TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1140
  • 1141
  • 1142
  • 1143
  • 1144
Rusu_Cristi_2003
în 26 Iulie 2017 | Rusu_Cristi_2003 întreabă:

Buna as vrea sa dau la Liceul Militar din Alba Iulia dar nu stiu ce probe o sa dau ce medie trebuie sa am din gimnaziu si din ce materi dau examenul de admitere? Sper ca nu trebuie engleza! Va rog sa ma...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Loristoleriu
în 26 Iulie 2017 | Loristoleriu întreabă:

Bună, ma puteți ajuta cu niște sms-uri haioase de bun venit!? Va rog?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Iulie 2017 |

Observ multe specieme de astea care fac live- uri pe Facebook si frate... nu fac nimic. Mai ales daca- s fete isi aranjeaza parul sau se maimutaresc =))) Eu nu inteleg oamenii de genu :))). Mai oriunde...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Maria_Raffaella_1995
în 26 Iulie 2017 | Maria_Raffaella_1995 întreabă:

Imi puteti recomanda un serial fain înafara de "The vampire diaries " si "Teen wolf "?

3
Răspunde Raportează
Madalina748u4
în 26 Iulie 2017 | Madalina748u4 întreabă:

Buna, o parere va rog, am observat la o fata ca, a intrat si la taxa si buget, asta ce insemnand?

1
Răspunde Raportează
Andreealol1234
în 26 Iulie 2017 | Andreealol1234 întreabă:

Puna TPU, unde pot face tricouri personalizate? Si as putea sa iau imagini de pe telefon? Dau funda celui mai bun raspuns!

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Iulie 2017 |

Bună, TPU! Am o relaţie de aproape patru luni. El mi- a greşit mereu, e super gelos, posesiv, nu mă lasă să port haine decoltate sau scurte. Se supara din orice. Mereu l- am iertat, dar, simt...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
MCRgurl
în 26 Iulie 2017 | MCRgurl întreabă:

Buna seara, TPU.As avea nevoie de putin ajutor, si chiar v- as fi recunoscatoare daca ati putea sa imi dati macar un sfat.Chestia este ca eu de multe ori am probleme cu somnul.Mai ales acum ca e vara...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
GokuUltraInstinct
în 26 Iulie 2017 | GokuUltraInstinct întreabă:

Nu am dormit de 2 zile și tot nu îmi este somn, mă simt foarte energic și nu știu de ce..., Nu știu ce să mai fac

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Iulie 2017 |

nu am avut nici- o data o iubita si cred ca arat destul de bine, faza e ca ma emotionez si nu stiu cum sa ma comport cu fetele, ma balbai, nu prea gasesc subiect de discutie cu fetele si asta...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Sfaterly
în 26 Iulie 2017 | Sfaterly întreabă:

Întrebare pentru fete: Cu ce aș putea să mă îmbrac în prima zi din clasa a 8- a? Celelalte fete deja nu mai vin în uniformă. Totuși eu aș vrea să îmi iau o cămășuță dar așa mai elegantă....? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Iulie 2017 |

Sincer nu stiu de ce pun intrebarea asta(cred ca sunt mai mult curios), voiam sa stau cu niste prieteni la o banca in fata unui bloc si o femeie incepe sa tipe instant, eu intreb:Scuzati- ma ce s- a ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Sfaterly
în 25 Iulie 2017 | Sfaterly întreabă:

De mult timp mă chinuiam să slăbesc, dar nu reușisem. După un timp m- am enervat și nu mi- a mai păsat, mi- a ieșit chestia asta cu "slăbitul" din cap. Acum, fără să îmi dau seama și fără...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alinaqueen
în 25 Iulie 2017 | Alinaqueen întreabă:

Lamuriti ca rog ce inseamba spid?

2
Răspunde Raportează
Alinaqueen
în 25 Iulie 2017 | Alinaqueen întreabă:

Buna, am o problema in mai putin de o luna mam ingrasta cu 5 kg foarte brusc, si pe exteriorul corpului serios nu sunt schimbari! am 12 ani si pe inaltime in acest timp nu am crescut! Ce a putut fi?

2
Răspunde Raportează
Zet_Robert_1997
în 25 Iulie 2017 | Zet_Robert_1997 întreabă:

Neata! Stie cineva cum pot sa fac muzica? Sunt foarte pasionat, si chiar vreau sa fac! Am incercat cu Music Maker, dar nu imi place. ma limiteaza, si nu pot face muzica exact cum vreau eu! Va rog ajutor!...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alina_Alii_1999
în 25 Iulie 2017 | Alina_Alii_1999 întreabă:

poate o sa ma criticati... 1.Mama ma trimite obligatoriu la o facultate in Brasov(mie nu imi place dar n am de ales.).Eu sunt din Braila. 2.Eu ma duc acolo doar de gura ei.oricum...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DanielKrikArtz
în 25 Iulie 2017 | DanielKrikArtz întreabă:

Hey buna tpu..am o 'problem' daca putem sa zicem Peste 4 luni fac 15 ani si sunt 1, 56m! Imi ziceti si mie sfaturi care VOI ati facut ca sa cresteti daca cineva a facut? Joc fotbal si stiu nu te inalti...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Grigore_Georgiana_1982_J8n4
în 25 Iulie 2017 | Grigore_Georgiana_1982_J8n4 întreabă:

Cum creez un cont de ixbox live acount?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Iulie 2017 |

Salutt TPU, am mai multe intrebari, cum pot oamenii din sat sa fie atat de calici si fuduli in acelasi timp? eu sunt din moldova si am o familie mai instarita (sa zic asa ) si am un bar la care astia ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Marin_Mihaela_2002
în 25 Iulie 2017 | Marin_Mihaela_2002 întreabă:

Ce nume pot sa-mi pun pe Instagram? Sa cuprinda numele Mihaela Va rog!

3
Răspunde Raportează
Sori555
în 25 Iulie 2017 | Sori555 întreabă:

Ştie cineva unde imi pot da găuri in urechi in Calarasi, sau unde este o bijuterie care da si găuri in urechi? Ps: nu vreau sa mi le dau acasa Multumesc!

1
Răspunde Raportează
paky112
în 25 Iulie 2017 | paky112 întreabă:

Stie cineva un psiholog bun cu care sa pot lua legatura online? Am 17 ani si trec printr- o perioada grea, dar nu ma simt confortabil sa le vorbesc parintilor despre asta. Cum sa rezolv problema?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Nicolae_Alexandra_1996
în 25 Iulie 2017 | Nicolae_Alexandra_1996 întreabă:

De curand m- am certat cu colegul de banca ...ne- am certat cu o zi inainte de ziua mea (ne- am certat pe Facebook)si el a spus ca nu vrea sa mai ma vada, dar o imi spuna cuvinte dure la scoala(bla,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 25 Iulie 2017 | numesiprenume0 întreabă:

Cine imi poate spune ce face un balneofiziokinetoterapeut si in ce locuri poate lucra acesta? De exemplu cei care lucreaza in statiuni, cum se descurca cu serviciul pe timp de iarna? Ce parere...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
GokuUltraInstinct
în 25 Iulie 2017 | GokuUltraInstinct întreabă:

Sunt mort de bat și nu stiu ce să fac, adică am mers la o petrecere si, na, și mă doare capul groaznic..., Și când încerc să merg văd negru și cad pe jos.

3
Răspunde Raportează
AlexandraAndreea1
în 25 Iulie 2017 | AlexandraAndreea1 întreabă:

Cum se numeste melodia pe care a defilat Marisa la "Bravo, ai stil" azi (25 iulie 2017)?

1
Răspunde Raportează
OanaVasilov
în 25 Iulie 2017 | OanaVasilov întreabă:

Cornelius e nume de tigan?

6
Răspunde Raportează
Numai98356
în 25 Iulie 2017 | Numai98356 întreabă:

Este vreo fata pe aici care a intrat la facultate in Brasov si vrea sa stea cu chirie?

0
PsyhoChild
în 25 Iulie 2017 | PsyhoChild întreabă:

Is trist :( Trec in clasa a 8 a si inca nu am reusit sa ma integrez in societate, nici nu am grupul meu de prieteni buni.Nici fratele meu nu ma mai accepta.Azi a iesit cu prietenii lui la noi la poarta(cu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AnaAna23
în 25 Iulie 2017 | AnaAna23 întreabă:

Imi spuneti si mie care este faza cu swipe up?

1
Răspunde Raportează
alexiaalexandra
în 25 Iulie 2017 | alexiaalexandra întreabă:

Imi doresc foarte mult sa imi cumpar un caine, dar nu sunt inca hotarata. Ce sa aleg dintre rottweiler, dog de bordeaux si mastiff napoletan?

2
Răspunde Raportează
fasfasfasafas
în 25 Iulie 2017 | fasfasfasafas întreabă:

Salut, acum 4 zile mi- am facut un tatuaj pe antebrat dar sunt putin speriat. Vindecarea lui nu se aseamana deloc cu ce am auzit pe la altii... in primul rand, mi s- a cojit aproape toata pielea azi,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
evagrey24
în 25 Iulie 2017 | evagrey24 întreabă:

Povestiti- mi va rog despre viata de elev militar la Cimpulung( sau oriunde altundeva). Cum decurge o zi din viata unui elev de acolo, ce ai voie, ce nu ai voie, cum sunt oamenii acolo, cat de repede...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alexsil05
în 25 Iulie 2017 | alexsil05 întreabă:

Este o rusine sa porti ochelari de vedere? Deoarece eu am probleme cu ochii de cand ma stiu, iar cum sunt o fiinta mai firava, toti baietii rad de mine pentru. ca port ochelari de vedere. Ce imi ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
evagrey24

Cineva care trece acum în cl 8 şi se gândeşte să dea la Colegiul Militar la Cîmpulung la anul?

1
Răspunde Raportează
evagrey24

Ai voie sa folosesti produse cosmetice la Colegiul Miliar din Cimpulung? Daca da, care si in ce conditii?

0
cristianorudi7
în 25 Iulie 2017 | cristianorudi7 întreabă:

Mi- am reinstalat Windows 7 pe laptop, dar nu ma pot conecta la WiFi pentru ca îi lipseste network adapter si toate celelalte drivere. Vreau sa le descarc pe in PC si apoi sa le pun pe stick ca sa le...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Iulie 2017 |

Am nevoie de putin ajutor! Aseara mi- am visat cantareata favorita, bineinteles, este moarta de mult timp. Insa, sper sa nu radeti de mine, dar avem o relatie foarte speciala, simt ca e mereu cu ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MariaCristina100
în 25 Iulie 2017 | MariaCristina100 întreabă:

As avea foarte mare nevoie de un driver care se poate decarca pentru imprimanta Canon Pixma MG2450! DAU FUNDA! Multumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Iulie 2017 |

Ce cuvinte ati pronuntat gresit cand erati mici? :)) Eu de exemplu aveam mici probleme cu,, R " si,, L ". =)) Ziceam,, apa minelala" in loc de,, minerala" :))) Voi? :)

11
Răspunde Raportează
bianca0608
în 25 Iulie 2017 | bianca0608 întreabă:

Imi poate da cineva un sfat cu privire la Universitatea Romano-Americana? Merita sa studiez acolo? Multumesc anticipat!

0
anonim_4396
în 25 Iulie 2017 |

Salut prieteni, credeti ca e norml sa fiu gelos cand iubita mea apreciaza si da ador(uneori) la pozele fostului pe Facebook? M- am certat deseori cu ea pe tema asta si ea a zis ca nu inseamna nimic like-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
PisicutaMiauBAU
în 25 Iulie 2017 | PisicutaMiauBAU întreabă:

Hei TPU, azi am primit un catelus..si nu stiu ce nume sa ii dau..este alb cu negru,roscat deschis si maro,e foarte lenes.Si sa fie niste nume mai originale, nu ca :Max Azorel sau Ursulica.

5
Răspunde Raportează
Floriana78
în 25 Iulie 2017 | Floriana78 întreabă:

Stiu ca pare prostesc, dar cum să fac să scriu la birou si sa fiu cu parul desfăcut? Adică cum sa fac sa nu imi mai intre în ochi, îl am destul de mare si de fiecare dată când scriu la birou ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Iulie 2017 |

Cum ar trebui sa ii spun unei fete ca o iubesc? Apropo ea nu m- a bagat niciodata in seama, e cu un an mai mare ca mine si eu sunt foarte timid.I- am mai scris odata acum 3 ani ca o iubesc dar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Jokerul12
în 25 Iulie 2017 | Jokerul12 întreabă:

Am fost la nutritionist si m- am tinut 3 saptamani, problema este ca in astea 3 saptamani am dat 7 kg jos dar nu ma mai pot duce. si la nutritionist imi dadea si niste fiole. 1 fiola pe zi, oare daca...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Iuliana_Ana_Maria_2001
în 25 Iulie 2017 | Iuliana_Ana_Maria_2001 întreabă:

Ce inseamna lysm, dmn si lyt?

3
Răspunde Raportează
Aaa5
în 25 Iulie 2017 | Aaa5 întreabă:

Ce părere aveți de situl epantofi? Sunt produsele originale?

1
Răspunde Raportează
Laur77
în 25 Iulie 2017 | Laur77 întreabă:

Salut, de ceva zile imi ies pe mine mici umflaturi ca muscatura de tantar si ma mănâncă rau, dar faza e că nu m- a mușcat nici un tantar doar niste muste, unde se pune o musca acolo începe să...? (mai mult)

0
  • 1140
  • 1141
  • 1142
  • 1143
  • 1144
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • TeodoraIonOnea12
    trimisă pe 29 Septembrie

TeodoraIonOnea12 întreabă:

Ce sa fac ca sa fie iubita mea obsedata de mine?
    14 răspunsuri
  • AnonimQuestion71
    trimisă acum 8 ore

AnonimQuestion71 întreabă:

Salut, am o întrebare puțin mai delicată, este o fată la mine la liceu, acum mai bine de 3 luni am aflat că mă place, și eu, de asemenea o plăceam de ceva timp, ba chiar pot zice că mi- ...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • GamingSoloInRetea
    trimisă acum 10 ore

GamingSoloInRetea întreabă:

Am putea sa nu lăsăm sa participe la Parlamentare in 2028 partide ca AUR, SOS România și POT, asa cum a făcut Republica Moldova cu partidele pro-ruse?
    9 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 13 ore

LisaJulie întreabă:

Laptop-uri mai bune decât ASUS? Ce experienta aveți cu laptop-urile ASUS?
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.492
  • Întrebări: 3.951.439
  • Răspunsuri: 17.642.395
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
Harry Potter

Harry Potter

Alohomora sau Expelliarmus iti suna cunoscut? Hai in Lumea magica de la Hogwarts!

Start quiz
Categorii
  • 651.910 Adolescenţi
  • 55.515 Afaceri & Financiar
  • 22.860 Artă şi Cultură
  • 72.702 Auto & Moto
  • 144.211 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.984 Carieră
  • 20.319 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.864 Conversaţii