TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sport

Sport

• 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
CosmaD
în 27 Noiembrie 2021 | CosmaD întreabă:

Fac sală de ceva timp și aș vrea să iau niște pre workout- uri dar nu- mi plac fiindcă conțin cafeină. Știu că oferă energie și alte lucruri dar pentru ai mei 15 ani nu consider a fi necesar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
TheStrategist
în 27 Noiembrie 2021 | TheStrategist întreabă:

Câte tracțiuni corecte puteți face într-o serie?

8
Răspunde Raportează
AndreiAnonim3
în 27 Noiembrie 2021 | AndreiAnonim3 întreabă:

Cam cate kg as slabi intr o luna cu 500-1000 calorii, mentionez ca mananc max 1000 calorii de 2 saptamani si as vrea sa stiu cam cate kg as slabi intr o luna, am 14 ani 187cm si 81kg

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Noiembrie 2021 |

Salut, am o intrebare pentru cei care mai jucati la pariuri. Am cumparat un bilet de pe un site englez de pariuri, foarte bun, si vreau o parere?(nu ma deranjeaza daca il pune cineva) Monaco - Asvel...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MulteeIntrebarii
în 26 Noiembrie 2021 | MulteeIntrebarii întreabă:

Hei! Ce gantere reglabile recomandați?

4
Răspunde Raportează
DariusMad
în 25 Noiembrie 2021 | DariusMad întreabă:

Salut TPU, fac sala de ceva timp si am masa musculara dar nu si forta, asa ca as dori sa va intreb. Pt forta trebuie crescut numarul de repetari sau greutatea? Sau ceva exemple. mersi

2
Răspunde Raportează
IonutValeriu
în 25 Noiembrie 2021 | IonutValeriu întreabă:

Testosterol sau T- Steron sunt steroizi? Am vazut ca sunt capsule si cica ar fi naturali. Am 18 ani, fac sala si as vrea sa- mi cresc mai rapid masa musculara, dar nu vreau sa iau steroizi, ci testosteron...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
AndreiKalash
în 25 Noiembrie 2021 | AndreiKalash întreabă:

Draga TPU. Azi dau proba de forta la sport. Trebuie sa fac cate 3 exercitii pentru 2 grupe musculare si nu stiu ce sa fac. Ce imi recomandati?

1
Răspunde Raportează
Hopeworld
în 24 Noiembrie 2021 | Hopeworld întreabă:

Știți de unde se poate cumpăra un sketeboard bun in Cluj? Ca alea de decathlon nu sunt bune :)

2
Răspunde Raportează
Adrianxhx
în 24 Noiembrie 2021 | Adrianxhx întreabă:

Salut! M- am reapucat recent de sala după o pauza de 3 luni! Fac sala de când aveam 15 ani, acum am 17! Am 1.78 și 90 de kg! Credeți că ar trebui sa iau creatina? Ce face creatina? Alte suplimente...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
AcelasiDarNuMereu
în 24 Noiembrie 2021 | AcelasiDarNuMereu întreabă:

Salut, am 21 ani si 64 kilograme. Fac deadlift cu 70 kg. Cand ar trebui sa incep sa port curea la brau? Ca mi-e frica sa nu fac hernie sau altceva… Multumesc

5
Răspunde Raportează
CrystyJR002
în 24 Noiembrie 2021 | CrystyJR002 întreabă:

Salutare, Fac sala de aproximativ 6 luni in care de cand am inceput am fost pe bulk(surplus caloric) mancam aproximativ 3000 calorii iar pana acum nu am crescut aproape deloc chiar daca am ajuns de la...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alex363839
în 23 Noiembrie 2021 | Alex363839 întreabă:

Am început să fac câte 200 de flotări în fiecare zi, primele 10 zile nu am avut nimic, numai un pic de febră, dar acum a început să mă doară antebrațul doar la o mână, ce este de făcut?

7
Răspunde Raportează
rylandmoran26
în 23 Noiembrie 2021 | rylandmoran26 întreabă:

Salut TPU, am 14 ani 1, 70 si 62 de kg, acum intrebarea mea ar fi, cate grame de proteine ar trebui sa consum pentru a creste in masa(tin sa mentionez ca nu am un antrenament f.solicitant? (DAU...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Adelin2017
în 23 Noiembrie 2021 | Adelin2017 întreabă:

Cum sa-mi repar o minge cu lapte, nu e sparta foarte rau, va rog sa fiti putin mai expliciti?

9
Răspunde Raportează
Masinescu
în 23 Noiembrie 2021 | Masinescu întreabă:

Am 15 ani. Daca practic calisthenics si nu am un program strict de masa, adica mananc mancaruri doar sanatoase, dar fac si mult sport, (adica exercitii calisthenice push, pull, legs.), o sa fie ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
rylandmoran26
în 22 Noiembrie 2021 | rylandmoran26 întreabă:

TPU credeti ca la 14 ani 1, 70 si 62 kg este ok sa mananc 2500 kcal pentru a creste in masa musculara, sau e mult?

6
Răspunde Raportează
rylandmoran26
în 22 Noiembrie 2021 | rylandmoran26 întreabă:

Salut TPU, eu recent m- am apucat de exercitii acasa, adica doar flotari si inca cateva, intrebarea mea este daca fac acest antrenament care momentan dureaza doar 15 minute, este necesar sa iau zile...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
NonZarek
în 22 Noiembrie 2021 | NonZarek întreabă:

Dacă am aparat dentar (fix) pot sa practic boxul? Sa fac sparring și sa particip la meciuri?

8
Răspunde Raportează
AndreyTheGuy
în 22 Noiembrie 2021 | AndreyTheGuy întreabă:

Salut, anul viitor in vara as vrea sa merg cu bicicleta la munte. Eu am un devron riddle, credeti ca pot face macar fairy trail cu el? (La sinaia) Si daca nu, ce modificari trebuie sa ii aduc?

4
Răspunde Raportează
Bosw
în 22 Noiembrie 2021 | Bosw întreabă:

Îmi puteți recomanda o bicicleta bună între 1000-2000 lei? Dai funda!

1
Răspunde Raportează
Dfghhghu
în 22 Noiembrie 2021 | Dfghhghu întreabă:

Salut! Am cifoza si lordoza dar in acelasi timp sunt pasionat de fitness, iubesc sa merg la sala. Ce as putea face sa scap de aceste doua curburi deoarece sunt destul de evidente? Am 17 ani va rog sa ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bosw
în 21 Noiembrie 2021 | Bosw întreabă:

Recent am cumpărat niște mansoane pentru bicicleta. De când le-am cumpărat pana acum se învârt mereu. Ce as putea face? Dau funda!

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Noiembrie 2021 |

Este păcat practicarea sportului de contact, gen lupte?

9
Răspunde Raportează
TheStrategist
în 20 Noiembrie 2021 | TheStrategist întreabă:

Câte zile pe săptămână vă antrenați?

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Noiembrie 2021 |

Salut, ce bicicleta sau trotineta electrica îmi puteți recomanda, una buna și solida și nu prea scumpa?

1
Răspunde Raportează
andreiutuz25
în 19 Noiembrie 2021 | andreiutuz25 întreabă:

Vreau sa ma apuc de fotbal la un club ceva (sa fac ceva profesionist). Acum intrebarea mea este daca mai credeti ca ma pot apuca avand in vedere ca am aproape 15 ani si nu sunt ca altii care au fost la...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Sasukesmecherul
în 19 Noiembrie 2021 | Sasukesmecherul întreabă:

Niste adidasi pentru baschet pot fi folositi si la volei in sala?

6
Răspunde Raportează
GraveDigger91
în 19 Noiembrie 2021 | GraveDigger91 întreabă:

La ce club de box/kickbox ati fost voi? Si ce preturi aveau?

1
Răspunde Raportează
Emanuelmessi
în 19 Noiembrie 2021 | Emanuelmessi întreabă:

Ce înseamnă bulking, ce trebuie sa mananc? Am voie clipsuri, dulciuri, fast food?

4
Răspunde Raportează
Sasukesmecherul
în 18 Noiembrie 2021 | Sasukesmecherul întreabă:

Niste adidasi buni pentru volei/baschet, sa ii pot folosi si afara nu numai in sala, sa nu fie peste 350 de lei!

8
Răspunde Raportează
REXTORM
în 18 Noiembrie 2021 | REXTORM întreabă:

Salut! Ce bicicleta full suspension/hardtail imi recomantati pentru pretul de 2500-3500 lei? Daca se poate ceva cu furca de 120mm

3
Răspunde Raportează
decastelica1244
în 18 Noiembrie 2021 | decastelica1244 întreabă:

Pot consuma creatina sau alte sumplimente de la 16 ani?

5
Răspunde Raportează
annna27claudia
în 17 Noiembrie 2021 | annna27claudia întreabă:

In cam cat timp poti scapa de burta? Din ce am inteles, nu e asa usor! Tin sa mentionez ca la sala nu ma pot duce din cauza drumului foarte lung + alte probleme, insa sunt dispusa acasa sa fac exerciții...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
AnTonioB
în 17 Noiembrie 2021 | AnTonioB întreabă:

Salut! Am nevoie de o parere! Am 17 ani, 1.82 si 80 de kg. Acum 6 luni m- am apucat de sala si astea sunt rezultatele mele. Impins la piept de la 30 la 70 kg, indreptari de la 60 la 100 si genoflexiuni...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 16 Noiembrie 2021 | StrongHeart întreabă:

A fost vreodata Lennox Lewis vreodata campion mondial pe o perioada indelungata?

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 16 Noiembrie 2021 |

Dragi băieți/bărbați, de ce unii dintre voi, atunci când mergeți la sală și începeți să dezvoltați ceva mușchi, simțiți nevoia să postați pe rețelele de socializare poze cu voi la ...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Noiembrie 2021 |

Salut, fac sport de 3 ori pe săptămâna acasa cu gantere de 10 kg, iau și suplimente (pudra proteica) de fiecare data dupa antrenament. Întrebarea mea este oare sa le iau in fiecare zi sau doar dupa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andrei1234hd
în 16 Noiembrie 2021 | Andrei1234hd întreabă:

Este ok daca iau acest supliment alimentar la 15 ani https://www.myprotein.ro/sports- nutrition/amestec- pentru- crestere- in- greutate/10529988.html?affil=thggpsad&switchcurrency=RON&shippingcountry=RO&variation=12458077&thg_ppc_campaign=71700000087392024&product_id=12458077&gclid=CjwKCAiAp8iMBhAqE

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Noiembrie 2021 |

Salut. Cat este recomandat sa alerge un om daca se apuca de slabit, cu obezitate dar mica, pentru prima sa sedinta de alergat? 125kg sport n-a mai facut de 10-15 ani.

8
Răspunde Raportează
AlbertoMadalin17
în 14 Noiembrie 2021 | AlbertoMadalin17 întreabă:

Salut, am si eu nevoie de niște sfaturi referitoare la masa musculară si sport. Momentan sunt in deficit caloric aștept sa ajung la un nr de kg in care sa fiu si definit, ma antrenez, gantere, haltere,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Bike1
în 13 Noiembrie 2021 | Bike1 întreabă:

Cross grx9 sau Cross tractation sl5 Aș vrea să achiziționez o bicicletă tip MTB cu suma de 2000lei + - .Am ajuns la concluzia că in acest preț doar sl5 si grx9 oferă o calitate maximă (in raport...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Sikoo
în 12 Noiembrie 2021 | Sikoo întreabă:

Salutare! Exista vreun site unde as putea sa urmaresc meciuri de volei live? In special cele din Japonia (v. league).

1
Răspunde Raportează
Romeo666
în 12 Noiembrie 2021 | Romeo666 întreabă:

Salut.Am si eu o intrebare si anume.Fac livrari la FoodPanda dar voi face la Glovo deoarece am auzit ca o sa dispara FoodPanda si voi face la Glovo cu o bicicleta MTB non- electrica cam 8- 10 ore zilnic...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
PringAloe
în 12 Noiembrie 2021 | PringAloe întreabă:

Salut, practic antrenamente la sala, de cateva zile mi- a aparut o vergetura undeva intre deltoid si pieptul mare in aproprierea subratului, stiu ca ele afrecteaza doar estetic, exista vreo solutie...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Niscovd
în 12 Noiembrie 2021 | Niscovd întreabă:

Salutare comunitate, cunoaste cineva vreo cladire parasita/ruina in Brasov unde se pot desfasura niste activitati de antrenament airsoft? Multumesc!

1
Răspunde Raportează
Katalinkata0
în 12 Noiembrie 2021 | Katalinkata0 întreabă:

Dacă am avut un act sexual cu o persoana eu fiind băiat și in câteva zile am o competiție mi se va irosi pregatirea și dacă continui sa ma pregătesc in următoarele zile o sa pot avea aceiasi pregătire...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
antrebarisiraspunsuri
în 11 Noiembrie 2021 | antrebarisiraspunsuri întreabă:

Cam cate flotari trebuie sa fac pe zi ca sa mi se dezvolte bratele si pieptul?

10
Răspunde Raportează
Alexb89
în 11 Noiembrie 2021 | Alexb89 întreabă:

Salutare vreau sa va intreb daca cunoaste cineva cum pot vedea meciul deseara dintre Romania si Islanda? ma refer pe telefon pe ce site este ok?

3
Răspunde Raportează
47red
în 11 Noiembrie 2021 | 47red întreabă:

Cum pot învăța să fac flotări? Știu că pare ciudat dar am nevoie pentru mâine la sport...

10
Răspunde Raportează
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 17 ore

9PM întreabă:

Suntem în 2025 și unii din zona nu știu pur și simplu să mă întreb decât, daca lucrez! Altceva nu știu să mă întrebe! Și pe unii îi fu.e grija asta, de parcă ei mi- ar da sa mănânc sau...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • LuigiMangione
    trimisă acum 20 ore

LuigiMangione întreabă:

Salut, am si eu o intrebare. De ce unii doctori nu iti cer bani? Eu m- am operat acum 1 an de zile, ca am fost dupa ce m- am operat timp de 1 luna la control pe gratis, pot intelege. Insa, ...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • paletedestele23
    trimisă acum 19 ore

paletedestele23 întreabă:

Bună ziua! Credeți că merită făcut o facultate la 25- 30 de ani sau poate mai târziu? Tot aud păreri pro și contra. Am auzit și păreri cum că facultatea trebuie făcută imediat după bac, ...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • Bogdan80
    trimisă acum 19 ore

Bogdan80 întreabă:

Salut TPU! Daca bei mai multe energizante de o data intr-o zi,sa zicem, 10 sau 12, iti va ceda inima? Oamenii din jurul meu se omoara lent pentru ca eu sa imi pierd credinta.
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.862
  • Întrebări: 3.953.316
  • Răspunsuri: 17.655.107
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
One Direction

One Direction

Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?

Start quiz
Categorii
  • 652.023 Adolescenţi
  • 55.577 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.821 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.159 Conversaţii