Vreau mult sa fiu intr-o relatie, cu un baiat care sa-mi placa mult si sa-l plac, un baiat cu care sa ma simt libera si sa ma simt bine. Imi doresc mult, deja de ohoho cit timp. Ce sa fac? :D
Mie coleg si, acum suntem in vacanta o sa fie disco stiti de craciun si as vrea sa-i spun la disco atunci ca-l plac dar cum sa fac, asa intr-un mod placut? :D Dau funda! :*:*
Eu iubesc un baiat foarte mult si eu "cred" ca ma iubeste dar daca intr-o zi ma va parasi... ce voi face? Ce imi sfatuiti sa fac sa nu ma mai gandesc la asta?:((:(( va rog ajutati-ma
Am o prietena care a placut mult timp un baiat, cam din cls 3...si intr-o zi de vineri seara, pe mess, baiatul acela a vorbit cu ea, si el a plecat si a venit sora lui si a vb cu prietena mea.peste? (mai mult)
Heyy. :) seara:D daca o relatie nu merge ar fi mai bine sa ii punem puunct?:-? ...adica eu si cu prietenul meu ne certam in fiecare zi:-j pur si simplu nu exista zi in care sa nu ne certam. si in? (mai mult)
FeTelor v-a plac baietii bruneti, cu ochi negri?
Eu am 13 ani si marimea de la sutien este 75-80 C. dar nu stiu de ce incep sa mi se lase sanii cu toate ca nu am avut vreodata contact sexual. (sunt un pic lasati in jos si varful e in fara). poate fi asat...? (mai mult)
TPU! poate o sa sune ciudat dar am si eu o povestioara si o intrebare. poate ma puteti ajuta si pe mine*mersi anticipat**dau fundita* sunt in clasa a8a. Am un prieten din septembrie. e cu mine...? (mai mult)
Buna TPU.Trec printr-o perioada f grea.Prietenul meu s-a despartit de mine acum 2 saptamani, fara nicio explicatie (4 luni am fost impreuna). Suntem colegi de clasa.Problema e ca se da la o colega de a...? (mai mult)
Funda raspunsului cel mai concis! ce se intampla daca apendicita se sparge in tine?:) scuza-ti categoria.
Salutari tuturor! Am 16 ani, si inca nu am avut un iubit. Voi ce credeti despre asta? Nu sunt respingatoare, am avut multe oferte, insa, pur si simplu astept baiatul potrivit.Pe oricine am placut, ...? (mai mult)
BOMBA! M-a inselat, si m-a schimbat cu altul, cu vecinul ei, la ziua lui de nastere(am dovezi(doar saruturi)), cind eram certati noi, ne intalnim 1.5 ani, si o iubesc enorm, si i-am dat papucii,...? (mai mult)
Cand ar trebui sa ii spun prietenei mele sa facem sex? ce perioada de timp ar trebui sa astept sa ii spun aceasta?
Eu am o parere despre limba engleza:d. Vreau sa o au si p a voastra;):P...cine gandeste ca mine normal ca are fundita:X:X
Prietenul meu are 18 ani, eu 15 suntem de 2 zile impreuna. Dupa ce imi pot da seama daca vrea doar sa se culce cu mine?:(Funda.
Unde si cum vi s-a intamplat primul act sexual? cine descrie frumos are
Pentru fete, vi s-a intamplat vreodata sa faceti dragoste protejat cu prezervativ dar totusi sa aveti parte de o surpriza neplacuta ( sa afli ca esti insarcinata) dar fara ca prezervativul sa se rupa?
Plac un baiat fff mult.Colegele mele imi zic ca sunt nebuna daca imi place de el.Am fost impreuna cu el 6 luni, apoi ne-am despartit dintr-o provocare.De atunci il plac? (mai mult)
Vi se intampla sa va excitati de la anumite mirosuri de parfum, flori:)) etc? si ce va excita cel mai mult?
Fostul meu prieten acum are o gagica...si totusi cred ca pentru aceea m-a lasat pe mine dar totusi as vrea sa ma impac cu el :-s ce sa fac? cand mai iesim pe afara sau asa... el sta foarte aproape de? (mai mult)
Intodeauna cand vine vorba de sorsa care e mai mare cu un an decat mine e in stare de orice si cand i-am pus porblema"daca altul ar face din ea ce faci tu din mine" mi-a dat cu flit cum s-ar zice ca nu...? (mai mult)
O intrebare stupida :p, ce inseamna xoxo?
am nevoie de ajutorul vostru. Prietenul vrea sa mearga cu colinda si uratul, eu cu colinda sunt de acord, dar cu uratul nu; ) adica in seara de Rev ar insemna sa stau singura:( si eu nu vreau....? (mai mult)
Celei mai bune prietene a mea ii se fac complimente de la 2 baieti "cei mai buni prieteni"ei fiind cu un an mai mari decat noi ea il simpatizeaza pe unul din ei, iar cu celalat se intelege foarte bine...? (mai mult)
Am o problema..."fostul" inca vrea sa ma bag cu el acum el imi e ca un frate si nu stiu ce sa fac daca o sa ajung sa il plac si atunci o sa fie prea tarziu? acum eu tin foarte mult la el dar nu am ajuns? (mai mult)
Ceva idei de id`uri? nu vreau cu numele meu. dar cat de cat originale;)). funda :).
E chiar atat de anormal din partea mea ca la 16 ani sa nu vreau sa ma dezvirginez? nu ma simt gata pentru asta. chiar nu poate nimeni sa ma pastreze de buna? fara sa vrea sa ma guste? eram doar curioasa...? (mai mult)
Buna TPU mi se pare cam penibil sa intreb asta dar prietenele nu ma prea inteleg. Deci am avut o relatie cu un baiat mai mare decat mine, ma rog fizic chestia asta nu se vede fiindca arata de 16 -17 ani...? (mai mult)
Care aveti cont pe metin2.ro sa-mi dati intre lvl 30-35 bagati in lista id meu:alex_kiwi...funditza...Si cat mai urgent pls
Salutare lume. Sunt cu prietenul meu de 3 saptamani.Am mai fost impreuna 1 an si jumatate, ne-am despartit si ne-am impacat.In tot acest timp(1 an si jumatate) cat am stat impreuna, nu am intretinut relatii...? (mai mult)
Imi place mult de acest baiat pe nume Alex problema mea este ca are un prieten care a spus la toata lumea ca il plac pe Alex si acum tot coridorul stie si pe mine ma supara chestia asta. Ce sa fac? Ajutor Dau...? (mai mult)
as avea si eu o intrebare.Sunt cu un baiat de cateva saptamani, el ma place, e foarte diferit de ceilalti, numai ca pentru a avea o relatie serioasa, el vrea sa facem si sex, si nu stiu daca...? (mai mult)
La ce virsta ati inceput viata sexuala?
Hey m-am certat cu un prieten si vreau sa pun un status care sal atinga da sa fie si funny ceva d indiferenta ...si cateva modele de statusuri smechere pentru fete va rog:X:X:*... cele mai bune primesc? (mai mult)
Am si eu o problema: imi place de un baiat de mult timp, prima data cind ne-am cunoscut eram pe teren si jucam voley atunci a aparut si el, e e extraordinar imi place foarte mult de el deja de...? (mai mult)
Im puteti spune niste povesti de dragoste cu sfarsit bun sau videoclipuri pe net?
Spuneti mi cum a fost cand v-ati sarutat prima data? cat mai detaliat :)etc. dau funda. promit:
Cine are un cont de Metin2, de care nu mai are nevoie? lasati id! Funda:)
Buna TPU.am si eu intrebare, as vrea sa imi fac comanda de un relax&tone pentru a scapa de cateva kg.as vrea parerile voastre...astept multe raspunsuri ca sa fiu sigura,
Hei am si eu nevoie de niste muzica gen pop http://www.youtube.com/watch?v=S88LJBJhvwo tip petreceri nebunie dementa nu stiu ceva ritmat si galagios da nu rock. Mai am nevoie si de geva muzica lenta sentimentala...? (mai mult)
M-am indragostit de barbatul pe care il uram.de cel care ma trata si imi vorbea urat, care mi-a oferit bani sa ma culc cu el si l-am refuzat, cel care m-a sechestrat in casa 2 zile.Pe langa asta e un...? (mai mult)
Am si eu o intrebare si bineinteles o mare rugaminte la toate fetele care i-au anticonceptionale sa imi explice putin si mie urm.problema.Azi am luat ultima pastila iar la un interval de cateva ore...? (mai mult)
Cum ar fi pentru tine fata/baiatul ideal?:)
Primu care zice salut are funda plictiseala
Am o problema, imi place mult o fata cu care ma inteleg foarte bine, suntem prieteni foarte buni, ne cunoastem bine si vreau sa ma combin ca ea problema este ca imi este rusine pentru ca suntem prieteni...? (mai mult)
Am si eu o problema. Sunt indragostita de un baiat de 4 ani. Ne-am intalnit intamplator, am avut o relatie destul de apropiata, a fost si la mine acasa in vizita, si totul bine pana cand si-au bagat...? (mai mult)
Am facut dragoste cu prietenul meu(protejat), iar dimineata m-am masturbat si de ieri ma mananca intr-una jos(clitorsul si labiile mari si putin vaginul) nu mai pot imi vine sa ma scarpin intr-una....? (mai mult)
Cum poti cuceri un baiat? va rog raspundeti-mi daca avti timp si p/u mine va rog mult mersy va iubesc
Buna TPU:*Cum as putea sa ma bag in seama la un baiat mai mult pe mess dar si in realitate avand in vedere ca ne stim din vedere ne salutam dar nu vb deloc, suntem la acelasi liceu. Funda normal:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Daniden09876 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Andra_Ahnana_ întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati