Rama exterioara a termopanului de la camera mea a fost data cu lavabila, in prezent se cojeste si as dori cum as putea repara asta? S'ar renta sa o dau in ulei?
De unde pot cumpara film din acela pentru geamuri? Sa le dau o tenta si sa nu mai fie transparente si incolore.
Poate cineva sa ma ajute cu informatii despre plantarea tufelor de cranberry? As vrea sa stiu daca 'vor' la umbra sau in soare, daca vor sol mai bogat sau nu, tot ce ar fi de stiut, innafara de proprietati,...? (mai mult)
De unde pot cumpara sticla securizata? Pentru cabina de dus imi trebuie.
Cum pot scoate petele de ceara de pe costum?
De unde as putea cumpara un foisor aspectuos si nu prea scump pentru curtea de la mine de la tara?
De ce se tine cont atunci cand asezam masa?
Care este diferenta dintre sapa si harlet?
Mi-a trecut prin minte sa fac un tablou ( de mana mea ) cu trandafiri uscati.Adica sa inramez trandafirii.Am dat comanda deja de rama.Ma intreb oare cu ce as putea sa-i lipesc, avand in vedere...? (mai mult)
Caut o metoda sa parfumez camera si nu mai stiu ce sa iau. Am incercat betisoare parfumate (dar sunt bune atunci cand nu esti in camera), spray-uri (de moment 5 minute e OK)...chiar si un pulverizator? (mai mult)
Cum pot ingrijii o Violeta de Parma, cumparata dintr-un spatiu comercial?
Ce parere aveti de pretul si zona unde este situata casa aceasta? http://www.ubidr.com/auction_details.php?name=CASA-DE-VANZARE-ZONA-MUNTE-SUPERBA&auction_id=100082
Tocmai mi-am luat un pat... insa nu stiu cum e mai bine sa il pun la mine in camera! In ce parte este mai bine sa dorm? Cu capul spre est? cu fata la geam, cu spatele la geam...
Stiti cumva cateva linkuri cu case de vanzare unde as putea pune un anunt cu o casa pe care as vrea sa o vand...precizez ca as dori sa pot posta anuntul in mod gratuit...va multumesc!
Ai nevoie de un proiect complet pentru casa visurilor tale?
Am un smochin de vreo 4 ani care a crescut foarte mult..Cand este prielnic sa-l tund un pic? Acum toamna sau sa astept primavara?
Intr-un ghiveci am avut pamant. L-am udat regulat ( cu toate ca nu mai rasarea nimic din el ). Azi, m-am gandit sa plantez (acolo) niste seminte, si am scobit in el. Am gasit niste oua mici, mici, ...? (mai mult)
Stie cineva cum sa fac sa mi se conecteze netu automat cand deschid calculatorul? :-? :D
In ce culori sa imi vopsesc camera
Am inchiriat de curand un apartament de la niste batrani si am constatat intre timp ca am gandaci.Cum pot sa scap de ei, am cumparat niste produse pentru insecte dar vad ca tot sunt, plus ca i-am lustruit...? (mai mult)
Trebuie sa-mi vopsesc dormitorul si nu stiu cum. camera nu e mare...(este deocamdata toata in galben, dar as vrea si alte combinatii). daca puteti sa m-ajutati cu sfaturi. mersi
Acum 1 an jumate am cumparat un bambus de camera care avea vreo 3 frunzulite mici, intre timp au crescut, au cazut, si am obs. ca ce ramane dupa ce cad frunzele seamana foarte tare cu batul pe care il...? (mai mult)
E bine sa dormi intr-o camera unde sunt flori (flori de camera)?
De curand am achizitionat un ghiveci de capsun curgator. Vreau sa stiu mai multe despre ingrijirea lui. Daca ma poate ajuta cineva, invatandu-ma cum sa-l ingrijesc cel mai bine pe perioada de iarna i-as...? (mai mult)
Puteti sa ma ajutati, cu ce pot sa curat urmele de silicon de pe geam?
Ce ati alege: sa stati la casa sau apartament? Eu am stat doar pana la 4 ani la bloc asa ca nu imi amintesc cum e.
Cu ce se sterg frunzele ficusului pentru a le da stralucire?
Vreau si eu sa vopsesc un gard vechi, pe care a inceput sa il manance rugina. Ce etape trebuie sa urmez? Gardul a fost vopsit acum 3-4 ani. Multumesc frumos.
Cu ce sa dau pe florile din camera de praf?
Am o problema cu profilele la geamurile termopan, pe culoare mahon. Cand le- am cumparat nu le-am dat folia jos imediat, ci la o perioada de un an ( atunci am terminat casa fiind foarte mare). Ele...? (mai mult)
Ati spart vreodata un perete in apartament fara sa obtineti autorizatie? Daca da nu v-ati gandit ca e foarte posibil ca blocul sa cada la un cutremur? De unde ati stiut daca se poate face modificarea? Nu...? (mai mult)
Cum pot sa curat o pata de singe, veche de pe haina?
Stie cineva cum se taie lamaiul pentru a face cat mai multe flori? Este altoit.
Exista vreo solutie (lichid), detergent sau ceva cu care sa pot spala instalatia termica in interior?
Cum as putea sa amenajez o sufragerie in care am biblioteca neagra si parchetul mahon?
Care este numele si nationalitatea inventatorului masinii de spalat automate? - aceasta minunata inventie care usureaza munca femeii de azi.Multumesc frumos pentru raspuns.
Va rog sa-mi spuneti si mie daca pot sa plantez bulbi pentru flori de primavara in ghivece, doresc sa infloreasca in martie, unde trebuie sa-i tin? cand trebuie sa-i plantez?
Mi-am renovat casa de curand si am dubii cu privire la sistemul de incalzire.Nu stiu ce este mai convenabil:sa pun centrala, ori sa cumpar un instant pentru apa calda si convectoare pentru incalzire?...? (mai mult)
Unde pot gasi calorifere deLongi ieftine?
Salut am o intrebare cu ce pot sterge pielea ecologica scrisa cu pasta de pix albastra? Multumesc
Cum se indeparteaza plosnitele?
Am si eu plosnite. am chemat de 3 deratizarea, dar... degeaba. dati-mi o solutie va rog frumos.
Unde as putea gasi un tutorial pe tema crearii de obiecte decorative de una singura?
De design interior cine e cel mai bine sa se ocupe? Un stilist sau un arhitect?
Am un rhododendron afara in gradina, pe timp de iarna rezista afara sau trebuie sa-l scot si sa-l pun in chiveci in casa? va multumesc, Mihaela
Care model de mop credeti ca e cel mai bun? Daca imi puteti da si linkuri de poze, raman datoare.
Va rog sa-mi spuneti ce culoare sa vopsesc casa daca bazia si geamurile de termopan sunt maro(stejar). Casa este placata cu poliester de 5.
Oare de unde pot cumpara in cluj ulei de in..multumesc
Hello all:) Vreau sa imi renovez apartamentul si tot caut pe net ceva poze, idei.nimic interesant. Stie careva vreun site unde as putea vedea poze cu apartamente deja amenajate?!
Ce efect are clorul asupra parchetului?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?