TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
Unicornys
în 1 Noiembrie 2018 | Unicornys întreabă:

Dorim sa vizitam Republica Moldova. Puteti da exemple de locuri turistice minunate si interesante?

9
Răspunde Raportează
Hafijwj
în 1 Noiembrie 2018 | Hafijwj întreabă:

Persoanele de peste 15 ani pot avea Pașapoarte? E mai bine sa călătorim cu pașaportul ddecat cu buletinul?

4
Răspunde Raportează
ponturi
în 1 Noiembrie 2018 | ponturi întreabă:

O cazare ieftină și bună în București, la hotel sau pensiune în zona gara sau sector IV, dacă ar fi agreată și MApN certificată ANF ar fi și mai ideal. Caut o cazare într- o cameră unde...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Nuzicnume
în 31 Octombrie 2018 | Nuzicnume întreabă:

O companie care ofera transferuri cu shuttle bus-ul(nu transfer privat!) la prețuri foarte mici, din Alanya-Antalya Airport?

1
Răspunde Raportează
juliedidi
în 31 Octombrie 2018 | juliedidi întreabă:

Vreau sa rezerv o vacanta in Cipru. Dar am o intrebare: ce inseamna Luxury All Inclusive? Multumesc.

2
Răspunde Raportează
ahmet6327
în 29 Octombrie 2018 | ahmet6327 întreabă:

Buna tuturor, sunt cetaten turc si acum o luna am dobandit cetatenia romana si vreau sa aflu si eu pentru a merge in Turcia am nevoie si de pasaportul romanesc?

3
Răspunde Raportează
Allexutz123
în 29 Octombrie 2018 | Allexutz123 întreabă:

SALUT LUME. Care ar fi atractiile turistice cam la max 150km de Bacau? De preferat unde gasesc cazare la cabane, funda.

1
Răspunde Raportează
Sunciel
în 29 Octombrie 2018 | Sunciel întreabă:

In decembrie o sa plec cu avionul in Franta si mi- a fost cumparat biletul de avion din septembrie.In luna septembrie aveam 17 ani insa in octombrie am facut 18, precizez ca imi voi face check-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Liviu_Drecin_1985
în 29 Octombrie 2018 | Liviu_Drecin_1985 întreabă:

Salut, am fobia asta cu hotelul că urmează să mă cazez acolo și am nevoie de multe informații așa că am vorbit cu un prieten mai umblat și ăla mi- a zis o gramade de prostii precis despre hoteluri....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Liviu_Drecin_1985
în 28 Octombrie 2018 | Liviu_Drecin_1985 întreabă:

Salut, dacă mergi la hotel poți să faci dus de cațe ori vrei pe perioadă cazării? Ce faci cu prosoapele de la hotel după ce te ștergi cu ele, unde le pui? O să vina aia să vadă ce faci în...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
1718
în 27 Octombrie 2018 | 1718 întreabă:

Ce agentii de turism cunoasteti din Iasi, cu care ati avut experiete placute? Va multumesc! FUNDA!

1
Răspunde Raportează
Liviu_Drecin_1985
în 26 Octombrie 2018 | Liviu_Drecin_1985 întreabă:

Salut, trebuie sa raman o noapte cazat la un hotel.Va rog ce trebuie sa am in bagaj pentru hotel? Si daca ma duc doar cu o plasa ce sa pun in plasa? Zic aia de la hotel ceva daca am doar o plasa? Cum ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
BostanDaniel1974
în 25 Octombrie 2018 | BostanDaniel1974 întreabă:

Salut, stiti cumva vreo persoana care face transport Roma-Husi?

1
Răspunde Raportează
felix21113
în 24 Octombrie 2018 | felix21113 întreabă:

Am cumparat un bilet de avion printr- o companie intermediara iar pe bilet mi- au scris cele doua prenume impreunat in loc de Valentin Felix au scris Valentinfelix. O sa am vreo problema ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
bibi5961
în 24 Octombrie 2018 | bibi5961 întreabă:

Salutare, vrem sa mergem in concediu iarna aceasta impreuna cu fetita de 3 ani jumate undeva la apa calda (ocean/mare) intr, o zona exotica. Am vrea sa prindem o vreme buna. Ce tari/zone recomandati?...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
crysty1067
în 22 Octombrie 2018 | crysty1067 întreabă:

am si eu o intrebare pentru cei care se afla in Bucuresti. Stie careva programul de la maxi taxi ghencea-cfr progresul? Dau funda

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Octombrie 2018 |

Doresc sa fac un City Break de 3 zile in Amsterdam si uitandu-ma prin agentii de turism am dat de compania Vola, ce pareri aveti de ea? Imi puteti recomnda si alte agentii bune?

2
Răspunde Raportează
marcela290
în 22 Octombrie 2018 | marcela290 întreabă:

Am făcut o rezervare la Wizz Air pentru un bilet de avion si nu am scris numele complet dar biletul este deja facut. Ce pot face in acest caz? Precizez ca sunt in Anglia si doresc sa ajung ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Octombrie 2018 |

Buna! Cine poate sa imi dea o lista cu zilele oraselor din Romania? de preferat 2019 e buna si mai veche. Eu am gasit dar nu sunt complete. Fundita!

8
Răspunde Raportează
mgtow
în 21 Octombrie 2018 | mgtow întreabă:

Doresc sa vin din aeroportul Otopeni pana in Gara de Nord. O solutie fiabila de transport sigur? Taxiul zice, vine din strainatate il fac la bani pentru ca are multi, autobuzul cine stie cati tigani ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Laurentiu055
în 20 Octombrie 2018 | Laurentiu055 întreabă:

Daca am card de vacanta (Sodexo Turist Pass) pot plati oriunde cu el ca un card normal? Pentru ca intreb la cazari daca pot plati cu cardul acela si imi spun ca nu stiu.

1
Răspunde Raportează
roxyroxana27892789
în 20 Octombrie 2018 | roxyroxana27892789 întreabă:

Hey! De ceva timp vreau sa ma duc într- o excursie in Republica Moldova... aveti să- mi recomandati ceva siteuri cu excursii cu plecare din Iasi către Moldova? Daca ați fost vreau câteva păreri ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
IntrebariSiRaspunsuriEmma
în 20 Octombrie 2018 | IntrebariSiRaspunsuriEmma întreabă:

Hei. Vara viitoare plec in Japonia, dar o sa am escala in Arabia in Daho Qatar, insa o sa am 17 ani, deci minora. In Romania o sa am insotitor, dar in Arabia o sa trebuiasca sa fiu pe cont propriu....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Robertofrenti
în 20 Octombrie 2018 | Robertofrenti întreabă:

Sunt roman, dar locuiesc în Italia de când m- am născut. Am 17 ani și în această iarnă vreau să merg la Palma de Mallorca cu prietena mea, pot să merg singur sau trebuie să fiu însoțit de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Helpme1244
în 19 Octombrie 2018 | Helpme1244 întreabă:

Buna, deci nu stiu ce sa fac, sunt foarte fricos. Am 14 ani si saptamana viitoare mergem in vacanta, eu stand in Timisoara merg la Deva in vacanta cu clasa si imi e frica de drum. Adica ca daca ma voi...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
ChristianKalman
în 19 Octombrie 2018 | ChristianKalman întreabă:

A fost cineva de aici în Maroc? Aș avea câteva (zeci) întrebări de pus. Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
CiprianSim
Întrebare recomandată în 18 Octombrie 2018 | CiprianSim întreabă:

Am cumparat un bilet de tren online si vreau sa stiu daca trebuie sa merg la vreun ATM ceva sa scot biletul sau trebuie doar sa ma duc la tren cu ID- ul si buletinul. Raspundeti doar daca stiti...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Nuzicnume
în 18 Octombrie 2018 | Nuzicnume întreabă:

Urgent! Dau funda! Dacă am făcut check in online, mai pot înregistra bagajul de cala inclus la counter? Turkish airlines

2
Răspunde Raportează
MaryCv
în 17 Octombrie 2018 | MaryCv întreabă:

Pentru cei din Brașov sau care cunosc :Mi- am făcut o rezervare in weekend la Brașov la Casa Monte Verde.Cat timp faci pe jos pana în centru la Piata Sfatului? Sunt aproape? Cam în câte minute ajungi...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
IeremiaAlin68
în 17 Octombrie 2018 | IeremiaAlin68 întreabă:

Salutare, oare are cineva idee daca se ofera cazare la o pensiune sau un motel, dar nu pentru o zi intreaga ci doar pentru cam jumate din zi, sau mai putin...si daca exista ceva de genul undeva pe Transalpina,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Nuzicnume
în 16 Octombrie 2018 | Nuzicnume întreabă:

URGENT! Dau funda! Cu ce companie de autocare mergeți spre Istanbul? Care ofera mai multe servicii, precum net / televizor / băuturi / scaune confortabile? Din Bucuresti- Istanbul cu autocarul cât ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
kopotoru
în 16 Octombrie 2018 | kopotoru întreabă:

exista vreo sansa sa pot iesi afara din tara cu o sabie? Poate suna prostesc haha, adica sa o transport cu mine precizez ca, calatoria o sa fie cu avionul intr- o tara Asiatica mai exact in...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Robert55888855888
în 16 Octombrie 2018 | Robert55888855888 întreabă:

De ce acte am nevoie pentru a călători în Anglia cu avionul in afară de buletin? O să am nevoie de viza?

2
Răspunde Raportează
Ganea_Marian-Dumitru_1972
în 16 Octombrie 2018 | Ganea_Marian-Dumitru_1972 întreabă:

Cum a fost la "Răvășitul oilor "pe muntele "Bolovanul"pe "Valea Slănicului"? Ce v-a plăcut mai mult? Ce ați mâncat bun?

1
Răspunde Raportează
Grapan_Daria_1999
în 15 Octombrie 2018 | Grapan_Daria_1999 întreabă:

Imi poate sugera cineva o cabană mai ieftină in Vatra Dornei? Gen 10-15 persoane unde putem desfășura mai multe activități

1
Răspunde Raportează
LionelJosh
în 15 Octombrie 2018 | LionelJosh întreabă:

FUNDA! E vreo problema daca buletinul imi expira mai devreme de 6 luni in cazul in care zbor spre Londra saptamana viitoare (Londra fiind inca membre UE)? Nu se aplica regula de la pasapoarte, nu?

2
Răspunde Raportează
Nuzicnume
în 13 Octombrie 2018 | Nuzicnume întreabă:

Ați cumpărat bilete de avion de la Pegasus Airlines de pe aplicație sau de pe site- ul oficial? Dacă nu mai pot merge și vreau banii înapoi ce să apăs cancel the filght sau buy a new Ticket; ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alexandra323
în 10 Octombrie 2018 | Alexandra323 întreabă:

Eu cu colegii mei vrem sa mergem intr-o excursie la munte. Puteti sa imi spuneti unde putem sa mergem, vrem undeva unde sa avem ce vizita si sa nu coste mult.MULTUMESC,DAU FUNDA REPEDEEEEEE

5
Răspunde Raportează
Andreiciuc
în 9 Octombrie 2018 | Andreiciuc întreabă:

Are idee cineva daca pot sa duc cu mine pe avion in bagajul de mana medicamente(pastile) gen(nurofen- metoclopramid- nospa, fiobilin etc)? Mentionez ca nu am bagaj de cala, iar medicamentele sunt fara...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Miksha
în 8 Octombrie 2018 | Miksha întreabă:

Exista vreo agentie de turism in Romania care face expeditii/excursii in Antarctica? Sau daca nu in Romania macar prin Europa? Cam cat ar costa?

5
Răspunde Raportează
DeeyuAndrei
Întrebare recomandată în 8 Octombrie 2018 | DeeyuAndrei întreabă:

Vreau niște idei de stațiuni/locuri pentru clasa mea, sa mergem în Săptămâna Altfel și sa stam 2 zile. Mersi!

14
Răspunde Raportează
Nuzicnume
în 8 Octombrie 2018 | Nuzicnume întreabă:

Exista transport in comun autobuze, maxi-taxi de la aeroportul MILAS din Bodrum spre Bodrum? Dacă da, la ce preț este un bilet?

1
Răspunde Raportează
Adriana244
în 7 Octombrie 2018 | Adriana244 întreabă:

Imi puteti da niste locații in Romania pentru revelion?

2
Răspunde Raportează
predaflorin1994
în 7 Octombrie 2018 | predaflorin1994 întreabă:

Salutare, sunt din Bucuresti, si vreau sa ajung in Topoloveni, stie cineva ce microbuz s-au autocar, s-au orice ajunge acolo? (nu vreau in Pitesti).

1
Răspunde Raportează
1emanuelaemanuela1
în 6 Octombrie 2018 | 1emanuelaemanuela1 întreabă:

Eu am luat un bilet de avion de la o agenție si am cerut sa imi faca si check- in, il am pe o foaie trasa la xerox. Intrebarea mea este... dacă este facut deja de acasa si nu mai trebuie sa merg...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Cricy
în 4 Octombrie 2018 | Cricy întreabă:

Holla. Dupa Bretix, romanii o sa mai aiba voie sa mearga in UK, mai precis sa locuiasca acolo pe o perioada mai mare de 2 ani? Am citit pe net ca romanii care stau acolo si muncesc fara actele necesare...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DJyAlex
în 3 Octombrie 2018 | DJyAlex întreabă:

Pot sa zbor singur? Am 17 ani si cineva ma va aștepta in aeroport cu procura.

5
Răspunde Raportează
Ary93
în 2 Octombrie 2018 | Ary93 întreabă:

Buna seara.Am fost la o agentie pentru a rezerva un bilet de avion.Mai pot anula rezervarea si primesc banii inapoi?

3
Răspunde Raportează
Liiiax99
în 2 Octombrie 2018 | Liiiax99 întreabă:

Știți cât costa o călătorie cu RATB-ul in Bucuresti? Mai nou e stb. Nu știu cât îmi ia cartela la validare. Mulțumesc!

3
Răspunde Raportează
VreauSaCunsoc
în 2 Octombrie 2018 | VreauSaCunsoc întreabă:

Vreau sa trimit un colet in Italia,mai exact prin posta atlassib. Ma intereseaza sa stiu ce trebuie sa completez. Stiu ca trebuie sa primesc o foaie pe care sa o completez, dar cu ce date mai exact.

1
Răspunde Raportează
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă acum 9 ore

tonyc7 întreabă:

Dacă s- ar legaliza homosexualitatea în România și autoritățile ar acorda toate drepturile comunității LGBT, inclusiv protecție prin lege, cum ați reacționa ca bărbați obișnuiți dacă ...? (mai mult)
    38 răspunsuri
  • Ianuss
    trimisă acum 19 ore

Ianuss întreabă:

As putea gasi loc de munca fara efort fizic? si am iq sub medie si depresiv antisocial si 8 clase si sunt si lenes
    20 răspunsuri
  • Graim
    trimisă pe 14 Noiembrie

Graim întreabă:

Locuiesc la bloc si in fiecare seara miroase a tigara in baie, numeni nu fumeaza. Ce se poate face daca vecinul de bloc cu un etaj mai jos o face? Cum sa se rezolve situatia data fara stres si...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • Ianuss
    trimisă acum 19 ore

Ianuss întreabă:

Mai exista fete/femei loiale in 2025?
    16 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.719
  • Întrebări: 3.953.135
  • Răspunsuri: 17.653.880
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 41 minute
Ce zici de un quiz?
Sistemul solar

Sistemul solar

Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.

Start quiz
Categorii
  • 652.017 Adolescenţi
  • 55.571 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.808 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.060 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.138 Conversaţii