după câteva zile se înroșește, se înverzește!

1
Răspunde Raportează
Yee
în 10 Iunie 2018 | Yee întreabă:

Yee(Salut)! Cum scap de, probabil cea mai enervanta problema cu care se confrunta orice om in viata: acel moment cand strangi un nod prea tare si nu il mai poti desface?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Iunie 2018 |

Ce fel de panou solar am nevoie pentru alimentarea cu energie a unei masini de spalat?

4
Răspunde Raportează
Adda86
în 9 Iunie 2018 | Adda86 întreabă:

Buna, Am inceput sa iau anticonceptionale Yasmin de sambata trecuta (02.06.2018) întrebarea este la acest moment ma protejeaza impotriva unei sarcini? Exista o sansa cat de mica daca la acest moment...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Sponsorul
în 8 Iunie 2018 | Sponsorul întreabă:

Imi spune si mie cineva cum pot scapa de marker permanent de pe niste adidasi de piele albi? Va rog

3
Răspunde Raportează
Andwta
în 7 Iunie 2018 | Andwta întreabă:

Hey! As vrea cateva idei mai simple de ornat tortu si ce fructe as putea sa mai pun. Dupa un timp te plictisesti de banana si kiwi. As vrea o poza m-ar ajuta mai mult.

7
Răspunde Raportează
awuh
în 7 Iunie 2018 | awuh întreabă:

Buna, am o intrebare despre fructe si copaci.Am vazut la unii copaci avand in gaura un lichid alb transparent si vascos si are putin galben. Am vazut si la unele fructe cum ar fi piersica lichidul asta...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
robertn3h
în 5 Iunie 2018 | robertn3h întreabă:

Stie cineva de unde pot achizitiona amoniac lichid din Bucuresti? Vreau sa scot o pata de vopsea (cred) de pe pantaloni pentru ca au fost bagati la spalat impreuna cu o bucata de hartie colorata rosie ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Badita_Cosmin_1994_3dMn
în 4 Iunie 2018 | Badita_Cosmin_1994_3dMn întreabă:

Am băgat acum câteva zile niste tricouri albe la spălat cu vanish si printre ele a fost si unul albastru. Toate tricourile albe au devenit albastre. Oare pot sa le mai fac ceva ca sa le...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iunie 2018 |

Cu ce pot curăța super glue de pe o suprafață metalica?

4
Răspunde Raportează
FlorianAlin2711
în 3 Iunie 2018 | FlorianAlin2711 întreabă:

Cum îndepărtez petele de rostopască? Sunt nişte pete micuţe şi negre pe încălţăminte si pantaloni albi. Mulţumesc frumos! Ofer fundă!

1
Răspunde Raportează
donarcostica
în 2 Iunie 2018 | donarcostica întreabă:

Voi cum intretineti o pereche de adidasi albi complet? Mi- am cumparat de curand modelul asta https://www.epantofi.ro/sneakers- ea7- emporio- armani- simple- racer- u- 248050- cc299- 00010- white.html...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
pomegranate
în 2 Iunie 2018 | pomegranate întreabă:

Am constatat ca spalasem rufe cu o moneda inauntru, am gasit- o cand am deschis usa de la masina de spalat. Programul a fost de 40 de grade. Ma gandesc ca sunt microbi pe acele rufe de la acea moneda....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Iunie 2018 |

Cum se face aluatul de pizza? Nu-mi dati link-uri de la site-uri blabla, ca nu inteleg. Daca poti, imi poți explica cum se face?

4
Răspunde Raportează
seularts
în 2 Iunie 2018 | seularts întreabă:

Am o saltea pe care cineva a dormit fara lenjerie de pat si s-a inegrit pe anumite zone. Cum as putea sa o curat sa fie ca noua fara sa stric materialul textil!?

1
Răspunde Raportează
BaiatuCuFiatuRo
în 1 Iunie 2018 | BaiatuCuFiatuRo întreabă:

recent mi-am cumparat un tricou alb de fotbal si s-a patat de verdeata si praf. Cum il pot curata? Se poate colora in masina de spalat? Sau trebuie sa il curat separat? Si cum il curat?

2
Răspunde Raportează
codpenal2018
în 31 Mai 2018 | codpenal2018 întreabă:

Surse de calorii sănătoase?:)

2
Răspunde Raportează
Ensiferum
în 31 Mai 2018 | Ensiferum întreabă:

Salut copii! Dati-mi si mie idei de sandvișuri(ingrediente) gustoase si nu forte costisitoare. Apropo care categorie e cea corecta pentru informatii culinare, retete, etc.?

2
Răspunde Raportează
sopranaCadaverica
în 30 Mai 2018 | sopranaCadaverica întreabă:

Ce condiment ar fi potrivit pentru un sos de smantana + parmesan? In afara de piper, usturoi.

5
Răspunde Raportează
Mihai321312
în 30 Mai 2018 | Mihai321312 întreabă:

Cine stie cat e kg de cartofi pe piata?

3
Răspunde Raportează
mitza1234
în 30 Mai 2018 | mitza1234 întreabă:

Intrebarea mea este daca pot indeparta 2 picaturi de lipici, nu super glie ci prenadez dupa adidasi. Mentionez ca lipiciul este intarit si se afla pe suprafata de material al adidasilor. Cum...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonimaalee29
în 29 Mai 2018 | anonimaalee29 întreabă:

Ce shake-uri ati incercat si v-au placut? Facute acasa evident...cu fructe de sezon gen capsuni, cireste etc.

2
Răspunde Raportează
tigrul2
în 28 Mai 2018 | tigrul2 întreabă:

Am panouri solare pentru apa dar la dus nu curge deloc apa calda doar rece, are presiune. La boiler arata 200 grade + e soare de doua zile si nu curge apa calda. Ce pot sa fac?

3
Răspunde Raportează
As1994kyz
în 28 Mai 2018 | As1994kyz întreabă:

Am o pereche de pantaloni negri pentru timp liber și alergat cu o compoziție 85% bumbac și 10% poliester. De curând, au început sa se decoloreze căpătând o nuanță neagră combinată cu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AlexandruVlad04
în 27 Mai 2018 | AlexandruVlad04 întreabă:

Am o pereche de pantofi Nike Roshe One si as vrea sa ii vopsesc. Sunt acoperiti cu material textil pe toata suprafata si as cauta o culoare alba si una neagra. Daca puteti sa imi dati niste sfaturi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VortexLuz
în 27 Mai 2018 | VortexLuz întreabă:

Mi- am făcut o rană de la adidași puțin mai sus de călcâi și mi- a dat sângele și a rămas o pată de sânge fix pe margine. Și adidași sunt albi și vă da- ți seama cât de "bine"...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Lioana
în 27 Mai 2018 | Lioana întreabă:

Mâine s-ar putea sa am musafiri. Dati-mi o idee ce să gătesc. Vreau ceva nou.

29
Răspunde Raportează
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 8 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Deci am dat vreo 2000 de lei doamnei Claudia, cea care a creat canalul n care explica mai multe ritualuri printre care ?i un ritual de desp?r?ire! Crede?i c? se va rezolva ceva? Amicul meu a spus...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 15 ore

9PM întreabă:

De ce fetele cu anxietate sunt a?a de traumatizate ?i speriate de bombe? ?i complet resemnate? ?i aici am cunoscut cteva ?i nu au tupeu nici la telefon sa r?spund? ?i nu au anxietate de aia grav?...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • MrEggHead7
    trimisă acum 11 ore

MrEggHead7 întreabă:

Bun?, sunt student n anul 1 la licen??. Azi am fost la medicul de familie pentru o trimitere, ns? am aflat c? nu- s trecut n baza de date drept asigurat. Medicul mi- a zis s? merg la casa...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă acum 14 ore

anonim_4396 întreabă:

Pe bancnota de 50 este un demon, drac. Demonii sunt fiinte spirituale negative invizibile, sinonim cu ngeri c?zu?i care pot lua multiple forme spirituale. Bancnota de...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.803
  • Întrebări: 3.953.256
  • Răspunsuri: 17.654.678
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 54 minute
Ce zici de un quiz?
Recunoaste celebritatea

Recunoaste celebritatea

Tu cat de bine stai la capitolul celebritati? Afla chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.025 Adolescenţi
  • 55.574 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.816 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.153 Conversaţii