TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
BucoveanuMarius
în 24 Septembrie 2023 | BucoveanuMarius întreabă:

Am o catelusa gestanta de 14 zile și azi se poarta diferit (adică acum) este indiferenta și tremura dacă o ei în brate mârâie care nu făcea asa pana acu

3
Răspunde Raportează
king5151
în 22 Septembrie 2023 | king5151 întreabă:

Stau la curte și nu mai găsesc un motan de vreo 4 zile, mai pleca dar venea după o zi maxim, unde ar putea fi? Are cam un an și 2 luni

5
Răspunde Raportează
GabyCGaby
în 22 Septembrie 2023 | GabyCGaby întreabă:

Caique meu stranuta de 1-2 ori în fiecare zi? Ce fac?

4
Răspunde Raportează
Wawaa7281
în 20 Septembrie 2023 | Wawaa7281 întreabă:

Salut! Am un motan de 2-3 ani care a plecat deja de vreo 3 săptămâni, sunt îngrijorat foarte tare, oare a murit!?

11
Răspunde Raportează
careestefazafrate
în 20 Septembrie 2023 | careestefazafrate întreabă:

Hey TPU, eu am un bichone maltese băiat și îl strig mereu,, fată ", chiar dacă el este băiat, deoarece mi se pare că arată ca o fată, credeți ca este greșit ceea ce fac?

6
Răspunde Raportează
Melina2000
în 19 Septembrie 2023 | Melina2000 întreabă:

Care este cea mai buna metoda de deparazitare? (Pipeta/pastile/sampon/zgarda)

6
Răspunde Raportează
EvilDuckX
în 19 Septembrie 2023 | EvilDuckX întreabă:

Buna, acum 4 zile am luat un peste Betta alb cu coada mov, 2 zile mai tarziu si- a schimbat culoarea in albastrui cu coada visinie, am zis ok era bolnavior si poate si- a mai revenit, precizez ca e...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mamNascutIn2019
în 19 Septembrie 2023 | mamNascutIn2019 întreabă:

De unde pot cumpara componente mecanice in Romania? Pentru modele de vehicule in miniatura. (e.g. rotii dintate, rulmentii, volantii, etc)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Septembrie 2023 |

Salut! Ma pricep foarte bine in ceea ce privește iepurașii si ingrijirea acestora sub forma de animal de companie! Daca aveti vreo nelamurire sau o nedumerire legata de ei (pentru persoanele cu iepurasi),...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Christianenache
în 14 Septembrie 2023 | Christianenache întreabă:

Buna ziua, cainele meu are un tratament cu calciu, 2 tablete pe zi, azi din greseala i-am dat 2 dimineata si 2 seara, este in vreun pericol?

7
Răspunde Raportează
raresuq
în 14 Septembrie 2023 | raresuq întreabă:

Va rog frumos, sunt disperat, am un pui de pisica, un motanel mic, un pui și azi l- am dus la veterinar și acum seara când sa ma pun sa ma culc am zis sa- l mângâi puțin și l- am mângâiat ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Wawaa7281
în 13 Septembrie 2023 | Wawaa7281 întreabă:

Salut! Am și eu un motan de 2-3 ani și l-am lăsat intr-o seara sa plece, el nu pleca din fața casei acum nu sa mai întors de o săptămână, se mai întoarce?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Septembrie 2023 |

Am cumparat o mulineta, dar tamburul nu culiseaza in sus si in jos ca sa umplu cu fir(nu face miscare sus jos cand dau de manivela).Ce sa fac? Ce are?

3
Răspunde Raportează
Maria1722
în 13 Septembrie 2023 | Maria1722 întreabă:

Bunaaa, am 4 perusi, 2 femele și 2 masculi, am văzut ca au făcut un ou dar nu sta niciuna sa- l clocească, am înțeles ca dif între oua este de 2 zile, dar au trecut și nu au mai făcut niciunul,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Septembrie 2023 |

Salut, am o problemuță daca pot zice asa cu motanul meu, vineri seara am venit de la pescuit si i- am adus 3 peștișori sa mănânce, nu i- am gătit sau ceva, i- am dat direct așa, sâmbătă ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
PATRICIUnicolas
în 11 Septembrie 2023 | PATRICIUnicolas întreabă:

Buna, am 2 carași micuți aurii iar am observat că în ultimele 5 - 6 ore tot merg la suprafață si iau guri mari de aer de repetate ori, este vreo problema la apa sau au pereți mei vreo problema?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IgnatVlad645
în 10 Septembrie 2023 | IgnatVlad645 întreabă:

Salutare, imi cer scuze de deranj dar sunt foarte foarte disperat..vineri după- amiază câinele meu a plecat de acasa, nu stiu unde, nu știu de ce, dar sper sa nu fi pățit ceva grav.e de talie mică...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Giulia943
în 10 Septembrie 2023 | Giulia943 întreabă:

Bună ziua! Eu am două țestoase Mississippi Map și îmi doresc să le schimb acvariul. Am făcut câteva căutări pentru a- l alege pe cel potrivit și am văzut că un om recomandă cutii de plastic...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alecsandriii
în 10 Septembrie 2023 | Alecsandriii întreabă:

Un obiectiv pentru Sony de 85mm de buget? Daca aveam mai mult luam Sigma 85mm f1.4

2
Răspunde Raportează
Alex4322
în 9 Septembrie 2023 | Alex4322 întreabă:

Mai pot pisicile de 12 zile sa aibă ochii închiși și cordonul ombilical atașat? Pisoiul meu s- a născut cu 12 zile în urma și le are pe ambele (și ochi închiși, urechi pliate și cordonul ombilical...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Intr3baaaaari
în 8 Septembrie 2023 | Intr3baaaaari întreabă:

Imi mai pot dresa câinele daca are deja 7 ani?(e bichon)

7
Răspunde Raportează
Andi2003
în 8 Septembrie 2023 | Andi2003 întreabă:

Salut! Am o problemă legată de doi porumbei. Stau la bloc, unul din acela cu mai multe scări, iar geamurile de la baie au deschidere la un gol care merge de la parter până la etajul 10. Recent,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Sami4041
în 7 Septembrie 2023 | Sami4041 întreabă:

Stie cineva prin Prahova si imprejurimi de rauri etc unde se prinde specii răpitoare, la pescuit ma refer, si de asemenea o alta intrebare unde as putea sa gasesc probabil si evident mai la munte o ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Septembrie 2023 |

Va plac calamarii?

9
Răspunde Raportează
maphiotul
în 6 Septembrie 2023 | maphiotul întreabă:

Salut La pești ornamentali gen koy pot sa le dau de mancare grâu? Mersi

2
Răspunde Raportează
200ana
în 5 Septembrie 2023 | 200ana întreabă:

Deci sunt foarte indecisa in legătura cu animalul meu de companie. Mi am luat câine acum câțiva ani dar părinții mei îl țin mai mult la bunica pentru ca sta la casa, și e la cam 2 Pre de unde...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Aleacn
în 5 Septembrie 2023 | Aleacn întreabă:

Este bine să ai două femele canari în aceeași colivie fără nici un mascul? Mă scuzați, altcumva nu știu cum să întreb

3
Răspunde Raportează
MotanelMikiBlada
în 3 Septembrie 2023 | MotanelMikiBlada întreabă:

Motanelului meu I s- a smuls complet o gheruta de la labuta din spate. Am fost la veterinar a primit un vaccin, antibiotic or 5 zile + pansament stomacal, spray disinfectant si pentru refacerea tesutului,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Septembrie 2023 |

Salut, am nevoie de putin ajutor, sunt pescar începător am iesit de cat de 5 6 ori la peste si vreau sa stiu cum se face înaintașul intre un damil mai subtire si firul principal, am vazut la alti...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Tudorr20173627818
în 2 Septembrie 2023 | Tudorr20173627818 întreabă:

Salut unde pot sa găsesc trabucuri backwoods in Craiova? mulțumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
Dgdgc
în 1 Septembrie 2023 | Dgdgc întreabă:

Am doua nimfe iar când am venit dintr- un concediu am văzut că una dintre ele avea ochii foarte umflați și fără puf acolo și o buba mare deasupra unui ochii era foarte slăbită. Am dus- o repede...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Catlove33
în 29 August 2023 | Catlove33 întreabă:

Salut, la ce varsta catelusii isi deschid ochisorii? Si la ce varsta este in regula sa dau puii?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 August 2023 |

Voi ce ati alege, un pc de 2500lei sau o bicicleta electrica de 3000lei?

11
Răspunde Raportează
AlexiaTiran2992
în 28 August 2023 | AlexiaTiran2992 întreabă:

Bunaaa! Am o întrebare legată de animale. Oxitetracilina este bună și pentru viermișori la viței? Fata de la farmacie nu părea să știe mai nimic despre treaba asta. Țin să menționez că vițelul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anitta97
în 27 August 2023 | Anitta97 întreabă:

La ce vârsta ați castrat motanul? Al meu are 5 luni și doctorul mi- a spus sa mai aștept pana i se schimba toți dințișorii … dar a început sa își marcheze teritoriul prin casa, mai ales la...? (mai mult)

37
Răspunde Raportează
Catlove33
în 27 August 2023 | Catlove33 întreabă:

Salut, pot sa spal puii de catelusi? {au purici}

4
Răspunde Raportează
Toni1p000
în 27 August 2023 | Toni1p000 întreabă:

Salut, pisica mea are sub gura parul negru. El era alb și acum e negru.Ce ar putea fi? Mănâncă, se joaca, nu are nimic, dar acolo sub gura s- a înnegrit.Nu pot ajunge la veterinar, e pisica...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
irisss11
în 26 August 2023 | irisss11 întreabă:

Buna! Broasca mea testoasa pe care am achizitionat-o ieri nu vrea sa manance deloc. Este vreo problema daca aceasta refuza mancatul pentru o zi?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 August 2023 |

Unde gasesc revista Superligii? Ca tot caut abonament/pret per revista dar nu gasesc nicaeri sau sunt doar la chioscuri?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 August 2023 |

Am nevoie de ceva sfaturi legate de un caine.Este o rasa mare are 1 an si deja este cat mine de înalt in 2 labe(eu avand 1.90)de la 6 luni a inceput sa devina foarte rau, a inceput să sară la mama la...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Sami4041
în 25 August 2023 | Sami4041 întreabă:

Salut, stie cineva daca pe balta la Pleașa Prahova(pe cea cu retinere, balta 2) se prinde ceva la o partida de 24 de ore sau plec cu coada intre picioare?

3
Răspunde Raportează
Catlove33
în 25 August 2023 | Catlove33 întreabă:

Salut grup, durata puricilor este de 6 luni [primavara si vara]. { a dica intreb daca toamna si iarna se ascund?}

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 August 2023 |

Stie cineva cum se numesc atat chestia aceea pusa pe capul pisicii pentru protectie ( as dori sa achizitionez una asemanatoare pentru caini ), cat si peria folosita pentru...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Qook
în 24 August 2023 | Qook întreabă:

Hello, am nevoie de ajutor de la posesorii de pisici, am o pisica si un motan de aproape doi ani, și un pui de o luna și ceva, poate doua, toti trei au probleme cu ochii, curg și celui mic i se...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Sami4041
în 23 August 2023 | Sami4041 întreabă:

Salut TPU am auzit pe la oameni de montura shefield pe lanseta pentru apa mai plina de alge etc, ce este montura asta si in ce consta, ajunge carpigul pe fundul apei?

2
Răspunde Raportează
Catlove33
în 23 August 2023 | Catlove33 întreabă:

Salut grup, cateaua mea a fatat si nu stiu cu ce pot sa o hranesc. [ mancare de oameni ]

10
Răspunde Raportează
anonimuldepetpu
în 22 August 2023 | anonimuldepetpu întreabă:

Bună ziua! De curând tata a găsit un pui de vrabie și l- a adus acasă. E pui mic, are ceva pene și ochii deschiși. Nu prea ciripește. Îl am de două zile. Are un picior rup și nu știu cum să...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Geo_Georgian_1984
în 22 August 2023 | Geo_Georgian_1984 întreabă:

Buna ziua, am doi hamsteri siberieni, o femela si puiul ei, in aceeasi cusca. De la o vreme femela a inceput sa si bata puiul fara oprire, i am separat dar nu stiu cum sa procedez in continuare. Mai...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AlexandruSAN
în 20 August 2023 | AlexandruSAN întreabă:

Salut, am o întrebare legată de râul Dâmbovița din Bucuresti, ai nevoie de permis de pescuit? Dacă da, cum se obține acesta?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 August 2023 |

Sunt lilieci cu rabie in Romania? Ies seara la alergat si mi-e frica sa nu ma muste/zgarie unul fara sa-mi dau seama si dupa sa-mi dea dedicatie preotul.

7
Răspunde Raportează
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • SoareLorena
    trimisă acum 22 ore

SoareLorena întreabă:

Bun? seara. Crede?i ca o fat? de 26 de ani ar trebui s? lucreze n fabric?? n schimburi?
    19 răspunsuri
  • FatimaS
    trimisă acum 21 ore

FatimaS întreabă:

Cum s? nu mai m? ndr?gostesc sau s? m? mai ata?ez vreodat? de cineva de gen opus? M- am s?turat s? mi se ntmple asta ?i nu mai vreau s? tot suf?r. De fiecare dat? cnd m- am ndr?gostit...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 8 Septembrie

LisaJulie întreabă:

Cum a fost sa cre?ti cu Fox Kids ?i desene precum,, Lidia n jurul lumii " ?i,, Sandy Bell"? Milenalii nc? spun ca Fox Kids a fost cel mai bun canal de desene animate!
    15 răspunsuri
  • Monkeydluffy033
    trimisă pe 8 Septembrie

Monkeydluffy033 întreabă:

Salut. Astazi am gasit un portofel intr- un parc jos pe iarba langa o banca goala si in el erau 300 lei si i- am luat, in afara de bani nu mai era nimic in portofel, acum intrebarea este daca detinatorul...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.581.941
  • Întrebări: 3.950.713
  • Răspunsuri: 17.637.236
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Bunele maniere

Bunele maniere

Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!

Start quiz
Categorii
  • 651.849 Adolescenţi
  • 55.493 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.650 Auto & Moto
  • 144.195 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 54.949 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.781 Conversaţii