E adevarat ca hamsterilor nu le place sa fie mangaiati?
In mopul H2O se poate pune detergent lichid? am luat un mop din acesta si nu curata mocheta.este foarte ineficient in raport cu pretul(411ron). voi ce parere aveti merita banii sau nu?
Cand este bine sa plantezi o floare? Eu am primit un ficus si as vrea sa ii schimb ghiveciul dar imi este frica sa nu ofileasca, are ghiveci foarte mic iar plantuta e destul de mare?
Trandafirii galbeni au vreo semnificatie?
Se poate congela dovleacul pentru placinta? Tine la congelator sau in momentul cand s-a dezghetat poate fi aruncat la gunoi? Si, exista vreo metoda anume de a-l congela sau, pur si simplu il dau pe razatoare...? (mai mult)
Rozmarinul poate ierna afara? Am o tufa de rozmarin pe care am plantat-o si acum nu stiu daca o sa treaca iarna. Trebuie sa o scot si sa o pun inauntru?
Cum pot sa scot zgarieturile de pe laminat? Abia ne-am mutat si cei care ne-au ajutat sa aducem mobila nu s-au gandit mai deloc la zgarieturile pe care le fac. Sunt acum usoare zgarieturi pe laminat si...? (mai mult)
Care este cea mai ieftina modalitate de a-ti face o casa? Daca ai deja un teren si vrei sa construiesti o casa, este mai ieftin sa o faci traditional, cu muncitori, sa cumperi una din Ungaria pe care...? (mai mult)
Plantele cresc mai repede si mai cu spor la lumina sau la intuneric?
cand e bine sa castrezi un motan?
De ce nu zboara si ratele domestice?
Cum curat sticla de la semineu? Mi-am cumparat unul care arata foarte bine doar ca usa aceea s-a murdarit si nu reusesc sa scot mizeria de pe ea.
Azbestul este daunator? Stiam ca este cancerigen dar la noi in tara sunt multe case cu acoperis de azbest.
Paharele de vin trebuie intretinute in vreun fel anume?
Ce e mai permeabil, nisipul sau argila?
Ce faceti cu lucrurile inutile care vi se acumuleaza prin casa? Cand constatati ca nu va trebuiesc?
Cum pot zugravi o camera? Am desfiintat balconul si l-am inclus in spatiul de locuit. ce materiele imi trebuiesc? Pot face a acest lucru singura? Si cu ce sa incep?
Eu si sotul meu am cumparat de curand un apartament nou dar cada este plina de pete de rugina. Nu vreau sa schimbam cada pentru ca baia este foarte frumoasa si nu vreau sa o stric. Cum pot sa curat petele...? (mai mult)
Cine doreste sa adopte o pisicuta neagra, in varsta de 4 luni, superba, obisnuita cu viata de casa, deparazitata, vaccinata si educata la litiera?
Cum se zugraveste o casa cat timp locuiesti in ea? Mai ales cand e si multa mobila si nu sunt decat doua camere?
Cum se poate scapa de daunatorii conopidei? Este vorba de niste omizi verzi.
Cum se numea increngatura de petale a florilor?
Tocmai am primit un buchet de 25 de trandafiri si sunt superbi, cum as putea sa ii "tratez" ca sa reziste mai mult timp?
Cum pot sa imi curat de depuneri masina de spalat? Sa folosesc Calgon? O sa folosesc de acum inainte, dar cum sa curata depunerile deja prezente?
Cate specii de trandafiri exista?
Mi-am cumparat un nou cuptor si am incercat sa il pun in functiune dar cum ii dau foc incepe sa miroase si sa iasa un fum usor. Ce are?
Stie cineva cum se ingrijeste ficusul? eu am primit unul de curand si nu stiu ce sa i fac, cum sa-l tin, la lumina, la umbra, cu apa multa, putina? ma ajuta poate ajuta cineva va rog!
Am gasit molii la mine in dulap. Cum pot sa scap de ele fara sa folosesc chimicale?
Am auzit ca Guvernul o sa dea bani pentru a ne pune panouri solare dar am auzit ca acestea ingheata in iernile geroase daca nu sunt folosite. Este adevarat? Nu as vrea sa imi pun asa ceva si cand plec in...? (mai mult)
Pot sa pun in masina de spalat vase biberoanele copilului?
Cum sa ornez un brad de Craciun fara sa cheltuiesc o avere? Am si un copil mic pe care-as vrea sa-l impresionez :)
Daca lumea ar refuza sa mai cumpere brazi naturali, s-ar renunta la taiatul brazilor (chiar si din pepiniere, acestia si-ar gasi locul in paduri)?
Cat mai costa un metru patrat in Grivita, Bucuresti?
Mi-am cumparat un curmal in ghiveci destul de mare si nu inteleg de ce ii cad fructele in fiecare an inainte ca fructele sa se coaca. Este bolnav?
Masina de spalat face sunete ciudate cand merge. Ce are?
In ce culori iti impodobesti bradul de Craciun?
Ce parere aveti despre masinile de spalat vase?
Am nevoie de o firma serioasa specializata in renovari pentru baie si bucatarie (instalatie electrica, gaz, faianta gresie, zugraveala etc.) care sa faca totul de calitate si in timp relativ scurt. Imi...? (mai mult)
Rosturile gresiei din baie s-au murdarit foarte rau si arata urat. Cum pot sa scot petele pentru a pune unul nou ca sa arate din nou curat. Am o gresie deschisa la culoare in baie si dungile acelea negricioase...? (mai mult)
Pot sa repar singur usa de la baie? Am o usa cu magnet care nu se mai inchide corespunzator si de fiecare data cand fac dus, intreaga baie se umple de apa. Locuiesc cu chirie si vroiam sa stiu daca trebuie...? (mai mult)
Florile mele au,, purici" si nu vreau sa le dau chimicale. Ce remedii naturiste exista?
Cum se cresc carasii aurii? Cu ce tip de peste pot convietui?
Ce sa fac sa-mi infloreasca gardenia? E planta de interior...
Masina mea de spalat miroase ciudat si cred ca si hainele pe care le pun la spalat o sa ia acelasi miros? Stiti cumva ce are si ce pot sa fac?
Unde pot gasi gaz lampant, folositor pentru poiuri si cam la ce pret? Am cautat in Bricolage, Bricostore, Carrefour, benzinarii etc si nu am gasit.
Care usi de interior aflate in comert sunt mai bune calitativ si la ce preturi?
Cu cat s-a imbunatatit confortul si au scazut cheltuielile dupa ce ati izolat blocul pe exterior?
Se poate deregla cantarul pe baterii daca sta in baie din cauza aburilor si a stropilor?
Cu ce pot sa curat in mod natural bucataria? Sunt alergica la multe din chimicalele din solutiile de curatare si vroiam sa aflu de la voi metode traditionale de curatare.
Cand se seamana graul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului