Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Cand trebuie udata primula? In ce moment al zilei?
De ce isi duce melcul casa in spate?
Am un poster mare (e de fapt o fotografie alb negru foarte mare), pe care as vrea sa-l pun in sufragerie. Problema e ca nu vreau sa-l inramez si nu stiu cum sa-l agat fara sa-l lipesc cu scotch sau sa-i...? (mai mult)
Pentru un dormitor cu fereastra spre sud cu parchet din stejar, ce culoare se potriveste pentru pereti? Ma puteti ajuta? multumesc
Cum pot sa vrajesc un baiat sa ma iubeasca ?
Intrebare pentru cei care locuiesc la casa.Va rog, ziceti-mi si mie cum scapati de furnici?
Am ceva musculite pe plantele de ardei din solar, cu ce se pot combate? Va rog daca ma puteti ajuta.
Cu ce curatati chiuveta de inox, ce produse flositi pentru a o intretine!
Draperiile de catifea vi se par de prost gust? As vrea sa-mi pun in sufragerie, dar nu-mi dau seama cum ar arata...
De cate ori pe saptamana faceti curat? La cate zile stergeti prafu?
De unde as putea cumpara buretei din aceia adezivi pe ambele parti? Pentru lipit un afis pe mobila...
Am vopsit bucataria cu o vopsea decorativa home-made :D (glet+ vopsea lavabila) si a iesit super! Dar acum trebuie sa o ceruiesc neaparat ca sa ii dau un aspect luminos. Ceara pentru perete la Mr. Bricolage...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare. Cum pot face economie de apa pentru piscina? Nu stiu cat ii de costisitor sau nu dar exista vreo metoda in care pot lasa apa in piscina si pe timp de iarna? Ceva metoda de...? (mai mult)
Ardeiul iute merge plantat langa ceilalti ardei?
Cu ce se duce cleiul de la etichetele puse pe produse...in special pe cele de plastic?Cat as spala nu iese!
Daca pun TV din bucatarie pe frigider se intampla ceva rau? Adica eu stiu ca apare uneori pata aceea mov pe ecranul televizorului. Multumesc!
Buna am si eu o intrebare...se pare ca un "binevoitor" mi a zgariat cu o cheie sau ceva de genul usa de la intrare...rau de tot.Usa este metalica zic eu, beyler cred.Ideea este cum fac sa o repar ca nu? (mai mult)
Puteti va rog sa imi datu un site pe care sa se poata cumpara online ghivece pentru bonsai? Va rog mult
Am musafiri peste vreo 5 ore. si am scos acum din congelator o punga de vinete. cum fac sa o dezghet repede... macar in 3 ore, pur si simplu am uitat sa o scot mai devreme. :( Cupt cu microunde e strikat? (mai mult)
Imi spuneti si mie va rog ce flori si plante ornamentale in ghiveci ati cumparat in ultima vreme si la ce pret?
Exista vreo cale sa scot petele de rugina de pe un lucru alb?
Salamul ingrasa?
Ce parere aveti despre casele din pamant de genul celei de mai jos: http://www.simondale.net/house/index.htm
Daca lucrez in italia cu contract indeterminat cu un salariu aproximativ de 2000 de euro lunar pot beneficia de programul prima casa?
Cum restrictionez hi5
Cum imi vopsesc singura covorul?
Cum arata culoarea paiului pe perete?
Dragi prieteni, ce parere aveti de programul "Prima casa"? Oare sunt tinerii avantajati cu adevarat de acest program sau este doar o manevra electorala? Va multumesc.
Cum se poate da o gaura de hota daca nu am carota... si nici nu vreau sa chem meserias(costa vreo 300 lei). E bun rotopercutorul?
Care e cel mai potrivit parchet pentru casa? Cel de 8mm grosime, sau 6mm. Am inteles ca cel de 8mm ar fi mult mai rezistent dar este pentru trafic comercial si nu cred ca e nevoie.nu am 30 de musafiri/zi:) E...? (mai mult)
Stiti cumva unde pot gasi mini-comode in stil oriental (indian)? Am vazut ceva modele superbe in magazinul Bucur-Obor, dar sunt la preturi exorbitante ( 900 lei comoda de 80 cm inaltime si lata de...? (mai mult)
Buna imi puteti spune si mie care ferestre termopan sunt mai bune cele in pvc sau in aluminiu.Multumesc
Puteti sa imi dati niste sfaturi cum se ingrijeste un bonsai? Va rog.
Am niste drojdie de la vin.Stie cineva cum as putea face otet din vin?
Pentru dicarmencitta1957 trebuie sa las pamantul sa se usuce? sau nu ca nuam inteles exact:) mersi mult pentru raspuns:)
Cum se planteaza poinsettia? Se pune la lumina sau la umbra?
Trebuie neaparat sa i dai ingrasamant la bonsai sau traieste si fara?
Ce e mai durabil, parchetul veritabil (din lemn) sau cel laminat?
Daca bonsaiul meu pare ofilit de tot, dar are crengutele inca verzi pe dinauntru, mai am vreo sansa sa-l resuscitez?
Cand un pui de bufnita devine adult? Am un pui pe care il cresc de aproape un an, vreau sa-i dau o sansa de supravetuire dar nu stiu cand pot sa-i dau drumul in libertate. Multumesc
Cum pot scapa de gandacii aceia mari si negri carora le place intunericul, numiti si gandaci de apartament? Aseara m-am dus sa beau apa si am aprins lumina si incremenisem de ce vazusem langa usa. X(
Vreau sa stiu si eu cum se pastreaza trandafirii in vaza, sa nu se ofileasca.
Ce combinatii cromatice dau cel mai bine in baie?
Cum as putea sa mi aranjez garsoniera, fiind un spatiu destul de mic - fara balcon. un saptiu de aprox. 28 mp ce mobilier ar fi mai avantajos? multumesc
Buna ziua! Ce marca de hota recomandati (cei care cunosc si au)? Ce criterii tehnice sunt importante? Multumesc.
Am o rugaminte la voi Stiti cumva un program sau un site unde as putea proiecta online o gradina - am o prietena care are un proiect la arhitectura peisagistica si as dori sa o ajut. Imi trebuiesc de...? (mai mult)
Nu stiu cum sa sterg geamurile ptk sunt pline de var si nu se duce cu solutie de geamuri... of of.Imi puteti recomanda o solutie?
Cu ce gaz si unde pot umfla o jucarie gonflabila pentru copii, astfel incat sa se ridice in vazduh? Nepotelului meu i s-a dezumflat calutul.Pana acum era garat in tavan. Mira
Exista firme care sa-ti transporte bunuri voluminoase contra-cost? Vreau sa ma mut si n-am masina mare. A, si pun la dispozitie si persoane care sa te ajute sa le cari?
Cum se numesc solutiile pentru stropit cartofii, si la ce magazine le pot cumpara.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba