O idee de cadou pentru un băiat de 25 de ani, ceva până în 600- 700 lei? Vrem sa punem mai mulți prieteni bani și să ii luam ceva mai ok. PS: in afara de ceas și brățări stil...? (mai mult)
Salut, am luat un laptop de la altex pe care ulterior l- am trimis în service deoarece avea un defect la display. Se credea ca e de la un driver, dar aparent este defect de fabrica. Taica- miu a făcut...? (mai mult)
Bună TPU, doresc să îmi cumpăr de pe un site păpuci de casă iar în anunț scrie mărimea 41-42 iar eu port mărimea 42! Oare să fie o diferență de mărime față de clasicul 42?
In ce market gasesc sos special pentru creveti? Mentionez ca am mancat la mare anul asta creveti cu un sos roz, opac, cu consistenta maionezei, adica gros, se lua cu lingurita. Am cautat peste tot ...? (mai mult)
Salut, un site cu obiecte Victorinox stiti? Ma intereseaza accesorii, cum ar fi arcuri pentru foarfeca! Un site unde nu trebuie sa dau 10 lei pe accesoriu si 20 lei sau mai mult pe...? (mai mult)
Am comandat de pe elefant.ro cateva carti, doar ca datile cand o sa vina cartile sunt diferite. Eu am bifat sa platesc cash, va trebui sa dau toti banii odata cand vine prima comanda sau doar cartile...? (mai mult)
Bună TPU, cât de bună este firma online : Produse din lână de oaie - Ovinshop.ro? A făcut cineva comandă păpuci de casă călduroși?
Salut, m-am abonat la newsletter-ul h&m, cand si unde primesc acel cod de reducere?
stie cineva cum pot sa comand monster roz de pe foodpanda sau glovo?
Salut, ceva firmă de hanorace? Sau un site de unde să iau hanorace cât de cât drăguțe
Pot anula o comandă de pe Emag dacă produsele sunt în curs de livrare? 1. Întârzie comanda foarte mult. 2. M- am răzgândit în privința unor produse comandate. 3. A intervenit o problemă cu...? (mai mult)
De pe ce site as putea sa comand in siguranța un toner pentru imprimanta?
in primul rand sunt interesat de o pereche de adidas superstar dar nu stiu ce sa fac doarece multi prieteni imi zic ca nu merita, altii ca da..Adica stiu ca trecut trend- ul dar as vrea totusi...? (mai mult)
ce căști bluethoot de tip AirPods pentru Android imi recomandați? Pt muzica, buget 150 ron
Îmi poate spune cineva când expiră oferta promoționala la acest telefon? Adică ceasul care ți- l da gratuit la achiziționarea telefonului https://altex.ro/telefon- motorola- moto- g9-...? (mai mult)
Stiti ca a inceput școala, eu voiam sa imi iau ghiozdanul de anul trecut dar cum ne- a anuntat ca facem mai putine ore(de la covid) imi trebuie unul normal, acela fiind prea mare pentru 4 materii....? (mai mult)
stiti daca este in Piatra Neamt un magazin care vinde cuburi rubice profesionale?
Cum pot anula o comanda pe cel.ro?
Am vrut acum sa comand de la McDonalds de pe Glovo, dar îmi apar prețurile in euro ceea ce mi se pare absurd. De exemplu apare un meniu la 25 euro. Sunt prețurile chiar in euro sau este vreo...? (mai mult)
Care e diferenta dintre produsele astea, in afara de ce este evident! E chestia aia cu are brand deci e mai scump sau are ceva in plus? Pretul initial e mai mare la cea care e mai ieftina! Deci...? (mai mult)
Vreau sa-mi iau si eu vapa si nu stiu de care model. Ce diferente sunt intre ele?
Caut un site asemanator aliexpress, insa doar pentru gadgeturi. Exista asa ceva? Am inteles ca e unul sau poate mai multe care accepta si sa platesti la livrare. Ati auzit de asa ceva? Care sunt astfel...? (mai mult)
De ce anumite produse made in România, în special dulciuri, care se găseau pe piață la începutul anilor 2000, nu se mai fabrică acum? De exemplu, guma de mestecat Turbo, Gumela, bomboanele...? (mai mult)
Ce site-uri cu carti stiti, dar preturile sa fie mai mici decat in comert? Am fost pe la librarie la carturesti, dar sincer preturile de acolo ma inspaimanta :(
Cineva din Constanta care-mi poate spune unde gasesc niste halate albe? Imi trebuie urgent pana miercuri, daca stiti un magazin mai aproape de gara ar fi perfect, Multumesc
Cam cu cat la % se reduc produsele de black friday pe companiile gen eMAG, altex, cel.ro etc?
Buna, am nevoie de o soba https://ecosanteh.md/ pentru sauna, am gasit pe un site din Moldova ceva modele dar poate stie cineva unde pot gasi aceste modele in Romania.
Îmi puteți recomanda un laptop performant până în 2000 lei?
Vreau și eu un site unde sa personalizez bodyuri pentru bebe și materialul sa fie ok, iar imprimeul sa reziste la spalat. Ceva sigur, de unde ați cumpărat.
Salut, am comandat de pe site- ul buzz sneackers o pereche de adidasi, dar astazi am vazut niste recenzii proaste la magazin, ca vand fake- uri si produsele sunt purtate, cei care au comandat de la...? (mai mult)
Salut, vreau sa-mi iau o pereche de papuci și am găsit din întâmplare siteul rapcity.ro Este site legit? A mai comandat cineva de la ei?
vreau sa vând un laptop cuiva dar vreau sa il trimit prin curier la persoana respectiva, cum trebuie sa procedez?
Unde mă pot duce ca să-mi fac un piercing?
Buna seara, Stie cineva ce se poate face cu un voucher valoric de la e-pin? L-am primit in urma unei tranzactii de la un aparat si nu am idee cum si unde poate fi folosit.
Pot plăti la mc cu carduri de bonuri sodexo?
La Auchan se pot face returnari?
Nu stiti cum ar trebuie sa ambalez o geaca pentru retur la about you? Am aruncat toate ambalajele de la colet. Si pe site scrie sa il ambalez in acelasi pungi parca.
Buna,am facut o comanda la amazon care a fost anulata de către ei dar banii au fost retrași din cont.Cand vor fi restituiti? A pățit cineva asa ceva? Multumesc
Am cumparat un produs de pe maniamall.ro si am platit cu cardul. Curierul mi- a comunicat ca el asa a primit coletul ca trebuie sa achit pretul. Am platit curierului si apoi am observat si banca...? (mai mult)
Am luat un Tv din magazinul Altex, pe data de 4 septembrie, il pot returna? Nu imi intra programele pe el
Mă poate ajuta cineva cu un SSD pentru leptopul meu, DELL Inspiron 3573, Intel Celeron N4000 1.10GHz pana in 300 lei?
Markerele evidențiatoare unde se reîncarcă? Tot văd pe multe menționat "rechargable" și știu că se poate scoate mina aia dinăuntru dar nu știu cum și unde aș putea să încarc unul, ...? (mai mult)
Ce magazine online pentru rechizite stiti, dar care sa fie si bune si poate au si ceva reduceri?
Bună, dacă am 14 ani pot comanda de ex de pe eMAG? Pls nu vreau hate
A comandat cineva de pe sportisimo.ro? Produsele sunt calitative? Sunt serios? Vi s- a intamplat sa comandati de pe acest site iar apoi sa va anuleze comanda și să nu mai primiți banii înapoi? *Multumesc...? (mai mult)
Luni mi-am facut o comanda de pe h&m, iar astazi fiind vineri inca nu a ajuns.Stiti in cam cat timp ajunge o comanda de pe h&m.Mi-am mai facut comenzi si au ajuns in 2-3 zile, acum.
Știți cumva de ce nu mi se livreaza coletul? Am comandat o plapumă cu umplutură de lână si tot urmaresc de miercuri de cand am dat comanda sa vad daca mi le aduce. Deci miercuri am dat comanda si...? (mai mult)
Salut, stie cineva din Pitești niste second hand-uri care aduc haine mai misto, venind vorba de calitate, brand etc
Ce cadou îmi recomandați sa ii iau unei fete de 19 ani, ceva până în 100 lei, in afara de haine? Mulțumesc!
Care e varsta minima care se cere pentru a putea plasa comenzi pe eMAG? Multumesc! Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Sandu3 întreabă:
Bogdan80 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!