TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Artă şi Cultură

Artă şi Cultură

• 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
anonim_4396
în 10 Mai 2019 |

Am acasa o colectie de timbre vechi, cel mai vechi fiind din 1961, restul fiind din 1964- 1988, imi poate spune cineva cam cu cat l- as putea vinde? Multumesc! Mentionez ca sunt peste 70 de ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
SyeiraDAmico
în 9 Mai 2019 | SyeiraDAmico întreabă:

Am nevoie de un monolog feminin pentru teatru, sa fie comic si cat mai lung. Ma puteti ajuta, va rog?

2
Răspunde Raportează
Khizarix12
în 7 Mai 2019 | Khizarix12 întreabă:

De unde pot cumpara acest tablou? https://imgur.com/gallery/aY33rTL

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Mai 2019 |

Trebuie să desenez niște modele pe niște stâlpi de lemn, dacă stâlpii sunt lăcuiți trebuie șlefuiți, sau pot aplica grund și vopsea lavabilă apoi vopseaua cu care desenez peste...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lecte
în 4 Mai 2019 | Lecte întreabă:

Salut, am si eu nevoie de numele produselor acestea in romana: calico or other natural fabric, freezer paper, white vinegar. Sunt folosite pentru a face etichete home made. De aici si linkul https://youtu.be/vvFllb1ZAZg....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlxAlex42
în 2 Mai 2019 | AlxAlex42 întreabă:

Este adevărat că culoarea albastru este cea mai atrăgătoare dintre toate culorile? Dacă da, de ce? Dacă nu, care este cea mai atrăgătoare culoare?

5
Răspunde Raportează
sabin89
în 1 Mai 2019 | sabin89 întreabă:

Există în artă o opinie conform căreia valoarea si efectul creaţiei artistice s- ar afla undeva în sfera exclusivă a unor emoţii ce nu pot fi analizate si nici exprimate în cuvinte, dincolo de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Aprilie 2019 |

Cum se pronunță corect numele filosofului Epictet?

15
Răspunde Raportează
Anonim24122004
în 26 Aprilie 2019 | Anonim24122004 întreabă:

Sunt in clasa a 8- a si vreau sa intru la liceu la COLEGIUL DE ARTE SIBION DRAGOI din Arad la profiulul de arta plastica. Vreau sa stiu cand se fac pregatirile acolo si cand sa ma duc sa dau ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Yasminegheorghiu
în 23 Aprilie 2019 | Yasminegheorghiu întreabă:

Toata lumea spune ca eu as avea talent la creatie (compuneri, poezii etc...) Am ca hobby sa fac poezii... Puteti sa imi spuneti va rog daca am talent: Vara aia Vara aia, A fost o vara, In...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Ceausescu16
în 22 Aprilie 2019 | Ceausescu16 întreabă:

Aș vrea sa cumpăr un detector de metale. Ma gândesc ce sa cumpăr un Garrett ace 150 ar fi bun pentru inceput? Nu stiu daca voi găsi ceva interesant in zona mea ce sa fac? Puteti sa- mi dati...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Bondarel99
în 20 Aprilie 2019 | Bondarel99 întreabă:

Cand eram mica gaseam pe net niste desene cu animale (mai bine zis parti din animale) pe care le printam si le asamblam, astfel imi iesea un animal din hartie in varianta 3D. Stie cineva cum se numeste...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
amaliadima1234
în 19 Aprilie 2019 | amaliadima1234 întreabă:

Salutare TPU, eu peste 1 an voi merge la liceu, iar eu cu ai mei am cazut de acord sa ma mut în Coreea de Sud în Seul, acolo vreau sa fac un liceu de arte, daca stiti vreun liceu de arte din Coreea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CattanyMihai778
în 18 Aprilie 2019 | CattanyMihai778 întreabă:

Salut tovarasi TPU, am doua rame de tablou si nu am ce sa bag acolo, nu ma apuc de pictat:)). Vreau sa- i pun asa, gen peisaje cum sunt in calendare(sa decupez) mai mari, unde as putea gasi in Bucuresti...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Http64
în 18 Aprilie 2019 | Http64 întreabă:

Am nevoie de informații despre admiterea la Dinu Lipatti (actorie). Care sunt probele prin care trebuie să treci pentru a fi admis? Ce materii se fac? Se pune accent pe muzică? Se...? (mai mult)

0
Gheorghe_Bucalete_1954
în 18 Aprilie 2019 | Gheorghe_Bucalete_1954 întreabă:

De ce este acea tendinta de a citi altfel decat sunt scrise cuvintele ca: albea, se citeste albeea; nivea se citeste niveea; forta motrica se citeste forta motrice?

4
Răspunde Raportează
TsuyuAsui
în 17 Aprilie 2019 | TsuyuAsui întreabă:

Okay deci e un concurs de desen cu tema "Locul copilariei mele" și nu am deloc inspirație. Orice idee în legătură cu tema m-ar ajuta enorm!

7
Răspunde Raportează
Kitty67
în 17 Aprilie 2019 | Kitty67 întreabă:

Deci de curand am primit un caiet super fancy si frumos si nu am habar ce sa fac cu el. Nu vreau raspunsuri de genu; oracol, journal, de desene sau amintiri. Multumesc anticipat :*

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Aprilie 2019 |

Unde as putea gasi cartea Eckhart Tolle -Puterea prezentului? O pot gasi si la biblioteci? Sau trebuie comandata? M-ar ajuta sa scap de anxietate?

2
Răspunde Raportează
Ceausescu16
în 16 Aprilie 2019 | Ceausescu16 întreabă:

Colecționez monede și aș vrea să găsesc monede mai vechi de 1950. Unde as putea găsi? Știu ca unii bătrâni puneau la o casa noua monede dar nu știu exact unde. Îmi puteți da sfaturi unde sa...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Eu6666661
în 16 Aprilie 2019 | Eu6666661 întreabă:

Helloooooooooooooo. Am nevoie de niste provocari de desen digital si cu niste idei cat mai tampite de desen. Stiu ca nu prea are logica ca am spus dar na. FUNDA

3
Răspunde Raportează
Marin2019
în 15 Aprilie 2019 | Marin2019 întreabă:

am găsit un tablou de Theodor Pallady "nud in sezlong", aș dori mai multe detalii despre tabloul respectiv, pe spate are următoarele semnalmente "ulei pe carton 700x800" "muzeul Zambaccian...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ka0ru
în 15 Aprilie 2019 | Ka0ru întreabă:

Stie cineva vreun site cu produse DIY unde as putea gasi insigne goale? (Cum erau alea la 50 de bani de la aparate, dar simple)

2
Răspunde Raportează
Alexandra673
în 14 Aprilie 2019 | Alexandra673 întreabă:

Hey, vrei și eu niște site- uri sau fotografii cu picturi, care conțin 5 persoane fiind realizate în contrast de culori (rosu și verde, violet și Orange etc). Sora mea are nevoie pentru as face...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
sabin89
în 13 Aprilie 2019 | sabin89 întreabă:

În sec. 19 o serie de scriitori iluştri (Theophile Gautier, Flaubert ş.a.) au susţinut doctrina "artă pentru artă", în forma ei clasică. Formula era lansată cu fermitate de către profesorul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Alexandra673
în 13 Aprilie 2019 | Alexandra673 întreabă:

Hey. Sora mea, vrea sa dea probele la liceu de arta. Ideea este ca nu știe ce probe se vor da, are talent la desen însă, desenează după ochi, nu face totul gândit, calculat, (așezare în ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Maria_Kary_1994
în 10 Aprilie 2019 | Maria_Kary_1994 întreabă:

Ce gen de muzica era in evul mediu? (ce fel de muzica ascultau)

4
Răspunde Raportează
Emmma5566
în 9 Aprilie 2019 | Emmma5566 întreabă:

Fac pian de cateva luni si as vrea imvat pe langa ore o melodie pop. Ca imi recomandati pentru inceput? (Pop)

3
Răspunde Raportează
JamesWatson
în 8 Aprilie 2019 | JamesWatson întreabă:

La ce supermarket as putea să găsesc sushi, stiu ca era la Lidl cand era saptamana japoneză sau chinezească. Dar acum unde aș putea gasi? Multumesc

2
Răspunde Raportează
ioaaaa96
în 8 Aprilie 2019 | ioaaaa96 întreabă:

Scriu articole. Există site-uri româneşti unde să primeşti bani pentru scrierea unor texte?

4
Răspunde Raportează
Andreistanflorin
în 7 Aprilie 2019 | Andreistanflorin întreabă:

Este cineva care stie in ce data si la ce ora se dau probele la liceu Dinu Lipatti din capitala anul 2019- 2020 la sectia arta actorului (adica la actorie)? Pentru clasa a 9 a si as vrea sa ...? (mai mult)

0
alex134
în 4 Aprilie 2019 | alex134 întreabă:

Vreau sa îmi spuneți și mie va rog frumos cât costa sa îmi tatueze tot antebaratul stâng și cât timp îmi ia, va rog frumos sa ma ajutați ca sunt foarte grăbit! Ofer fundița!?

3
Răspunde Raportează
AlexandruInu
în 3 Aprilie 2019 | AlexandruInu întreabă:

Salut, imi plac foarte mult tatuajele, zic din start ca nu le- am facut pentru frumusete sau sa par baiatul ala rau, nu, fiecare tatuaj ma reprezintă si face parte din viata mea, sunt multe amintiri...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Gogoi_Magda_1977
în 3 Aprilie 2019 | Gogoi_Magda_1977 întreabă:

Sunt reprezentanta unui club sportiv din Galati, v-ar interesa un reportaj despre un Campionat International din 20-21 aprilie ce va avea loc in Galati?

2
Răspunde Raportează
Nimeni2323213
în 26 Martie 2019 | Nimeni2323213 întreabă:

Acum ceva timp am întrat în corul scolii și acum vreo luna sau doua m- am retras. Profesoara de muzica de atunci îmi face morala ca trebuie sa bage copii fără voce. In aprilie are o inspecție la...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonimaaaaaa000
în 23 Martie 2019 | anonimaaaaaa000 întreabă:

Buna, am o intrebare. Daca dau probele eliminatorii pentru liceul I.N. Socolescu si le trec, o sa am optiunea sa aleg intre Socolescu si Tonitza pe baza acestor note? Deoarece eu vreau sa intru la Tonitza...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Koritar_Adrian_2000
în 23 Martie 2019 | Koritar_Adrian_2000 întreabă:

Merită să cumperi șasiuri cu pânze și să pictezi tablouri ( folosesc acrilice) pentru a le vinde pentru un ban in plus drept un hobby (tablouri nu mari ≈30x40 ) Cu cat trec astfel de tablouri și...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AnaAna8
în 23 Martie 2019 | AnaAna8 întreabă:

Bună, exista în Sibiu locuri unei poți face canto în afară de Palatul Copiilor și Scoala de arte? Dacă da, unde?

3
Răspunde Raportează
Tpufan123
în 21 Martie 2019 | Tpufan123 întreabă:

Poate cineva sa imi faca rost de o poza cu doua statui, o femeie si un barbat si in loc de cap au doua boluri ce se varsa ulul in celalalt? Imi trebuie neaparat, nu am apucat sa salvez poza...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
BuzzzzzR203
în 21 Martie 2019 | BuzzzzzR203 întreabă:

Cum faci un slime cumparat sa nu mai fie lipicios?

3
Răspunde Raportează
Gabinnen
în 21 Martie 2019 | Gabinnen întreabă:

Este cineva din Curtea de Argeş? Am nevoie de niste poze,pe care ar trebui sa le fac eu, dar nu am cum sa ajung pana acolo. As aprecia daca ar putea cineva sa ma ajute. :)

5
Răspunde Raportează
TeodoraPandora
în 20 Martie 2019 | TeodoraPandora întreabă:

Sunt in clasa a 6- a si de anul viitor as vrea sa merg la un liceu de muzica precum Dinu Lipatti, chiar am muzica in sange si nu vreau sa imi irosesc talentul, de curand m- am axat pe muzica foarte...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CORE55
în 18 Martie 2019 | CORE55 întreabă:

Cum fac si eu o poza de genu? https://imgur.com/9HJ9Gtn

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 16 Martie 2019 |

Buna, imi puteti recomanda albume de arta ( mai ales despre renastere) cu imagini, pentru ca am o tema sa fac crochiuri dupa nuduri din renastere, dar la biblioteca nu am gasit si carti cu imagini. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Popafilip
în 15 Martie 2019 | Popafilip întreabă:

stie cineva ce valoare au aceste tablouri si ce denumire au? Sunt vechi dar sunt in stare exceptionala. https://www.olx.ro/oferta/vand-tablouri-vechi-IDcbWgF.html Apasa pe link.

1
Răspunde Raportează
Vladutiku
în 14 Martie 2019 | Vladutiku întreabă:

Exista spatii special amenajate pentru Graffiti in Bucuresti? Daca da, unde?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 13 Martie 2019 |

Am o prietena pasionata de pictura, anul trecut i- am cumparat un sevalet si ii este de folos. Anul acesta m- ati putea ajuta cu sugestii pe aceeasi tema? Ma adresez, poate, celor care se pricep....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Lina1993
în 13 Martie 2019 | Lina1993 întreabă:

Am o afacere cu tricouri pictate manual si de regula lucrez cu vopsea pentru textile, combinata cu acrilice. Ambele aplicate peste o baza lichida pentru decoratiuni textile care ma ajuta la intretinerea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Martie 2019 |

Am încercat sa scriu câteva versuri de rap.O părere sinceră? Daiana changhing face How can you be so cruel? You look like leatherface kill me for your sick plesure How can such a creature...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Monokuma
în 11 Martie 2019 | Monokuma întreabă:

Salut Tpu.Cum as putea deveni mai bun la desen, adica desenez cam de 4 ani (formandu- mi stil de desen anime) doar ca nu prea vad cum as putea evolua in continuare, aveti niste sfaturi sau tutoriale...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • angel6lust
    trimisă acum 22 ore

angel6lust întreabă:

Deci nu m- am lămurit dacă ne controlează mesajele (Chat control). Moare lumea- n țara asta, sunt violate fete și uite că nu pot să le protejeze așa. Nu vor și CNP- ul? Poate și grupa...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • szmotovio
    trimisă acum 17 ore

szmotovio întreabă:

Am găsit recent în telefonul iubitului meu cu care am o relație de 15 ani (suntem oameni 35+ ani), mesaje către o colegă...cum că o așteaptă cu o cafea, un emoticon cu pupic, i se adresează...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • Stefa0072004
    trimisă acum 15 ore

Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, care este faza cu armata? CU stagiu militar voluntar, cu inrolarea tinerilor sau a celor care au facut armata in trecut, care e faza cu toate astea?
    10 răspunsuri
  • Peli75
    trimisă acum 13 ore

Peli75 întreabă:

Bună. Am multe de povestit. Va zic că veți avea mult de citit! Peste o luna fac 19 ani, și eu mă consider o persoană rea din punct de vedere social și din Mai multe puncte de vedere. În primul...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.928
  • Întrebări: 3.951.995
  • Răspunsuri: 17.646.605
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Seinfeld

Seinfeld

Stii toate fazele amuzante din serialul Seinfeld? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acesta!

Start quiz
Categorii
  • 651.941 Adolescenţi
  • 55.542 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.736 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.007 Carieră
  • 20.328 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.940 Conversaţii