TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Dragoste şi Sex

Dragoste şi Sex

• 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
VrRos05
în 24 Iunie 2023 | VrRos05 întreabă:

Femeile normale, mă refer cele care nu sunt prostituate mai fac sex în ziua de azi? Sau doar la "căsătorie"?

13
Răspunde Raportează
Marius22222222222
în 24 Iunie 2023 | Marius22222222222 întreabă:

Cum va reneniti după o relație? Imi este imposibil să uit orice lucru, loc, îmi amintește de ea.Prea multe amintiri prea adânci.O sa spuneți că eh mai sunt fete, da așa e dar gândul îmi e...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
Marius22222222222
în 24 Iunie 2023 | Marius22222222222 întreabă:

Poate o fata cuminte sa iubească in golan?

13
Răspunde Raportează
Anonim12111
în 23 Iunie 2023 | Anonim12111 întreabă:

Buna ziua, vin cu o intrebare mai ciudata, eu de exemplu astazi am bagat degetul pe la organul iubitei mele, nu tare, doar am atins putin si dupa am bagat degetul in gura, e posibil sa fi luat boli...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
VrRos05
în 23 Iunie 2023 | VrRos05 întreabă:

Dacă n-am avut primul sărut și o să merg la prostituate merge să le pup? Nu mai spuneți să îmi fac iubită, că sunt antisocial și mi-e cam 80% imposibil.

53
Răspunde Raportează
irina4219
în 23 Iunie 2023 | irina4219 întreabă:

Bună! Ultimul act sexual pe care l- am avut (31 mai) a fost protejat și eu și prietenul meu am verificat prezervativul și nu era rupt. Problema este că îmi întârzie menstruația de 5 zile, dar...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
55982001
în 23 Iunie 2023 | 55982001 întreabă:

Salut, am și eu o întrebare despre sexul oral..Eu și iubita mea, suntem amândoi virgini și aș vrea să- i ofer sex oral adică să o ling la păsărică. Dacă ea este virgină poate ajunge la orgasm,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Iunie 2023 |

Salut, acum 4 luni am ajuns cu o tipa in camera la un party si nu mi s- a sculat, oricat am incercat nu am reusit sa o scol, (mentionez ca aveam si foarte mari emotii pentru ca a fost prima mea tentativa...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Bun123
în 23 Iunie 2023 | Bun123 întreabă:

Bună, am 21 de ani și mi s- au prescris ca si metoda contraceptiva pilulele Yaz, însă am văzut pe prospect ca au o gramada de reacții adverse și îmi e cam frica sa le iau. A mai luat cineva? ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Marius22222222222
în 23 Iunie 2023 | Marius22222222222 întreabă:

Doar mie mi se pare că sexul oral a devenit ceva obișnuit în majoritatea relațiilor? Adică văd unii care când aud de așa ceva mai bine își iau viața, sunt chestii mult mai gretoase in materie...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă
în 23 Iunie 2023 | VerginicăVacăGrasă întreabă:

Hey baieti, cum reactionati în situația asta scăpată de sub control? Ii propuneți iubitei voastre sa se mute împreună cu voi și ea răspunde :Numai dacă mă ceri de nevasta pentru ca nu vreau...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Adrielle
în 23 Iunie 2023 | Adrielle întreabă:

Buna, as dori sa spun cateva lucruri despre relatia trecuta si sa primesc cateva sfaturi din exterior. Am vorbit timp de 2 luni, zilnic si ne- am vazut. Din ce discutam, nu am observat niciun red flag...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
fatatafrumoasa24
în 23 Iunie 2023 | fatatafrumoasa24 întreabă:

Buna, vorbesc cu un băiat de vreo 2 luni, el se ferește foarte mult sa nu afle nimeni ca vorbește cu mine fiindcă, , nu vrea probleme, , il cred, el este major si eu minoră, in fine. Acum câteva...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
fatatafrumoasa24
în 23 Iunie 2023 | fatatafrumoasa24 întreabă:

Buna, ce părere aveți despre fetele cu sânii mari, dar au areola mare si nu au sfârc, sfarcul iese doar atunci când fetei ii este frig sau il atinge? V- ar deranja să stați cu o fata care are...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Andrei29g3
în 23 Iunie 2023 | Andrei29g3 întreabă:

Salut, de ceva timp am început sa umblu cu o alta fata și problema mea este ca atunci când vreau sa fac ceva cu ea nu se scoala, când fac cu iubita mea nu am nicio problema cu asta dar când ma vad...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Ududjxjx
în 23 Iunie 2023 | Ududjxjx întreabă:

Ce sa fac? Am decalotat penisul complet pentru prima data si acum capul penisului nu mai intra la loc. Pana acum nu puteam sa scot capul penisului afara, nici nu am incercat sa trag mai tare ca imi ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VrRos05
în 23 Iunie 2023 | VrRos05 întreabă:

Credeți că e foarte dificil ca bărbat să ajungi în zona și în spațiul intim al unei femei?

13
Răspunde Raportează
Anonim06hr
în 23 Iunie 2023 | Anonim06hr întreabă:

Dau un exemplu, am făcut sex cu iubita mea și am ejaculat, peste câte ore ea poate sa-mi facă oral fără grija de a rămâne însărcinată (după ce am urmat +baie ) Mulțumesc frumos!

9
Răspunde Raportează
AndreiDaniel12
în 22 Iunie 2023 | AndreiDaniel12 întreabă:

Salut, am 18 ani si am si eu o intrebare, pot pune prezervativul si pe penisul care nu este in erectie si dupa sa incep partida sexuala, adica ma refer daca prezervativul va ramane pe penisul care o...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
superpissy40
în 22 Iunie 2023 | superpissy40 întreabă:

Buna TPU. Din punctul vostru de vedere, care ar fi motivele pentru care un cuplu renunta la metodele de contraceptie(in special prezervativul), in afara de motivul procrearii? De ce uneori ar prefera...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Iunie 2023 |

Buna TPU, dacă fac un test de sarcina mâine la 21 de zile de la ultimul contact sexual, rezultatul e concludent?

4
Răspunde Raportează
MrNuggets
în 22 Iunie 2023 | MrNuggets întreabă:

Este adevarat ca vara cele mai frumoase femei se duc in mall intentionat pentru a fi agatate?

21
Răspunde Raportează
Ioana01019
în 22 Iunie 2023 | Ioana01019 întreabă:

Buna! Vi s-a întâmplat după ce ați luat pastila de a doua zi, sa aveți niște secreții albe (lichide ), fără mâncărimi? Oare și a făcut pastila efectu?

6
Răspunde Raportează
daianaS321
în 22 Iunie 2023 | daianaS321 întreabă:

Buna. Acum ceva timp am cunoscut un tip cu care am tot vorbit și era totul perfect, pana in momentul in care trebuia sa ne vedem dar lucrul asta nu s- a mai intamplat deoarece mi- au interevenit niste...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Dodi356
în 22 Iunie 2023 | Dodi356 întreabă:

Salut. Stiti ceva pastile pentru rezistenta la pat care sa fie ok? Se gasesc in farmacii? Este cineva care a folosit si a avut efect?

8
Răspunde Raportează
R?duca_Soare_1982
în 22 Iunie 2023 | R?duca_Soare_1982 întreabă:

Ce inseamna : De mai manga otzara mij?

3
Răspunde Raportează
careestefazafrate
în 22 Iunie 2023 | careestefazafrate întreabă:

Hey TPU, am și eu o curiozitate mai neobișnuită, un bărbat trans poate avea erecție? (adică o femeie care și- a făcut schimbare de sex și acum este bărbat) poate avea erecție și spermă..rog...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MParia
în 22 Iunie 2023 | MParia întreabă:

De ce sunt foarte uda în timpul sexului? Când spun uda gen nici nu mai simt nimic atat de tare

5
Răspunde Raportează
bgdhjaisgdj
în 22 Iunie 2023 | bgdhjaisgdj întreabă:

Buna! Imi place de un băiat, dar nu știu cum sa ii spun… părinții noștri se cunosc, iar noi ne- am văzut de câteva ori când eram mici, pentru ca el sta in alt oras. Ne- am reîntâlnit acum...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Iunie 2023 |

Hei, ma consider intr- o situatie jenanta am 21 ani si de cate ori fac dragoste cu iubitul meu dupa vreun minut de la penetrare imi iese ceva alb cumva cremos din vagin, este destul de mult si de aceea...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Deliaa94
în 22 Iunie 2023 | Deliaa94 întreabă:

Buna TPU! Saptamna trecuta am blocat un băiat pe messenger dar nu l- am ținut mult la Block vreo 4 zile, după care l- am deblocat.Aseara am primit un mesaj de la el spunandu- mi ca de ce l am blocat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Chiri23
în 22 Iunie 2023 | Chiri23 întreabă:

Buna tuturor, prietena mea impreuna cu mine urmam un tratament pentru candidoza, ea ovule polygynax si micogal, iar eu doar micogal. Am avut in ultima vreme contact sexual dar doar protejat. Pe 26 trebuie...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Marius22222222222
în 22 Iunie 2023 | Marius22222222222 întreabă:

Părere despre următoarea situație:dupa ce termin o partita de sex, chiar daca ejaculez și practic se termina toată treabă, rămân încă erect dar nu mă refer la 2 sau 5 minute.De multe ori chiar...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
mihaipop779999
în 22 Iunie 2023 | mihaipop779999 întreabă:

Ejacularea precoce se poate intampla si din cauza preputului?

3
Răspunde Raportează
mihaipop779999
în 22 Iunie 2023 | mihaipop779999 întreabă:

Buna/salut, am o problema minora, imi pot decalota penisul foarte usor fara sa am dureri dar imi doresc ca acesta sa se decaloteze singur atunci cand este sculat, iar in stare flască sa rămână normal....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Lorenaamalia50
în 22 Iunie 2023 | Lorenaamalia50 întreabă:

Helău tuturor. Sunt într- o situație în care nu am mai fost până acum și vreau să văd cum ați trecut peste dacă v- ați aflat și voi vreodată prin așa ceva. Am 20 de ani și mă mir cum ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
MrNuggets
în 22 Iunie 2023 | MrNuggets întreabă:

Intrebare doar pentru barbati: voi cu ce instrumente va radeti organul genital?

6
Răspunde Raportează
Caien25
în 21 Iunie 2023 | Caien25 întreabă:

Salutare! De curând mi- am început viata sexuala (aproape o luna), întotdeauna am făcut sex protejat doar ca am observat o schimbare la penisul meu. Preputul pare ca se duce mult mai în spate iar...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Emanulass
în 21 Iunie 2023 | Emanulass întreabă:

Credeți că unele persoane chiar dacă înșela (unu sau ambi ) Se mai pot împăca? Se mai merita sa te inapaci cu acea persoana?

17
Răspunde Raportează
Caien25
în 21 Iunie 2023 | Caien25 întreabă:

Salutare! Nu știu sigur de ce se intampla... acum câteva zile în timp ce voiam sa fac sex cu prietena mea, la un moment dat pentru ca voiam sa o facem într- un anumit fel și îmi punea multe întrebări,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
ROBERTdhduebsh
în 21 Iunie 2023 | ROBERTdhduebsh întreabă:

Hei! Daca o fata dupa primul contact sexual are greturi chiar daca baiatul nu s-a terminat in ea=)) poate ramane insarcinata?

3
Răspunde Raportează
Ioana2376
în 21 Iunie 2023 | Ioana2376 întreabă:

Buna! Am întreținut relații intime cu iubitul meu, țin sa spun ca eram in perioada ovulației, s- a întâmplat fără prezervativ, doar câteva secunde, apoi l- am folosit, dar el oricum nu și-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Byabyya
în 21 Iunie 2023 | Byabyya întreabă:

Bună! Am o intrebare..cum imi dau seama daca m-am născut cu himen sau fără? Menționez că sunt virgină!

5
Răspunde Raportează
alexandraionela1234
în 21 Iunie 2023 | alexandraionela1234 întreabă:

Bună, aș vrea sa ma apuc de videochat sau only fans pentru ca as vrea sa ma mut singura, eu stau cu ai mei. Si știu ca din astea se fac extrem de mulți bani. Ar trebui sa imi pese de ce va zice lumea...? (mai mult)

29
Răspunde Raportează
Ioana01019
în 21 Iunie 2023 | Ioana01019 întreabă:

Dacă am ovulat după ce am luat pastila de a doua zi, înseamnă ca nu si a făcut efectul?

10
Răspunde Raportează
GabrielGabi1994
în 21 Iunie 2023 | GabrielGabi1994 întreabă:

Salut! De 2 ani mă tot chinui să scap de o candidoză am fost la 3 medici am folosit biazol, triderm cremă, clotrimazol Slavia cremă mă spăl de 2 ori pe zi fară niciun rezultat Nu înțeleg de...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Byabyya
în 21 Iunie 2023 | Byabyya întreabă:

Bună! Am o întrebare, iubitul meu vrea să facem sex oral, dar mie imi este putin scârbă! Ce ar trebui să fac ca să trec peste asta?

8
Răspunde Raportează
alexandraionela1234
în 21 Iunie 2023 | alexandraionela1234 întreabă:

Buna, as dori un sfat, si fara sa ma judecați. Imi place foarte tare de un băiat de mult, insa nu mai vorbeam, este într- o relație de un an..Ieri mi- a propus sa ieșim, el nu știa ca eu știu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mariaismynameisssss
în 21 Iunie 2023 | Mariaismynameisssss întreabă:

Hey TPU, nu- mi vine să cred că am ajuns să scriu pe acest site, dar eu sunt o femeie de 35 de ani, iar fiul de 19 ani al prietenei mele de muncă de fiecare dată când suntem singuri și mă îmbrățișeaza...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Throwaway69
în 21 Iunie 2023 | Throwaway69 întreabă:

Este normal ca iubitul meu sa se gandeasca la prietene de- ale noastre cand se masturbeaza? Suntem impreuna de 5 ani si mi- a recunoscut ca atunci cand se masturbeaza se gandeste la mine, la vedete si...? (mai mult)

27
Răspunde Raportează
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Qazws
    trimisă acum 15 ore

Qazws întreabă:

Salut! Domeniul public poate fi mo?tenit sau mpropriet?rit? Am o persoana la bloc care sustine ca are loc de parcare (pe domeniul public) si care sustine ca ar fi o mo?tenire de familie si suna ...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 19 ore

tonyc7 întreabă:

Bun? TPU. Dac? am pierdut buletinul si mi- am dat seama tarziu ca l- am pierdut, cam dupa 10 zile de cand l- am vazut ultima dat?, ce se poate intampla cel mai rau in cazul n care g?sitorul lui...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • StoicAnalysis
    trimisă acum 17 ore

StoicAnalysis întreabă:

Pentru cei care isi iau raspunsurile exclusiv din inteligenta artificiala: https://www.digi24.ro/stiri/sci- tech/lumea- digitala/avertismentul- sefului- google- nu- mai- credeti- orbeste- ceea- ce- ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • LarisaChe07
    trimisă pe 19 Noiembrie

LarisaChe07 întreabă:

A folosit cineva pana acum dispozitive pentru bruiajul semnalului GPS comandate de pe net? Merg bine sau mai au scapari? Sau stiti alte metoda pentru a bruia un semnal GPS dintr-o masina?
    5 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.833
  • Întrebări: 3.953.282
  • Răspunsuri: 17.654.883
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 54 minute
Ce zici de un quiz?
Delta Dunarii

Delta Dunarii

Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...

Start quiz
Categorii
  • 652.027 Adolescenţi
  • 55.576 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.817 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.156 Conversaţii