Stie cineva de unde pot cumpara pietre cum sunt alea din terasamentul sinelor de tren? Pietrele alea galbene si colturoase cat un pumn. Funda :D
Salut, vreau sa stiu cam care este cea mai ieftina locuinta de inchiriat? de exemplu garsoniera, sa platesc maxim 300 lei pe luna
Hello! Stie cineva cat costa utilitatile la o garsoniera in Bucuresti?
Cunoaște cineva acest „soi" de copac? https://imgur.com/NIUw12P Vă mulțumesc de răspuns, ofer fundă!
Cunoaște cineva acest „soi" de copac? - https://imgur.com/NIUw12P Vă mulțumesc de răspuns, ofer fundă!
Stie cineva cum as putea sa-mi prepar singur drojdia furajera?
Am si eu o mare problema! M- am mutat acum o saptamana la casa (pana acum stateam la bloc) si am un motan de aproximativ un an si o luna. Nu este castrat, chiar voiam sa il castrez. De cand l- am...? (mai mult)
Buna TPU mi-am cumparat o serpentina pentru vin se umple cu apa sau nu e cu dop eu cred ca nu ci se ataseaza un alt dop cu furtun care sa duca la un vas cu apa nu?
Http://www.electronic- star.ro/Pasiv- PA- Subwoofer- Malone- PW- 0822- 20cm- 8- 300- W_i5169.htm?utm_id=at1%216322036&utm_campaign=view_1D- - RH_DPA_All_V%281d%29- P%2814d%29+ MPA+ %28NF+ - + desktop%29&utm_medium=cpc&utm_source=facebook&utm_term=ROIHUNTER ...? (mai mult)
Auna PW-1222 DJ PA 3-Way Difuzor 30 cm 600 W Poate fi conectata la PC?
Buna, am gasit in curte niste bucati de sina de tren, de la bunicul meu care a lucrat pe vremuri la Cfr, daca o duc la fier vechi mi-o accepta? Si cam care ar fi pretul pe kg? am cam 100 kg
Foloseste cineva carbuni iarna la soba de teracota? Vreau sa stiu daca nu e periculos dar am auzit ca daca pui pe soba un lighean de apa nu patesti nimic. Parerii? Multumesc
Site anunturi imobiliare homezz.ro imobiliare.ro maxhome.ro imobiliare.ro anunturiimobiliare.ro anunturiparticulari.ro magazinuldecase.ro titirez.ro imobiliare.net imopedia.ro mai stie cineva...? (mai mult)
Noroc I-mi spune si mie cineva ce ingrediente se folosesc pt.mozaicul din marmura. Multumesc
Îmi spune cineva unde pot găsi depozite de lemne în Sivita și Târgu Bujor (ambele în județul Galați)? Mă interesează în mare parte denumirea firmei.
Salutare vreau saa fac o baie la tara am o camera in forma de dreptunchi 4m pe 1.60 m, si am buget de injur de 1000- 1200 euro... AS vrea daca puteti sa ma ajutati cu tot ce trebuie sa cumpar pe partea...? (mai mult)
Care sunt pesticidele care omoara pirul si buruienile.
Cati metri cubi de beton imi intra intr-o fundatie la o casa de 13 pe 8 farà pereti interni?
Ce i-as putea face unui salcam care este pe jumatate verde? Vedeti pozele https://ibb.co/mxHCuF https://ibb.co/nqkMoa
Mi-a iesit igrasie pe tavanul din ghipscarton. Ar trebui sa-l dau jos sau sa plachez peste el cu poliestiren?
Intrebare pentru meseriasi. Merge sa lipesc placi de polistiren extrudat cu adezivul Ceresit Thermouniversal pe glet din nisip cu ghips/ipsos sau trebuie dat jos? E o portiune de 60cm de jur imprejurul...? (mai mult)
Pentru discord trebuie sa avem camera web si microfon ?
Pe acoperisul apartamentului in care locuiesc, personalul digi doreste sa monteze o antena rds, sunt de stul de sigur, din ce informatii am gasit, ca nu voi fi afectat cu radiatii destul de puternice...? (mai mult)
Sulut TPU imi puteti spune va rog care este ecea specie de gard viu care creste foarte repede si mare. Multumesc
Am in gradina cam 30- 40 plante de floarea- soarelui. Problema este ca pasarile tot o manaca. Cum sa procedez in aceste conditii? Am folosit sperietoare din sticae si pungi taiate dar nu a mers. Funda...? (mai mult)
Care sunt beneficiile montarii unui tavan fals din gipscarton?
Cum se numesc scaunele alea tip jumatate de cerc?
Buna TPU am o intrebare. unde as putea copia chei pentru usa metalica, cu cifru? Din cate am inteles, astea nu se copiaza la atelierele din piata. spre exemplu, in Suceava stie cineva? Funda
In cazul unei inundatii cauzate de defectiunea unui apometru, care lasa pagube, cine plateste? Chiriasul sau proprietarul?
De ce nu se invarte lantul la drujba? am desfacut-o si rotita de care este prins lantul este intepenita
Un prieten de al meu are un apartament nou zugravit iar intr- o camera are nevoie de cateva prize si cateva intrerupatoare.Eu trebuie sa ii fac santurile in pereti sa ii trag copex iar apoi cablu.Intrebarea...? (mai mult)
Am o centrala quasar 24f,licaresc continuu luminitele rosii la robinet si la calorifer, la 70 si 80grade,cred ca ma avertizeaza in legatura cu o problema, ce trebuie sa fac? multumesc
Vreau sa-mi procur o saltea de dimensiuni atipice, stie cineva site, firma care face pe comanda? Multumesc
Vreau sa- mi fac un pat mai special, pe comanda. Dar intai m- ar ajuta un program simplu prin care sa fac o schita pe care s- o prezint firmei. Stie cineva un program din acesta? ...? (mai mult)
Ma ajuta si pe mine cineva? Cineva din Alba-Iulia? Am auzit ca in Cetate este un magazin de electrocasnice second-hand. Stie cineva un numar de telefon?
Am o bucata de pamant unde vreau sa imi plantez cca 50 de copaci pentru lemne de foc. Am nevoie de acceptul cuiva sau acte pentru a face acest lucru? Scuzati daca nu m-am exprimat corect.
Am avut un clementin altoit cumparat din dedeman. Altoiul s-a uscat dar portaltoiul a inceput sa infrunzeasca. Nu stiu ce planta este portaltoiul. De obicei ce este portaltoiul?
O intrat un Liliac in apartamentu-l meu si s-a ascuns in bucatarie. Nu pot sa-l gasesc, nu stiti cum pot sa-l scot afara?
Salut,am o intrebare. Cat m-ar costa pretul unei centrale termicepe lemne cu toate instalatile? P.S.:Suprafata este de 200 de mp^2, avand 5camere
Heii buna TPU! Am cateva inrebari la voi! Asa. aseara am primit o pisicuta, e foarte draguta si cred ca are 2 luni, mai mult nu are! Eu locuiesc la tara, si mama nu imi permite sa tin pisica in cas,...? (mai mult)
Poate sa imi dea cineva un link de la un scaun pentru birou care sa nu dauneze colanei vertebrale ( adica sa imi tina coloana dreapta) si sa ma pot lasa pe spate pe el? Buget...? (mai mult)
Tavan fals din placi de polistiren ornamentat, pro si contra pentru folosit in baie. Sunt bune astea de pus in baie? Unii meseriasi zic ca sunt bune pentru ca nu e nevoie de vopsit si blocheaza vaporii...? (mai mult)
Salut tuturor. De putin timp am inceput sa- mi renovez camera. Sunt zodia leu si o iubesc. In camera vreau sa am cat mai multe lucruri/accesorii cu leu. Vreau sa- mi spuneti de unde pot cumpara cat mai...? (mai mult)
Stie cineva ce suprafata acopera un sac(25kg) de adeziv pentru polistiren? Sau pentru cate placi de 60x1250 ajunge?
Sunt din Craiova și m- am întrebat dacă cineva ar putea știi unde găsesc insecticid Draker. Aș putea face comandă pentru acesta, dar nu doresc să mai plătesc și transport. Mulțumesc...? (mai mult)
Salut, sper sa ma puteti ajuta! stiti cumva unde gasesc un aparat numit "Lichtenberg figure wood burner", arata ceva de genul si face ceva de genul http://conestogaworks.com/woodburners.html cum...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati! E urgentttt! Asa, am gasit acum cateva minute un pui de vrabie (locuiesc la tara), dar puiul deja e marisor, are toate penele, si aripi, dar nu poate zbura... sta cu...? (mai mult)
Cum desfund teava la wc? Dau funda
La o lada frigorifica se pot "inversa" geamurile alea? Nu stiu cum am reusit. sau asa a fost si nu am observat eu? O sa las aici un link catre o poza sa vedeti la ce ma refer. practic iese frigul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
Anamariapricop întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!