TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sport

Sport

• 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
Ciocinta_Alexandru_1976
în 16 Iulie 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Pana în ce faza eliminatorie au ajuns cel mai departe în competiție UCL UEL Universitatea Craiova și Dinamo București?

1
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 16 Iulie 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Fiecare stadion e obligat sa aiba Centru de Testare?

3
Răspunde Raportează
Reverh
în 15 Iulie 2021 | Reverh întreabă:

Vor migra suporterii echipei Steaua din liga 1 către Steaua din liga 2 a atunci când aceasta va promova? Ii aud pe unii spunând că atitudinea patronului ii va face sa migreze

3
Răspunde Raportează
kikizzz
în 15 Iulie 2021 | kikizzz întreabă:

Salut, din moment ce am facut sala acum 4 ani vreo 3 luni si m- am reapucat acum recent ma mai consider incepator? Daca puteti sa- mi recomandati un program de antrenament sa cresc in greutate si niste...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Respectuosu
în 15 Iulie 2021 | Respectuosu întreabă:

Daca îmi pot mișca pectoralii înseamnă că am o masa musculara decenta in zona aia? Pare că este zona in care se pun cel mai repede muschii la mine.Din păcate brațele sunt cam subțiri și sincer...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SlenderMan299
în 15 Iulie 2021 | SlenderMan299 întreabă:

Să merg la sală chiar dacă mă simt obosit?

12
Răspunde Raportează
Lolkkk
în 15 Iulie 2021 | Lolkkk întreabă:

Păi eu am 14 ani si m- am lăsat astăzi de fotbal pentru ca toata lumea tipa pe mine si daca nu fac ceva bine adică daca dau pase prea rapid sau daca driblez si nu dau pase, dar dau. M- am săturat...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Madalin22274
în 14 Iulie 2021 | Madalin22274 întreabă:

Am cam dat- o in bara cu bicicleta. O spalam si am scos seaua pentru a nu se uda, dar nu m- am gandit ca poate intra apa in seat post. A intrat apa si nu m- am gandit sa o intorc, in loc, prost fiind...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alex1234567253a
în 14 Iulie 2021 | Alex1234567253a întreabă:

Salut.Eu am undeva la 63- 64 kg, 1, 79 inaltime și nu am un abdomen plat. Ceea ce înseamnă că încă am grăsime multa. Daca ar fi sa slăbesc as deveni prea slab pentru înălțimea mea și nu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cristimaz
în 14 Iulie 2021 | cristimaz întreabă:

Salut! Am avut o operație de micșorare a stomacului cu o luna in urma și medicul mi- a spus ca ma pot întoarce in sala de forta, doar ca am o problema, nu prea mai sunt omul care era odată, abia...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Forza4Milano
în 14 Iulie 2021 | Forza4Milano întreabă:

Voi in cate sedinte ati invatat sa inotati?

5
Răspunde Raportează
osimplafataaaa
în 14 Iulie 2021 | osimplafataaaa întreabă:

O sa merg la fotbal, ce vreau eu sa stiu este o sa-mi dea acolo cu ce sa ma îmbrac de echipament sau trebuie eu sa-mi iau? Si o sa-mi dea echipament cu un fotbalist sau nu neaparat? :)))

2
Răspunde Raportează
Herghelegiu
în 14 Iulie 2021 | Herghelegiu întreabă:

Care țară credeți că va câștiga mondialul din Quatar 2022?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Iulie 2021 |

Salut TPU, de ceva timp m- am apucat de skate si am invatat sa fac cat de cat trickurile usoare(ollie, shuv it, powerslide) pe un skateboard vechi, care acum s- a rupt. Acum am un buget de 250 de lei...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Iulie 2021 |

Care este explicatia ca dupa sport, mai ales dupa alergare simt o stare foarte placuta, atat psihic cat si fizic. Ce se intampla in corpul nostru in momentul ala?

1
Răspunde Raportează
Marko556
în 13 Iulie 2021 | Marko556 întreabă:

Salutare, TPU nu mi se duce grăsimea de pe solduri, fac sală de doi ani arat super bine, gen pătrățelele de pe abdomen se vad cât de cât în partea de sus, brate, spate, piept nu mai spun ...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
YoyoXender
în 13 Iulie 2021 | YoyoXender întreabă:

Ce mușchi dezvoltă mersul pe bicicleta?

3
Răspunde Raportează
Andredrei
în 13 Iulie 2021 | Andredrei întreabă:

Salut! Am o intrebare. Cand merg la sala sau fac diferite exercitii imi trosnesc oasele. Adica dupa fiecare repetare la un anumit punct se aude o mica pocnitura(la umar genunchi). Este normal? Am 21 de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Katalinkata0
în 13 Iulie 2021 | Katalinkata0 întreabă:

Dacă fac sala și in ziua picioarelor / abdomenului și altele in medie de o ora jumate stand la sala, cam cate calorii ard, după antrenament se mai ard calorii conform masei musculare?

2
Răspunde Raportează
AlexDSC
în 12 Iulie 2021 | AlexDSC întreabă:

Salut TPU, de cateva luni fac antrenamente de acasa pentru cresterea masei musculare. Acum cateva zile mi- am cumparat proteine (whey mass gainer). In ce cantitate trebuie sa iau proteinele si exista ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
osimplafataaaa
în 12 Iulie 2021 | osimplafataaaa întreabă:

Https://youtu.be/P7l7IQYIi3c de la secunda 0:44 cand a dat la poarta cum a dat asa cu viteza cu varful sau cu latul ca nu înteleg?

3
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 12 Iulie 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

De ce CS U CRAIOVA e considerată de mulți fani Clona Craiova?

1
Răspunde Raportează
YoyoXender
în 12 Iulie 2021 | YoyoXender întreabă:

1.Cât de de greu sa fac pătrățele (sau six pack)? 2.Ce exerciții se folosesc pentru abdomene? 3.Are legătură cu alimentația?

12
Răspunde Raportează
geoconda
în 12 Iulie 2021 | geoconda întreabă:

Hei dragilor, vreau să aflù si parerea voastră in legatura cu ceva. Deci, am tot văzut fete care au ales să își transforme grasimea în mușchi. În trecut când cântareau 60 de kg să zicem,...? (mai mult)

39
Răspunde Raportează
Bwhay
în 12 Iulie 2021 | Bwhay întreabă:

Salut, am si eu cateva intrebari, pot lua gfx 8 si creatina in acelasi shaker? Gen 500ml apa si 5g creatina si proteina cata vreau…. si cum se iau cel mai bine suplimentele? Sunt la inceput si nu prea...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
osimplafataaaa
în 12 Iulie 2021 | osimplafataaaa întreabă:

Ce înseamna corner la fotbal?

2
Răspunde Raportează
AlbertoMadalin17
în 11 Iulie 2021 | AlbertoMadalin17 întreabă:

Am și eu o mică întrebare despre alimentație! Fac calisternice(abdomene, flotări, tracțiuni) bag și gantere in unele zile, sunt in surplus caloric trebuie sa consum 2500 calorii pentru asta folosesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
osimplafataaaa
în 11 Iulie 2021 | osimplafataaaa întreabă:

Ce înseamna penalty si corner la fotbal si de ce se fac?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Iulie 2021 |

Vara asta am pus ceva kg in plus pe mine si as vrea sa le dau jos, dar nu mananc foarte mult in schimb nici nu fac miscare destula. M- am gandit la ceva nu prea am chef sa ma apuc de sala asa ca am gasit...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
geoconda
în 11 Iulie 2021 | geoconda întreabă:

E posibil ca după ce te lași de antrenamente și de sport în general, să dispară pătrățelele?

15
Răspunde Raportează
Alex1234567253a
în 11 Iulie 2021 | Alex1234567253a întreabă:

Salut.De ce în zilele de pauza de la sala (sambata și duminica) tind să mănânc mult mai mult decât în timpul zilelor cane mă antrenez? Ajung să mănânc dublu față de o zi normala(Mancare sănătoasă)...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Melonn635
în 11 Iulie 2021 | Melonn635 întreabă:

Salut TPU! Pt cei care se pricep la biciclete. Care bicicleta e mai buna intre Cross GRX 8 HDB 27.5 2021 si Btwin Rockrider ST 540? Va las link urile mai jos: Rockrider: https://www.decathlon.ro/bicicleta-...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Forza4Milano
în 11 Iulie 2021 | Forza4Milano întreabă:

Cine credeti ca o sa castige in seara asta la euro?

6
Răspunde Raportează
Sergiu3210
în 11 Iulie 2021 | Sergiu3210 întreabă:

Salut, daca esti in deficit caloric, este posibil totusi sa pui grasime pe tine, sa spunem asa? Ieri m- am tinut toata ziua de dieta, am fost in deficit caloric doar ca aseara la meci am bagat si eu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
geoconda
în 11 Iulie 2021 | geoconda întreabă:

Hei. Stiti ca exista tot felul de aplicații pentru tonifierea corpului pe magazin play. Unele dintre ele fiind: lose weight app for..., six pack in 30 days... etc. Întrebarea mea este: ajuta? Adică...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
George456
în 11 Iulie 2021 | George456 întreabă:

Salut TPU! In 5 luni am un obiectiv sa pun 8 kg.Ma gandeam la aceste suplimente:- ON Pro complex gainer - ON Creatina Monohidrata - MHP Glutamina SR - ON Performaxx - - vitamine si minerale - ON ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Iulie 2021 |

Ceva sfaturi ca să îmi iasa flotarile? Cand eram mic le faceam pe banda rulanta, acum nu mai pot sa fac niciuna:))))

3
Răspunde Raportează
benga94
în 10 Iulie 2021 | benga94 întreabă:

Salut, iau whey protein de la Iron maxx. Fac sala am și job și sunt cam obosit, nici sex nu pot face decât de 4 ori pe luna, am o oboseala excesiva cred ca e normal, muncesc mult. Recomandați...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 10 Iulie 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Cei care sunteți mari fani FCSB. Cum este in opinia voastra echipamentul echipei pentru meciurile de pe teren propriu din sezonul viitor competițional 2021 2022?

1
Răspunde Raportează
Vladescape
în 9 Iulie 2021 | Vladescape întreabă:

Am 72 de kg. Si cand m- am masurat ultima oara acum cateva luni aveam 1.83. Am 12 ani. M- am dezvoltat mai repede atat fizic cat si mental. Tata e si el inalt. Sunt Mezomorf, ectomorf sau endomorf? Eu...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
IonutValeriu
în 9 Iulie 2021 | IonutValeriu întreabă:

Cine credeti si de ce ca bate duminica la finala euro 2020? Anglia sau Italia?

5
Răspunde Raportează
Katona_Claudiu_1999
în 9 Iulie 2021 | Katona_Claudiu_1999 întreabă:

Dacă merg prima dată la sală pot alege eu însămi la ce aparat să mă pun și ce exerciții să fac sau există un antrenor care mă învață și antrenează și pot plăti numai pentru o zi fără...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RazvanC28
în 9 Iulie 2021 | RazvanC28 întreabă:

Salut! Am si eu o problema care poate fi putin amuzanta, dar e o problema de ma face sa innebunesc, si anume: atunci cand ma duc sa ma antrenez cu greutati ma ia un cascat de m- as culca pe loc, aiurea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Marvin_Vlad_1999
în 9 Iulie 2021 | Marvin_Vlad_1999 întreabă:

Salut, o intrebare pentru bikeri. Pe decathlon au un set de roti sunringle duroc 30. Sunringle au un nume foarte bine vorbit in lumea bicicletelor in materie de roti insa am auzit si se stie ca decathlon...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 9 Iulie 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Ce pronostic spuneți pentru mâine la UNIVERSITATEA CRAIOVA- CFR CLUJ? Universitatea Craiova parerea mea! Ce pronostic spuneți la Finala Campionatului European EURO 2020 ANGLIA- ITALIA :ANGLIA parerea...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Iulie 2021 |

Ce parere aveti despre sportul Krav-Maga? Este un sport bun pentru a invata tehnici de autoaparare?

6
Răspunde Raportează
AfroHeadd
în 9 Iulie 2021 | AfroHeadd întreabă:

Hei TPU! Înotul te ajuta sa te ingrasi sau sa acumulezi masa musculară?

3
Răspunde Raportează
geoconda
în 8 Iulie 2021 | geoconda întreabă:

Am înțeles că dacă faci exercitii cardio, slabești si foarte mult, probabil mult din grăsime, dar mult din masa musculară. Eu nu vreau să pierd masa musculară! Am înțeles că dacă faci exercitii...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
AfroHeadd
în 8 Iulie 2021 | AfroHeadd întreabă:

Hei TPU! Am auzit ca dacă mergi de mic (13- 14 ani) la sala riști sa nu mai crești în înălțime. În orice caz, dacă vreau sa acumulez greutate (masa musculara) pot face exerciții acasă? Si dacă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ana2920
în 8 Iulie 2021 | Ana2920 întreabă:

Salut TPU! Cum pot sa invat sa inot fara sa merg la cursuri? Sunt la un hotel cu piscina si vreau sa invat sa inot fara pluta sau ceva.

4
Răspunde Raportează
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LpFlori
    trimisă acum 16 ore

LpFlori întreabă:

Bună ziua. Eu și soțul meu, tineri fiind, am dori să avem un venit în plus, și am vrea să facem o mică afacere sau un proiect, ceva, și nu știm de unde să începem, sau ce fel de afacere/...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 21 Noiembrie

9PM întreabă:

Bai oameni buni au ajuns Rromii sa fie mai civilizați in societate ca românii! Ce se întâmplă de au ajuns românii în halul asta? Vad adolescenți români prosti care înjură grav prin tramvaie,...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • IlyesAlina
    trimisă pe 21 Noiembrie

IlyesAlina întreabă:

Stie careva dintre voi un medic neurolog bun in Baia Mare? si care sa lucreze cu CAS.
    13 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 21 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

Am 24 ani și nu am avut niciodată o iubită. Credeți că o să am cândva una sau o să rămân singur? Tata spune că decât să am o iubită care îmi mănâncă viața, mai bine singur.
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.889
  • Întrebări: 3.953.351
  • Răspunsuri: 17.655.454
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 34 minute
Ce zici de un quiz?
Jocurile Foamei

Jocurile Foamei

Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!

Start quiz
Categorii
  • 652.026 Adolescenţi
  • 55.578 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.823 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.166 Conversaţii