Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 1 Octombrie 2025 sunt:
Dintre facultatea de resurse umane si drept care ar fi mai buna de urmat? Unde as avea mai multe sanse pe viitor in gasirea unui loc de munca?
Dintre facucultatea de resurse umane si drept pe care sa o aleg? Cu ce facultate as avea mai multe sanse pe viitor?
Băieților le plac fete mai rele sau mai cuminți care isi vad de treaba, nu fumează etc, dar nu sunt nici tocilare care sa nu iasă din casa?
Hei salut! Stie cineva cum o cheama pe tipa cu microfonul care este alaturi seara de seara de dj si dansatori pe scena mega discotecii tineretului din Costinesti?
Salut, TPU. Am si eu o problema si as avea nevoie de sfaturile voastre. va rog frumos. Deci. eu stau într- un fel de oras/sat si un prieten m- a invitat la el doua zile. e cel mai bun al prieten al...? (mai mult)
Am telefon HTC si nu merge focalizarea. Ce pot face? Dau funda :D
Am o intrebare,am intrat la filologie,si vreau sa aflu la ce materii dau teza, sunt 4 sau 5 materii la care voi da teza? Si vreau si eu cateva modele de teza.daca se. poate!
Sall! Am o intrebare, am o colega care vrea sa se transfere de la stiinte ale naturii la stiinte sociale cand se poate transfera si trebuie sa dea vreun test ceva?
Dacă eşti o persoană emotivă cum poti scăpa de asa zisele emoţii când ai de susţinut un examen, o situatie care te pune in dificultate si te face să te gândesti dacă va fi bine, dacă vei ...? (mai mult)
Am 12 ani si caut un job, stiu ca ar trebui sa invat dar mi-ar cam folosi niste bani pe langa bursa deoarece trec printr-o perioada grea. Cunoasteti voi joburi potrivite? Va rog mult.
Sunt cheltuieli costisitiare daca m-a muscat un caine?
Salut, am o mică problemă, am avut flash- uri de 12, în aproximativ 3 luni s- au închis pana la 8. aș vrea să se închidă de tot ca să pot purta din nou cercei, știți cam cât ar trebui...? (mai mult)
am o problema, deci am niste adidasi, adidas superstar si stiti ca in varf e un altfel de material adica plastic si gen am vrut sa îi spal cu clor si perie de dinti si s- au ingalbenit acum...? (mai mult)
Pot sa ma joc pe telefon de pe alt cont de clash royale? daca da, cum?
Am avut flash- uri de 12, în aproximativ 3 luni s- au închis pana la 8. aș vrea să se închidă de tot ca să pot purta din nou cercei, știți cam cât ar trebui să mai aștept sau ce ar trebui...? (mai mult)
De ce toate pachetele de tigari Marble de le-am vazut au atentionarile in engleza? Nu am cumparat niciodata Marble, doar am vazut pe jos aruncate.
Hei. Sunt supara, fara nici un motiv.Am vrut de multe ori sa ma sinucid. M am taiat si la vene, dar dupa mi am dat seama ca asta e o prostie, asa ca m- am oprit.Din perspectiva mea noi traim degeaba....? (mai mult)
Cam cat trebuie sa beau pe zi timp de cate zile ca sa reusesc sa dovedesc o sticla de 700ml de whisky si sa pot sa mai merg fara sa cad?
Am emotii pentru facultate... cum o sa fie?, ce asteptari ar trebui sa am sau, sa nu am? Vreau sa imi impartasiti si mie niste experiente din viata voastra de studenti
Salut, am inceput pe acest drum cu youtub- ul si vreau sa va imi spuneti parerea voastra sincera despre acest canal https://www.youtube.com/watch?v=aFawBtotsjA&t=20s Si vreau sa imi mai spuneti ce ar...? (mai mult)
Seriale gen 13 rw sau Riverdale?(pentru adolescenti si nu chiar vechi-maxim 2012?)
Cum scap de timiditate? mi-e rusine sa vb cu fetele
Am terminat primul an de facultate si din pacate am o restanta :( Acum sunt la fara taxa, daca reusesc sa iau examenul in toamna o sa pot sa imi mentin locul la fara taxa? Am mai auzit ca se...? (mai mult)
O sa trec direct la subiect.Imi place mult de o fata de cateva luni.Desi eu sunt innebunit dupa ea, ea nu... Si am tot stat si m.am gandit, si mi.am dat seama ca ea nu ma cunoaste aproape ...? (mai mult)
Bina TPU. Vreau sa ma ingras. Am 17 ani, 1.68 si 48 de kg. Cum as putea? Mananc destul de mult. Dar am arderile mari
Am o problema foarte mare. Am 17 ani si sunt cocosata. Simt ca mor. Nu mai am chef de nimic cand ma uit in oglinda. Parintii mereu imi spun sa stau dreapta, dar efectiv imi e greu. Am nevoie...? (mai mult)
Care sunt lucrurile care va deranjeaza cel mai mult?
Cum e viata la liceu? Intreb din curiozitate pentru ca din toamna voi fii clasa a9-a...vreau sa stiu tot ce tine de liceu.Multumesc anticipat :*
INTREBARE BANALA: Cum scap de obsesia pentru un baiat? Stiu ca e ciudat sa o spun, dar pe bune e OBSESIE. EU NU MAI POT! Sincer, zi de zi parca intentionat imi apare profilul lui, (cu toate ca ...? (mai mult)
Cum vi se pare numele "Paula"?
De cateva luni imi place de o fata ff mult.Desi sunt innebunit dupa ea, ea.... Deci am stat si m- am tot gandit si am ajuns la concluzia ca nu ne cunoastem f bine.Sincar sa fiu nici mie nu imi...? (mai mult)
Ma tot intreb ce am facut ca sa merit toate astea. M- am nascut intr- o familie cu probleme, cred ca tot cei din familie ma urasc pentru ca nu vorbesc cu ei, de parca nu as vrea, oricum nu o sa intelaga...? (mai mult)
intru in clasa a 6- a iar la începutul clasei a 5- a când am inceput gimnaziul am stat in banca cu singura fata pe care o stiam, am fost colege in clasele primare, in primele luni era de treaba...? (mai mult)
Salut imi spune cineva un film horror care are continuare (gen ca filmele chucky dar in afara de filmele cu chucky ca le-am vazut) va rog
Ce parere aved de facultatea pentru Administratie publica? Ce debusee profesionale as putea avea dupa terminarea ei? As gasi loc de munca? Este cautat un absolvent de asa ceva?
Hei! Am terminat cu succes clasa a 8- a, intrand la Liceul Pedagogic.Deci voi fi boboaca.Cateva sfaturi va rog despre ce ar trebui sa stiu pentru a ma acomoda repede, pentru a ma impreieteni cu colegii...? (mai mult)
Iubita mea spuns ca sunt plictisitor.Un sfat ceva, o idee ca sa nu mai fiu plictisitor? Dau funda celui mai bun raspuns.Cat mai repede
Daca fac sala la 14 ani, nu o sa ma mai dezvoltez? Ma refer la cresterea in inaltime, a penisului, etc...
Eu cu prietena mea cea mai buna am inceput sa nu ne mai intelegem, ea ma minte, imi face publice secretele si dupa zice ca mai vrea o sansa si nu mai stiu ce sa ma fac, nu mai pot, adica mereu inca...? (mai mult)
Imi poate spune cineva, va rog, cam la ce sectii mai raman de obicei locuri libere la politehnica pentru toamna si daca se mai da o data admiterea pentru acestea?
Buna as vrea si eu niate coduri valabile la pall mall ca nu am castigat daca se poate mi le trimiti pe Facebook ca aici mi le iau astia inaine pe Facebook ma cheama vasile bld un baiat blond daca nu ai...? (mai mult)
Salut.Am un var de gradul 1 pe care îl cheamă Andrei și Andrei are un var de gradul 2 pe care îl cheamă Cosmin.Mama lui Andrei a venit la mine, m- a felicitat pentru rezultatele la E.N. si mi- a ...? (mai mult)
Hello,vreau și eu niște descrierii gen de viață, funda
Nu stiu ce sa mai fac, tatal meu ne a adus pe mine pe mama si pe fratimiu in Germania.El a spus sa venim aici in vacanta.Si acum m- am trezit inscris la o scoala de aici si a spus ca nu o sa...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cursurile Eurocor? M- au sunat azi ca sa- mi comunice ca am fost selectata la o tragere la sorti, de unde beneficiez de un curs complet care in mod normal e >900 lei, dar ar ...? (mai mult)
Salut, dupa ce termin facultatea de administratie si afaceri, specializarea administratie publica, cam incotro as putea sa ma indrept?
Cum pot vedea insta storiul cuiva pe Instagram? I-am dat follow acelei persoane si dupa nu stiu pe ce sa apas ca sa apara.Ma puteti ajuta?
Vreau sa fac cadou un tricou personalizat unei prietene care a intrat studenta la medicina, ce sa scriu pe tricou?
Când e mai fain să zbori cu avionul? Ziua sau noaptea? Eu am avionul la 20:40 :( dar mi-aș fi dorit să zbor ziua printre nori.e pentru prima dată.
Un baiat de aproape 18 ani a zis ca ma place. Eu am 13 ani si 6 luni. si m- a intrebat daca vreau sa fiu cu el. eu am zis ca o sa ii dau un raspuns mai tarziu. Si nu stiu ce sa fac. si eu il...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
rld0 întreabă:
Alin5644466 întreabă:
lkmhjk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!