Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 7 Decembrie 2025 sunt:
Te iubesc! Tu ma iubesti?
Cine stie cum se numeste piesa de la min 5.48 http://www.youtube.com/watch?v=yrVc1j1f88Y[scz categoria]dai funda pentru cel corect si rapid
M'am indragostit in cel mai bun prieten al meu... ce sa fac?(
Bai deci totul a inceput simplu, mergem cu un grup de prieteni acasa dupa scoala; nu prea mau interesat de baietii din grup, dar de cam 2 sap, ma gandesc numai la unul dintre ei, si nu stiu cum sa...? (mai mult)
Ei bine am si eu "o nelamurire" in legatura cu faptul ca eu am avut o colega care s-a mutat din clasa la o alta scoala, si acum dupa 3 ani ea a facut rost de ID-ul meu de mess si a vrut sa...? (mai mult)
Cum downloadez metin2united.com? funda!:X
Voi credeti in superstitia aia cu 'cele 5 dorinte scrise pe o hartie si hartia tinuta la tine la noaptea dintre ani? :)) Mi'ar place sa va si argumentati raspunsur. :) (scuzati categoria dar e cea...? (mai mult)
Ce faceti? Am mai citit, uitat la televizor si am incercat sa mai ies la o plimbare! dar m-am plictisit. Aveti chef de vorba, pe mess? Care are chef de o conversatie despre orice ar? (mai mult)
Fetelor... ce va place la un baiat?;;)
Deci in ultima vreme il visez in fiecare seara pe fostul prieten ca ma saruta iesim impreuna in oras ma strange in brate dar ma saruta ca atata dor si eu pe el.Inca mai tin la el si noi inca tinem legatura...? (mai mult)
Decii, eops ubesck un baiat dl mine din clss si vineri, cand am venit dl sc el pe o parte cu amicu` lui.eu pe cealalta cu my friend...si mergem.la un momentdat el ma striga.ma ui in spate si-l vad ca? (mai mult)
Stiti de unde pot downloada jocuri fara timp plz ajutati-ma la toti dau fundisa:D promit dar sa fie un site cu detoate jocurile ...Ms pentru cei care m-au ajutat:-*:X (scuze categoria e mai vizionat? (mai mult)
Buna! As vrea si eu sa stiu... E adevarat ca daca respiri intr-o punga mai mult sde 3 min inseamna ca te droghezi? Am auzit undeva si eram curioasa(rog seriozitate)Ms anticipat pentru raspuns si? (mai mult)
Help! Imi place de un baiat din liceu cu mine, mai mare cu 2 ani si este in clasa cu varul meu.Problema este ca are prietena! Am id-ul lui am vb doar odata cu el si nu prea intra pe mess. Ce as putea sa...? (mai mult)
Imi ziceti si mie va rog cum se schimba dimensiunile unei poze astfel incat sa incapa in poza de la avatar de pe mess.am incercat diferite programe photoscape, infarnview, VSO image resizer am facut mai...? (mai mult)
am o problema.Deci am luat jocul Spider-Man Shattered Dimension si dupa ce il instalez imi cere ceva cu Direct X care stiti ce pot face ma ajutati plss lasati mess sau add la andy_freestyle97 scuze...? (mai mult)
Ce cadou de Craciun sa-i fac mamei mele (poate ceva facut de mine ori ceva sa cumpar insa nu skump ) scuze cam pus intrebarea aici insa aceasta categorie este mai vizitata... p. s funda.; X
Credeti in relatii la distanta?:* sarbatori fericite tuturor
Care a fost cea mai frumoasa poveste de dragoste care ati trait`o pana acum?:X sa fie adevarata 8-> nu vrajeli [-x funda pentru cea mai frumoasa poveste:D ; x; x; x
In Fifa 11 la Be a Pro jucatorul poate fii transferat la alta echipa sau ramane la aceeasi echipa la care ai inceput.Scuze ca am pus intrebarea aici dar aceasta categorie este mai "populata". Dau funda.Multumesc!...? (mai mult)
Fetele mi-a venit menstruatia astazi si sunt 100% sigura ca o s-o am si in Ziua de Craciun cum ma duc la biserica asa? Vreau sa ma spovedesc si sa ma impartasesc.Ca cica e pacat daca te duci la biserica...? (mai mult)
HEIIIIIIII TPU:D scuze ca postez aici, , , Am o intrebare Cum pot scapa de cearcane? am incercat sa imi fac program la somn sa dorm bine dar degeaba chiar si in timpul zilei am cearcane :| si sunt foarte...? (mai mult)
Azi m-am certat cu un bun amic, l-am prins cu minciuna, cand i-am reprosat ceea ce a facut mi-a spus sa vad cine are dreptate si ca imi dau seama ca am terminat-o cu el, eu i-am raspuns ca nu-mi place...? (mai mult)
am o intrebare de unde sa stiu ca o fata ma iubeste?
Am mare nevoie de ajutor, intrebarea este ca cum imi dau seama ca o fata ma iubeste?
TPU as vrea si eu sa imi oferiti un raspuns mai convingator: La ce folosesc drogurile? Ce fac? Cum se drogheaza cel mai de cel mai usor(nu pentru mine)>? ROG SERIOZITATE:X:XMs anticipat Scz...? (mai mult)
Am o intrebare o prietena de-a mea are o problema. Primavara asta a fost cu un baiat pe care nu il placea aproape deloc, s-a bagat cu el pentru un prieten.Problema e ca acum ii este dor de el si...? (mai mult)
E vreo diferenta dintre orgasmul pe care il simti cand te masturbezi, sau orgasmul pe care il simti cu un baiat?
Cine imi scrie in cuvinte numarul acesta 8888888888888?
Sincer nu stiu ce sa ma mai fac cu skipe.imi face probleme.de cate ori incerc sa ma conectez nu pot.internetul merge. dar skipe nu vrea.merge un pic apoi iar nu se mai conecteaza.nu vrea nici invizibil...? (mai mult)
Buna sunt cu un baiat de 22 de ani si ma tot preseaza, cand voi face 16 ani sa o facem. dar nu vreau si el tot face presiuni asupra mea, ar trebui sa ma despart de el? sau sa o fac cu el?
Hei TPU, am nevoie urgenta de ajutor! dau fundita! cad incerc sa ma loghez pe mess imi spune:"Your account has been blocked". ce sa fac in cazul asta, ce s-a intamplat?
Am mare nevoie de ajutor! Trebuie sa fac un CD cu filme dar calculatorul meu nu citeste cd-ul gol. Am Nero instalat si cele care au ceva pe ele le citeste ce sa fac? Scuze de categorie dar e...? (mai mult)
Sunt foarte fericita cind cineva imi scrie, raspunde la mesaje pe TPU.ro Intrebarea mea este :Voi va simtiti la fel? Astept raspunsurile voastre. Scuzati categoria(e cea mai vizualizata). Traditionalul...? (mai mult)
Hei salut. am o problema imi place de o fata care e in a 5a si eu sunt in a 7 a e foarte fitoasa e tunata :) ne cunoastem dar vreau sa stau cu ea ajutati-ma spuneti-mi cum sa o abordez
Am auzit ca Stella se ocupa de site, adica ea a facut tot ce vedem aici? Raluca sta toata ziua pe TPU? De ce nu este TPU retea sociala cum e facebook? Sa fii admin este o meserie?
Cum scapi de "rusine"? :(
Buna all! vreau si eu niste nume de house uri misto si noi eventual. mersi anticipat, scuze categoria...
Am mai vazut urmatoarea intrebare de N ori, dar raspunsurile sunt aceleasi, si mai exact, cam false.Deci, fetelor, la ce va uitati prima data la un baiat? - Recunoasteti ca nu va uitati la suflet,...? (mai mult)
Eu cu un baiat ne cunoastem de 7-6 luni si el mereu sta cu mine imi spune-le lucruri care cu nimeni nu vorbeste si eu cu sora lui suntem vest friends si ii spune mereu ca cica e cu mine de 3 luni sau multe...? (mai mult)
M-am despartit de prietenul meu acum cateva minute iar dupa un schimb de replici el a spus ca 'sti ce urmeaza dupa deal? valea.'. Stau si ma gandesc si nu inteleg ce vroia sa imi transmita prin replica...? (mai mult)
Intrebare pentru fete... Daca ati fi virgine dupa cat timp a-ti face-o cu prietenul vostru? Tinand cont ca el ar fi mai mare ca voi si chiar daca nu v-ar zice a-ti observa singure ca are nevoie de sex.? (mai mult)
am si eu un prieten de 6 luni si un pic [parinti mei il cunosc (nu sunt prea de acord cu el da merge)]. Noi de obicei ne vedem afara.Saptamana trecuta cum era foarte frig si eu eram racita i-am spus...? (mai mult)
Aveti niste statusuri mistoh, cool dau funda(scuze categoria)
Intrebare pentru baieti cand ziceti voi despre o fata ca e "sexy" merci:*
Daca penisul unui barbat se micsoreaza la apa rece, de ce nu se mareste la apa calda?
Cum va sarutati partenerul de viata? cat mai detaliat.pas cu pas. funda;)
De ce intr'un cuplu partenerii se musca? (de buza, gat) Ce semnifica asta?:)
Ceva status`uri :X? Funda la cele mai frumoase :X.
Dac faci se x cu o zi de ati veni ciclul si baiatul isi da drumu in tine e posibil sa ramai insarcinata?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
4andrea567 întreabă:
Vlad69000 întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
alexgeorge212 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!