TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
BerarulZed
în 28 Aprilie 2019 | BerarulZed întreabă:

Pisica mea este un norvegian de padure si lasa par foarte mult. Cum pot sa fac sa scap de parul in exces? Nu sta la perie. Ajutor,

5
Răspunde Raportează
Originaltroll
în 28 Aprilie 2019 | Originaltroll întreabă:

am si eu o intrebare, azi am adoptat un pui de pisicuta si stiu ca trebuie sa-i fac vaccinuri. Imi poate spune cineva cam cat ma costa toate vaccinurile necesare pentru ea? Multumesc!

3
Răspunde Raportează
AlesiaBota
în 28 Aprilie 2019 | AlesiaBota întreabă:

Imi puteti da nume de motanei gri?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Aprilie 2019 |

cum as putea sa ma inveselesc putin? E o poveste cam lunga, adica totul a început acum vreo 2 ani cand tata mi- a cumparat un caine si m- am atasat mult de el, dar mamei mele nu- i placea ca...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Maruntelu_Gabi_1999
în 28 Aprilie 2019 | Maruntelu_Gabi_1999 întreabă:

Ce se intampla daca noaptea porumbeii nu stau pe oua?

4
Răspunde Raportează
paulitos
în 27 Aprilie 2019 | paulitos întreabă:

Salut, pisicuta mea astazi a sarit de la etajul 4 si am gasit- o dupa vreo 2- 3 ore afara sub o masina cu ajutorul altei pisici care a miaunat tare incat sa vin sa o ajut, ea care plangea. Sunt 90% sigur...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
LifeIsFullOfCollours
în 27 Aprilie 2019 | LifeIsFullOfCollours întreabă:

Hei, TPU! Matusa mea tocmai ce va pleca luna viitoare in alta tara si isi lasa unicul animal in grija mea si anume un perus in varsta de vreo 7- 8 ani sau chiar mai mult. Initial dorea sa- l lase mamei...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Aprilie 2019 |

Dacă ați putea avea orice animal de companie vreți (în afară de cele des întâlnite, precum câinii și pisicile), care ar fi acela? De ce?

8
Răspunde Raportează
Francixx15
în 26 Aprilie 2019 | Francixx15 întreabă:

am si eu o întrebare. Legat de caii de sarituri, mi- am luat un armasar. Mama lui nu e de rasa pură(e corcita cu un pur sange arab) iar tatal e un pur sange arab. Ideea e ca are o burtica...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
hannah527wtw
în 26 Aprilie 2019 | hannah527wtw întreabă:

Am facut o greseala foarte mare: mi- am vopsit cainele cu vopsea. Cum as putea sa ii sterg vopseaua? E vopsit pe ureche si pe o labă, va rog, ajutati- ma! L- am vopsit de vreo ora. Se mai ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
IonutRullz
în 26 Aprilie 2019 | IonutRullz întreabă:

Bună ziua, am și eu o pereche de peruși de câteva luni bune..mai mult de 5 luni, aș vrea să mai adaug încă o pereche de peruși lângă aceștia.Vor fi probleme între ei ținând cont că deja...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gddshfdddddx
în 26 Aprilie 2019 | Gddshfdddddx întreabă:

Cum deosebesti femela de mascul la peruși? La mine, amândoi au nările maro. E bine sau nu?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Aprilie 2019 |

Am auzit că ratonii pot fi ținuți ca animale de companie. Am câteva îndrebări: 1. Cam cât ar costa un raton? 2. De unde poți cumpăra unul (în România)? 3. Pot fi educați să facă...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
NattySWS
în 26 Aprilie 2019 | NattySWS întreabă:

eu am un hamster si dimineata ma duc sa vad ce face si cand bag mana in cusca sa ma joc cu el se pune rapid pe spate si chitaie tare. De ce?

5
Răspunde Raportează
CleoNd66
în 26 Aprilie 2019 | CleoNd66 întreabă:

Bună, dacă ții acvariul lângă geam și bate razele soarelui în el mor peștii? Am uitat acvariul lângă geam și mi-a murit un peștișor negru. Vreau să știu dacă asta ar fi cauza.

7
Răspunde Raportează
Theodorius1234
în 25 Aprilie 2019 | Theodorius1234 întreabă:

Dupa ce cainele meu a fost castrat poate intra in depresie?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Aprilie 2019 |

Fratele meu mi- a adus cățelușa lui de câteva zile, aproape o săptămână, este labrador în vârstă de 7 luni, culoare neagra și are o stare din când în când de tremurat, ii tremura...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Bogdan_Andrei_1994_rRRQ
în 25 Aprilie 2019 | Bogdan_Andrei_1994_rRRQ întreabă:

am gasit o broasca testoasa cred ca e din florida ce asta putea face? Cu ce sa o hranesc sau daca as putea sa o dau undeva sa aiba grija de ea..am nevoie de ajutor!

4
Răspunde Raportează
Robert160
în 25 Aprilie 2019 | Robert160 întreabă:

Dacă am niște vecini care țin trei câini intr-un spațiu mic de o lună de zile, câinii astia nu fac mișcare, nu îi scot pe afară, e normal?

9
Răspunde Raportează
Luigi96
în 25 Aprilie 2019 | Luigi96 întreabă:

Acum o saptamana mi- am cumparat 2 papagali amorezi. Sunt foarte draguti dar din pacate nu pot sa ma joc mai deloc cu ei. Se sperie din orice. Cusca lor e intr- un loc unde se umbla des. Tot...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
user10101
în 25 Aprilie 2019 | user10101 întreabă:

Salut.Cand schimb viteza bicicletei la 4 lantul sare pe una mai mica. Ce pot sa ii fac?

1
Răspunde Raportează
Denisvs
în 25 Aprilie 2019 | Denisvs întreabă:

Am nevoie de ajutor! Am un rottweiler de aprox. 7 luni. Si nu da niciun semn de rautate, nu latra deloc la niciun om, cauta numai joaca, in schimb, la orice zgomot incepe sa latre. Ce ar trebui sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Tudorache_Andrei_1981
în 25 Aprilie 2019 | Tudorache_Andrei_1981 întreabă:

Voi ce ziceți ce sa aleg? Un câine husky sau un cane corso? Cine apară mai bine curtea?

1
Răspunde Raportează
123gobiche456
în 25 Aprilie 2019 | 123gobiche456 întreabă:

Bună! Am o mare problema! Mi- a fatat scroafa și nu vrea să lase purceii să suga lapte, de ce oare? Ce să fac cu ea? Menționez că nu e la prima fatare și chiar nu am avut probleme cu ea până...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Aprilie 2019 |

Ce sa fac daca mi s-a stricat locul unde pun dvd-urile,mi-a iesit din tatani,il pot repara? Ajutor, urgent!

3
Răspunde Raportează
alex134
în 25 Aprilie 2019 | alex134 întreabă:

Va rog frumos îmi puteți spune și mie niște bălți de peste din Călărași, Ialomița și pe lângă București spre Călărași așa pe lângă Pantelimon. Va rog frumos, am nevoie ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Prin?esaDeAur
în 24 Aprilie 2019 | Prin?esaDeAur întreabă:

Caut sa cumpar un buldog francez de preferat pui, baiat si alb pana in 100 de €. Unde pot gasi?

1
Răspunde Raportează
Tudorache_Andrei_1981
în 24 Aprilie 2019 | Tudorache_Andrei_1981 întreabă:

Știe cineva de unde pot găsi un câine Husky sau adopta sau cumpăra un câine husky din Pitești? Va rog frumos, spuneți-mi!

2
Răspunde Raportează
Tudorache_Andrei_1981
în 24 Aprilie 2019 | Tudorache_Andrei_1981 întreabă:

De unde pot cumpăra și eu un Husky siberian sau de unde pot adopta unul. Daca știe cineva un loc de unde pot adopta din Pitești sau de unde pot cumpăra va rog spuneți-mi!

1
Răspunde Raportează
Theodorius1234
în 24 Aprilie 2019 | Theodorius1234 întreabă:

Salutare. Maine o sa imi castrez cainele. Daca are 5 ani si il castrez, poate sa dispara agresivitatea si agitatia?

19
Răspunde Raportează
tal4556
în 24 Aprilie 2019 | tal4556 întreabă:

Daca o sticla de whiskey sta jumatate de an la soare mai e buna de baut?

2
Răspunde Raportează
Catuscha
în 24 Aprilie 2019 | Catuscha întreabă:

Cat traieste un caine cu cancer?

2
Răspunde Raportează
Francixx15
în 24 Aprilie 2019 | Francixx15 întreabă:

Buna,vreau sa-mi iau un cal de sarituri dar nu stiu sigur daca rasele:lipitan, pur sange arab, pur sange englez si frizian sunt bune de sarituri. Știe cineva?

17
Răspunde Raportează
Francixx15
în 24 Aprilie 2019 | Francixx15 întreabă:

Buna,o sa-mi iau un cal si nu am idei de nume. Poate imi da si mie cineva nume de cai (iapa si armasar)?

5
Răspunde Raportează
Francixx15
în 23 Aprilie 2019 | Francixx15 întreabă:

Bună,am si eu o întrebare... vreau sa-mi iau un cal de sarituri si nu stiu daca rasele lipitan, frizian, pur sange arab si pur sange englez sunt bune. Știe cineva?

5
Răspunde Raportează
Sabpopoviciu007
în 23 Aprilie 2019 | Sabpopoviciu007 întreabă:

Pana la ce varsta sug puii de pisica? As vrea sa adopt unul de la o prietena dar nu stiu daca inca mai suge( are aprox 2 luni) Funda!

1
Răspunde Raportează
C?t?_C?t?lin_2000_4NvW
în 22 Aprilie 2019 | C?t?_C?t?lin_2000_4NvW întreabă:

Am o capra care are un nodul pe țâța în interior, cu ce se tratează? Am inteles ca e ceva de se baga pe o țâță, îmi puteți spune cum se numește? Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
Mario157
în 22 Aprilie 2019 | Mario157 întreabă:

Deci tocmai ce mi-a venit un the t.amp e 800 si nu stiu de ce imi sare siguranta e prea puternic(eu am o instalatie destul de veche si asa face si la aparatul de sudura)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Aprilie 2019 |

Sunt din Baia Mare și vreau să adopt un pui de pisica. Cineva ma poate ajuta? Plus as vrea sa știu, eu mai am o pisică de un an cum ar reacționa dacă aș aduce un puiuț?

6
Răspunde Raportează
Iuly4Sad7
în 22 Aprilie 2019 | Iuly4Sad7 întreabă:

Buna, am gasit 3 catei cu varsta de aproximativ 2 luni, a caror mama o hranesc de o perioada 6 luni si pe care o vad mai rar.A nascut 6 catei dintre care 3 au murit, iar ceilalti 3 i- am luat cu mine,...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Bonbardieruldeweekend
în 22 Aprilie 2019 | Bonbardieruldeweekend întreabă:

Ce ati alege kfc sau mcDonald's? Si care este motivul? Amandoua sunt aproape aceleasi chestii, sa zicem, dar toti sunt foarte convinsi intr o directie si nu stiu care este motivul, dau funda la cel ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
CristiZdr
în 21 Aprilie 2019 | CristiZdr întreabă:

Salut, am un ciobanesc german de 5 luni si nu vrea deloc sa mearga cu lesa. Am incercat diferite metode cum ar fi sa il recompensez la fiecare pas, dar cum ii pun lesa la gat nu se mai misca deloc. Cine...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
CristiZdr
în 21 Aprilie 2019 | CristiZdr întreabă:

Salut, am un ciobanesc german si traiesc la tara. Am niste pui si vrea sa ii manance. El fiind un caine de paza, ce pot sa fac daca mananca pui? Cum il pot dezvata din obiceiul de a manca pui?

3
Răspunde Raportează
Stroe_Andreea-Nicoleta_2000
în 21 Aprilie 2019 | Stroe_Andreea-Nicoleta_2000 întreabă:

Buna! In curand o sa imi aduc un nou caine acasa, un bichon. Ce lucruri trebuie sa îi cumpăr? Funda!

4
Răspunde Raportează
MihaiEugen
în 21 Aprilie 2019 | MihaiEugen întreabă:

Salut, am un cocos rasa sussex care este foarte fricos, mereu îl fugărește cocosul pitic olandez, ce ar trebui sa îi fac să fie mai agresiv? Cocosul olandez este și orb la un ochi

2
Răspunde Raportează
Cristian24673fg
în 21 Aprilie 2019 | Cristian24673fg întreabă:

Urgent! Am un câine de 3 luni (nu știu rasa) și vomita, nu vrea sa mănânce, are diaree.Ce sa fac? Câinele e vaccinat, are deparazitare intestinala.E și foarte slabit. Fara veterinar e așa de...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
wpAbby
în 20 Aprilie 2019 | wpAbby întreabă:

Buna seara.Am o problema in legatura cu puiul meu de gaina.Este olog de picioare, adica nu poate sa se miste, se dezechilibreaza si are picioarele strambe. Exista vreun mod prin care se poate face bine,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Stroe_Andreea-Nicoleta_2000
în 20 Aprilie 2019 | Stroe_Andreea-Nicoleta_2000 întreabă:

Bună! Vreau sa stiu cat mai multe despre bichoni (maltese). O sa imi iau unul incurand, un pui si as vrea sa stiu cum ar trebui sa il cresc. Nu vreau site- uri, sau ceva ce pot gasi si eu pe...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cristian24673fg
în 20 Aprilie 2019 | Cristian24673fg întreabă:

Help repede! Am un cățeluș de vreo 3 luni (nu știu ce rasa) și e foarte slabit, nu mananca, iar daca ii dau cu siringa (îl oblig să mănânce ) vomita. Ce sa fac?

5
Răspunde Raportează
AnonimaAnd
în 20 Aprilie 2019 | AnonimaAnd întreabă:

E ceva URGENT! Catelusa mea a avut pui si i s- a facut injectie pentru a nu mai face pui, iar azi a inceput sa fete. I- a fost foarte rau( saliva) si a fatat unul mort. Mai are de fatat. Ce...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă pe 24 Noiembrie

Ion1989 întreabă:

A comandat cineva mancare online? In cat timp a venit comanda? Cu ce a venit comanda? Prin glovo? Ati platit transportul?
    18 răspunsuri
  • Alin5644466
    trimisă pe 24 Noiembrie

Alin5644466 întreabă:

Salutare, as dori sa stiu ce politisti sunt la examenul auto Pitesti si care e de treaba, cum arata aspectul si care sunt de treaba
    18 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă pe 24 Noiembrie

Ion1989 întreabă:

Cu ce poti sa faci niste gauri intr-o teava de fier si in peretii de la o casa?
    15 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă pe 24 Noiembrie

JohnnyBravo123 întreabă:

Eu cred că e mai ușor să îți faci o relație ca femeie decât ca bărbat. Ca bărbat trebuie să ai casă, mașină, serviciu bun, sixpack. Dacă ești femeie și ai 100kg și lucrezi la Profi,...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.958
  • Întrebări: 3.953.443
  • Răspunsuri: 17.656.189
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 26 minute
Ce zici de un quiz?
Plante vindecatoare

Plante vindecatoare

Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.029 Adolescenţi
  • 55.588 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.828 Auto & Moto
  • 144.238 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.071 Carieră
  • 20.347 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.181 Conversaţii