Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 13 Octombrie 2025 sunt:
Voi credeti in suflete pereche? Si mai exact ce ar insemna? Adica un barbat si o femeie au acelasi caracter etc. Sau baiatul/fata isi gasesc partenerul dorit?
Hei! Eu nu prea am prietene, decat 1 sau 2 si anul asta intru la liceu. Cat de greu o sa fie sa- mi fac prieteni? Sau macar o sa- i fac? Cei din gimnaziu nu ma placeau pentru ca nu eram ca ei, nu barfeam,...? (mai mult)
Ce sa fac pe autocar incat sa nu ma plictisesc (in afara de a asculta muzica)? Merg cu mama in Bistrita ceea ce inseamna 2h 30 min din Cluj cu autocarul.
Bună, TPU! Îmi place de un coleg de clasă, dar nu știu dacă și el mă place. Într- o zi când veneam de la sport mi- a zis că sunt frumoasă și râdea. S- a așezat pe banca mea, mă privea...? (mai mult)
De cateva luni de zile mi se inrosesc excesiv palmele dar so talpile, cause please?
La un profil cu media de intrare 8.54 aș putea să intru cu media 8.35?
Salutare tuturor! Deci simt ca nu mai pot...Nu am putut dormii toata noaptea si am plans neincetat.Este legat de prietena mea.M- am implicat foarte mult in relatia pe care o am cu ea si ii tot ziceam...? (mai mult)
Mi se inrosesc palmele so talpile. Help please :(
Îmi spuneți Cum îmi pot aranja parul, aș vrea detalii de aranjare, cu ce sa l dau, Cum sa îl tratez după spălare.e bine sa îl usuc cu feonul? Sunt blond. Mulțumesc!!
Imi dați un site de unde as putea sa mi comand New Balance uri? Pls
Ador muzica rock, insa cand imi aleg haine spun mereu ca de abia astept sa ma imbrac in stilul rock. Insa sfarsesc prin a- mi lua rochite de printese...rochite dragute. wtf :))? why? nu inteleg de...? (mai mult)
Hei! Cum ajung la liceul C.A.Rosetti din Bucuresti? Eu stau in sector 2. Insa se apropie bacul si acolo se da, si nu stiu cum ajung si cat fac.
Salut as vrea sa va intrebat cum scot rulmentul de la spinner
Iubitul meu are o problema.Suntem de mult timp impreuna si niciodata nu ma ia cu el nicaieri. Nici nu iesim impreuna la restaurant sau ceva, iese 1 ora pe afara seara la 3 saptamani. Zice ca are treaba...? (mai mult)
Hey, TPU! Am citit acum mai mult timp o carte foarte frumoasa, insa nu mai ii stiu numele si as vrea sa o recitesc. Ma puteti ajuta? Era vorba despre o fata care a ajuns la o scoala (de corectie parca)...? (mai mult)
Vă rog să nu râdeţi de mine sau să mă insultaţi. Acum puţin timp o fată mi- a trimis o cerere de prietenie pe Facebook şi am acceptat- o. De când i- am acceptat cererea de prietenie,...? (mai mult)
as vrea sa va intreb ceva Sunt baiat si am 15 ani Ideea este ca eu cunosc o fata. Ea este frumoasa si tot tacâmul Am vazut- o doar de 2 ori (vorbim pe mess mereu, skype si ne cunoastem de...? (mai mult)
Tigarile dunhill negru sunt tari?
In box este permis cand runda este inca in desfasurare iar arbitrul nu a declarat ca aceasta s- a terminat sa lovesti in fata un adversar care este cu spatele la tine? Te duci in spatele lui si il lovesti...? (mai mult)
pe 11 trebuie sa plec la mare cu clasa.Am avut patratele, dar in ultima vreme am cam slabit si forma muschilor s- a cam pierdut, deci e posibil ca pana plec la mare, daca fac antrenament in ...? (mai mult)
Salutare, exista o tehnica anume prin care se poate lucra corpul sa arate 'slim' dar sa fie si mai musculos? Ma refer la diferenta dintre un culturist care are muschi dar arata 'gras' intre ghilimele...? (mai mult)
am o probelam locuiesc in Austria si am cartela lyca mobile cu minute nelimitate în românia și azi cand sa sun zice ca nu mai am credit, am fost mi- am încărcat cartela 10 euro crezand ...? (mai mult)
Cum as putea sa devin o persoana mai sociabila, mai vorbareata? Nu sunt deloc timida dar pur si simplu nu sunt comunicativa, niciodata nu am subiecte de discutii.
Salut baietii. Am si eu o intrebare. Am o relatie de un am jumate si prietena mea a inceput sa fie foarte distanta zice co sufoc si nu preamai vb cu mine! Ce sa inteleg din asta ca are pe altcineva sau...? (mai mult)
Buna! As dori sa stiu daca se poate face transferul de la limbi straine la traducere si interpretare. Se face transferul pe baza unui examen din cate am inteles.
De ce unele carti nu au cuprins? Mi-am cumparat azi cateva carti de Mircea Eliade si am observat ca nu au cuprins. De ce?
Sunt din Anglia și am terminat cele 12 clase. Vreau sa vin in România sa imo termin studiile. Acum trebuia sa fiu in a 9 a. Știe cineva ce o sa se întâmple adică dava l sa dau vreun examen ...? (mai mult)
Este cineva din Medgidia pe aici? Daca da, imi puteti spune cat este intrarea la But? Nu de alta, dar mergem un grup de 10 insi si sa stim sigur.
Cum e la facultate in primele luni? Îmi puteți da câteva detalii și despre cămine?
am 15 ani si as vrea sa ma angajez vara asta, stiti unde angajaza de la 15 ani? Sau daca la MC angajaza de la varsta asta?
Stie cineva daca poti cumpara bilete la Shine Festival direct de la intrare?
Stie careva de unde pot cumpara postere cu Lucifer, TVD si alte seriale?
Mi-ați putea spune daca de poate intra la liceul SF Sava din București cu media 9? Și dacă merită să mergi acolo
Ce parere aveti despre baietii care folosesc Paihologia Inversă?
Am facut un lucru urat si am nevoie de un raspuns. O fata s- a despartit de mine si am iubit- o mult de tot. Nu a vrut sa imi spuna motivul despartirii asa ca am apelat la niste prieteni ...? (mai mult)
Bună Oare are ceva dacă scriu la bac cu pix Pilot? Mi-o anula dacă şterg? Când ştergi cu el...se mai vede doar forma literei...
Am o problema cam complicata: Sunt in vizita la moasa- mea cu fratele meu mai mic si ea este ca profesie dadaca a doi copii(baieti). Ea s- a hotarat sa ii aduca aici ca sa petrecem timp impreuna....? (mai mult)
Salut vreau să îmi cumpăr o placa video și nu știu care ar fi mai ok. Am o placă de baza Acer MCP73T- AD, 4 GB ram, procesor Core 2 Quad Q8400 2.66GHz și sursa de 250W. Ce mi- ați recomanda? ...? (mai mult)
Cum a fost prima voastra zi de liceu? Dau funda :)
Stiti ceva locuri de munca pentru elevi in Brasov? Multumesc anticipat!
Afara este vijelie, iar mie îmi e frica. Sunt doar cu bunica mea acasă. Când eram mai mică, de la atâtea vijelii s- a facut inundație. Dacă de întâmplă la fel? Cum fac sa nu mă mai...? (mai mult)
Am vorbit mai demult cu cineva pe Facebook ..nu l- am amenintat, nimic. Doar i- am spus ca iubita il insala si ca voi reveni cu dovezi. Acesta a spus ca ma da la politie...? (mai mult)
In toamna imi voi face primul buletin si am cateva intrebari : 1. Eu port ochelari. In poza de buletin pot purta sau nu ochelari? 2. Pot vedea poza imediat dupa ce m- a fotografiat? Si daca ...? (mai mult)
Bună ziua dragii mei prieteni de pe TPU, vreau să- mi sugeraţi câteva idei ce să le cer părinţilor cadou de premiuL 1. Ei mi- au spus să le cer, nu- mi săriţi în cap. (SUNT BOGATĂĂĂĂ)...? (mai mult)
La Evaluare Nationala 2017 Matematica. Subiectul I exercitiul 3, daca am scris A intersectat cu B={1, 2, 3, 4, 6, 8} in loc de {4}, evaluatorii tot ar trebui sa imi puna 2- 3 puncte din 5, pentru...? (mai mult)
As vrea sa imi raspunda doar cei care au trecut clasa a VIII! Eu am trecut clasa a VIII a si imi e frica chiar daca mai e un an. Pe partea de matematica m- as descurca dar la romana e problema!...? (mai mult)
Vreau sa ii sparg parola tatalui meu, dar nu stiu cum.Ma ajutati?
nu stiu daca tine de categorie dar trec printre- o situație dificila am o pisica cu 5 pui pui sunt in vârsta de o luna si ieri dupa- masa pisica s disparut precizez ca locuim la casa si locul...? (mai mult)
Sunt baiat si am o problema cu mama Ea vrea sa ma tund mereu scurt etc ca spune ca este indecenta Toti baietii din clasa mea au paul lasat cum au vrut ei si doar la mine e mama comunista Vreau...? (mai mult)
Am 15 ani si as vrea sa combin o fata dar nu stiu despre ce sa vorbesc cu ea (fata in fata). Va rog sa imi Spune- ti niste subiecte de discuție interesante si cu care am putea vorbi mult...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
farcry444 întreabă:
m7PGmirelapopescu întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului