TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Dragoste şi Sex

Dragoste şi Sex

• 4997
  • 4998
  • 4999
  • 5000
  • 5001
anonim_9012
în 21 Decembrie 2010 | anonim_9012 întreabă:

Vreau mult sa fiu intr-o relatie, cu un baiat care sa-mi placa mult si sa-l plac, un baiat cu care sa ma simt libera si sa ma simt bine. Imi doresc mult, deja de ohoho cit timp. Ce sa fac? :D

10
Răspunde Raportează
Tzucu
în 21 Decembrie 2010 | Tzucu întreabă:

Mie coleg si, acum suntem in vacanta o sa fie disco stiti de craciun si as vrea sa-i spun la disco atunci ca-l plac dar cum sa fac, asa intr-un mod placut? :D Dau funda! :*:*

4
Răspunde Raportează
Loved
în 21 Decembrie 2010 | Loved întreabă:

Eu iubesc un baiat foarte mult si eu "cred" ca ma iubeste dar daca intr-o zi ma va parasi... ce voi face? Ce imi sfatuiti sa fac sa nu ma mai gandesc la asta?:((:(( va rog ajutati-ma

6
Răspunde Raportează
MariaRawr
în 21 Decembrie 2010 | MariaRawr întreabă:

Am o prietena care a placut mult timp un baiat, cam din cls 3...si intr-o zi de vineri seara, pe mess, baiatul acela a vorbit cu ea, si el a plecat si a venit sora lui si a vb cu prietena mea.peste? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
aLina_8828
în 21 Decembrie 2010 | aLina_8828 întreabă:

Heyy. :) seara:D daca o relatie nu merge ar fi mai bine sa ii punem puunct?:-? ...adica eu si cu prietenul meu ne certam in fiecare zi:-j pur si simplu nu exista zi in care sa nu ne certam. si in? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
ionika17
în 21 Decembrie 2010 | ionika17 întreabă:

FeTelor v-a plac baietii bruneti, cu ochi negri?

15
Răspunde Raportează
125
în 21 Decembrie 2010 | 125 întreabă:

Eu am 13 ani si marimea de la sutien este 75-80 C. dar nu stiu de ce incep sa mi se lase sanii cu toate ca nu am avut vreodata contact sexual. (sunt un pic lasati in jos si varful e in fara). poate fi asat...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_2824
în 21 Decembrie 2010 | anonim_2824 întreabă:

TPU! poate o sa sune ciudat dar am si eu o povestioara si o intrebare. poate ma puteti ajuta si pe mine*mersi anticipat**dau fundita* sunt in clasa a8a. Am un prieten din septembrie. e cu mine...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
adelyna1993
în 21 Decembrie 2010 | adelyna1993 întreabă:

Buna TPU.Trec printr-o perioada f grea.Prietenul meu s-a despartit de mine acum 2 saptamani, fara nicio explicatie (4 luni am fost impreuna). Suntem colegi de clasa.Problema e ca se da la o colega de a...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Decembrie 2010 |

Funda raspunsului cel mai concis! ce se intampla daca apendicita se sparge in tine?:) scuza-ti categoria.

11
Răspunde Raportează
Mandy
în 21 Decembrie 2010 | Mandy întreabă:

Salutari tuturor! Am 16 ani, si inca nu am avut un iubit. Voi ce credeti despre asta? Nu sunt respingatoare, am avut multe oferte, insa, pur si simplu astept baiatul potrivit.Pe oricine am placut, ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
sclifos
în 21 Decembrie 2010 | sclifos întreabă:

BOMBA! M-a inselat, si m-a schimbat cu altul, cu vecinul ei, la ziua lui de nastere(am dovezi(doar saruturi)), cind eram certati noi, ne intalnim 1.5 ani, si o iubesc enorm, si i-am dat papucii,...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Deniiiiiiiiiiiiiiiiiii
în 21 Decembrie 2010 | Deniiiiiiiiiiiiiiiiiii întreabă:

Cand ar trebui sa ii spun prietenei mele sa facem sex? ce perioada de timp ar trebui sa astept sa ii spun aceasta?

7
Răspunde Raportează
teo3D
în 21 Decembrie 2010 | teo3D întreabă:

Eu am o parere despre limba engleza:d. Vreau sa o au si p a voastra;):P...cine gandeste ca mine normal ca are fundita:X:X

5
Răspunde Raportează
Girl_5668
în 21 Decembrie 2010 | Girl_5668 întreabă:

Prietenul meu are 18 ani, eu 15 suntem de 2 zile impreuna. Dupa ce imi pot da seama daca vrea doar sa se culce cu mine?:(Funda.

7
Răspunde Raportează
Jojo_2758
în 21 Decembrie 2010 | Jojo_2758 întreabă:

Unde si cum vi s-a intamplat primul act sexual? cine descrie frumos are

2
Răspunde Raportează
babydolldeea
în 21 Decembrie 2010 | babydolldeea întreabă:

Pentru fete, vi s-a intamplat vreodata sa faceti dragoste protejat cu prezervativ dar totusi sa aveti parte de o surpriza neplacuta ( sa afli ca esti insarcinata) dar fara ca prezervativul sa se rupa?

5
Răspunde Raportează
Jojo_2758
în 21 Decembrie 2010 | Jojo_2758 întreabă:

Plac un baiat fff mult.Colegele mele imi zic ca sunt nebuna daca imi place de el.Am fost impreuna cu el 6 luni, apoi ne-am despartit dintr-o provocare.De atunci il plac? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
diAAAa
în 21 Decembrie 2010 | diAAAa întreabă:

Vi se intampla sa va excitati de la anumite mirosuri de parfum, flori:)) etc? si ce va excita cel mai mult?

3
Răspunde Raportează
Anablondyi
în 21 Decembrie 2010 | Anablondyi întreabă:

Fostul meu prieten acum are o gagica...si totusi cred ca pentru aceea m-a lasat pe mine dar totusi as vrea sa ma impac cu el :-s ce sa fac? cand mai iesim pe afara sau asa... el sta foarte aproape de? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
~_~fericire.in.rate~_~
în 21 Decembrie 2010 | ~_~fericire.in.rate~_~ întreabă:

Intodeauna cand vine vorba de sorsa care e mai mare cu un an decat mine e in stare de orice si cand i-am pus porblema"daca altul ar face din ea ce faci tu din mine" mi-a dat cu flit cum s-ar zice ca nu...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
gabriela_9415
în 21 Decembrie 2010 | gabriela_9415 întreabă:

O intrebare stupida :p, ce inseamna xoxo?

16
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Decembrie 2010 |

am nevoie de ajutorul vostru. Prietenul vrea sa mearga cu colinda si uratul, eu cu colinda sunt de acord, dar cu uratul nu; ) adica in seara de Rev ar insemna sa stau singura:( si eu nu vreau....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Al33
în 21 Decembrie 2010 | Al33 întreabă:

Celei mai bune prietene a mea ii se fac complimente de la 2 baieti "cei mai buni prieteni"ei fiind cu un an mai mari decat noi ea il simpatizeaza pe unul din ei, iar cu celalat se intelege foarte bine...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Al33
în 21 Decembrie 2010 | Al33 întreabă:

Am o problema..."fostul" inca vrea sa ma bag cu el acum el imi e ca un frate si nu stiu ce sa fac daca o sa ajung sa il plac si atunci o sa fie prea tarziu? acum eu tin foarte mult la el dar nu am ajuns? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
gabriela_9415
în 21 Decembrie 2010 | gabriela_9415 întreabă:

Ceva idei de id`uri? nu vreau cu numele meu. dar cat de cat originale;)). funda :).

7
Răspunde Raportează
albinuta_4933
în 21 Decembrie 2010 | albinuta_4933 întreabă:

E chiar atat de anormal din partea mea ca la 16 ani sa nu vreau sa ma dezvirginez? nu ma simt gata pentru asta. chiar nu poate nimeni sa ma pastreze de buna? fara sa vrea sa ma guste? eram doar curioasa...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
bibiiica
în 21 Decembrie 2010 | bibiiica întreabă:

Buna TPU mi se pare cam penibil sa intreb asta dar prietenele nu ma prea inteleg. Deci am avut o relatie cu un baiat mai mare decat mine, ma rog fizic chestia asta nu se vede fiindca arata de 16 -17 ani...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Decembrie 2010 |

Care aveti cont pe metin2.ro sa-mi dati intre lvl 30-35 bagati in lista id meu:alex_kiwi...funditza...Si cat mai urgent pls

3
Răspunde Raportează
Andreea_2629
în 21 Decembrie 2010 | Andreea_2629 întreabă:

Salutare lume. Sunt cu prietenul meu de 3 saptamani.Am mai fost impreuna 1 an si jumatate, ne-am despartit si ne-am impacat.In tot acest timp(1 an si jumatate) cat am stat impreuna, nu am intretinut relatii...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
alicool
în 21 Decembrie 2010 | alicool întreabă:

Imi place mult de acest baiat pe nume Alex problema mea este ca are un prieten care a spus la toata lumea ca il plac pe Alex si acum tot coridorul stie si pe mine ma supara chestia asta. Ce sa fac? Ajutor Dau...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Decembrie 2010 |

as avea si eu o intrebare.Sunt cu un baiat de cateva saptamani, el ma place, e foarte diferit de ceilalti, numai ca pentru a avea o relatie serioasa, el vrea sa facem si sex, si nu stiu daca...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Lilia2621
în 21 Decembrie 2010 | Lilia2621 întreabă:

La ce virsta ati inceput viata sexuala?

15
Răspunde Raportează
teo3D

Hey m-am certat cu un prieten si vreau sa pun un status care sal atinga da sa fie si funny ceva d indiferenta ...si cateva modele de statusuri smechere pentru fete va rog:X:X:*... cele mai bune primesc? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
gheodan21
în 21 Decembrie 2010 | gheodan21 întreabă:

Am si eu o problema: imi place de un baiat de mult timp, prima data cind ne-am cunoscut eram pe teren si jucam voley atunci a aparut si el, e e extraordinar imi place foarte mult de el deja de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
paul1234
în 21 Decembrie 2010 | paul1234 întreabă:

Im puteti spune niste povesti de dragoste cu sfarsit bun sau videoclipuri pe net?

6
Răspunde Raportează
amalia_4709
în 21 Decembrie 2010 | amalia_4709 întreabă:

Spuneti mi cum a fost cand v-ati sarutat prima data? cat mai detaliat :)etc. dau funda. promit:

9
Răspunde Raportează
Samy_9877
în 21 Decembrie 2010 | Samy_9877 întreabă:

Cine are un cont de Metin2, de care nu mai are nevoie? lasati id! Funda:)

1
Răspunde Raportează
Alle110
în 21 Decembrie 2010 | Alle110 întreabă:

Buna TPU.am si eu intrebare, as vrea sa imi fac comanda de un relax&tone pentru a scapa de cateva kg.as vrea parerile voastre...astept multe raspunsuri ca sa fiu sigura,

5
Răspunde Raportează
teo3D

Hei am si eu nevoie de niste muzica gen pop http://www.youtube.com/watch?v=S88LJBJhvwo tip petreceri nebunie dementa nu stiu ceva ritmat si galagios da nu rock. Mai am nevoie si de geva muzica lenta sentimentala...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
tweety_8071
în 21 Decembrie 2010 | tweety_8071 întreabă:

M-am indragostit de barbatul pe care il uram.de cel care ma trata si imi vorbea urat, care mi-a oferit bani sa ma culc cu el si l-am refuzat, cel care m-a sechestrat in casa 2 zile.Pe langa asta e un...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Biancanightcat
în 21 Decembrie 2010 | Biancanightcat întreabă:

Am si eu o intrebare si bineinteles o mare rugaminte la toate fetele care i-au anticonceptionale sa imi explice putin si mie urm.problema.Azi am luat ultima pastila iar la un interval de cateva ore...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CocoMexii
în 21 Decembrie 2010 | CocoMexii întreabă:

Cum ar fi pentru tine fata/baiatul ideal?:)

7
Răspunde Raportează
Izzﻵ
în 21 Decembrie 2010 | Izzﻵ întreabă:

Primu care zice salut are funda plictiseala

6
Răspunde Raportează
andrei_3917
în 21 Decembrie 2010 | andrei_3917 întreabă:

Am o problema, imi place mult o fata cu care ma inteleg foarte bine, suntem prieteni foarte buni, ne cunoastem bine si vreau sa ma combin ca ea problema este ca imi este rusine pentru ca suntem prieteni...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
uitatadelume
în 21 Decembrie 2010 | uitatadelume întreabă:

Am si eu o problema. Sunt indragostita de un baiat de 4 ani. Ne-am intalnit intamplator, am avut o relatie destul de apropiata, a fost si la mine acasa in vizita, si totul bine pana cand si-au bagat...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
alexandra17_2436
în 21 Decembrie 2010 | alexandra17_2436 întreabă:

Am facut dragoste cu prietenul meu(protejat), iar dimineata m-am masturbat si de ieri ma mananca intr-una jos(clitorsul si labiile mari si putin vaginul) nu mai pot imi vine sa ma scarpin intr-una....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
ANUSKA_7389
în 21 Decembrie 2010 | ANUSKA_7389 întreabă:

Cum poti cuceri un baiat? va rog raspundeti-mi daca avti timp si p/u mine va rog mult mersy va iubesc

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Decembrie 2010 |

as avea si eu o intrebare.Sunt cu un baiat de cateva saptamani, el ma place, e foarte diferit de ceilalti, numai ca pentru a avea o relatie serioasa, el vrea sa facem si sex, si nu stiu daca...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
BeautyTeacher
în 21 Decembrie 2010 | BeautyTeacher întreabă:

Buna TPU:*Cum as putea sa ma bag in seama la un baiat mai mult pe mess dar si in realitate avand in vedere ca ne stim din vedere ne salutam dar nu vb deloc, suntem la acelasi liceu. Funda normal:*

2
Răspunde Raportează
  • 4997
  • 4998
  • 4999
  • 5000
  • 5001
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LisaJulie
    trimisă acum 13 ore

LisaJulie întreabă:

Cu cortul pe Valea Prahovei: unde este mai liniște și mai puțini turiști in weekend?
    25 răspunsuri
  • Daniden09876
    trimisă pe 4 Septembrie

Daniden09876 întreabă:

Salut, doresc sa strang bani pentru o noua masina, am un buget actual de 10k euro care va ajunge undeva la 15k.Personal, imi doresc un audi.Sa fie practic, rapid cat de cat, si sa nu consume exagerat...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 12 ore

tonyc7 întreabă:

Tocmai am citit un articol destul de ingrijorator. Apa din fiecare sticla de plastic pe care o bem zilnic contine micro- particule de plastic care se depoziteaza in organismul nostru, putand intra in ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Andra_Ahnana_
    trimisă pe 4 Septembrie

Andra_Ahnana_ întreabă:

Lucrez la operator flexibil. M- aș bucura să știu că mai lucrează și cineva de aici de pe TPU și să îmi spună dacă și ei întâmpină problema cu lipsa de mesaje. Aproximativ de doua săptămâni...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.581.823
  • Întrebări: 3.950.531
  • Răspunsuri: 17.636.023
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Curiozitati din lumea animala

Curiozitati din lumea animala

Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati

Start quiz
Categorii