Cum se numeste radacina graului?
Ce marci de clima imi recomandati? Cati decibeli trebuie sa aiba incat sa nu faca zgomot, am avut una cu 9k(9.000)btu si 48 dB si nu puteai dormi!
Cum fac un cort din pături?( funda cine stie )
Ce sa fac de mincare ca nu mai am idei ceva simplu si rapid?!
Stiti ceva site-uri ori firme de usi interioare in Cluj-Napoca? Va rooog mult sa ma ajutati. Multumesc anticipat!
Cine stie site-uri amuzante cum ar fi asta http://piv.pivpiv.dk/ dau funda + vot
Vreau si eu idei de redecorat case (living.dormitor, bucatarie, terasa etc.)nu preturi de basescu :)) si multe siteuri cu mobilier... funda si vot pentru cel cemi da mai multe siteuri si vot la restul;? (mai mult)
Va salut pe toti! vreau sa-mi costruiesc un gard in lungime de 12 m liniari. caut pe cineva care sa mi-l construiasca.in cei 12 m liniari intra si portile(poarta pietonala=1m plus porti acces auto=3m.as...? (mai mult)
Bella sau zendaya
Va rog un lucru. Cei ca re se pricep bine pentru a face siteuri sa scrie aici sau ma contactati pe skype ---- cretusandu -----. Mie imi trebuie doar sa ma ajutati ca sa imi pun playerul la un radio.va...? (mai mult)
Cum este meseria de dulgher?
Funda! Ce var îmi recomandați pentru a-mi redecora camera? Ma referi la firme de var.
Modele de paturi de adolescente, nici foarte scumpe:P.Sau canapele care se fac pat... vreau link+pretul la fiecare sa scrie.Multumesc:*! Rasplataa:D.
Salut, am o problema. Am auzit o cucuvea cantand noaptea pe la 24:00 noaptea. Scuze pentru domeniu.Imi puteti zice ce inseamna, va rog?
Nu stiu daca intrebarea asta a mai fost pusa sau daca nu a mai fost, dar in orice caz eu o voi pune. Avand in vedere ca suntem in 2011 as dori sa aflu parerea voastra in ceea ce priveste alegerea partenerului...? (mai mult)
Am un gutui de 4 ani in curte care infloreste, dar nu imi face fructe.Stie cineva ce pot face?
Cat costa de taiat un metru cub de lemne de foc cu drujba :)
Cainele meu ma musca, chiar daca este pui si el crede ca ne jucam ma musca si imi lasa semne pe maine si celelalte parti ale corpului meu. CE POT FACE?
Acum astept sugravul sa-mi zugraveasca camera, e albastra cu moblina gri-albastrui si am 2 birouri, pe tavan am o semiluna mare din rigips albaunul pe colt si unul mai micut 3 dulapuri + o canapea foarte...? (mai mult)
Locuiesc in Bucuresti si ma intereseaza sa stiu daca exista vreo firma la care pot gasi usi exterioare metalice cu toc, yale si montaj inclus. Merci.
Cat costa un metru patrat de tencuiala interioara? raspuns rapid va rog dau funda
Vreau sa imi lipesc un poster mare (e de fapt o fotografie) pe perete, dar n-as vrea sa-l murdaresc (stiti, in caz ca vreau sa-l dau jos). Cu ce as putea sa-l lipesc? P.S.Nu, nu vreau sa inramez...? (mai mult)
Cit ciment intra in un metru de fundatie
As vrea sa cumpar paintzoom de la teleshop si nu stiu daca merita banii... Voi ce ma sfatuiti? As vrea sa imi raspunda cei care au cumparat acest produs... funda si vot!
Cine imi da sh mie niste retete de prajituri rapide, fursecuri, etc...nu conteaza...primeste fundita restul vot:P
Vand urgent femela Beagle, varsta 2 luni jumatate, cu vaccinarile si deparazitarile la zi, cu carnet de sanatate, boluri pentru mancare si apa, zgarda, lesa si sampon. Pret: 500 lei (negociabil) Pt...? (mai mult)
Salutare, sunt un tanar de 21 ani si de trei ani stau cu chirie intr-o garsoniera, de ceva timp ma bate gandul sa imi cumpar o locuinta, problema este ca nu stiu ce sa imi iau o garsoniera sau un apartament...? (mai mult)
Am cumparat usi din mdf si in unele locuri s-a umflat termocolantul ce se poate face sa le fac la loc?
As vrea sa realizez o nivelare de sol in fata blocului, deoarece dobitocii care au sapat pentru o conducta subterana au lasat o movila de 70-75 cm.Cum se poate aduce solul la acelasi nivel si...? (mai mult)
Sal tuturor, am pe cineva care doreste isi faca ceva in fata casei din gresie, iar eu i-am zis ca nu rezista la ploaie, zapada etc, si nu e indicat. Voi ce parere aveti? Stiu ca e o idee traznita caci...? (mai mult)
Stiu ca am mai pus aceasta intrebare, dar... E putin diferita:D Deci v-am spus ca o sa imi varuiesc peretii cu ALB, si vreau sa imi redecorez camera. Si vreau sa ma ajutati. Sa imi spuneti ce s-ar potrivi,? (mai mult)
Hai salut ba.Deci cum se face un filtru pentru iaz "wet/dry"? As vrea sa mai completez pe langa filtrele pe care le am deja.
Am incercat sa imi lipesc sipci pe perete, adica intre perete si tavan dar sipcile nu mi s-au lipit calumea deoarece peretii nu sunt chiar drepti. Problema este ca acum mi-am manjit si peretii cu...? (mai mult)
Va rog, dati-mi si mie exemple ce fel de flori salbatice sau exotice pot sa pun in ghiveci. dau funda
Cat costa un bonsai?
Aluatul pentru gogosi e prea subtire si nu mai am nici faina ce sa fac sa il ingros?
Deci vreau sa ma apuc de cultivat palmieri, bananieri, etc... Sunt incepator si nu stiu prea multe. Am mai citit de pe internet, dar as vrea niste sfaturi de la voi. Ce fel de palmieri, bananieri,? (mai mult)
Salll TPU! Am si eu o intrebare pot sa fac calculatorul televizor sai sa umblu cu telecomanda, si daca vreau sa ma joc pe calculator sa sting televizorul si ma joc :D:D:D:D:D.Plsss spuneti-mi si mie
Buna seara TPU! Am si eu un aparat de tantari aroxol, din acela cu lichid, insa nu sunt sigur ca functioneaza, deoarece nu prea miroase.Cum as putea sa ma asigur ca merge? Multumesc frumos!
Vreau sa cumpar un aragaz nou ce marca sa imi iau?
Cum scap de moliile ce distrug fagurii albinelor?
Ce este pepenele rosu, fruct sau leguma? Dau funda :X
Cine stie un teren de vanzare in Cluj.pentru o casa?
imi zice-ti si mie va rog cat costa pestisori garra rufa? Sunt din Judetul Timis poate imi spuneti si de unde imi pot cumpara cativa! VOT pentru cel mai bun raspuns! Pa
Doresc sa-mi pun termopane la un apartament cu 2 camere. Puteti sa-mi recomandati o firma care se ocupa cu fabricarea/montarea acestor geamuri? Sa fie un raport calitate/pret cat mai bun? Voi ce firma ati...? (mai mult)
Salut, am o intrebare daca vreau sa cresc zmeura si afine am inteles ca trebuiesc arbusti dar cum trebuiesc plantati? ma refer la distantele intre ei, la umbra la soare? am cautat pe google dar nu prea...? (mai mult)
am un cactus care se usca, ce pot face cu el? Heeeelp :o3! funda!
Gata vreau sa decideti voi sa zugravesc albastru deschis sau un verde?
Cum se numeste floarea mea? Eu o stiu de floarea vietii, dar nu am gasit nimic pe net despre asa ceva. Are un tubercul asemanator cu cartoful, care sta pe farfurie iarna cind ar trebui sa si infloreasca....? (mai mult)
Cine este din Iasi imi poate spune si mie daca stie unde gasesc porumbei voiajori de vanzare? Multumesc mult!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
AndreiAdrian004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?