TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
Irina_9101
în 25 August 2011 | Irina_9101 întreabă:

Cum se numeste radacina graului?

7
Răspunde Raportează
HeiligKreuzAchtAcht
în 25 August 2011 | HeiligKreuzAchtAcht întreabă:

Ce marci de clima imi recomandati? Cati decibeli trebuie sa aiba incat sa nu faca zgomot, am avut una cu 9k(9.000)btu si 48 dB si nu puteai dormi!

1
Răspunde Raportează
XxDenyzaxX
în 25 August 2011 | XxDenyzaxX întreabă:

Cum fac un cort din pături?( funda cine stie )

2
Răspunde Raportează
flavius619
în 25 August 2011 | flavius619 întreabă:

Ce sa fac de mincare ca nu mai am idei ceva simplu si rapid?!

7
Răspunde Raportează
Tiara81
în 25 August 2011 | Tiara81 întreabă:

Stiti ceva site-uri ori firme de usi interioare in Cluj-Napoca? Va rooog mult sa ma ajutati. Multumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
roxanika0001
în 24 August 2011 | roxanika0001 întreabă:

Cine stie site-uri amuzante cum ar fi asta http://piv.pivpiv.dk/ dau funda + vot

2
Răspunde Raportează
sweetie98
în 24 August 2011 | sweetie98 întreabă:

Vreau si eu idei de redecorat case (living.dormitor, bucatarie, terasa etc.)nu preturi de basescu :)) si multe siteuri cu mobilier... funda si vot pentru cel cemi da mai multe siteuri si vot la restul;? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
dany063
în 24 August 2011 | dany063 întreabă:

Va salut pe toti! vreau sa-mi costruiesc un gard in lungime de 12 m liniari. caut pe cineva care sa mi-l construiasca.in cei 12 m liniari intra si portile(poarta pietonala=1m plus porti acces auto=3m.as...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
andrutzaZendi2Bella
în 24 August 2011 | andrutzaZendi2Bella întreabă:

Bella sau zendaya

12
Răspunde Raportează
Alex_5493
în 23 August 2011 | Alex_5493 întreabă:

Va rog un lucru. Cei ca re se pricep bine pentru a face siteuri sa scrie aici sau ma contactati pe skype ---- cretusandu -----. Mie imi trebuie doar sa ma ajutati ca sa imi pun playerul la un radio.va...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bacione
în 23 August 2011 | Bacione întreabă:

Cum este meseria de dulgher?

3
Răspunde Raportează
RuffledOwl
în 23 August 2011 | RuffledOwl întreabă:

Funda! Ce var îmi recomandați pentru a-mi redecora camera? Ma referi la firme de var.

4
Răspunde Raportează
Bubuu
în 23 August 2011 | Bubuu întreabă:

Modele de paturi de adolescente, nici foarte scumpe:P.Sau canapele care se fac pat... vreau link+pretul la fiecare sa scrie.Multumesc:*! Rasplataa:D.

6
Răspunde Raportează
reyandy45
în 23 August 2011 | reyandy45 întreabă:

Salut, am o problema. Am auzit o cucuvea cantand noaptea pe la 24:00 noaptea. Scuze pentru domeniu.Imi puteti zice ce inseamna, va rog?

14
Răspunde Raportează
X3N0N
în 23 August 2011 | X3N0N întreabă:

Nu stiu daca intrebarea asta a mai fost pusa sau daca nu a mai fost, dar in orice caz eu o voi pune. Avand in vedere ca suntem in 2011 as dori sa aflu parerea voastra in ceea ce priveste alegerea partenerului...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
mihaela1995
în 22 August 2011 | mihaela1995 întreabă:

Am un gutui de 4 ani in curte care infloreste, dar nu imi face fructe.Stie cineva ce pot face?

4
Răspunde Raportează
unbray
în 22 August 2011 | unbray întreabă:

Cat costa de taiat un metru cub de lemne de foc cu drujba :)

8
Răspunde Raportează
Dyenutyca
în 22 August 2011 | Dyenutyca întreabă:

Cainele meu ma musca, chiar daca este pui si el crede ca ne jucam ma musca si imi lasa semne pe maine si celelalte parti ale corpului meu. CE POT FACE?

6
Răspunde Raportează
damianandreea
în 22 August 2011 | damianandreea întreabă:

Acum astept sugravul sa-mi zugraveasca camera, e albastra cu moblina gri-albastrui si am 2 birouri, pe tavan am o semiluna mare din rigips albaunul pe colt si unul mai micut 3 dulapuri + o canapea foarte...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
monulabrute22
în 22 August 2011 | monulabrute22 întreabă:

Locuiesc in Bucuresti si ma intereseaza sa stiu daca exista vreo firma la care pot gasi usi exterioare metalice cu toc, yale si montaj inclus. Merci.

1
Răspunde Raportează
PARAMORCOVITU
în 21 August 2011 | PARAMORCOVITU întreabă:

Cat costa un metru patrat de tencuiala interioara? raspuns rapid va rog dau funda

2
Răspunde Raportează
ana00000
în 21 August 2011 | ana00000 întreabă:

Vreau sa imi lipesc un poster mare (e de fapt o fotografie) pe perete, dar n-as vrea sa-l murdaresc (stiti, in caz ca vreau sa-l dau jos). Cu ce as putea sa-l lipesc? P.S.Nu, nu vreau sa inramez...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
razvan_4737
în 21 August 2011 | razvan_4737 întreabă:

Cit ciment intra in un metru de fundatie

10
Răspunde Raportează
marinela1998
în 21 August 2011 | marinela1998 întreabă:

As vrea sa cumpar paintzoom de la teleshop si nu stiu daca merita banii... Voi ce ma sfatuiti? As vrea sa imi raspunda cei care au cumparat acest produs... funda si vot!

3
Răspunde Raportează
Nikoooooooo
în 21 August 2011 | Nikoooooooo întreabă:

Cine imi da sh mie niste retete de prajituri rapide, fursecuri, etc...nu conteaza...primeste fundita restul vot:P

6
Răspunde Raportează
iureadiana
în 21 August 2011 | iureadiana întreabă:

Vand urgent femela Beagle, varsta 2 luni jumatate, cu vaccinarile si deparazitarile la zi, cu carnet de sanatate, boluri pentru mancare si apa, zgarda, lesa si sampon. Pret: 500 lei (negociabil) Pt...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ionutz03
în 20 August 2011 | ionutz03 întreabă:

Salutare, sunt un tanar de 21 ani si de trei ani stau cu chirie intr-o garsoniera, de ceva timp ma bate gandul sa imi cumpar o locuinta, problema este ca nu stiu ce sa imi iau o garsoniera sau un apartament...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
d3du
în 20 August 2011 | d3du întreabă:

Am cumparat usi din mdf si in unele locuri s-a umflat termocolantul ce se poate face sa le fac la loc?

2
Răspunde Raportează
Tomy98
în 20 August 2011 | Tomy98 întreabă:

As vrea sa realizez o nivelare de sol in fata blocului, deoarece dobitocii care au sapat pentru o conducta subterana au lasat o movila de 70-75 cm.Cum se poate aduce solul la acelasi nivel si...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Aries
în 20 August 2011 | Aries întreabă:

Sal tuturor, am pe cineva care doreste isi faca ceva in fata casei din gresie, iar eu i-am zis ca nu rezista la ploaie, zapada etc, si nu e indicat. Voi ce parere aveti? Stiu ca e o idee traznita caci...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
IIIIIIIIIIIII
în 20 August 2011 | IIIIIIIIIIIII întreabă:

Stiu ca am mai pus aceasta intrebare, dar... E putin diferita:D Deci v-am spus ca o sa imi varuiesc peretii cu ALB, si vreau sa imi redecorez camera. Si vreau sa ma ajutati. Sa imi spuneti ce s-ar potrivi,? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Trefla
în 20 August 2011 | Trefla întreabă:

Hai salut ba.Deci cum se face un filtru pentru iaz "wet/dry"? As vrea sa mai completez pe langa filtrele pe care le am deja.

2
Răspunde Raportează
Laura B.
în 19 August 2011 | Laura B. întreabă:

Am incercat sa imi lipesc sipci pe perete, adica intre perete si tavan dar sipcile nu mi s-au lipit calumea deoarece peretii nu sunt chiar drepti. Problema este ca acum mi-am manjit si peretii cu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 August 2011 |

Va rog, dati-mi si mie exemple ce fel de flori salbatice sau exotice pot sa pun in ghiveci. dau funda

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 August 2011 |

Cat costa un bonsai?

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 August 2011 |

Aluatul pentru gogosi e prea subtire si nu mai am nici faina ce sa fac sa il ingros?

3
Răspunde Raportează
MyWorld
în 19 August 2011 | MyWorld întreabă:

Deci vreau sa ma apuc de cultivat palmieri, bananieri, etc... Sunt incepator si nu stiu prea multe. Am mai citit de pe internet, dar as vrea niste sfaturi de la voi. Ce fel de palmieri, bananieri,? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ThEKiDDuTz
în 19 August 2011 | ThEKiDDuTz întreabă:

Salll TPU! Am si eu o intrebare pot sa fac calculatorul televizor sai sa umblu cu telecomanda, si daca vreau sa ma joc pe calculator sa sting televizorul si ma joc :D:D:D:D:D.Plsss spuneti-mi si mie

1
Răspunde Raportează
marius577
în 19 August 2011 | marius577 întreabă:

Buna seara TPU! Am si eu un aparat de tantari aroxol, din acela cu lichid, insa nu sunt sigur ca functioneaza, deoarece nu prea miroase.Cum as putea sa ma asigur ca merge? Multumesc frumos!

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 August 2011 |

Vreau sa cumpar un aragaz nou ce marca sa imi iau?

2
Răspunde Raportează
nicoletatrastes
în 18 August 2011 | nicoletatrastes întreabă:

Cum scap de moliile ce distrug fagurii albinelor?

2
Răspunde Raportează
madixXx
în 18 August 2011 | madixXx întreabă:

Ce este pepenele rosu, fruct sau leguma? Dau funda :X

36
Răspunde Raportează
Tiara81
în 18 August 2011 | Tiara81 întreabă:

Cine stie un teren de vanzare in Cluj.pentru o casa?

1
Răspunde Raportează
spotlight
în 18 August 2011 | spotlight întreabă:

imi zice-ti si mie va rog cat costa pestisori garra rufa? Sunt din Judetul Timis poate imi spuneti si de unde imi pot cumpara cativa! VOT pentru cel mai bun raspuns! Pa

1
Răspunde Raportează
matrix100
în 17 August 2011 | matrix100 întreabă:

Doresc sa-mi pun termopane la un apartament cu 2 camere. Puteti sa-mi recomandati o firma care se ocupa cu fabricarea/montarea acestor geamuri? Sa fie un raport calitate/pret cat mai bun? Voi ce firma ati...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Ted18
în 17 August 2011 | Ted18 întreabă:

Salut, am o intrebare daca vreau sa cresc zmeura si afine am inteles ca trebuiesc arbusti dar cum trebuiesc plantati? ma refer la distantele intre ei, la umbra la soare? am cautat pe google dar nu prea...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anamaria93
în 17 August 2011 | anamaria93 întreabă:

am un cactus care se usca, ce pot face cu el? Heeeelp :o3! funda!

5
Răspunde Raportează
BiaXd
în 17 August 2011 | BiaXd întreabă:

Gata vreau sa decideti voi sa zugravesc albastru deschis sau un verde?

34
Răspunde Raportează
marilia
în 17 August 2011 | marilia întreabă:

Cum se numeste floarea mea? Eu o stiu de floarea vietii, dar nu am gasit nimic pe net despre asa ceva. Are un tubercul asemanator cu cartoful, care sta pe farfurie iarna cind ar trebui sa si infloreasca....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
alexandra5251
în 17 August 2011 | alexandra5251 întreabă:

Cine este din Iasi imi poate spune si mie daca stie unde gasesc porumbei voiajori de vanzare? Multumesc mult!

2
Răspunde Raportează
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 28 Decembrie

9PM întreabă:

Sa nu va para rău pentru cei ce sunteți bolnavi, cu probleme că nu va găsiți perechea, mai ales pentru cei cu probleme emoționale! Eu zic că e recomandabil sa aveți grijă de sufletul vostru decât...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă pe 28 Decembrie

Aurel100009 întreabă:

Inainte de 2000 erau oamenii din toata lumea asta mult mai buni, mult mai civilizati, mult mai respectuosi, mult mai educati decat acum? Multi tot zic ca asa erau inainte, este adevarat? Dar acum intr-...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • sefuisefsiinpijamale
    trimisă acum 13 ore

sefuisefsiinpijamale întreabă:

Conflict spontan, 30 zile îngrijiri – risc tentativă de omor? Bună. Am nevoie de o părere juridică realistă. În seara de Crăciun a avut loc un conflict spontan la domiciliul meu. O persoană...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • AndreiAdrian004
    trimisă acum 3 ore

AndreiAdrian004 întreabă:

Va marturisesc sincer ca absolut nimeni nu poate baga mana in buzunarul dreptei daca nu vrea, dar stim cu totii ca dreapta se cam foloseste de stanga si cunoasteti foarte bine situatia desi va prefaceti...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.588
  • Întrebări: 3.954.593
  • Răspunsuri: 17.664.433
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Nina Dobrev

Nina Dobrev

Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?

Start quiz
Categorii
  • 652.088 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.879 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.112 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.383 Conversaţii