Buna, azi mi-am achiziționat o pereche de casti wireless, nu știu cum funcționează mai exact dar, când le bag la încărcat o casca se aprinde iar alta nu, ce înseamnă?
Daca am comandat ceva si produsele au fost predate curierului mai pot sa anulez comanda sa n-o platesc? Sau trebuie platit ce ai comandat?
Buna. Daca am dat comanda de pe Shein, dar am greșit numărul de bloc și etajul, însă numărul de telefon și celălate date sunt corecte și banii mi- au plecat din cont, îmi va ajunge comanda? ...? (mai mult)
Salut. Mi-am comandat ieri de pe altex 2 produse si ma intrebam daca vin in acelasi colet sau daca vin separat? Si daca vin separat trebuie sa platesc transportul pentru ambele colete?
Am cumparat 2 bidoane de 19 litri, am incercat sa bag pompa de apa electrica si am apasat pe butonul on dar nu trage apa deloc, ce pompa imi recomandati pentru bidon de 19 ltri? Care s - ar potrivi si...? (mai mult)
Daca am dat o comanda Luni dimineata pe h&m, cand poate sa ajunga? Pe site e inca in curs de procesare
Salut TPU! Am dat comanda duminica la o aroma de narghilea iar pe site scria ca livrarea durează 1- 3 zile lucratoare. Azi m- am uitat pe Sameday și îmi arata ca, coletul este in tranzit.Stiti când...? (mai mult)
Am făcut o comanda pe eMAG pe 11 au trecut 4 zile și încă e la stadiu de plata acceptată, știu că e perioada cu black friday, dar îmi este că nu o sa mai vina sau că au uitat de el, îmi estimează...? (mai mult)
Salut TPU! Ce parere aveti despre site-ul "Used Products", mai pe scurt as vrea sa-mi iau un telefon si doar aici l-am gasit pe stoc. Este de incredere?
Mi se cere buletinul daca comand tigari pe glovo?
Salut, unele produse pe aliexpress sunt la 0.05 ron, transport gratuit, este adevarat? Sau care e schema?
Salut, știe cineva magazine in București de tip magazin universal si asemănătoare cu dragonul rosul, yly, beibei shop, cu produse de la accesorii de telefon pana la bucătărie si îmbrăcăminte?...? (mai mult)
Salut, am nevoie de cateva materiale de constructii, glet, lavabila si alte cateva ustensile, stie cineva de unde pot comanda cu livrare pana in apartament? Din cate stiu, majoritatea livreaza...? (mai mult)
De pe ce site pot cumpara un vape pe care sa il comand prin easybox?
Salut TPU. În smartwatch de max 2 3 4 sute de lei cu apelare și alte funcții interesante în el? Unul pe tt se juca clash pe un d- asta și vreau și eu unul dar de buget, cel puțin cu calculator,...? (mai mult)
Buna ziua, am facut o comanda pe site- ul https://www.airjordanromania.com, au trecut deja mai bine de 2 luni. Comanda nu am primit- o, nu am primit niciun raspuns, nu au numar de telefon pentru a-...? (mai mult)
Dacă am cumpărat un suport de tv din altex și vreau sa il schimb în magazin dar bonul s-a rupt puțin și sifonat dar e lizibil ca a fost cumparat am vreo șansă să îl returnez?
Https://m.olx.ro/d/oferta/vibrator-cu-diverse-functii-si-telecomanda-IDgDvO1.html?reason=ip%7Ccf ce părere aveți despre asta? Merita sa-l cumpăr? Eu zic că da
Salutari, Am plasat si eu o comanda la CEL.ro, platita cu cardul si azi am zis sa ma interesez si eu. Daca dau pe buton "Anuleaza Comanda" in cat timp primesc banii inapoi? Sau... daca ii mai primesc,...? (mai mult)
Parere va rog https://www.emag.ro/bicicleta- mtb- fat- bike- wolf- jsx2605d- brand- velors- roata- 26- inch- mtb- frana- disc- fata- spate- echipare- shimano- 21- viteze- marime- l- portocaliu- cu- negru-...? (mai mult)
Salut, eu ieri am comandat un laptop de pe OLX, iar azi l-a pu.s e POSIBIL sa AJUNGA MAINE? PS eu îs din Galați iar el e din Craiova, Dolj.
Dacă livrez prin olx fan curier, trebuie sa scriu ceva pe colet sau doar să-l împachetez și printeaza curierul awb ul?
Buna! Am o intrebare pentru cei care si-au comandat produse de pe Altex cu ridicare din Media Galaxy. Voi ați primit mesaj sau email ca sa mergeți sa ridicați produsul?
Salut, o intrebare, cat dureaza black friday pe altex? Pe ce data se duc reducerile? Un raspuns daca se poate va rog!
Daca am făcut o comanda pe eMAG de 3 zile și încă nu a fost predata curierului îmi va mai ajunge, tin să să menționez că e perioada black friday?
Ce fac daca am comandat ceva de la eMag acum 3 zile și ei încă nu l-au trimis la curier, îmi mai ajunge?
Cat dureaza sa comand un vape pe glovo? Adică durează cam 15 min sau mai mult?
Salut. Am comandat ceva de pe Altex si cand am ajuns la plata, am introdus datele cardului dar in loc sa dau continuare am dat anulare, iar acum comanda e cu statusul "plata in asteptare". Ce ar trebui...? (mai mult)
Salut, o intrebare, cat dureaza reducerile de black friday pe Altex, un raspuns va rog?
Unde gasesc vape? Fără sa iau de pe internet
Salutare TPU! A mai comandat cineva de pe www.airjordanromania.com? E ok site-ul? Mi se par cam mici preturile dar am zis sa va intreb si pe voi.
Toate site-urile de incaltaminte si imbracaminte iti dau optiunea sa returnezi articolul daca nu iti este bun sau nu iti place cum arata pe tine etc? Si cum se procedeaza ca sa returnezi ceva?
Buna ziua, dacă eu comand un laptop de pe OLX (cumpărătorul fiind din Craiova Dolj) o sa-mi vina livrarea in Galați a 2 zi? (Cum era normal)?
Voi ce spuneți, este original acest parfum? https://www.olx.ro/d/oferta/parfum-dior-homme-intense-barbat-eau-de-parfum-100ml-sigilat-IDgFvuA.html
Hey TPU, nu este normal daca comanzi de pe internet sa te sune curierul inainte de a veni? Pentru ca mi s- a intamplat asta chiar ieri.Iar saptamana ce urmeaza sunt la scoala nu am cum sa ma duc acasa,...? (mai mult)
Daca am dat o comanda pe about you si bluza imi vine perfect dar pantalonii pe care i-am comandat nu-mi vin, pot sa returnez doar pantalonii?
Salut, si- a cumparat cineva dintre voi adidasi de pe topsneakers? Nu am mai auzit pana aseara de acest site, vazandu- l pe glami cautand o pereche de air force. Mi se pare destul de "suspect", deoarece...? (mai mult)
Aș dori să fac un cadou cuiva. Unde aș putea să mai găsesc pulovere asortate, cu tematică de Crăciun și/sau motive tradiționale? Ceva asemănător cu acest produs din acest site. https://www.fruugo.ro/2023-...? (mai mult)
Buna, o întrebare pentru cei care și- au mai comandat de pe SHEIN. Și am sesizat ceva ciudat. Este in tranzit de vreo 5 zile, așa îmi apare la track: In transit(Arrived to local facility) din 9 Noiembrie...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot sa cumpar o jucarie capybara din plus fizic, nu online? (ia prea mult online si am nevoie pana pe 19)
Buna! Stie cineva de pe ce site pot sa cumpar asa haine? Multumesc! https://imgur.com/a/Imjnngc
Hey TPU! Am dat o comanda pe elefant.ro,dar intre timp m-am razgandit,am sunat la ei si mi-au spus ca e deja procesata si ca n-am ce sa fac. Ce pot face cand suna curierul, il refuz?
Pot returna haine in new yorker?
Bunaaa, am și eu o întrebare:)) Sneakersii de la Karl Lagerfeld sunt fake dacă nu au acel "omuleț" pe ei? Am văzut o pereche pe net care in loc de acel "omuleț" scrie Karl precizez ca site ul este...? (mai mult)
Am cumparat astazi de pe eMAG un telefon si am ales ca metoda de plata cardul Banca Transilvania cu 6 rate fara dobanda. Plata a fost acceptata, dar dupa cateva minute am anulat comanda, deoarece am ...? (mai mult)
Hei! v-ati strans/pus bani deoparte anul acesta pentru Black Friday? Vă veți cumpăra ceva? Dacă da, ce anume? :D
Care este cea mai buna marca de smartwatch compatibil cu Android?
E legit https://www.sportselect.ro si vinde produse originale?
Unde pot gasi film de 35mm? Site sau magazin
Aveți idee daca pot comanda de pe eMag ceva azi și să aleg sa fie livrat miercuri? Sau nu pot alege ziua în care sa livreze?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion777345674367687 întreabă:
AlexMarosan21 întreabă:
Miruna0 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!