Buna as vrea sa dau la Liceul Militar din Alba Iulia dar nu stiu ce probe o sa dau ce medie trebuie sa am din gimnaziu si din ce materi dau examenul de admitere? Sper ca nu trebuie engleza! Va rog sa ma...? (mai mult)
Bună, ma puteți ajuta cu niște sms-uri haioase de bun venit!? Va rog?
Observ multe specieme de astea care fac live- uri pe Facebook si frate... nu fac nimic. Mai ales daca- s fete isi aranjeaza parul sau se maimutaresc =))) Eu nu inteleg oamenii de genu :))). Mai oriunde...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un serial fain înafara de "The vampire diaries " si "Teen wolf "?
Buna, o parere va rog, am observat la o fata ca, a intrat si la taxa si buget, asta ce insemnand?
Puna TPU, unde pot face tricouri personalizate? Si as putea sa iau imagini de pe telefon? Dau funda celui mai bun raspuns!
Bună, TPU! Am o relaţie de aproape patru luni. El mi- a greşit mereu, e super gelos, posesiv, nu mă lasă să port haine decoltate sau scurte. Se supara din orice. Mereu l- am iertat, dar, simt...? (mai mult)
Buna seara, TPU.As avea nevoie de putin ajutor, si chiar v- as fi recunoscatoare daca ati putea sa imi dati macar un sfat.Chestia este ca eu de multe ori am probleme cu somnul.Mai ales acum ca e vara...? (mai mult)
Nu am dormit de 2 zile și tot nu îmi este somn, mă simt foarte energic și nu știu de ce..., Nu știu ce să mai fac
nu am avut nici- o data o iubita si cred ca arat destul de bine, faza e ca ma emotionez si nu stiu cum sa ma comport cu fetele, ma balbai, nu prea gasesc subiect de discutie cu fetele si asta...? (mai mult)
Întrebare pentru fete: Cu ce aș putea să mă îmbrac în prima zi din clasa a 8- a? Celelalte fete deja nu mai vin în uniformă. Totuși eu aș vrea să îmi iau o cămășuță dar așa mai elegantă....? (mai mult)
Sincer nu stiu de ce pun intrebarea asta(cred ca sunt mai mult curios), voiam sa stau cu niste prieteni la o banca in fata unui bloc si o femeie incepe sa tipe instant, eu intreb:Scuzati- ma ce s- a ...? (mai mult)
De mult timp mă chinuiam să slăbesc, dar nu reușisem. După un timp m- am enervat și nu mi- a mai păsat, mi- a ieșit chestia asta cu "slăbitul" din cap. Acum, fără să îmi dau seama și fără...? (mai mult)
Lamuriti ca rog ce inseamba spid?
Buna, am o problema in mai putin de o luna mam ingrasta cu 5 kg foarte brusc, si pe exteriorul corpului serios nu sunt schimbari! am 12 ani si pe inaltime in acest timp nu am crescut! Ce a putut fi?
Neata! Stie cineva cum pot sa fac muzica? Sunt foarte pasionat, si chiar vreau sa fac! Am incercat cu Music Maker, dar nu imi place. ma limiteaza, si nu pot face muzica exact cum vreau eu! Va rog ajutor!...? (mai mult)
poate o sa ma criticati... 1.Mama ma trimite obligatoriu la o facultate in Brasov(mie nu imi place dar n am de ales.).Eu sunt din Braila. 2.Eu ma duc acolo doar de gura ei.oricum...? (mai mult)
Hey buna tpu..am o 'problem' daca putem sa zicem Peste 4 luni fac 15 ani si sunt 1, 56m! Imi ziceti si mie sfaturi care VOI ati facut ca sa cresteti daca cineva a facut? Joc fotbal si stiu nu te inalti...? (mai mult)
Cum creez un cont de ixbox live acount?
Salutt TPU, am mai multe intrebari, cum pot oamenii din sat sa fie atat de calici si fuduli in acelasi timp? eu sunt din moldova si am o familie mai instarita (sa zic asa ) si am un bar la care astia ...? (mai mult)
Ce nume pot sa-mi pun pe Instagram? Sa cuprinda numele Mihaela Va rog!
Ştie cineva unde imi pot da găuri in urechi in Calarasi, sau unde este o bijuterie care da si găuri in urechi? Ps: nu vreau sa mi le dau acasa Multumesc!
Stie cineva un psiholog bun cu care sa pot lua legatura online? Am 17 ani si trec printr- o perioada grea, dar nu ma simt confortabil sa le vorbesc parintilor despre asta. Cum sa rezolv problema?...? (mai mult)
De curand m- am certat cu colegul de banca ...ne- am certat cu o zi inainte de ziua mea (ne- am certat pe Facebook)si el a spus ca nu vrea sa mai ma vada, dar o imi spuna cuvinte dure la scoala(bla,...? (mai mult)
Cine imi poate spune ce face un balneofiziokinetoterapeut si in ce locuri poate lucra acesta? De exemplu cei care lucreaza in statiuni, cum se descurca cu serviciul pe timp de iarna? Ce parere...? (mai mult)
Sunt mort de bat și nu stiu ce să fac, adică am mers la o petrecere si, na, și mă doare capul groaznic..., Și când încerc să merg văd negru și cad pe jos.
Cum se numeste melodia pe care a defilat Marisa la "Bravo, ai stil" azi (25 iulie 2017)?
Cornelius e nume de tigan?
Este vreo fata pe aici care a intrat la facultate in Brasov si vrea sa stea cu chirie?
Is trist :( Trec in clasa a 8 a si inca nu am reusit sa ma integrez in societate, nici nu am grupul meu de prieteni buni.Nici fratele meu nu ma mai accepta.Azi a iesit cu prietenii lui la noi la poarta(cu...? (mai mult)
Imi spuneti si mie care este faza cu swipe up?
Imi doresc foarte mult sa imi cumpar un caine, dar nu sunt inca hotarata. Ce sa aleg dintre rottweiler, dog de bordeaux si mastiff napoletan?
Salut, acum 4 zile mi- am facut un tatuaj pe antebrat dar sunt putin speriat. Vindecarea lui nu se aseamana deloc cu ce am auzit pe la altii... in primul rand, mi s- a cojit aproape toata pielea azi,...? (mai mult)
Povestiti- mi va rog despre viata de elev militar la Cimpulung( sau oriunde altundeva). Cum decurge o zi din viata unui elev de acolo, ce ai voie, ce nu ai voie, cum sunt oamenii acolo, cat de repede...? (mai mult)
Este o rusine sa porti ochelari de vedere? Deoarece eu am probleme cu ochii de cand ma stiu, iar cum sunt o fiinta mai firava, toti baietii rad de mine pentru. ca port ochelari de vedere. Ce imi ...? (mai mult)
Cineva care trece acum în cl 8 şi se gândeşte să dea la Colegiul Militar la Cîmpulung la anul?
Ai voie sa folosesti produse cosmetice la Colegiul Miliar din Cimpulung? Daca da, care si in ce conditii?
Mi- am reinstalat Windows 7 pe laptop, dar nu ma pot conecta la WiFi pentru ca îi lipseste network adapter si toate celelalte drivere. Vreau sa le descarc pe in PC si apoi sa le pun pe stick ca sa le...? (mai mult)
Am nevoie de putin ajutor! Aseara mi- am visat cantareata favorita, bineinteles, este moarta de mult timp. Insa, sper sa nu radeti de mine, dar avem o relatie foarte speciala, simt ca e mereu cu ...? (mai mult)
As avea foarte mare nevoie de un driver care se poate decarca pentru imprimanta Canon Pixma MG2450! DAU FUNDA! Multumesc anticipat!
Ce cuvinte ati pronuntat gresit cand erati mici? :)) Eu de exemplu aveam mici probleme cu,, R " si,, L ". =)) Ziceam,, apa minelala" in loc de,, minerala" :))) Voi? :)
Imi poate da cineva un sfat cu privire la Universitatea Romano-Americana? Merita sa studiez acolo? Multumesc anticipat!
Salut prieteni, credeti ca e norml sa fiu gelos cand iubita mea apreciaza si da ador(uneori) la pozele fostului pe Facebook? M- am certat deseori cu ea pe tema asta si ea a zis ca nu inseamna nimic like-...? (mai mult)
Hei TPU, azi am primit un catelus..si nu stiu ce nume sa ii dau..este alb cu negru,roscat deschis si maro,e foarte lenes.Si sa fie niste nume mai originale, nu ca :Max Azorel sau Ursulica.
Stiu ca pare prostesc, dar cum să fac să scriu la birou si sa fiu cu parul desfăcut? Adică cum sa fac sa nu imi mai intre în ochi, îl am destul de mare si de fiecare dată când scriu la birou ...? (mai mult)
Cum ar trebui sa ii spun unei fete ca o iubesc? Apropo ea nu m- a bagat niciodata in seama, e cu un an mai mare ca mine si eu sunt foarte timid.I- am mai scris odata acum 3 ani ca o iubesc dar...? (mai mult)
Am fost la nutritionist si m- am tinut 3 saptamani, problema este ca in astea 3 saptamani am dat 7 kg jos dar nu ma mai pot duce. si la nutritionist imi dadea si niste fiole. 1 fiola pe zi, oare daca...? (mai mult)
Ce inseamna lysm, dmn si lyt?
Ce părere aveți de situl epantofi? Sunt produsele originale?
Salut, de ceva zile imi ies pe mine mici umflaturi ca muscatura de tantar si ma mănâncă rau, dar faza e că nu m- a mușcat nici un tantar doar niste muste, unde se pune o musca acolo începe să...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TeodoraIonOnea12 întreabă:
AnonimQuestion71 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Harry Potter
Alohomora sau Expelliarmus iti suna cunoscut? Hai in Lumea magica de la Hogwarts!