Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Cat costa un smart for two coupe nou nout.nu second-hand. ?
Cumpar un voucher auto pentru programul rabla 2012. Localitatea:Pitesti Telefon:0722312636
Cat consuma un BMW 320d (2003) 150 cai,automatic?(nu vreau raspunsuri la misto sau luate dupa net, vreau un raspuns de la cineva care are sau a avut masina respectiva)
O sa dau examenul auto cat. C pe 17 sept, ulterior o sa dau si E- ul. Interbarea mea e cam dupa cat timp te programeaza pentru. CE daca ai lua C- ul. Si daca in timpul asta, pot obtine atestatele- care...? (mai mult)
La ce varsta se poate conduce un scuter si unde sa merg cu el daca il inmatriculez
Am o problema cu un megane seria 2 din 2005, 1, 5dci.Cand sunt accelerat pierd di putere ca si cum s- ar inneca o dacie veche, pierd putere dupa care zmunceste si a- si reia mersul normal.Am dus- o ...? (mai mult)
Am auzit ca se va rturna taxa auto de prima inmatriculare. Cand se va intampla? P.S. La masina opel corsa 1.2 fabricata in 2001 luata de la proprietara germana si reinmatriculata in romania...cat...? (mai mult)
Salut, as dori sa stiu la ce se refera litri de la motor, de exemplu motor de 2 litri ect.
Buna TPU am un kart cumparat dar nu are ambreiaj si as dori sa ii pun un ambreiaj centrifugal, care stie un site roman de piese de kart noi/second hand?
Imi pot primi banii inapoi daca doresc sa renunt la scoala de soferi?
Aprilia rs 125 sau yamaha yzf r125? De ce? Care fuge mai tare? Raspunsul cel mai categorisit FUNDA!
am de dat orasul pentru permis auto si am picat cu velcea (sunt din pitesti ) daca ma poate ajuta cineva cu cea mai mica informatie despre cum e?
Salut,care sunt avantajele si dezavantajele ale unui sofer de TIR? daca se poate sa raspunda si cei care sunt*
Sunt din Craiova si as dori sa stiu si eu de unde sa iau semnele de incepator?
Salutare TPU, vreau sa intreb in special pe cei ce au inmatriculat masini de curand. Am gasit sa cumpar un Opel Astra 1. 7dtci din 2003 si as vrea sa stiu cat ma costa taxa de inmatriculare.dau funda,...? (mai mult)
Care știe ce sunt bieletele antiruliu și la ce folosesc? dar bieleta inferioară?
Sall stie cineva care este agentul de racire pentru un audi 80 td din 1989
Am cumparat un Opel Zafira din Germania. motor 2000, an 2004 Diesel dar mi se aprinde in bord o lumina unde arata o masina si o cheie, mecanica. imi puteti spune de ce imi pare? si cand ...? (mai mult)
Sal TPU! ce rol au astea la o masina? Simeringuri,Intercooler,Turbocompresor,Chiuloasa,Diferentialul, Volanta,Etrier, Servpdierctia
am un piaggio nrg3 de 3 luni, cand accelerez se aude un sunet foarte naspa(parca iese din toba ) Pana acum 2 saptamani nu se auzea.Am crezut ca e de la ulei, dar nu e... stie cineva?:) Mersi!
Vreau sa cumpar o masina din Germania si la fiecare masina sunt doua preturi. Pret "brut" si pret "net". Care dintre astea doua preturi platesc?
FurtunaDiesel mi-ai trimis catalizatoru sau nu ca stau si astept de 3 zile adresa e jud.Suceava comuna Stulpicani sat Gemenea strada principala casa 90 si nu iti fa griji de bani nr de tel 0721555359
Am si eu o problema cu moto- cositoarea mea marca Benasi model 1900. M- ar interesa sa stiu si eu toate cotele de la acel reductor (pinion, roata dintata sau melcata ma scuzati dar nu stiu...? (mai mult)
Ce inseamna IKR? Pe ce limba este?
Vand Opel Astra H 1. 7 CDTI, an 2006, 101 CP, nu a fost niciodata lovita / avariata, sunt unic proprietar, am cumparat- o din Germania. Vehicul de nefumator, nu a avut accidente anterioare... reparatii...? (mai mult)
Chevrolet Spark 2007, PRO sau CONTRA? De ce? Merita sa imi cumpar aceasta masina? Mie mi se pare frumoasa, nu consuma mult etc. dar doresc si parerea voastra. Dau funda :)
Buna TPU imi spuneti va rog unde sa descarc toate vehiculile pentru garmin nuvi 200 si mapele 2012 di taota europa inclusiv si R.Moldova.Dau funda.
Cricul de la Tranz X cric reglagil se potriveste cu bicicleta rockrider 6.3?
Am un malagutti f10 si nu tine relantiu de unde pot sa il maresc ca am cautat peste tot si nu gasesc,plz ajtati-ma... dau funda, MERS
Vreau sa stiu daca pot conduce scuter de 250cc singur, fara carnet la 14 ani. Ms anticipat :D
Sal TPU tata are un citroen nemo.Si s-a blocat radio-ul si ii cere un cod si nu stiu unde sa il caut ma puteti ajuta careva? Dau funda
Cum pot da relantiu mai mare la un malagutti f10, sau de unde il dau unde se gaseste relantiul... merci si dau funda!
Ce e codul aeb?(cod de la mototor de la un audi a4 b5)
Dati-mi si mie cel mai realist site de chestionare auto.
Salut, am un GPS TomTom XL IQ Routes Edition si doresc sa ii fac update la harti. Aveti un tutorial sau ceva care sa ma ajute?
Eu vreau sa devin sofer pe camion sa transport marfa in alte tari etc. spuneti- mi si mie niste firme din Romania si din DB si din alta parte nu conteaza o firma buna ...? (mai mult)
Sall! Cei care ati facut chestionare dupa dprciv, la sala vau picat intrebari de acolo? Ati luat?
Cum reglez farul din stanga (in afara de motoras si setarea din rotita de la interior) la o skoda octavia 1 ca bate jos! FUNDA
Stie cineva de unde as putea achizitiona un motor De 500cc si o cutie de viteze pe care sa le pot monta pe o masina ce se incadreaza in subcategoria b1 in afara de motoarele de microcar sau ...? (mai mult)
Sal all. Care ma poate ajuta si pe mine cu cateva informatii despre Trike Wings cu doua locuri... As vrea si eu sa stiu daca ai nevoie de ceva acte ca sa poti sa pilotezi un asemenea aparat ca acesta sau...? (mai mult)
Cat costa o dacia duster?
Pot sa conduc o masina la 17 ani cu un insotitor?
Salut, azi am luat sala iar apoi m-am dus la cel ce supraveghea, s-a uitat acolo la puntcaj etc si apoi felicitari si la revedere fara sa completeze undeva la mine in fisa ca am luat sala. e ok?
As vrea sa cumpar un Nissan micra, neinmatriculat. Nu ma prea am cu masinile, si de aceea nu stiu sigur raspunsul la intrebarea: Daca o inmatriculez eu, mai trebuie sa platesc taxa de poluare?...? (mai mult)
Sunt din Iasi si trebuie sa cumpar o masina inmatriculata in RO tot de la un iesean dar ma intereseaza cat costa transcrierea acteleor precizez ca vreau sa pastrez acelasi nr de inmatriculare si...? (mai mult)
Primarul romei a propus o lege pentru europa prin care de la varsta de 16 ani putem conduce smart fortwo sau fiat 500. Cand va fi aprobata aceasta lege? Sau a fost? Sau...? (mai mult)
Care masina o preferati pentru un adolescent si de ce. Mercedes slk sau range rover evoque coupe?
Am o masina Fiat Doblo, din cate am inteles s- a spart placa de presiune. Am mers cu masina, am lasat.o la soare, dupa o ora jumate am plecat iar... am mers cam 10 km iar apoi intra in treapta 1 din...? (mai mult)
Hi! Am vazut la un sistem de navigatie ( http://www.emag.ro/navigatie_gps/sistem- de- navigatie- north- cross- es500- e- iii- fe- harta- full- europe- - pES500EIIIFE ) ca autonomia de lucru e 2 ore. Pai...? (mai mult)
Astazi am schimbat capetele de bara la masina iar mecanicul de acolo mi- a spus ca nu este necesar sa ii mai fac unghiul de fuga deoarece mi- a pus capetele de bara "la linie". Masina nu trage deloc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!