Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 30 Septembrie 2025 sunt:
Nu ma criticati va rog! Am intrat cu niste prieteni la filme stiti voi pe telefon si mi- a aparut amenda 300 de lei? Ce fac? Apare mereu chiar daca am scos bateria si am pus- o iar. Ajutati- ma ...? (mai mult)
Turta la copil se rupe inainte sau dupa ce iei masa?
Știe careva cum se cheamă frizura lui Vlad Munteanu?
Cum sa ma bronzez mai repede? Adica ce crema sau spray de soare sa folosesc am auzit ca si uleiul de masline e bun. Si cam cate ore sa stau la soare? Mersi
Cum ajung Actrita la Disney? am 14...si ma pricep la actrie
Cum as putea sa adaug prieteni pe TPU?
Uleiul de ricin ajuta la cresterea genelor? Nu sunt rupte sau ceva, vreau sa creasca mai lungi.
Hei, anul trecut la drept la Iasi, ultima medie de admitere la buget a fost 8, 34.Nota e media dintre nota de la BAC si nota obtinuta la un examen la romana.eu media la bac e 8, 96. c am de ce nota...? (mai mult)
Salut.Am intrat la liceu pe profilul Mate Info Intensiv.Am inteles de la niste persoane ca in prima clasa sunt cele mai mari medii ordonate descrescator (de la media 10 până la o medie mai mica astfel...? (mai mult)
Unde pot vedea sezonul 1 din game of thrones? Am vazut doar episoadele 1 si 2, iar pe restul nu le am mai gasit Funda
cum e sa fi baiat? Daca se poate avantaje si dezavantaje.:).(sunt fata)
Am si eu nevoie de un nume de grup pe Facebook, acolo sunt noii mei colegii de liceu! Dati-mi va rog cateva exemple!(P.S : Unii baieti sunt ft interesati de jocurile video) =:))
Dacă folosești ob.uri normale sau mari, te poți dezvirgina?
Cum pot sa bag filme de pe internet pe stick? Trebuie sa le salvez întâi in laptop? Va rog sa ma lămuriți pentru ca nu stiu. De asemenea, dati- mi niste site- uri de filme de acțiune de ...? (mai mult)
Cum ii demonstrez fratelui Balteanu ca Dumnezeu exista?
Ce sport te inalta cel mai mult? Volei, înot, tenis sau handbal? Ce parere aveti despre administrare de HGH?
Unde pot vedea sezonul 1 din game of thrones gratuit? Funda
Am o criza de ras,rad din orice, la fiecare replica si gluma proasta. Oare e de la Coca Cola? ....doamne ferema.
Tigara eletronica cu aroma fara nicotina e cancerigena?
Heii Imi puteti recomanda ceva site-uri de costume de baie pentru femei, in loc de bikini sa fie cu pantaloni scurti. Cu preturi accesibile, nu exagerte. Va rog.
Buna la toata lumea, de mult timp caut pe net solutii sau rezolvari la problema mea pentru ca nu am cu cine sa discut o problema delicata cu care toata lumea se confrunta (cred eu), bun sa incep sa va...? (mai mult)
Am o problema cu instalrea windowsului 7 pun stickul si apas F2 si imi arata ca se incarca fisierele windows si ramane asa nu stiu ce sa fac, cine ma poate ajuta?
Sal'tare, TPU! Am nevoie de sfatul vostru din nou! Am o alta mare problema, ma atasez PREA REPEDE de oameni, mai ales de cei care ma asculta si cred in mine. Iar imediat ce o fac, imi e extrem de greu...? (mai mult)
Aseara am iesit cu iubitul meu afara si a fost totul ok, cand am ajuns acasa mi- a spus "sa te aiba preotul in paza" suna ciudat. Cand l- am intrebat ce inseamna a spus ca o sa aflu la momentul...? (mai mult)
Salut, e ok sa fumezi iarba la festivaluri open-air de genu sunset festival in vama veche? Pe plaja, noaptea, iti zice cineva ceva?
Am si eu o problema, am fost la Turism si Alimentatie, acum vreau sa ma transfer la comert la alt liceu. Imi puteti spune in ce consta diferentele pe care ar trebui sa le sustin?
Ştie cineva cam care ar fi prețul unui astfel de tatuaj? https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/600x315/60/8b/af/608baf9bb16919066b4f8aac4cafe134.jpg
Îmi puteți spune daca, după detaliile de mai jos, colegul meu e emo sau nu? (El neaga, dar e cam evident după mine...): 1. Se îmbracă numai in negru. 2. Nu zâmbește deloc. 3. Nu vorbește...? (mai mult)
Ma adresez in general celor care au deja Pierce, nu celor care doar își dau cu părerea. vreau sa îmi dau Pierce in nas, (nu in septum fiind băiat). Vreau sa stiu 1- câta vreme stau cu...? (mai mult)
Stie cineva din ce anime e poza? http://imgur.com/a/qQDIW
Bună am și eu o nelămurile Eu si iubitul meu ne dorim foarte mult un bebe Pe data de 17 trebuia sa îmi vina menstruația, mi- a venit dar a durat doar 1 zi și nu arata a menstruație plus de ...? (mai mult)
Am 14 ani. As vrea vara aceasta sa ma schimb atat fizic cat si psihic. Sunt foarte timida, inchisa. Sunt respinsa de toate fetele din clasa.Astept raspuns
Am nevoie de ajutor am o prietena la scoala si la noi in clasa s amutat o fata, si eu am devenit foarte buna prietena cu fata noua. Si cealalta prietena s- a suparat pe mine si ne am certat...? (mai mult)
Cum sa faci sa ramai serios de ex: Când rade cineva in fata ta iar tu vrei sa ramai serios sau atunci când faci concurs cu cineva de ex care ramane cel mai serios castiga.
Cum o cheama pe supravietuitoarea Titanicului? Dau funda
Deci mi s-a suspendat accesul de a mai da sa urmaresc pe insta..si este asa de mult timp...cat dureaza in mod normal?
Daca bag bani in pokerstars cu paysafe pot retrage pe card?
Hei! De curand am facut o comanda de pe h&m, insa nu mi-a fost buna rochia si am returnat-o. Oare in cat timp o sa primesc banii in cont?
Buna, as avea o intrebare si sper sa imi raspundeti. Sunt a8a si stiu sa desenez dar nu stiu ce loc de munca s putea avea, adica cam ce "meserie" as putea avea sau ce as putea fi. Multumesc anticipat...? (mai mult)
Hey...am nevoie urgent de pareri, va rog! Intre cibernetica si relatii economice internationale(ambele de la ASE), care credeti ca e mai ok, mai de viitor, o rata de angajare mai mare dupa ce termin...? (mai mult)
Salut.Am intrat la liceu pe profilul Mate Info Intensiv.In prima clasa (ex.stiintele naturii)se află elevii cu cele mai bune medii de pe profilul respectiv; elevii sunt amestecati (nu sunt mediile în...? (mai mult)
E urgent! dau funda primului raspuns cat de cat bun cum sa fac sa sar in piscina? imi e foarte frica, sa nu imi intre apa in urechi sau altceva, ajutati-ma va rog!
Eram la o nunta si stateam pa masa cu cele doua cumnate ale mele.Si langa mai erau si socrii mei.Si una dintre cumnate era gravida.Si cealalta a luat de la fiecare toate maslinele din farfurie fara sa ...? (mai mult)
Pot folosi crema depilatoare pentru parul faciial?
Buna am o intrebare daca intru la colegiu de informatica la contract e posibil sa nu fiu admis?
Ce parere aveti de domeniile facultatiilor de Drept pentru prima optiune si ASE pentru urmatoarele doua: Administratie publica, Finante- Banci si Contabilitate si informatica de gestiune? Dupa terminarea...? (mai mult)
Heii TPU! De cand eram mica imi este cam frica de caini..Si ma gandeam sa imi iau unul pentru ca asa poate ma obisnuiesc cu ei. Ce rasa ar fi mai bine sa- mi iau? Si cum pot sa imi conving parintii sa ...? (mai mult)
Săptămâna vittoare plec la o nuntă în alt județ și plecarea e pe la 5 dimineata, cum sa imi fac parul? Să- l fac cu o seara inainte? Daca da, imi puteti da niste coafuri care ar putea ...? (mai mult)
Salut, m-am apucat de invatat la Romana pentru BAC. Ce-mi recomandati sa invat, pe ce sa ma axez pentru subiectul III? Mersi de ajutor.
Cum pot deta salvarea mesajelor pe snapchat? Ca daca vb cu cineva apoi ies si intru mai tarziu pierd conversatia cu persoana cu care am vb? Cum pot face?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TeodoraIonOnea12 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Directia 5
Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.