TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
lilskies
în 19 Mai 2020 | lilskies întreabă:

Hidrofor sau pompa submersibila? Folosesc foarte multă apă, hidroforul mi s- a stricat recent și vreau să incerc o pompă submersibila. Tin să menționez că suntem 4 oameni in casă și folosim...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
skull12
în 18 Mai 2020 | skull12 întreabă:

Salut, se poate da cu spray colorat pe rigips (ghips carton) rigipsul este dat cu glet, amorsa etc, tine culoarea sau se ia imediat? Funda,

3
Răspunde Raportează
VladaDoll
Întrebare recomandată în 18 Mai 2020 | VladaDoll întreabă:

TPU, am un teren undeva intr- o zona muntoasa. Momentan nu am cum sa fac o constructie costisitoare pe el, insa am tot vazut acele mici casute prefabricate. Nu stiu cat de sigure sunt, nu stiu cat de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Nimeni91
în 18 Mai 2020 | Nimeni91 întreabă:

Buna dragilor! As vrea sa va intreb cate ceva despre plantele de aloe vera. Am una de cateva luni si o ingrijesc exact asa cum scria pe instructiuni, insa nu este asa de mare. Cat credeti ca va dura pana...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ewals
în 18 Mai 2020 | Ewals întreabă:

stie cineva cat ierbicid pentru porumb am nevoie pentru suprafata de 25 de acri?

1
Răspunde Raportează
Domino2018
Întrebare recomandată în 17 Mai 2020 | Domino2018 întreabă:

Bună ziua, Recent am achizitionat un panou solar nepresurizat pentru apa calda de 150 l de la GOBE. Toate bune si frumoase doar ca nu am gasit un instalator in zona mea, asa ca am decis sa- l montez...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
andrei28743
în 17 Mai 2020 | andrei28743 întreabă:

am placat un perete in interiorul apartamentului cu polistiren, se poate aplica pe polistiren glet și după amorsat și zugravit? Sau trebuie obligatoriu adeziv?

4
Răspunde Raportează
xRogers
în 16 Mai 2020 | xRogers întreabă:

Salut,cate grade trebuie să aibă ouăle sa poata iesi pui? Au 42 grade Celsius

2
Răspunde Raportează
GabrielDaniel01
în 16 Mai 2020 | GabrielDaniel01 întreabă:

Stie cineva o sperietoare pentru pasari (pomi fructiferi) sa fie eficienta? Lasati link sau nume ceva daca aveti idee.

5
Răspunde Raportează
Steffaniy
în 16 Mai 2020 | Steffaniy întreabă:

Cunosc pe cineva care a facut cateva solare in care a plantat rosii. Acum... eu chiar nu ma pricep. Dar in interiorul solarelor sunt niste insecte ce (din pozele pe care mi le- a trimis) par...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
andrei28743
în 16 Mai 2020 | andrei28743 întreabă:

Cum se trasează fundația unei case? Este nevoie de un topograf?

4
Răspunde Raportează
andrei28743
în 15 Mai 2020 | andrei28743 întreabă:

cu ce se face hidroizolatia in zonele unde vin ziditi peretii?

2
Răspunde Raportează
vmalex21
în 15 Mai 2020 | vmalex21 întreabă:

Buna seara.Ce parere aveti despre aspiratoarele cu spalare? Sunt eficiente pentru curățarea covoarelor si a tipiteriei? As dori sa cumpăr un aspirator Thomas, modelul din linkul de mai jos dar nu din...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Daughter
în 15 Mai 2020 | Daughter întreabă:

Ce costuri implica adăugarea unui geam mare (spart perete, autorizati) la bloc? Aș vrea sa stiu ce preturi mă așteaptă. Stau la parter, ieșire direct la stradă. Oare e posibil sa sparg...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
MirceaBade31
în 15 Mai 2020 | MirceaBade31 întreabă:

Salut, am un cires in grădina, anii trecuti pe vremea asta ciresele erau coapte, dar acum sunt verzi, stie cineva de ce?

5
Răspunde Raportează
Lulu55
în 15 Mai 2020 | Lulu55 întreabă:

Am o sobă cu calorifere în casă. Soba este din metal, este poziționată în hol, iar coșul de fum este din metal, trece din hol in camera și apoi urca spre tavan. Nu mai fac focul de cand a venit...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Iubireameamika
în 15 Mai 2020 | Iubireameamika întreabă:

Urgent vreau sa cumpar un teren pe care sa iau o casa tip container. Nu stiu nimic despre asta. Ce trebuie sa am in vedere la achizitionarea terenului, de asemenea ce acte trebuie pentru a costrui un ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
PainTech
în 15 Mai 2020 | PainTech întreabă:

Buna ziua! Stie cineva cum se numeste aceasta afectiune la cais si cu ce se poate combate? https://imgur.com/a/JCiwGmT Frunzele se usuca, rasucindu- se spre partea superioara a frunzei acoperita...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Nauvento
în 15 Mai 2020 | Nauvento întreabă:

Sunt faine fântânile decorative arteziene de casa? Se aud frumos susurul apei? Te relaxează? Aveți așa ceva? . https://m.emag.ro/fantana- feng- shui- electrica- 24x26- cm- dae993- dae993/pd/DCV89SBBM/?X-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Amelia75
în 15 Mai 2020 | Amelia75 întreabă:

Hei, vrea cineva un catelus, am 5 căței de vreo 2 luni, incerc sa le gasesc un stăpân deoarece eu nu- i pot întreține pe toti, am sa asigur eu transportul in Câmpulung Moldovenesc, Sadova ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
andrei28743
în 15 Mai 2020 | andrei28743 întreabă:

Ce dibluri folosesc pentru polistiren de 10 cm? Dibluri de 10 sau de 15? Dar la polistiren de 20?

2
Răspunde Raportează
Sonia822
în 14 Mai 2020 | Sonia822 întreabă:

Ce marca de aer conditionat ati cumparat si in acelasi timp sunteti multumiti de achizitie? Buget: intre 1000 si 2000 lei

3
Răspunde Raportează
ChiukiuHamsler
în 14 Mai 2020 | ChiukiuHamsler întreabă:

Am nevoie sa cumpar un panou pentru baschet din plexiglass sau acril, in jur de 180 cm pe 105cm sub 150 de lei daca se poate, unde gasesc?

2
Răspunde Raportează
Sonia822
în 14 Mai 2020 | Sonia822 întreabă:

La un aer conditionat, la compresor, care e diferenta (sau avantaje/dezavantaje) intre Inverter si DC Rotativ?

2
Răspunde Raportează
Alecsand3ueu
în 14 Mai 2020 | Alecsand3ueu întreabă:

Buna! Trebuie sa fac un proiect la reteaua de alimentare cu apa potabila a unei locuinte. Are cineva idee: - presiunea apei la o conducta magistrala a blocului cu cat curge. - presiunea apei care curge...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 14 Mai 2020 | Furnicuta000 întreabă:

Nu radeti, dar nu prea ma pricep la gradinarit si ma gandeam daca imi puteti da un sfat. Am pus in curte niste capsuni, pe randuri, cu spatiu intre ele, destul de frumos. Acum au inceput sa se coaca,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
mircea22
în 14 Mai 2020 | mircea22 întreabă:

Cine mă poate ajuta într- o privință? Cine îmi poate spune cum se montează corect supapa de siguranță, robinet de golire, filtru y robinet de trecere? Deci, ordinea corecta de la ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ionut1603
în 14 Mai 2020 | ionut1603 întreabă:

Dau funda! Am o intrebare stupidă. Cum as putea face o coardă(la mânere ma refer mai mult)? Stiu ca pretul este foarte mic dar nu gasesc la magazinele din apropiere și nu am posibilitatea de a ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
brokxy
în 13 Mai 2020 | brokxy întreabă:

Cum pot scapa de furnicile din camera? Este plin pe podea si în pat dar nu le- am găsit intrarea. Nu ma musca dar este foarte enervant ca le văd şi simt pe corpul meu mai mereu! Daca le omor ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Maxx23
în 13 Mai 2020 | Maxx23 întreabă:

Cam cât costă să zugrăvești casa la exterior? Ce e recomandat să dai cu? Sa reziste mai mult și pe ploi, să nu se ducă aiurea culoarea de pe casa dacă plouă sau ninge.

3
Răspunde Raportează
BuGsstormbunny
în 12 Mai 2020 | BuGsstormbunny întreabă:

Frunzele verzi pot ingheta la temperaturi negative? Dar cand bate vantul cu putere, pot cadea jos?

5
Răspunde Raportează
Stefania_Cosmina_1998
în 12 Mai 2020 | Stefania_Cosmina_1998 întreabă:

Ceau, am o intrebare as vrea sa fac o baie la tara, am camera, apa curentă o am trasa in curte si as vrea sa stiu cat m-ar costa, daca ma puteți ajuta va rog.

3
Răspunde Raportează
AnonimMareMareMare
în 12 Mai 2020 | AnonimMareMareMare întreabă:

Dacă bag un intrerupator intr-o priză, apoi alt intrerupator in primul, apoi altul si tot asa va fi curent in toate sau la un moment dat nu va mai ajunge?

15
Răspunde Raportează
valentinagvc
în 12 Mai 2020 | valentinagvc întreabă:

As vrea sa-mi cumpar o piscina intex rectangular. Daca cumpar sistem electric de incalzire intex, trebuie sa cumpar si filtru de apa intex? Dau funda :)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Mai 2020 |

as dori niste pareri de la oamenii modesti ca si mine nu de la miliardari, am facut o casa cu sapatura de fundatie de 85 de cm in pamant, fundatia fiind umplutura cu bolovani si ciment holcim...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
vicgg12
în 11 Mai 2020 | vicgg12 întreabă:

ce sa fac ca sa nu-mi mai fie frica de cocosi? Ca imi e frica de ei.

8
Răspunde Raportează
Nicu2110
în 11 Mai 2020 | Nicu2110 întreabă:

Vreau sa torn niste beton si nu stiu care este amestecul de apa ciment si nisip. Cam 4 metri x 2 metri. Adica vreau sa stiu la un sac de 40 kg de ciment ce cantitate apa si nisip trebuie sa pun.

3
Răspunde Raportează
Razvanqw
în 10 Mai 2020 | Razvanqw întreabă:

Salut. Recent m- am apucat de creșterea prepelițelor ouătoare. Le adapostesc intr- o cusca si in jurul ei am făcut un fel de, , cameră " din folie si stacheti. Am citit ca au nevoie de o temperatura...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Yulian_Crystian_1995_Sjwv
în 10 Mai 2020 | Yulian_Crystian_1995_Sjwv întreabă:

vreau sa va intreb cate bucati de pavele se pune intr-un pachet de metru patrat, multumesc, dau funda.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Mai 2020 |

Cum aduni albinele ca sa faci un stup?

9
Răspunde Raportează
SteauaFermecata402
în 10 Mai 2020 | SteauaFermecata402 întreabă:

Salut, astazi am observat ca o gaina sta pe cuibar de cateva ore pe niste oua. Am incercat sa o ridic sa vad cate sunt dar m- a ciupit si scoate un sunet ca un cârâit. S- ar putea sa fie closca? Si ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
gemeni6226
în 10 Mai 2020 | gemeni6226 întreabă:

Anul trecut a plantat vecinul meu un butas de vita de vie care acum ajunge la etajul1(tulpina si frunzele.)Ce credeti citi ani trebuie sa treaca sa ajunga si la etajul 4 unde stau eu?

4
Răspunde Raportează
Nemessys
în 9 Mai 2020 | Nemessys întreabă:

Dupa parerea voastra, viitoarele familii care in urmatorii 5 sau 10 ani, vor avea un copil sau 2+ , o sa isi cumpere un apartament propriu sau o sa accepte sa stea in chirie toata viata? Vorbind doar...? (mai mult)

32
Răspunde Raportează
1hprupee
în 9 Mai 2020 | 1hprupee întreabă:

Salut, am si eu o intrebare. Cam cât m- ar costa ma construiescs o baie? Indicatii: Apa curentă am Fosa nu am. Am deja doi pereti, adica vreau sa o construiesc lângă un colt. Si intrebari: ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
inflicted
în 9 Mai 2020 | inflicted întreabă:

Se mai poate planta vreo leguma in perioada asta a anului? Sau fruct. Am niste ghivece si vreau sa le folosesc

3
Răspunde Raportează
MrXdVlad
în 9 Mai 2020 | MrXdVlad întreabă:

Daca am un apartament de 3 metri inaltime cu tot cu placa stie cineva orientativ ce dimensiuni ar avea grinda si stalpii de sustinere?

1
Răspunde Raportează
TheMoon15
în 9 Mai 2020 | TheMoon15 întreabă:

Funda! Cum inchizi un seif fara cheie? Unul fara cod, manual.

9
Răspunde Raportează
Yulian_Crystian_1995_Sjwv
în 8 Mai 2020 | Yulian_Crystian_1995_Sjwv întreabă:

la o soba de tercota ce merge cel mai bine samotata sau cu caramida? Multumesc

3
Răspunde Raportează
norica
în 8 Mai 2020 | norica întreabă:

Salve TPU! Cu ce as putea indeparta smoala de pe o bucata de gresie? Nu intrebari cum a ajuns, doar ca s-a intamplat. Exista vreo posibilitate sa o indepartez de pe placa de gresie? Cum si cu ce?

1
Răspunde Raportează
StanciuOana
în 8 Mai 2020 | StanciuOana întreabă:

Am inceput sa fac un proiect in curte, sa fac un mic iaz, insa nu stiucum sa conectez apa la el. Nu ma pricep nici prea bine, asa ca daca aveti idei simple si clare ca sa imi fie cat mai usor, spuneti-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 14 ore

9PM întreabă:

In toate tarile UE a crescut cu 70-80% la proprietăți impozitul? Sau doar la noi?
    21 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 18 ore

LisaJulie întreabă:

Mi se pare ca mulți oameni care spun ca vor, , suveranism" nu înțeleg o chestie : Nu exista asa ceva, suntem în secolul XXI, lumea este unita, chiar și țări precum Coreea de Nord, Iran, ...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 15 ore

9PM întreabă:

Ce s- a întâmplat cu tipa blonda ce se crede mai frumoasa decât Britney Spears? Și se crede și geniu și carismatica și spirituală? Își dă singura calde că e cea mai faină, da nu are decât...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 15 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Mai deci i- a plătit foarte mult de data asta partidul AUR și ACT împreună cu Claudiu Târziu sa iasa sa protesteze! Eu chiar acum ma uit la imaginile de la protestul pentru legea împotriva xenofobiei,...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.972
  • Întrebări: 3.955.252
  • Răspunsuri: 17.670.841
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 40 minute
Ce zici de un quiz?
A walk to remember

A walk to remember

Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!

Start quiz
Categorii
  • 652.118 Adolescenţi
  • 55.631 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.904 Auto & Moto
  • 144.272 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.139 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.467 Conversaţii