Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 3 Noiembrie 2025 sunt:
Realizati un eseu cu titlul,, Traim pentru a manca sau mancam pentru a trai. Va rog sa nu fie prea lunga. Dau funda cine raspunde primul!
Hey. Am o problema cu parintii mei. Daca le spun ca vreau sa merg la sala incep sa rada de mine si sa spune chestii de genul "deja te duci dupa gagici". Cum sa le explic, , ca trebuie sa slabesc si ca...? (mai mult)
Am o problema si nu stiu cu cine sa vorbesc despre ea, deoarece nimeni nu ma ia în serios. De la un timp ma simt foarte rau, nu vad bine si mai ales atunci când sunt în mașină cu cineva...si...? (mai mult)
Am 56 de kg, si nu stiu cum sa slabesc. Vreau sa ajung la 48, dar nu stiu cum, si nici nu vreau sa iau pastile sau cafea. Chiar vreau niste sfapturi eifcente, rapide. Intr- o saptamana cate kg pot...? (mai mult)
Vreau neaparat sa vb cu crushul meu, dar nu stiu cum. Adica imi tot da seen, si imi raspunde asa la diverse. In schimb cu colega mea de bancam vorbeste foarte mult...nu stiu ce sa fac. Va rog...? (mai mult)
Cum sa pierzi teama si frica din tine?
Cati trandafiri se daruiesc la un majorat?
Ca sa mi-l recuperez cu alt email pot daca tin minte parola?
Cine a citit cartea bunicuta hotomana merită? am 14 ani! Ce carti imi recomandati?
Buna ziua TPU! Va rog frumos să mă înțelegeți și să mă ajutați cu niste sfaturi fiindcă sunt stresat! Eu am 17 ani și fratemiu are 26, problema este că m- am cam bătut cu el și m- am certat!...? (mai mult)
Salut, aș vrea să știu dacă este corect următorul citat : „Don`t be scared of animals, the only animals that can hurt you are people around you".
De ce uneori am impresia ca- s urat si alte ori ca- s frumos? Pana la urma cum arat in realitate? In unele oglinzi am pleoapele lasate ( si in unele poze), in unele oglinzi am capul mai lat. in unele ...? (mai mult)
Cum dau retur la TOP15 pe ce 1.6?
Exista pe acest site baieti care sa aiba lookul asa https://www.google.ro/search?q=josh+ farro&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi9sI- J4LvTAhUBiiwKHQDICbMQ_AUIBigB&biw=1366&bih=662#tbm=isch&q=josh+...? (mai mult)
Studiu psiholig: Ce parere aveti, un parinte ar trebui sa- si indrume copilul cu autoritate spre a face o anumita scoala, de a merge la un anumit serviciu? Sau ar trebui sa lase copilul sa faca exact...? (mai mult)
Heii... ce cadou as putea să- i iau bif- ului meu? E prima dată când ne întâlnim si vreau să- i iau ceva cu valoare sentimentală. Nu ceasuri sau parfumuri... Îi plac mult cărțile, dar m- am ...? (mai mult)
Hei TPU am o intrebare ce sa fac daca băiatul de care imi,place face misto de mine. Ca sunt slaba, sunt mica adica e o diferenta de 3 4 ani nu e asa mare.
Care jucati imvu? Cum se fac creditele? N- am mai jucat demult si acum numai stiu cum se fac credite pentru ca cu invitatii numai merge. Am mai facut odata cu peer review, dar acum mai merge? Spuneti-...? (mai mult)
as dori un metin leval max 250 sau 255 pvp-pvm cu evoluti noi cu mape noi si faine va rog sa da-ti aiduri corecte
Buna TPU spuneti-mi si mie cateva farse pentru un cantonament de sport...DAU FUNDA!
Hei. De cateva zile ma simt cam prost. Adica, nu doar de cateva zile, ci de 2 ani incoace, dar ma simt mai rau acum. Nu fizic, ci psihic. Sunt obosita, degeaba dorm, dimpotriva, am si insomnii ...? (mai mult)
Cum se numeste aplicatia de editat poze cu care faci cercuri?
Hey. Am o mica problema. Cand eram mic... Uh... Imi era frica de periuta de dinti Deci acum am dintii galbeni si nu reusesc sa ii albesc deloc. Sfaturi?
Am un tip din cartier tare in gura si tot arunca cu apa in si zapada in mine cand ripostez urla tata, tata. Daca arunci vin alti :Are opt ani si e in a 3a sa- l bat eu sunt in a 5a, dar mama lui e cam...? (mai mult)
Hei. Imi puteți da niste nume de utilizator pentru Instagram?
sunt împreună cu prietena de 1 an jumate, și azi au fost niște discuții și face că nu trebuie sa ieșim mereu amândoi, mai trebuie să ieșim și separat și după face că ar vrea ...? (mai mult)
Am 15 ani, sunt gras si urat. Imi vad colegii superiori, cu prietene si care ies des in oras la biliard, etc iar eu nu am bani de asa ceva. Aa dori niste sfaturi in legatura cu ce ar trebui sa fac in...? (mai mult)
Hei Daca vreau sa plec din tara cu o minora ce trebuie sa fac? (am 18 ani) Vreau sa merg in Anglia in vacanta de vara cu iubita mea care e mai mica de cat mine cu 2 ani Eu voi ramane acolo sa ma acomodez...? (mai mult)
Am 14 ani si sunt pe terminarea clasei a 8 a.Eu nu mai vreau sa continui liceul, vreau sa fac la 16 ani seralul si sa fac pana ce termin tot.Motivul este ca la liceu tipa pe tine, te streseaza, enerveaza.La...? (mai mult)
Ati mai pomenit sa va vina din wc ciorba cu cartofi? :/ Asa a facut vecina mea.Si- a aruncat ciorba la ea in wc si a venit la mine! Am vorbit cu ea si radea ca o @#%. Oare problema se va rezolva? Ca noaptea...? (mai mult)
Am o mica problema cu parintii... nu stiu cum sa mai comunic cu ei. Imi reproseaza mereu ca nu fac nimic iar daca fac ceva nu baga de seama. Imi spun tot timpul cum ca nu vorbim si ca sunt nesimtita...? (mai mult)
Vreau un site de unde pot vedea sao ro sub tot sezonul 3. Si mai vr un site de unde pot vedea danmachi ro sub tot sezonul 1
Hei! Puteti sa imi recomandati niste anime bune? De preferabil filme anime sau seriale cu putine episoade... Ceva cu grafica putin mai buna ex: Garden of words sau 5 centimeters per second... Poate ceva...? (mai mult)
Salutare TPU acum o saptamana am avut niste tangente cu un baiat la scoala, si nu prea a fost bine, in fine l.am lasat, dar tot nu tacea pe toate retelele de socializare si se dadea mare smecher, ...? (mai mult)
Heelp. Am vazut asta vara un vlogger roman care facea recenzi la filme adica isi spunea parerea despre ele. Nu mai stiu cum are canalul, ma puteti ajuta? Voi stiti?
Sall, azi pentru prima data mi- am bulit ecranul telefonului. Este doar crăpat intr- un colț care a făcut încă niște linii, mă rog. Nu stiu dacă îmi trebuie display sau geam (A5 2016, SM- ...? (mai mult)
Prin ce metode as putea sa cresc in inaltime. Am 16 ani, sunt baiat, iar inaltime in jur de 1.65-1.68
Pot sa ma angajez undeva la 15 ani? Daca da, unde? Funda
Daca vreau sa ma vopsesc blond in tot capul este mai bine sa ma vopsesc cu Decolorant sau cu vopsea de par? Mentionez ca m- am mai decolorat odata in septembrie 2016 dar diar cateva şuvițe....? (mai mult)
Vreau să vă întreb până când e valabilă oferta de la CocaCola cu brățarile. Am câştigat un premiu COMBO de la McDonalds şi vreau să ştiu cu ce trebuie să merg să- l iau....? (mai mult)
Unde as putea gasi pantofi eleganti de vara cu toc de 5 cm ieftini si la marimea de 41. Dau funda... Va rog ajutati-ma.
Cuvinte folosite de adolescenți știți? =)) Adică cuvinte din astea : cool, funny
am 13 ani si in curand fac 14. in fiecare zi plang dintr un motiv care poate vi se pare ridicol: pentru ca o sa cresc, parintii nu vor mai fi, voi ramane singura si nu va fi nimeni langa mine....? (mai mult)
Ce sunt alea,, fantezii,,?
La aplicatia messenger, din greseala, am arhivat o conversatie si nu stiu cum sa o fac la loc! Va rog ajutati maa, e urgeeent.
Daca mai de mult am avut o infectie cu candida si nu puteam face dragoste ca ma durea, acum nu pot face dragoste din acelasi dureri din inauntru si imi curge sange dupa ce facem dragoste!
Cum se numeste "esarfa" aia rosie care se pune pe cap?
Ce opera credeti ca o sa pice anul asta la romana la partea a 3a?
Salut la toti am o intrebare cum pot sami modific ziua de nastere pe Facebook? am modificato acum 5 luni si acum nu pot Multumesc anticipat!
Salutari! Care este reteaua de telefonie care ofera cel mai mult net la pretul cel mai mic? Am un telefon dual- sim si pe abonamentul meu actual am putin internet asa ca vreau sa- mi iau o cartela doar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Catamedeea26 întreabă:
mmarrybr întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
Mihaela2023 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!