TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
anonim_4396
în 11 Iunie 2022 |

La Facultatea de Limbi Străine la ce nivel trebuie sa știi engleza(la admitere)? Te învață limba străină de la început sau trebuie sa o știi la un anumit nivel?(la secția traducere și...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Iunie 2022 |

Cat de greu este examenul de admitere la grefieri/notari?

1
Răspunde Raportează
Anonim20000000
în 11 Iunie 2022 | Anonim20000000 întreabă:

Credeti ca Facultatea de Drept este o facultate inutila? Majoritatea spun ca nu iti gasesti loc de munca dupa. Conteaza unde ai terminat facultatea?

6
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 11 Iunie 2022 | 123gabialexandra întreabă:

Cu cât la suta plagiat ( lucrare de licența) poți intra in examen și sa o susții?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Iunie 2022 |

Salut. Am un vecin care deține o Dacie Dokker și un Vw Transporter T5 iar intrebarea mea este următoarea : merită sa își inițieze o firmă de transport persoane și colete (bagaje, trollere si ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Stvvqn
în 10 Iunie 2022 | Stvvqn întreabă:

Unde as putea sa lucrez dacă am aproape 15 ani?

14
Răspunde Raportează
oanahonk
în 10 Iunie 2022 | oanahonk întreabă:

Salut! Stie cineva in ce consta admiterea la facultatea de psihologie din Oradea? Mai exact intrebarea mea este daca exista un examen/test/concurs sau se ia în considerare doar media de la bac?

5
Răspunde Raportează
random1620
în 10 Iunie 2022 | random1620 întreabă:

Ce acte iti trebuie ca sa te anjajezi la 16 ani? Si de unde le se i-au?

2
Răspunde Raportează
Anonim7578999
în 10 Iunie 2022 | Anonim7578999 întreabă:

Salut, TPU! Ce profil (la liceu) trebuie sa urmez pentru a deveni agent la Brigada Anti Tero SRI sau agent diicot?

5
Răspunde Raportează
Alexandrauuuuuu
în 10 Iunie 2022 | Alexandrauuuuuu întreabă:

La ce profil ar trebui să intru la liceu pentru a da la drept?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Iunie 2022 |

Cum e mai bine in viata asta? Sa ai o calificare in ceva sau sa lucrezi necalificat restul vietii? Intreb serios.

20
Răspunde Raportează
Anonim20000000
în 9 Iunie 2022 | Anonim20000000 întreabă:

Unde te poti angaja ca si traducator?

7
Răspunde Raportează
99290
în 9 Iunie 2022 | 99290 întreabă:

Bună! Știți care ar fi mediile de admitere la medicină? Știu că se intră cu medii mari, dar care credeți că ar fi minimul, cât să poți opta pentru această facultate?

6
Răspunde Raportează
BmwE36Tigaie
în 9 Iunie 2022 | BmwE36Tigaie întreabă:

AJUTOR! Sunt din Brasov, am 19 ani si am renuntat la facultate, era o facultate de publicitate. Acum nu mai stiu ce sa fac sau unde sa ma duc, am contemplat sa ma duc la o alta facultate, dar nu stiu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ae112233
în 9 Iunie 2022 | ae112233 întreabă:

Salut. Ce parere aveti de facultatea de psihologie, nu pentru a fi mai apoi psiholog sau terapeut, ci pentru a intelege mai bine omul? Parerea mea este ca in momentul in care stii cum functioneaza gandirea...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Andreea_Brandus_1995
în 9 Iunie 2022 | Andreea_Brandus_1995 întreabă:

Am 2 intrebari foarte importante: cum pot completa un CV in format electronic? Daca lucrez la un call-center sunt asigurata medical?

3
Răspunde Raportează
Krishnagovinda
în 9 Iunie 2022 | Krishnagovinda întreabă:

Ma intereseaza inrolarea in armata si as avea cateva intrebari: - la liceele militare e posibil de a manca fara carne?(probleme cu stomacul)sau poti sa- ti prepari mancarea? - salariile(sgp, subofiter,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Ioan25
în 9 Iunie 2022 | Ioan25 întreabă:

Puteți să îmi spuneți niste facultăți unde sunt salarii mari? Și cu ce se ocupa?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Iunie 2022 |

Ce părere aveți de job urile de sezon la Constanta? Știe cineva dacă se da tot salariul pe care îl scrie in anunt? Iar cu cazarea cum e?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Iunie 2022 |

După ce termin facultatea de silvicultura cum mă angajez ca inginer silvic?

4
Răspunde Raportează
Ree07189
în 8 Iunie 2022 | Ree07189 întreabă:

Ce joburi sunt în domeniu BO?

2
Răspunde Raportează
Asdfghq1
în 8 Iunie 2022 | Asdfghq1 întreabă:

Salutare! Dați-mi, vă rog, o părere: IMM București sau UMFCD?

3
Răspunde Raportează
Lorlor123
în 8 Iunie 2022 | Lorlor123 întreabă:

Acum termin clasa a 8 a. M-am gândit să merg la economic, tehnician in activitati economice. Ce parere aveti de acest profil?

1
Răspunde Raportează
Alexandrr14
în 8 Iunie 2022 | Alexandrr14 întreabă:

Salut! Este cineva care a terminat sau urmeaza in prezent Facultatea de Inginerie in Limbi Straine din cadrul Politehnicii Bucuresti (CTI sau IETTI)? O recomandati? Se compara ca facultate cu ETTI?

0
Răspunde primul Raportează
alexia0809
în 8 Iunie 2022 | alexia0809 întreabă:

Buna! Ce meserie ar fi mai ok dintre arhitect sau doctor dermatolog? Care e mai profitabila? Și care este mai grea? PS: sunt fata

5
Răspunde Raportează
cata9876
în 8 Iunie 2022 | cata9876 întreabă:

Salut, la ce companie de livrare mancare ma pot angaja daca am aproape 17 ani gen tazz/glovo etc?

3
Răspunde Raportează
20Stefan03
în 7 Iunie 2022 | 20Stefan03 întreabă:

Sault, sper să mă puteți ajuta, imediat termin cu bacul și am niste înclinații, mai am nevoie de informații despre următoarele facultăți: UNEFS kinetoterapie (este pe baza de dosar sau pe ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
SanduStefan725
în 7 Iunie 2022 | SanduStefan725 întreabă:

Salut, imediat dau bacul luna asta si inca nu stiu foarte multe detalii despre facultatile pe care vreau sa le urmez sau facultatea. As dori o parere si mai multe detalii (precum cand se fac admiterile...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iunie 2022 |

Am avut cateva probleme si nu am putut sa ma prezint la probele sportive pentru armata (erau probleme serioase, altfel m- as fi dus). Stiu ca asta inseamna ca am picat, intrebarea mea este daca ma pot...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ion919A
în 6 Iunie 2022 | ion919A întreabă:

Va salut! Sunt încă în generala și am gândul serios de a deveni Polițist, e dorința mea ..Va rog frumos sa îmi dați niște sfaturi (ce liceu sa urmez, facultate etc.)Și cine a trecut prin asta...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Eunutecunosctunumacunosti
în 6 Iunie 2022 | Eunutecunosctunumacunosti întreabă:

Salut TPU! Poti sa te angajezi in departamentul de Resurse Umane al unei firme doar cu Masteratul in Resurse Umane? Sau trebuie sa ai neapărat si o licență in Resurse Umane sau Psihologie?

3
Răspunde Raportează
Anaamaria233
în 6 Iunie 2022 | Anaamaria233 întreabă:

Ce școala sau postliceala trebuie urmată pentru a a putea lucra pe Smurd?

1
Răspunde Raportează
Anaamaria233
în 6 Iunie 2022 | Anaamaria233 întreabă:

Ca sa poți lucra pe Smurd trebuie sa faci școala de Subofițeri de pompieri? Și dacă da, fetele au flotări la traseu?

1
Răspunde Raportează
PVAAVU329
în 6 Iunie 2022 | PVAAVU329 întreabă:

Dacă facultatea de chimie mă face chimist, masterul în chimie ce statut îmi dă?

8
Răspunde Raportează
rumi36
în 6 Iunie 2022 | rumi36 întreabă:

Salut TPU, Nu ştiu ce vreau să devin în viaţă dintre psiholog sau psihiatru pediatru, imi place sa ajut lumea din jurul meu, daca cineva are nevoie de ajutor ma ofer eu daca pot sa- i ajut cumva,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Alexskvr
în 5 Iunie 2022 | Alexskvr întreabă:

Pentru a fi fizioterapeut/ kinetoterapeut sau sa faci masaj terapeutic ce trebuie să stii? Mă refer la materie?

2
Răspunde Raportează
rumi36
în 5 Iunie 2022 | rumi36 întreabă:

Salut TPU, sunt clasa a- 8- a si urmeaza sa dau examenul, stiu ca ma gandesc prea devreme, dar vreau sa devin psihiatru pediatru si trebuie sa urmez facultatea de medicina. Nu prea gasesc nimic pe google,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iunie 2022 |

Salut! Am o intrebare din curiozitate.Bun.Deci, ati prefera sa locuiti intr- un oras mic dar fara oportunitati de locuri de munca dar foarte linistit si curat si mic? Sau sa locuiti intr- un oras mare ...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
AnonimDedicat
în 5 Iunie 2022 | AnonimDedicat întreabă:

Salut TPU, as vrea daca imi puteti da niste raspunsuri concrete, daca se poate chiar de la oameni experimentati in acest domeniu, deci eu am inteles ca limbajele de programare se invata cu foarte, ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Alice270246
în 5 Iunie 2022 | Alice270246 întreabă:

M- am gândit mult și am decis că cel mai bine e să aleg profilul bio- chimie. Vreau să fac facultatea de medicină(deci nu merg pe bio- chimie doar că așa am chef). Problema e că nu știu exact...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AnonimDedicat
în 4 Iunie 2022 | AnonimDedicat întreabă:

Salut TPU, am cateva intrebari despre programare, eu mi- as dori sa invat cod, gen python, java script etc, chestiile astea legate de software engineers, scriere de cod, ati prins voi ideea, sunt...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
stefanb
în 4 Iunie 2022 | stefanb întreabă:

Dupa ce termin scoala de subofiteri de pompieri si ies pe salariu, mai pot opta pentru Academia de Politie, Facultatea de Pompieri? Si daca da, cum se procedeaza, trebuie sa imi dau demisia de la subofiteri...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iunie 2022 |

Salutare! Sunt in clasa a XII-a și m-am gândit să urmez Facultatea de Silvicultură Stefan Cel Mare. Îmi puteți spune va rog cu ce meserie ies după ce termin facultatea?

4
Răspunde Raportează
PVAAVU329
în 4 Iunie 2022 | PVAAVU329 întreabă:

Salut. Oare pot face un master și doctorat în alt domeniu decât cel făcut în facultate? De exemplu, am facultatea de farmacie dar vreau să fac masterul și doctoratul în chimie. Dacă da, cu ...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
loreewws
în 4 Iunie 2022 | loreewws întreabă:

Buna, imi puteți da idei de nume pentru un cont de tik tok cu edituri? Vreau să editez diferite persoane! Multumesc!

2
Răspunde Raportează
Segrej
în 4 Iunie 2022 | Segrej întreabă:

Salut! Oare exista facultate de pilotaj(de avion) în Cluj? Și daca nu este, care este cea mai aproape? Va mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
random1620
în 4 Iunie 2022 | random1620 întreabă:

Daca te duci pe facultatea de mate- info, poti sa faci acel modul pentru profesori (nu mai stiu cum se numea) ca sa ajungi sa devii profesor in mate sau info? *Asta e in cazul in care nu se reuseste ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Piikieee95
în 3 Iunie 2022 | Piikieee95 întreabă:

Cineva care lucrează la Pepco pe aici? Îmi poate spune ce program au angajații? Va mulțumesc!

5
Răspunde Raportează
AlexProdan
în 3 Iunie 2022 | AlexProdan întreabă:

Buna ziua, am o intrebare, sunt pe profil mate info la liceu dar as vrea sa ma transfer pe profil bio chimie dar nu sunt sigur inca de ce vreau sa ma fac in viitor si as vrea sa am totusi niste optiuni...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
and0ra
în 2 Iunie 2022 | and0ra întreabă:

Ce se preda mai exact la jurnalism la facultate? Trebuie neaparat sa fiu super comunicativa pentru a excela? Dar la Litere? Inteleg ca acolo conteaza de limbile pe care ti le- ai ales, dar daca de exemplu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LisaJulie
    trimisă acum 19 ore

LisaJulie întreabă:

Observ ca majoritatea romanilor nu înțeleg economia! Nu este o critica, dar sa spui populației de atâtea ori ca nu sunt bani pentru salarii mărite care oricum vor aduce inflație și lumea tot sa...? (mai mult)
    27 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 12 ore

Aurel100009 întreabă:

Comunismul in Romania a aparut in anul 1948, inainte de 1948 nu era comunism in Romania, era monarhie constitutionala cu regi, cum era viata atunci inainte de 1948? Nimeni nu vorbeste nimic despre...? (mai mult)
    26 răspunsuri
  • Solane
    trimisă acum 15 ore

Solane întreabă:

Pentru ca vad intrebarea recenta cu cazarile, ridic si eu o problema: - De ce in sezon, in preajma sarbatorilor, preturile la cazare cresc asa de mult? Imi veti raspunde cu cererea si oferta. Nu e...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 14 ore

9PM întreabă:

Nu vi se pare suspect meciul de ieri între Aek Atena și Craiova? Adică conduci cu 2 goluri în deplasare iei 2 boabe destul de ușor, la 2- 2 te califici și schimbi jucătorii ce au demonstrat pe ...? (mai mult)
    15 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.428
  • Întrebări: 3.954.266
  • Răspunsuri: 17.661.671
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
American Pie

American Pie

Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!

Start quiz
Categorii
  • 652.073 Adolescenţi
  • 55.612 Afaceri & Financiar
  • 22.874 Artă şi Cultură
  • 72.870 Auto & Moto
  • 144.258 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.103 Carieră
  • 20.360 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.310 Conversaţii