TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
Arthiom
în 10 Septembrie 2017 | Arthiom întreabă:

Stie cineva de unde pot cumpara pietre cum sunt alea din terasamentul sinelor de tren? Pietrele alea galbene si colturoase cat un pumn. Funda :D

3
Răspunde Raportează
capoi
în 10 Septembrie 2017 | capoi întreabă:

Salut, vreau sa stiu cam care este cea mai ieftina locuinta de inchiriat? de exemplu garsoniera, sa platesc maxim 300 lei pe luna

9
Răspunde Raportează
TheLovelyGhost
în 9 Septembrie 2017 | TheLovelyGhost întreabă:

Hello! Stie cineva cat costa utilitatile la o garsoniera in Bucuresti?

2
Răspunde Raportează
Lio
în 9 Septembrie 2017 | Lio întreabă:

Cunoaște cineva acest „soi" de copac? https://imgur.com/NIUw12P Vă mulțumesc de răspuns, ofer fundă!

3
Răspunde Raportează
Lio
în 9 Septembrie 2017 | Lio întreabă:

Cunoaște cineva acest „soi" de copac? - https://imgur.com/NIUw12P Vă mulțumesc de răspuns, ofer fundă!

1
Răspunde Raportează
Eremia_Nicolae_1999
în 9 Septembrie 2017 | Eremia_Nicolae_1999 întreabă:

Stie cineva cum as putea sa-mi prepar singur drojdia furajera?

1
Răspunde Raportează
RoxanaElena198
în 9 Septembrie 2017 | RoxanaElena198 întreabă:

Am si eu o mare problema! M- am mutat acum o saptamana la casa (pana acum stateam la bloc) si am un motan de aproximativ un an si o luna. Nu este castrat, chiar voiam sa il castrez. De cand l- am...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
în 9 Septembrie 2017 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

Buna TPU mi-am cumparat o serpentina pentru vin se umple cu apa sau nu e cu dop eu cred ca nu ci se ataseaza un alt dop cu furtun care sa duca la un vas cu apa nu?

1
Răspunde Raportează
Bgboss22
în 8 Septembrie 2017 | Bgboss22 întreabă:

Http://www.electronic- star.ro/Pasiv- PA- Subwoofer- Malone- PW- 0822- 20cm- 8- 300- W_i5169.htm?utm_id=at1%216322036&utm_campaign=view_1D- - RH_DPA_All_V%281d%29- P%2814d%29+ MPA+ %28NF+ - + desktop%29&utm_medium=cpc&utm_source=facebook&utm_term=ROIHUNTER ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Bgboss22
în 8 Septembrie 2017 | Bgboss22 întreabă:

Auna PW-1222 DJ PA 3-Way Difuzor 30 cm 600 W Poate fi conectata la PC?

1
Răspunde Raportează
MihaiPaleologu
în 8 Septembrie 2017 | MihaiPaleologu întreabă:

Buna, am gasit in curte niste bucati de sina de tren, de la bunicul meu care a lucrat pe vremuri la Cfr, daca o duc la fier vechi mi-o accepta? Si cam care ar fi pretul pe kg? am cam 100 kg

4
Răspunde Raportează
PaulaSPFGHJKL
în 8 Septembrie 2017 | PaulaSPFGHJKL întreabă:

Foloseste cineva carbuni iarna la soba de teracota? Vreau sa stiu daca nu e periculos dar am auzit ca daca pui pe soba un lighean de apa nu patesti nimic. Parerii? Multumesc

6
Răspunde Raportează
danbitum
în 8 Septembrie 2017 | danbitum întreabă:

Site anunturi imobiliare homezz.ro imobiliare.ro maxhome.ro imobiliare.ro anunturiimobiliare.ro anunturiparticulari.ro magazinuldecase.ro titirez.ro imobiliare.net imopedia.ro mai stie cineva...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
George_Ceaciu_1977
în 8 Septembrie 2017 | George_Ceaciu_1977 întreabă:

Noroc I-mi spune si mie cineva ce ingrediente se folosesc pt.mozaicul din marmura. Multumesc

2
Răspunde Raportează
SynapseNinja
în 7 Septembrie 2017 | SynapseNinja întreabă:

Îmi spune cineva unde pot găsi depozite de lemne în Sivita și Târgu Bujor (ambele în județul Galați)? Mă interesează în mare parte denumirea firmei.

2
Răspunde Raportează
Marius_Marius_2001_Dzc7
în 7 Septembrie 2017 | Marius_Marius_2001_Dzc7 întreabă:

Salutare vreau saa fac o baie la tara am o camera in forma de dreptunchi 4m pe 1.60 m, si am buget de injur de 1000- 1200 euro... AS vrea daca puteti sa ma ajutati cu tot ce trebuie sa cumpar pe partea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Neagu_Maria_1965
în 7 Septembrie 2017 | Neagu_Maria_1965 întreabă:

Care sunt pesticidele care omoara pirul si buruienile.

3
Răspunde Raportează
Petrica_Stacu_1985
în 6 Septembrie 2017 | Petrica_Stacu_1985 întreabă:

Cati metri cubi de beton imi intra intr-o fundatie la o casa de 13 pe 8 farà pereti interni?

6
Răspunde Raportează
uncetatean123
Întrebare recomandată în 6 Septembrie 2017 | uncetatean123 întreabă:

Ce i-as putea face unui salcam care este pe jumatate verde? Vedeti pozele https://ibb.co/mxHCuF https://ibb.co/nqkMoa

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Septembrie 2017 |

Mi-a iesit igrasie pe tavanul din ghipscarton. Ar trebui sa-l dau jos sau sa plachez peste el cu poliestiren?

13
Răspunde Raportează
Arthiom
în 5 Septembrie 2017 | Arthiom întreabă:

Intrebare pentru meseriasi. Merge sa lipesc placi de polistiren extrudat cu adezivul Ceresit Thermouniversal pe glet din nisip cu ghips/ipsos sau trebuie dat jos? E o portiune de 60cm de jur imprejurul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CsGo1234567
în 5 Septembrie 2017 | CsGo1234567 întreabă:

Pentru discord trebuie sa avem camera web si microfon ?

4
Răspunde Raportează
Gogolometro
în 4 Septembrie 2017 | Gogolometro întreabă:

Pe acoperisul apartamentului in care locuiesc, personalul digi doreste sa monteze o antena rds, sunt de stul de sigur, din ce informatii am gasit, ca nu voi fi afectat cu radiatii destul de puternice...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
potatodespotatonr12345
în 4 Septembrie 2017 | potatodespotatonr12345 întreabă:

Sulut TPU imi puteti spune va rog care este ecea specie de gard viu care creste foarte repede si mare. Multumesc

4
Răspunde Raportează
UnAltAnonimCelebru
în 4 Septembrie 2017 | UnAltAnonimCelebru întreabă:

Am in gradina cam 30- 40 plante de floarea- soarelui. Problema este ca pasarile tot o manaca. Cum sa procedez in aceste conditii? Am folosit sperietoare din sticae si pungi taiate dar nu a mers. Funda...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Septembrie 2017 |

Care sunt beneficiile montarii unui tavan fals din gipscarton?

10
Răspunde Raportează
Dragomir_Vlad_1992
în 4 Septembrie 2017 | Dragomir_Vlad_1992 întreabă:

Cum se numesc scaunele alea tip jumatate de cerc?

1
Răspunde Raportează
Niga_Petronela_1996
în 4 Septembrie 2017 | Niga_Petronela_1996 întreabă:

Buna TPU am o intrebare. unde as putea copia chei pentru usa metalica, cu cifru? Din cate am inteles, astea nu se copiaza la atelierele din piata. spre exemplu, in Suceava stie cineva? Funda

1
Răspunde Raportează
Negrea_Cristian_1998
în 3 Septembrie 2017 | Negrea_Cristian_1998 întreabă:

In cazul unei inundatii cauzate de defectiunea unui apometru, care lasa pagube, cine plateste? Chiriasul sau proprietarul?

4
Răspunde Raportează
George1222
în 3 Septembrie 2017 | George1222 întreabă:

De ce nu se invarte lantul la drujba? am desfacut-o si rotita de care este prins lantul este intepenita

1
Răspunde Raportează
diablo86
în 3 Septembrie 2017 | diablo86 întreabă:

Un prieten de al meu are un apartament nou zugravit iar intr- o camera are nevoie de cateva prize si cateva intrerupatoare.Eu trebuie sa ii fac santurile in pereti sa ii trag copex iar apoi cablu.Intrebarea...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Kuhn_Olga_1967
în 3 Septembrie 2017 | Kuhn_Olga_1967 întreabă:

Am o centrala quasar 24f,licaresc continuu luminitele rosii la robinet si la calorifer, la 70 si 80grade,cred ca ma avertizeaza in legatura cu o problema, ce trebuie sa fac? multumesc

1
Răspunde Raportează
plasmaticus
în 3 Septembrie 2017 | plasmaticus întreabă:

Vreau sa-mi procur o saltea de dimensiuni atipice, stie cineva site, firma care face pe comanda? Multumesc

1
Răspunde Raportează
plasmaticus
în 3 Septembrie 2017 | plasmaticus întreabă:

Vreau sa- mi fac un pat mai special, pe comanda. Dar intai m- ar ajuta un program simplu prin care sa fac o schita pe care s- o prezint firmei. Stie cineva un program din acesta? ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mariana1979
în 3 Septembrie 2017 | Mariana1979 întreabă:

Ma ajuta si pe mine cineva? Cineva din Alba-Iulia? Am auzit ca in Cetate este un magazin de electrocasnice second-hand. Stie cineva un numar de telefon?

1
Răspunde Raportează
UnAltAnonimCelebru
în 3 Septembrie 2017 | UnAltAnonimCelebru întreabă:

Am o bucata de pamant unde vreau sa imi plantez cca 50 de copaci pentru lemne de foc. Am nevoie de acceptul cuiva sau acte pentru a face acest lucru? Scuzati daca nu m-am exprimat corect.

3
Răspunde Raportează
UnAltAnonimCelebru
în 3 Septembrie 2017 | UnAltAnonimCelebru întreabă:

Am avut un clementin altoit cumparat din dedeman. Altoiul s-a uscat dar portaltoiul a inceput sa infrunzeasca. Nu stiu ce planta este portaltoiul. De obicei ce este portaltoiul?

1
Răspunde Raportează
IngerFaraAripixD
în 3 Septembrie 2017 | IngerFaraAripixD întreabă:

O intrat un Liliac in apartamentu-l meu si s-a ascuns in bucatarie. Nu pot sa-l gasesc, nu stiti cum pot sa-l scot afara?

3
Răspunde Raportează
sebark
în 1 Septembrie 2017 | sebark întreabă:

Salut,am o intrebare. Cat m-ar costa pretul unei centrale termicepe lemne cu toate instalatile? P.S.:Suprafata este de 200 de mp^2, avand 5camere

2
Răspunde Raportează
ady2005
în 1 Septembrie 2017 | ady2005 întreabă:

Heii buna TPU! Am cateva inrebari la voi! Asa. aseara am primit o pisicuta, e foarte draguta si cred ca are 2 luni, mai mult nu are! Eu locuiesc la tara, si mama nu imi permite sa tin pisica in cas,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
sebark
în 1 Septembrie 2017 | sebark întreabă:

Salut,am o intrebare. Cat m-ar costa pretul unei centrale termicepe lemne cu toate instalatile? P.S.:Suprafata este de 200 de mp^2, avand 5camere

1
Răspunde Raportează
Gino_Giuseppe_1988
în 31 August 2017 | Gino_Giuseppe_1988 întreabă:

Poate sa imi dea cineva un link de la un scaun pentru birou care sa nu dauneze colanei vertebrale ( adica sa imi tina coloana dreapta) si sa ma pot lasa pe spate pe el? Buget...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Arthiom
în 31 August 2017 | Arthiom întreabă:

Tavan fals din placi de polistiren ornamentat, pro si contra pentru folosit in baie. Sunt bune astea de pus in baie? Unii meseriasi zic ca sunt bune pentru ca nu e nevoie de vopsit si blocheaza vaporii...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Bombardieru1997
în 31 August 2017 | Bombardieru1997 întreabă:

Salut tuturor. De putin timp am inceput sa- mi renovez camera. Sunt zodia leu si o iubesc. In camera vreau sa am cat mai multe lucruri/accesorii cu leu. Vreau sa- mi spuneti de unde pot cumpara cat mai...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Arthiom
în 31 August 2017 | Arthiom întreabă:

Stie cineva ce suprafata acopera un sac(25kg) de adeziv pentru polistiren? Sau pentru cate placi de 60x1250 ajunge?

7
Răspunde Raportează
Alexandrescu_Robi_1973
în 31 August 2017 | Alexandrescu_Robi_1973 întreabă:

Sunt din Craiova și m- am întrebat dacă cineva ar putea știi unde găsesc insecticid Draker. Aș putea face comandă pentru acesta, dar nu doresc să mai plătesc și transport. Mulțumesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 August 2017 |

Salut, sper sa ma puteti ajuta! stiti cumva unde gasesc un aparat numit "Lichtenberg figure wood burner", arata ceva de genul si face ceva de genul http://conestogaworks.com/woodburners.html cum...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ady2005
în 30 August 2017 | ady2005 întreabă:

Va rog sa ma ajutati! E urgentttt! Asa, am gasit acum cateva minute un pui de vrabie (locuiesc la tara), dar puiul deja e marisor, are toate penele, si aripi, dar nu poate zbura... sta cu...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
SekinRo
în 30 August 2017 | SekinRo întreabă:

Cum desfund teava la wc? Dau funda

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 August 2017 |

La o lada frigorifica se pot "inversa" geamurile alea? Nu stiu cum am reusit. sau asa a fost si nu am observat eu? O sa las aici un link catre o poza sa vedeti la ce ma refer. practic iese frigul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 18 ore

9PM întreabă:

Vi se pare normal sa dam pe o felie de tort mai subțire decat o felie de pâine subțire 12 lei? Din ce am văzut la o cofetarie toate feliile erau așa, și savarina mai mica! Înainte dădeai 8 lei...? (mai mult)
    27 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 18 ore

9PM întreabă:

De ce oamenii ce te discreditează, defăimează nu îți spun in fața ce le doare? De ce sunt așa de lași? Și de ce ceilalți deștepți îi cred? I- au totul în considerare fara sa cunoască omul/cauza?...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 21 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

De ce nu pot dormi fără Olanzapină?
    14 răspunsuri
  • Anamariapricop
    trimisă pe 25 Noiembrie

Anamariapricop întreabă:

Sunt la menstruatie de o lună de zile.Am sângerări normale dar e normal să mă țină atât de mult? Ar trebui să merg la un control?
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.981
  • Întrebări: 3.953.488
  • Răspunsuri: 17.656.427
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Piratii din Caraibe

Piratii din Caraibe

Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!

Start quiz
Categorii
  • 652.031 Adolescenţi
  • 55.590 Afaceri & Financiar
  • 22.872 Artă şi Cultură
  • 72.829 Auto & Moto
  • 144.238 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.074 Carieră
  • 20.347 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.187 Conversaţii