Eu la Adidas Stan Smith port mărimea 43 1/3 Și vreau să îmi cumpăr o pereche de Af1 și am auzit ca la Af1 se ia cu jumătate de număr mai mic, adică în loc de 43 să iau 42.2 Și- a cumpărat...? (mai mult)
La ce magazine din mall-uri s-a mai bagat chestia asta cu cardul de fidelitate? Ca eu stiu doar de H&M si sephora
Bună TPU. Exista ceasuri care sa funcționeze doar dacă inima partenerului bate? Dacă da, unde as putea găsi?
Am comandat pe data de 20 la avon.ro. pe data de 21 am primit mail cum că s- a emis factura. În data de 22 la ora 20:27 cei de la fan courier au plecat spre adresa mea(așa îmi arată mie). Scrie pe...? (mai mult)
Bună! Am dat o comandă de pe zaful și astăzi m- au înștiințat că a ajuns. Problema este că îmi cere "documentul de cumpărare listat din detalii tranzacției". Îmi poate spune cineva mai concret...? (mai mult)
Salut Stie cineva un site de parfumuri pure? Nu apă de toaletă, nu apă de parfum, doar parfum pur. Am încercat și pe Amazon, dar se găsesc extrem de greu parfumurile pure… Mulțumesc!
Exista undeva in vreun magazin din tara o folie pe care o poti lipi pe perete si sa fie si magnetica? O folie autocolanta sa fie magnetica? Ati vazut asa ceva?
Voiam de curând să- mi cumpăr ceva de pe Amazon, fiind prima data când intru pe site. Acolo am văzut produsul respectiv cu vreo 10 mil mai ieftin decât pe eMAG. Produsul fiind Oculus...? (mai mult)
Cum fac un retur la bonprix?
Din neatenție am confirmat livrarea chiar dacă produsul nu mi- a fost livrat, însă astăzi este ziua în care am primit SMS caci coletul ajunge in decursul zilei. Întrebarea mea este,...? (mai mult)
Am comandat un produs de pe ebay acum o săptămână și ceva și acolo pe site îmi zicea că vine între 22 iulie și 12 august, dar nu mai știu sigur din ce tara vine. Cam când va veni?
Glovo/FodPanda livreaza in afara orasului sau este o limita de distanta de la restaurantul/fastfoodul de la care pleaca mancarea? Nu stiu daca este categoria buna
Stie cineva un magazin online din Romania care vinde smartphone-uri cu chip snapdragon si sunt de incredere? In afara de quickmobile.ro pentru ca sincer nu prea am incredere in acel magazin...
Site- ul quickmobile.ro este de incredere? Vreau sa stiu daca site- ul este de incredere ca poate imi iau un s20 si vreau versiunea cu chip- ul Snapdragon, nu Exynos si am auzit ca are pe acel magazin...? (mai mult)
Hello fetele. Sâmbătă am un botez si efectiv nu îmi atrage atenția nici o rochie. Toate care îmi plac sunt albe. Am citit pe net ca la botez e ok ca și invitat sa port alb. Adevărat? E ok sa...? (mai mult)
As vrea sa imi portez numarul si sa achizitionez un produs (in rate) in valoare de 6000 de lei. Sunt curios daca ar fi posibil. M- as astepta si la un avans. Precizez ca produsul este un iPad si ...? (mai mult)
Salut, stie cineva in cat timp ajunge o comanda de pe stockx?
Știți unde găsesc marshmallows de făcut la foc? Din acelea albe, nu colorate. Magazine sau site-uri, am cautat si nu am gasit!
Voi de unde mai luati masti la un pret decent?
In ce hypermarket se gasesc lipii integrale?
Pe eMAG imi cere adresa de livrare : Insa eu locuiesc in oras, cu punct de ridicare Emag la posta de unde as putea ridica personal ca e aproape. Daca trec adresa mea imi aduce la mine acasa? Sau este ...? (mai mult)
Salutare! Am comandat un produs de pe un site, cred că din China, prima dată în aprilie, nu mi- a venit, i- am contactat mi- au spus că e o problemă și vor trimite din nou. Am primit un nou ...? (mai mult)
A mai comandat cineva iPhone- uri de la Apple de pe site? Am un iPhone mai vechi si m- ar interesa sa- mi cumpar urmatoarea generatie in toamna. Intrebarea e, se platesc taxe vamale? Pot...? (mai mult)
Imi puteți spune va rog frumos un magazin sau un site din Spania care este ca si PC Garage?
Buna, Doresc o informatie va rog. Vreau sa stiu daca a cumparat cineva incaltaminte online (ghete din piele) pentru femei de la MUSETTE, (https://musette.ro/ro), daca se potrivesc marimile. (Daca...? (mai mult)
Exista talpici cu gel? De unde se pot achizitiona? Online as prefera. Multumesc.
Stie cineva de unde pot sa imi iau cartile Dragonul Rosu, Tacerea Mieilor si Hannibal (ultima carte din serie) de Thomas Harris?
Am vazut un tricou era negru și pe față avea un chip albastru ca un desen și pe spate la încheietura gâtului scria "rich" și Brandul, dar nu am vazut Brandul. Ma puteți ajuta cu numele...? (mai mult)
Hey TPU. De unde pot găsi insecte comestibile pentru om, vreau sa încerc? Dar sa fie cu livrare la domiciliu va rog
Siteul elefant.ro e bun? Vreau sa-mi comand un parfum si vreau sa știu dacă e de calitate. Ce păreri aveti?
am comandat câteva produse de pe Alliexpres. Doua au fost peste 10 € deci cam ar trebui sa plătesc TVA pentru ele. Dar cum pot ști dacă produsele au fost reținute la vama? Nu am primit...? (mai mult)
Ma gândeam să îmi cumpăr o tableta grafica, o tableta grafica poate îndeplini funcțiile unei tablete normale? (Adică să stai pe Chrome pe YouTube sau pe alte jocuri) Sau este doar o...? (mai mult)
Tu cate periute de dinti cumperi? Eu vreo 6 cu 2 periute in pachet
Cele mai bune site-uri de haine jordan/nike/adidas eventual si mai ieftine? Sau ceva cod de reducere pe site uri din astea gen sneakersindustry
As vrea si eu niste pareri despre cel.ro. Este de incredere? Ca as vrea sa imi dau comanda de un microfon si nu prea sunt sigur despre acest site. link: https://m. cel.ro/microfoane/microfon- de- studio-...? (mai mult)
Ce tastatura imi gasiti pana in 100 lei sa arate decent? Adica fara o mie de rotunduri aiurea sau mai stiu eu ce boraturi. (daca e perfect patrata e excelent). Ce mouse pana in 100 lei sa fie lung imi ...? (mai mult)
Salutare, ce parere aveti despre noile casti Huawei Freebuds 3i? Le- a testat cineva? Mi se par mai interesante ca precedentele Freebuds3, datorita dopurilor pentru urechi, insa nu sunt decis, ce spuneti?...? (mai mult)
Mai existra traforaj? Cine e putin mai in varsta stie despre ce vorbesc, e acel set cu tot felul de scule pentru copii. Mai exista asa ceva? De unde as putea achizitiona?
Este site-ul https://edino.ro/ de incredere? Vreau sa cumpar un felinar din acela cu energie solara. Mai stiu pe cineva care a luat teapa de pe alt site. A cumparat cineva de la ei?
Știe cineva niște coduri la about you? Mulțumesc
Ce părere aveți de site-ul about you? E legit? Am văzut unele oferte destul de mari și mi se pare cam ciudat
Unde pot găsi un palton ca în serialul Peaky Blinders?
Ati comandat vreodata de pe siteul ideall.ro cu cardul ING Credit Card care va perminte sa plătiți in rate fara dobanda? Ce stiti, merge sa platesti in 12 rate cu respectivul card? Va rog ...? (mai mult)
Cam cat de mari au fost reducerile de Black Friday anul trecut la altex la laptopuri de gaming?
Cum se procedează când vreau sa trimit un colet cu FanCurier?
Hei! Puteti sa-mi recomandati niste rucsacuri mici de dama? Ceva ce aveti si v-au tinut. In genul asta: https://images.app.goo.gl/UemWpSijKqxA1sxU9
Mai tine cineva minte ca atunci cand eram noi copii exista un joc numit parca Sa tesem frumos in care primeam niste ata, un fel de ac si niste modele pe carton pe care le coseam cu ata asa cum era acolo....? (mai mult)
Voiam să achizitionez niste Nike 720 si am gasit acest site https://adidasi-de-purtat.ro acum vreau sa stiu daca sunt originali deoarece acolo arata ca cei originali? Deși nu cred
Am vrut sa comand niste chestii de pe cel.ro, iar la la status comanda am observat ca scria: comand anulata. Eu nu tin minte sa anulez nicio comanda, asa ca am dat comanda din nou la aceleasi produse....? (mai mult)
Ce experiențe ați avut cu site- ul shipgratis? E de incredere? Stiu ca produsele sunt ieftine, nu e foarte importanta calitatea lor, deoarece vreau sa cumpăr niște haine pentru cățelul meu. Merita...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Sandu3 întreabă:
Vice19 întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!