Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
o zi buna sa aveti! - doresc sa stiu daca cineva din TPU a constatat urmatoarele aspecte; albinele zboara haotic, sint nervoase, se aduna ghem, merg pe pamint dupa care mor cu miile,...? (mai mult)
Arbustii plantati pe unele artere bucurestene chiar sunt rododendroni? Dupa frunza asa arata. Unora nu le merge prea bine, dar eu abia astept sa-i vad infloriti. Mira
Cum sa scap de plosnite? ...am faqut tot c era posibil!
Cand se taie ficusul?
Cum sa scap de plosnite?
Va place munca la camp? de ce?
Livada mea de meri a fost invadata de cotofene. Ce pot face pentru a le inlatura fara sa le fac rau? Multumesc.
Magnolia se inmulteste prin semnite sau lastari?
Sunt niste puricei albi si urati pe care ii tot vad pe pomii din gradina (mar, cires si visin). Cu ce sa stropesc pomii?
La mine in casa e un miros ciudat, dulceag-acru, si, daca nu e geamul in permanenta deschis, devine deranjant. Ce sa fac sa scap de mirosul ala? Nu stiu de la ce vine!
Ce parere aveti, castanele comestibile sint bune la preparat prajituri sau preparate culinare?
Am in gradina un cires, pe care ar trebui sa-l stropesc cu un insecticid, ca sa nu am ciresele viermanoase, dar in acest pom si-a facut cuib o turturica care cloceste. Ce sa fac, sa stropescacest...? (mai mult)
Care soi de iasomie e mai parfumat? jasminum polyanthum sau philadelphus coronarius? (cea de gradina sau cea de apartament?)
Planta Mana Maicii Domnului rezista bine si cand o cresti in interior?
Se mai gasesc pe undeva fiole de regent?
Ce tip de vopsea lavabila sa folosesc pentru un apartament mic, pe care vreau sa-l fac sa para mai spatios? Ce culoare? Ce textura?
Care sunt pasii pe care trebui sa ii urmez daca vreau sa imi revaruiesc singur casa? Ce materiale trebuie sa folosesc?
Exista trandafiri negri?
Cum pot sti daca rugii de zmeura pe care vreau sa ii cumpar vor rodi fructe mari si dulci?
Stie cineva in Bucuresti vreo garsoniera care poate fi inchiriata pentru. o luna maxim 2? Si ma refer la luna iunie. Rog seriozitate.Multumesc frumos
Daca vreau sa-mi montez televizorul LCD pe perete, sa fie mai sus, cum imi recomandati sa-l montez acolo?
Cum se inmulteste magnolia?
Ce inseamna inmultire prin marcotaj?
De unde as putea cumpara seminte de iasomie?
Cu ce solutie sa imi curat de puric frunzele plantelor din casa?
Ce fel de fructe dau capsunile cataratoare? Mai bune sau mai putin bune decat rugii clasici?
Ce pot face sa nu mi se mai infunde scurgerea de la dus din cauza firelor de par scurse?
Vreau sa trimit un mesaj de multumire unui membru al saitului, cum procedez?
De ce uneori ma pisca apa cand fac dus?
Exista consultanta de design interior? Adica sa-mi dea sfaturi pentru apartamentul meu? Oamenii astia au si studii de constructii? Adica sa nu fac casa frumoasa si sa-mi cada-n cap la cutremur...La cine? (mai mult)
Cum se scot petele de mucegai din baie? Ce detergent sa folosesc?
Cum se cultiva trandafirii?
Cred ca am in gradina posibil o comoara.cum o gasesc fara detector de metale?
Cum se curata parchetul laminat? Cu ce substanta?
Vreau sa o intrebare pe Mami daca poate sa-mi dea si mie niste bulbi de lalele?
De cate ori pe an infloreste un crin imperial?
Care e cel mai bun spray de gandaci pe care l-ati folosit vreodata?
Cum se planteaza bulbii de zambila in ghiveci,?
Cum se ingrijeste o begonie?
Cum se curata rosturile gresiei din baie?
Cum sa scot rugina de pe un vas vechi de fier pe care l-am gasit in casa bunicii?
De unde as putea cumpara garofite? Sa le plantez la mine in gradina...
Cum se planteaza lalele? Ce tip de sol trebuie?
Cum se curata paharele de cristal?
Cum salvez o gardenie care si-a pierdut frunzele?
- caut captatori solari pentru producerea apei calde menajere in gospodarie proprie, stie cineva unde pot gasi? o zi minunata va doresc, traiasca 1 MAI!
Ce se poarta in 2009 la capitolul dormitoare?
Cum scap de plosnite?
Cand este mai indicat sa uzi rasadurile seara sau dimineata
Pasiunea mea sunt florile as vrea sa stiu de unde imi pot procura bulbi de lalele autohtone
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!