TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
gongsterbeep
în 2 Octombrie 2018 | gongsterbeep întreabă:

Ce suprafata ocupa hotelul intercontinental din Bucuresti?

1
Răspunde Raportează
Calin221
în 30 Septembrie 2018 | Calin221 întreabă:

Texas se consideră tara in America de Nord, am văzut că are capitala Austin?

3
Răspunde Raportează
VixyMoon
în 28 Septembrie 2018 | VixyMoon întreabă:

Hi, as avea nevoie urgent de un website pentru zboruri ieftine, mai exact pentru Bucharest-Manchester sau Bucharest-Liverpool, multumesc anticipat.

4
Răspunde Raportează
Ingognito
în 28 Septembrie 2018 | Ingognito întreabă:

Deci daca ma duc pana in Ungaria cu bicicleta mai trebuie sa stau la coada de masini sau pot sa trec in fata? Trebuie sa platesc ceva ca sa pot trece, sau doar arat cartea de identitate si asta e?

6
Răspunde Raportează
Jitariu_Stefan_1994_6Ibm
în 27 Septembrie 2018 | Jitariu_Stefan_1994_6Ibm întreabă:

As dori sa imi recomandati niste cabane la munte din zona Moldovei, pe care as putea sa le inchiriez de revelion. Tin sa mentionez ca suntem un grup mai mare, mai exact 10- 12 persoane. Multumesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Zgur?_Ana_2001
în 27 Septembrie 2018 | Zgur?_Ana_2001 întreabă:

Am cumparat niste bilete pentru tren, cu reducere de 50% pentru elevi. In tren, cand verifica controlorul biletele stiu ca am nevoie de carnet iar daca am CNP- UL pe prima pagina am nevoie si de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Floreeeee
în 27 Septembrie 2018 | Floreeeee întreabă:

Buna, știți o cabană/pensiune de închiriat pentru 20 de persoane in data de 20 și 21 Octombrie in Râșnov/Bran/Moieciu?

1
Răspunde Raportează
forgottensoul
în 27 Septembrie 2018 | forgottensoul întreabă:

Ce locuri frumoase stiti/recomanati in Romania? De preferat paduri, munte :D

4
Răspunde Raportează
Dutu_Claudiu_1997
în 27 Septembrie 2018 | Dutu_Claudiu_1997 întreabă:

Treaba asta cu trecerea vamii in tarile din U.E. doar cu buletinul e sigura sau trebuie sa mai imi fac si pasaport?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Septembrie 2018 |

De câte ori pe an călătoriți cu avionul?

15
Răspunde Raportează
?tefan890
în 24 Septembrie 2018 | ?tefan890 întreabă:

Buna, stie cineva din ce oraș pot lua avionul către Iași? Eu stau in Sibiu și din Sibiu nu este, stie careva de unde pot lua sa merg pana in Iași?

2
Răspunde Raportează
RedPlum
în 23 Septembrie 2018 | RedPlum întreabă:

Hello comunitate, Aveti idee daca prin wizz priority, respectiv opțiunea prin care poti sa mai aduci la bord un al doilea bagaj de mana mai mic, poti si sa pui un litru in plus de lichide fata de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Georgel112
în 22 Septembrie 2018 | Georgel112 întreabă:

Salut la toata lumea, am si eu o intrebare. Trenul Timisoara - Botosani mai circula cu ruta directa? Ca am cautat si pe cfr calatori si nu am mai gasit nimic, puteti sa ma ajutati cu vreo informatie?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Septembrie 2018 |

Care sunt cele mai bune restaurante si pizzerii din orasul Deva sau din imprejurimi?

3
Răspunde Raportează
brokxy
în 21 Septembrie 2018 | brokxy întreabă:

Stiu ca suna aiurea. Dar cat ar costa un avion privat ca sa zbor in alta tara cu el? Sa aiba si pilot. E mult mai scump decat un avion normal? Nu ma intrebati motivul pentru care vreau privat. Dar pe scurt...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Georgiana_Feraru_1994
în 20 Septembrie 2018 | Georgiana_Feraru_1994 întreabă:

Hei! În aprilie, în școala altfel, ma voi duce în excursie, cu clasa și cu alte clase, cred, țin să menționez că sunt clasa a 8- a(please fără chestii de genu, ca sunt clasa a 8 a că...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LasleaIoan1972
în 20 Septembrie 2018 | LasleaIoan1972 întreabă:

O firma care face rezervare de bilet de avion fara ca sa platesti biletul cu 1- 2 luni inainte care permite schimbarea datei cand vrei sa achizitionezi biletul in acest interval de 1 - 2 luni cu 1- ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Demo_Cristi_1987
în 19 Septembrie 2018 | Demo_Cristi_1987 întreabă:

Aveti vreo recomandare pentru o saptamana de ski in Italia? Statiuni, hotel, etc. Multumesc anticipat.

3
Răspunde Raportează
Ene_Mihai_1995
în 18 Septembrie 2018 | Ene_Mihai_1995 întreabă:

Salut.Doresc să închiriez pentru relevelion 3- 4 nopți o pensiune, casa undeva la munte.Suntem un grup de 15 persoane. Daca are cineva sau cunoaște pe cineva care are de închiriat! Multumesc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ThinkDifferent
în 18 Septembrie 2018 | ThinkDifferent întreabă:

Salutare TPU, Am facut azi dimineata un bilet de avion, dar s-au ivit niste probleme si nu pot sa mai merg. Se mai pot scoate banii de pe bilet daca nu i-am facut checkin-ul inca? La compania WizzAir.

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Septembrie 2018 |

Vreau sa plec la munca in Londra dar problema este ca nu am destui bani de avion, ce sa fac? Pot plati cumva in rate? Dar nu am card de credit, ma refer cu bani jos. Si nu, nimeni nu vrea sa imi imprumute...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Robert160
în 17 Septembrie 2018 | Robert160 întreabă:

Cat ma costă un bilet de tren Ploiești - Constanța dacă îl plătesc în tren?

1
Răspunde Raportează
feetofftheground
în 17 Septembrie 2018 | feetofftheground întreabă:

Am incercat la inceputul lunii Septembrie sa- mi iau viza(de turist) pentru America si din pacate nu am luat- o si ma simt cam descurajata. I s- a m- ai intamplat cuiva? As vrea sa stiu daca...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
xPlasm
în 16 Septembrie 2018 | xPlasm întreabă:

Ce tari/insule/zone de vizitat imi recomandati? As dori pentru fiecare zona, sa imi spuneti avantajele si dezavantajele vizitei. Factorii de risc si ce ar trebui sa fac pentru o calatorie aproape...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Danii1Alii2
în 16 Septembrie 2018 | Danii1Alii2 întreabă:

Buna, am varsta de 18 ani si vreau sa ies din tara dar buletinul meu imi expira doar la 19 ani pentru ca l-am facut doar la 15 ani, pot sa ies din tara?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Septembrie 2018 |

Imi trebuie Viza, daca plec doar o saptamna in Italia?

6
Răspunde Raportează
Ichigo
în 15 Septembrie 2018 | Ichigo întreabă:

Hello, planuiesc sa fac o vizita pana in Turda din Cluj pe o trotineta electrica, si ma intrebam daca exista acolo ceva loc sau mall in care sa pot reincarca la priza trotineta. In Cluj exista prize ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Alina33333333333333333333
în 15 Septembrie 2018 | Alina33333333333333333333 întreabă:

Pot sa-mi pun in bagajul de mana anticonceptionalele sau risc sa fie confiscate?

5
Răspunde Raportează
xPlasm
în 15 Septembrie 2018 | xPlasm întreabă:

As dori sa stiu de la ce varsta pot zbura cu avionul neinsotit, cu ce companii si care e procedura. Vreau o explicatie completa si detaliata daca se poate. Dau funda :*

2
Răspunde Raportează
Andreea5668657
în 15 Septembrie 2018 | Andreea5668657 întreabă:

Buna, recent m- am uitat la un videoclip al unui cunoscut youtuber si spunea ca in Liguria( Italia) daca participi la diverse activitati pentru oras ti se ofera o casa iar chiria e de 15 euro pe saptamana,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Manuel86
în 14 Septembrie 2018 | Manuel86 întreabă:

Salutare. Stie cineva daca la manastirea Frasinei din Rm. Valcea este semnal de net? Pe Vodafone m-ar interesa, in special. Multumesc mult!

2
Răspunde Raportează
eddster
în 13 Septembrie 2018 | eddster întreabă:

Hey, as vrea sa achizitionez niste led uri albe si sa le instalez la bord la masina. Este vreo problema la talon, trebuie sa fie autorizate, ceva? Funda, merci

2
Răspunde Raportează
PopescuTudor
în 13 Septembrie 2018 | PopescuTudor întreabă:

Stiti cumva daca pot lua cd-uri (jocuri de consola) la bagajul de mana de la avion?

4
Răspunde Raportează
TheWalker11
în 13 Septembrie 2018 | TheWalker11 întreabă:

Tari frumoase de vizitat? Si de ce?

11
Răspunde Raportează
Ingognito
în 12 Septembrie 2018 | Ingognito întreabă:

Deci am inteles ca pot calatori spre Londra doar cu buletinul dar mi se pare ciudat adica cum fac cand cobor din avion ii arat buletinul si asta e tot? O sa ma intrebe ceva? Am un timp limita sau stau ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Septembrie 2018 |

_Cum se cumpara un bitet de avion de pe net? Il comand ca pe o carte? Urmand ca la aeroport sa il prezint, unde? Intreb pentru Wizz in special. Nu stiu daca exista staff al acestei firme in...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ovipintea
în 11 Septembrie 2018 | Ovipintea întreabă:

ajutați- mă va rog cu un traseu de 2 3zile maxim din Târgu Mureş spre Transalpina.Un traseu frumos cu mai multe obiective știu ca pot merge pe Tg Mureș- Sibiu sau pe Mureș- Brașov-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
vjr1979
în 9 Septembrie 2018 | vjr1979 întreabă:

Stie cineva o pensiune in localitatea Rucar, judetul Arges care accepta tichete de vacanta la plata cazarii?

6
Răspunde Raportează
daniSpeedy
în 9 Septembrie 2018 | daniSpeedy întreabă:

Salut, TPU! Am de făcut un drum București - Belgrad și știu că în Serbia nu se plătește vignetă, ci doar taxe de autostradă. Nu am găsit însă o hartă suficient de explicită a punctelor...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Larisa800
în 8 Septembrie 2018 | Larisa800 întreabă:

URGENT! Am achiziționat un bilet online de avion pentru Portugalia cu compania de zbor Luftansa. ( Timișoara - Munchen ) iar cu altă companie Tap Portugal ( Munchen - Portugalia ). Am primit mesaj...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anais13
în 7 Septembrie 2018 | anais13 întreabă:

Cine îmi poate aproxima pretul unui bilet de avion spre Palermo cu plecare din București? Voi găsi un preț acceptabil dacă îl cumpăr cu o luna înainte?

4
Răspunde Raportează
anais13
în 7 Septembrie 2018 | anais13 întreabă:

Cine îmi poate aproxima pretul unui bilet de avion spre Palermo cu plecare din București? Voi găsi un preț acceptabil dacă îl cumpăr cu o luna înainte?

2
Răspunde Raportează
GabrielCiobanu1997
în 6 Septembrie 2018 | GabrielCiobanu1997 întreabă:

Buna, am fost 2 ierni consecutive la Arieseni. Vreau sa merg altundeva in jumatatea vestica a tarii de preferat. Daca stiti undeva unde se gasesc partii de schi mai late si mai putin abrubte....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
brokxy
în 5 Septembrie 2018 | brokxy întreabă:

As vrea sa va intreb, chiar e asa de greu sa obtii o viza pentru SUA? Am auzit ca sunt respinsi multi. Preferabil raspunsuri de la oamenii care au fost acolo in America. As vrea sa vizitez niste...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
loredanalorena
în 5 Septembrie 2018 | loredanalorena întreabă:

Ati zburat vreodata cu Ryanair? Se percep taxe de aeroport? Adica in afara de bilete va trebui sa mai platesc ceva? Multumesc!

3
Răspunde Raportează
Andries_Calin_1990
în 4 Septembrie 2018 | Andries_Calin_1990 întreabă:

am o intrebare. Cum pot sa ajung din Otopeni in Buftea in cel mai scurt timp? Pot din Otopeni sa ma duc in Corbeanca si de acolo sa iau maxi de Buftea?

5
Răspunde Raportează
TtsCtl
în 4 Septembrie 2018 | TtsCtl întreabă:

As dori sa plec din Galați spre Bari (Italia). E prima data când plec. Am observat ca sunt 2 trasee cel prin Bulgaria - Grecia și cel normal Ungaria - Slovenia. Îmi poate spune careva, care...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
în 3 Septembrie 2018 | ncep?torul988 întreabă:

Ce aplicatii de TAXI-uri mai "premium" exista in Constanta?

1
Răspunde Raportează
în 3 Septembrie 2018 | ncep?torul988 întreabă:

In Constanta exista uber?

7
Răspunde Raportează
Nexanu
în 3 Septembrie 2018 | Nexanu întreabă:

Salut, trebuie sa dau examenul de diferente la profilul Turism si Alimentatie ma poate ajuta cineva cu niste subiecte sau sfaturi?

4
Răspunde Raportează
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă acum 8 ore

tonyc7 întreabă:

Dacă s- ar legaliza homosexualitatea în România și autoritățile ar acorda toate drepturile comunității LGBT, inclusiv protecție prin lege, cum ați reacționa ca bărbați obișnuiți dacă ...? (mai mult)
    37 răspunsuri
  • Ianuss
    trimisă acum 18 ore

Ianuss întreabă:

As putea gasi loc de munca fara efort fizic? si am iq sub medie si depresiv antisocial si 8 clase si sunt si lenes
    20 răspunsuri
  • Graim
    trimisă pe 14 Noiembrie

Graim întreabă:

Locuiesc la bloc si in fiecare seara miroase a tigara in baie, numeni nu fumeaza. Ce se poate face daca vecinul de bloc cu un etaj mai jos o face? Cum sa se rezolve situatia data fara stres si...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • Ianuss
    trimisă acum 18 ore

Ianuss întreabă:

Mai exista fete/femei loiale in 2025?
    16 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.719
  • Întrebări: 3.953.135
  • Răspunsuri: 17.653.880
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 41 minute
Ce zici de un quiz?
Directia 5

Directia 5

Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.

Start quiz
Categorii
  • 652.017 Adolescenţi
  • 55.571 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.807 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.060 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.138 Conversaţii