TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sport

Sport

• 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
anonim_4396
în 11 Noiembrie 2021 |

Salutare. Ce spuneți o învinge azi România pe Islanda? Acesta este ultimul meci sau mai avem unul în deplasare cu Liechtenstein? Cu cine credeți ca vom pica la baraj? Hai România!

42
Răspunde Raportează
Masinescu
în 11 Noiembrie 2021 | Masinescu întreabă:

Salut TPU! Am 15 ani, si practic calisthenics. De ex, eu mananc doar alimente sanatoase, ( fructe si legume, carne de pui, porc, peste, mananc si multe lactate, etc.) si daca mananc aceste alimente,...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Amg33
în 11 Noiembrie 2021 | Amg33 întreabă:

Știe cineva dacă în Galați se poate face facultatea de educație fizica și sport la distanță?

3
Răspunde Raportează
22anirolF
în 10 Noiembrie 2021 | 22anirolF întreabă:

Cum poti creste in masa musculara daca nu ai greutati mari? Eu nu sunt vaccinata si nu mai pot merge la sala (multumesc celor care "au vrut sa faca bine", s- a ajuns la efectul invers, mergand la sala...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Emanuelmessi
în 10 Noiembrie 2021 | Emanuelmessi întreabă:

Salut, ce trebuie sa mananc ca să cresc în masa musculara, nu vreau pătrățele

9
Răspunde Raportează
RandomJ
în 10 Noiembrie 2021 | RandomJ întreabă:

Practic un antrenament de construcție a masei musculare și se observă o schimbare la fizicul meu, adică pectorali și vene puțin mai conturate, iar la picioare se observă puțin mușchii. Întrebarea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Noiembrie 2021 |

Sunt foarte slab la fotbal. Ce aș putea să fac ca să devin mai bun? Cum trebuie să dau cu piciorul pentru a da drept, cu siretul, spițul sau latul? Care este cel mai ușor de învățat dribling? ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Domexd
în 9 Noiembrie 2021 | Domexd întreabă:

Merita sa folosesti o brățară fitness? Eu mi-am cumpărat recent una

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Noiembrie 2021 |

Bună TPU! Îmi poate zice cineva ce trebuie să știi pentru examenul de grad de la centura albă? (Karate Kyokushin)

1
Răspunde Raportează
Tony0102
în 8 Noiembrie 2021 | Tony0102 întreabă:

Salut! Ce echipament îmi recomandați pentru sală? Curea + benzi pentru încheieturi. De la ce firmă, care sunt mai bune. Aș vrea să- mi iau ceva maxim 150 centura + benzile pentru încheietură....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
raMLesS
în 8 Noiembrie 2021 | raMLesS întreabă:

Ce este mai important dintre Cardio si Ridicarea greutatilor?

4
Răspunde Raportează
xFlorin979
în 8 Noiembrie 2021 | xFlorin979 întreabă:

Se poate intra in sala doar cu certificat verde sau si cu dovada ca ai avut covid19 si ai anticorpi?

4
Răspunde Raportează
ZbarMario
în 7 Noiembrie 2021 | ZbarMario întreabă:

Bro split sau push pull legs?

6
Răspunde Raportează
lucabbb1
în 7 Noiembrie 2021 | lucabbb1 întreabă:

De pe ce site pot sa iau o banda de alergat silentioasa foarte buna?

3
Răspunde Raportează
ZbarMario
în 6 Noiembrie 2021 | ZbarMario întreabă:

Salut,la antrenamentul push pull legs de 2 ori pe săptămână,cate exerciții sunt necesare la UN antrenament pentru fiecare grupă, fiecare grupă fiind antrenată de 2 ori pe săptămână?

6
Răspunde Raportează
morfeo
în 6 Noiembrie 2021 | morfeo întreabă:

Salut! Am o intrebare pentru cei care se pricep la biciclete. Vreau sa- mi cumpar o bicicleta bmx sa o folosesc pentru a ma duce pana la munca si inapoi, eventual plimbari. Ma gandeam la bicicleta asta:...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Violetta7959
în 6 Noiembrie 2021 | Violetta7959 întreabă:

Buna! As vrea sa ma inscriu la cursuri de baschet intrucat de ceva timp am realizat cat de mult imi place acest sport. Intrebarea mea este: stiti unde as putea sa merg (in Bucuresti) avand in vedere ca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ZbarMario
în 5 Noiembrie 2021 | ZbarMario întreabă:

Salut, folosesc push pull legs de 2 ori pe săptămână, cate exerciții sunt necesare pentru fiecare grupă la un antrenament (4 serii ×10 repetări /exercițiu)?

3
Răspunde Raportează
Alex955
în 5 Noiembrie 2021 | Alex955 întreabă:

Cine imi poate spune ce tip de creatina(p. S am văzut ca era monohidratata si cred ca e de mai multe feluri) care ajuta la creșterea musculară?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Noiembrie 2021 |

Salut, care este faza la fotbal cu suspendarea in functie de cartonase galbene? Cum se acorda aceasta suspendare? Si cum poate scapa un jucator care este in pericol de suspendare? Va intreb din curiozitate...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Masinescu
în 5 Noiembrie 2021 | Masinescu întreabă:

Salut TPU! Pentru ca nu pot face multe tractiuni, am inceput sa fac un workout special pentru asta, si in timpul cand il fac, ma dor antebratele... Dc?

9
Răspunde Raportează
Masinescu
în 5 Noiembrie 2021 | Masinescu întreabă:

Salut TPU! Eu in curte am o bara mai inalta, si am inceput sa fac tractiuni...Dar eu pe o parte nu am gard, si e plasa.Iar cate o data lumea ma vede, si eu ma jenez, si renunt... Si ce ziceti sa fac,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
I0nitFl0rin
în 5 Noiembrie 2021 | I0nitFl0rin întreabă:

Salut stie cineva ce trebuie sa faci ( ceva studii? ) pentru a deveni scouter la o echipa de fotbal?

3
Răspunde Raportează
Traistariu_Florin_1978
în 5 Noiembrie 2021 | Traistariu_Florin_1978 întreabă:

Salut. Cineva din Sibiu care vrea sa joace tenis de camp?)) Mesaj pe insta la florin2.3_

1
Răspunde Raportează
SuntEu24
în 4 Noiembrie 2021 | SuntEu24 întreabă:

Salut! Daca fac exerciții cu gantera (flexii zottman si flexii hammer), flotari si tractiuni imi va afecta cumva creșterea? Adica daca nu pun o greutate mare si pun o greutate pe care o pot duce fara...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
raMLesS
în 4 Noiembrie 2021 | raMLesS întreabă:

Păreri despre Calisthenics?

3
Răspunde Raportează
Masinescu
în 4 Noiembrie 2021 | Masinescu întreabă:

Salut! Cum e mai bine sa dai, ca sa prinzi mai multa forta in sut... 1.Cu siretul (adica mergi drept inspre minge si tii varful in jos si lovesti cu siretul) 2. Sau cu cea mai tare...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
whatever3134
în 4 Noiembrie 2021 | whatever3134 întreabă:

Salut, știe cineva vreo sală de box în Cluj? De preferat să nu fie vaccin obligatoriu. Am făcut box aproape un an, dar m-am lăsat deoarece s-a introdus în săli prostia cu vaccinele

2
Răspunde Raportează
09carovin09
în 3 Noiembrie 2021 | 09carovin09 întreabă:

Cum imi pot incorda abdomenul? Adica mi se vad muschii de sus, dar pe aceia de jos nu stiu cum sa ii incord, cum sa ii incordez?:))

3
Răspunde Raportează
ZbarMario
în 3 Noiembrie 2021 | ZbarMario întreabă:

Antrenament: - Luni- Push(piept, triceps, umeri) - Marti- Pull(biceps, spate, trapez) - Miercuri- Legs(picioare)+ antebrat - Joi- Push(piept, triceps, umeri) - Vineri- Pull(biceps, spate, trapez) ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
ZbarMario

Salut,sunt suficiente 6 exerciții a câte 4 serii×10 repetări pentru fiecare grupă musculară pe săptămână? (Fiecare grupă fii d antrenată de 2 ori pe săptămână-ppl-)

3
Răspunde Raportează
ZbarMario

Salut,este necesar și antrenamentul pentru antebraț? Deoarece am văzut că mulți nu prea îl fac..

3
Răspunde Raportează
Reizrheng
în 3 Noiembrie 2021 | Reizrheng întreabă:

Ce mușchi lucrezi daca ridici ceva greu din picioare încât te lași pe spate puțin de greu ce e? Făceam la sala însă acum cu obligativitatea vaccinului pentru cei care intra nu ma mai duc

3
Răspunde Raportează
Reizrheng
în 3 Noiembrie 2021 | Reizrheng întreabă:

Lucrează vreun mușchi bicicleta fitness? Mă refer la cele normale de până în 800 Ron care nu au trepte de greutate vizibile precum cele super scumpe gen Matrix

1
Răspunde Raportează
Bitza06
în 3 Noiembrie 2021 | Bitza06 întreabă:

Am și eu o întrebare pentru cei care practica kickboxing din Iași. Care e cea mai buna sala de acest gen? Ca as vrea sa ma înscriu la una din ele?

2
Răspunde Raportează
Masinescu
în 3 Noiembrie 2021 | Masinescu întreabă:

Salut! Am 15 ani si vreau sa ma apuc de calisthenics si am inceput sa fac exercitii Push Pull Legs si sunt pe bulk si as vrea sa raman o perioada... Am doua intrebari... 1. Daca sunt le bulk, afecteaza...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
iulianwyy
în 2 Noiembrie 2021 | iulianwyy întreabă:

Daca am o bicicleta cu suspensie doar pe fata, se poate pune cumva si pe mijloc, sau doar din fabrica poate veni cu suspensie si pe mijloc?

2
Răspunde Raportează
iannniss
în 2 Noiembrie 2021 | iannniss întreabă:

De la cati ani se poate lua creatina si proteine?

7
Răspunde Raportează
Apalzla
în 1 Noiembrie 2021 | Apalzla întreabă:

Caut sa ma inscriu la orice fel de sport, tin sa mentionez ca am 16 ani si sunt din Bucuresti. Astept orice raspuns si unde as putea sa ma inscriu(repet, nu am preferinte, poate fi orice de la sporturi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cristianseneg
în 1 Noiembrie 2021 | Cristianseneg întreabă:

Pot juca la echipa de rugby a liceului Dinicu Golescu fără a fi elev la acel liceu?

1
Răspunde Raportează
undertaker2106
în 1 Noiembrie 2021 | undertaker2106 întreabă:

Salutare! As vrea sa fac si eu o schimbare am 17 ani 1, 90m inaltime si 58 kg ce exercitii imi recomandati sa fac pentru tot corpul, un program ceva ca banii sa merg la sala nu am? M- am saturat de...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
DavidQ1
în 1 Noiembrie 2021 | DavidQ1 întreabă:

Salut, am cautat pe internet un program de antrenament cu greutatea corpului(calisthenics) dar nu gasesc ceva concret, nu stiu ce sa fac, pot face undeva la 35 flotari 10 tractiuni, daca ma poate ajuta...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
SeniGo
în 1 Noiembrie 2021 | SeniGo întreabă:

Niste exercitii foarte bune (cu gantere) pentru muschii din zona coastelor si a trapezului?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Octombrie 2021 |

Mi- am facut un bilet la Superbet, cu meciuri numai din Premier League. Leicester vs. Arsenal - 1 Manchester City vs. Crystal Palace - 2 Newcastle vs. Chelsea - 2 Ce credeti imi va iesi...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
IonutValeriu
în 29 Octombrie 2021 | IonutValeriu întreabă:

Daca ma prefac ca dau in sacu de box prin casa (dand in aer) pana obosesc si pana ma fac fleasca, slabesc? se ard bine calorii asa?

6
Răspunde Raportează
manumanos
în 29 Octombrie 2021 | manumanos întreabă:

Salut TPU, Vreau sa-mi cumpar un pistol airsoft la 100 si ceva de lei dar nu stiu unde pot trace cu el, cel putin in Bucuresti sector 3 nu am gasit, ma poate ajuta cineva?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Octombrie 2021 |

Am primit bonus 25 lei la Winner si intrebarea este cati bani trebuie sa rulez ca sa ii pot transforma in bani reali si cate zile e valabil bonusul? Sa raspunda doar cei care au cont la Winner.

1
Răspunde Raportează
RAY
în 29 Octombrie 2021 | RAY întreabă:

Prafurile alea de proteine chiar țin de foame?

8
Răspunde Raportează
Ion2372nn
în 29 Octombrie 2021 | Ion2372nn întreabă:

Salut,am 14 ani 1, 78 si 55 kg fac niste antrenamente acasa pentru muschii si se vad niste schimbari cum as putea sa ma ingras mai mult?

5
Răspunde Raportează
Emanuelmessi
în 28 Octombrie 2021 | Emanuelmessi întreabă:

Cate kalorii trebuie sa mananc ca sa cresc în masa musculara?

3
Răspunde Raportează
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 17 ore

9PM întreabă:

Suntem în 2025 și unii din zona nu știu pur și simplu să mă întreb decât, daca lucrez! Altceva nu știu să mă întrebe! Și pe unii îi fu.e grija asta, de parcă ei mi- ar da sa mănânc sau...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • LuigiMangione
    trimisă acum 20 ore

LuigiMangione întreabă:

Salut, am si eu o intrebare. De ce unii doctori nu iti cer bani? Eu m- am operat acum 1 an de zile, ca am fost dupa ce m- am operat timp de 1 luna la control pe gratis, pot intelege. Insa, ...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • paletedestele23
    trimisă acum 19 ore

paletedestele23 întreabă:

Bună ziua! Credeți că merită făcut o facultate la 25- 30 de ani sau poate mai târziu? Tot aud păreri pro și contra. Am auzit și păreri cum că facultatea trebuie făcută imediat după bac, ...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • Bogdan80
    trimisă acum 19 ore

Bogdan80 întreabă:

Salut TPU! Daca bei mai multe energizante de o data intr-o zi,sa zicem, 10 sau 12, iti va ceda inima? Oamenii din jurul meu se omoara lent pentru ca eu sa imi pierd credinta.
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.862
  • Întrebări: 3.953.316
  • Răspunsuri: 17.655.107
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
One Direction

One Direction

Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?

Start quiz
Categorii
  • 652.023 Adolescenţi
  • 55.577 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.821 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.159 Conversaţii