TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
Mara6392
în 13 Octombrie 2023 | Mara6392 întreabă:

Dacă am catel mediu, îl pot aduce pe autobuz?

4
Răspunde Raportează
69hri
în 13 Octombrie 2023 | 69hri întreabă:

Salut TPU, pisica mea a făcut purici și i-am pus niște picături. Dacă pisica mea nu va scapa de ei ce va păți? Mulțumesc frumos

2
Răspunde Raportează
AndreiManole
în 13 Octombrie 2023 | AndreiManole întreabă:

Salut! Motanelul meu a plecat de 2 saptamani de acasa ducandu- se dupa pisici in călduri. Tin sa mentionez ca sunt la tara. L- am cautat peste tot si nu l- am gasit. Care mai sunt sansele sa se mai intoarca...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
___Enzo
în 9 Octombrie 2023 | ___Enzo întreabă:

Bună seara! De ce pisicuța mea nu stă cu mine și stă mai mult cu părinții mei? Îi dau mereu sa mănânce!

6
Răspunde Raportează
LaviniuA
în 9 Octombrie 2023 | LaviniuA întreabă:

Mai sunt pe aici oameni care au ca pasiune somnul? Poate vi se pare amuzant, dar chiar exista astfel de persoane, de exemplu eu :D Am o gramada de vise interesante bineinteles. Cred ca de asta imi...? (mai mult)

22
Răspunde Raportează
mirela2022
în 9 Octombrie 2023 | mirela2022 întreabă:

Buna ziua! Am dus un pui de pisicuță la veterinar pentru un test si deparazitare. Acolo i- am facut si carnet de sănătate, dar sunt nevoita sa ma mut din oraș. Trebuie să anunț medicul veterinar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Dragos1265
în 7 Octombrie 2023 | Dragos1265 întreabă:

Toate zilele in care se merg cu colindul in Decembrie?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Octombrie 2023 |

Salut, am o mica intrebare, in seara asta cand m- am pus la marginea patului sa ma rog, motanul meu de pe fotoliu a venit si s- a pus la capul meu si se uita ce fac si a stat acolo uitându- se pana ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Octombrie 2023 |

Buna TPU! am o catea bichon in varsta de 3 ani iar de cateva zile tot plange prin curte si cauta ceva anume plus sapa in pamant ca sa stea in acel loc ce credeti ca ar putea fi? va rog seriozitate!

3
Răspunde Raportează
king5151
în 5 Octombrie 2023 | king5151 întreabă:

E posibil sa se mai intoarca acasa dupa 2 saptamani un motan in varsta de un an? Mai pleca de acasa dar venea dupa o zi maxim. Sa- l calce masina nu prea ar fi avut cum ca el nu iesea deloc pe drum si ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
ijeviper
în 3 Octombrie 2023 | ijeviper întreabă:

Dacă sunt la o școală postliceala și fac balneofiziokinetoterapie pot lucra?*

3
Răspunde Raportează
Christianenache
în 3 Octombrie 2023 | Christianenache întreabă:

Salutare, am un cane corso de cam 4 luni si a venit vremea sa- l tin afara caci in casa facea dezastru din cauza nevoii de miscare. Intrebarea mea este urmatoarea: Cam la ce temperaturi este recomandat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anazz
în 3 Octombrie 2023 | anazz întreabă:

Hello. Am și eu un Amstaff in vârsta de un an jumate. Nu îl pot învața deloc sa facă doar afara, face o grămada când ieșim și când intram face iar. E băiat, a mai avut cineva problema asta?...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Rexofere
în 3 Octombrie 2023 | Rexofere întreabă:

La ce se foloseste fiecare zar din jocul,, Dungeons & Dragons starter set"?

2
Răspunde Raportează
Alexa0608
în 1 Octombrie 2023 | Alexa0608 întreabă:

Am de 5 luni o pereche de papagali Kakariki...s-au obișnuit cu casa, zboară dar nu stau la noi. Sunt încă destul de speriați. Vreun sfat?!

2
Răspunde Raportează
Raul2k
în 1 Octombrie 2023 | Raul2k întreabă:

Salut, aș avea nevoie și de ajutorul vostru! Mi- am găsit pisica prinsă la geamul rabatat, cred ca a stat ceva ore (eu nu eram acasă, să se înțeleagă). Am luat- o de acolo și cand am pus- ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Alex4322
în 1 Octombrie 2023 | Alex4322 întreabă:

Pisica mea a nascut 6 pui acum 3 zile si numai unul si-a pierdut cordonul ombilical azi-noapte (pe la 4). Cand o sa le cada celorlalti cordonul ombilical?

14
Răspunde Raportează
Bogdan2246
în 1 Octombrie 2023 | Bogdan2246 întreabă:

Salut TPU! Nu stiu daca am ales categoria corecta dar acum 3- 4 luni o pisica a venit la mine in curte si a nascut 5 pisoi(3 au fost donati la rude) si azi unul dintre cei 2 ramasi a disparut. In aceasta...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 30 Septembrie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Salut. Am doi perusi si as vrea sa ii dresez sa vorbeasca. Cum as putea sa ii fac sa vorbeasca? Vreau o metoda mai scurta, sa nu dureze mult

1
Răspunde Raportează
Girly97
în 30 Septembrie 2023 | Girly97 întreabă:

Avem un câine care a învățat singur să deschisă uși acum 11 ani însă obiceiul lui a devenit problematic după ce în dimineața aceasta ne- a speriat pe toți când a fost afară cu mama, nu ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
kijkinkijkin
în 28 Septembrie 2023 | kijkinkijkin întreabă:

Buna ziua TPU! As dori si eu un mic sfat in legatura cu 2, 3 firme clasificate cam cele mai bune in achizitionarea unor bete de lanseta pentru crap si mulinete. Va multumesc!

3
Răspunde Raportează
cjkysiro
în 27 Septembrie 2023 | cjkysiro întreabă:

De ce ar trebui să joci la un cazinou online în loc să vizitezi un cazinou tradițional?

17
Răspunde Raportează
Alex4322
în 26 Septembrie 2023 | Alex4322 întreabă:

Are cineva un pui de pisica să zică la cate zile și- a pierdut cordonul ombilical și și- a deschis ochii puiul său? Eu am un pui de pisica de 12 zile care încă mai are cordonul ombilical și și-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andrei20011234
în 25 Septembrie 2023 | Andrei20011234 întreabă:

Daca am 2 perusi in aceeasi colivie ii pot imblanzi?

3
Răspunde Raportează
BucoveanuMarius
în 24 Septembrie 2023 | BucoveanuMarius întreabă:

Am o catelusa gestanta de 14 zile și azi se poarta diferit (adică acum) este indiferenta și tremura dacă o ei în brate mârâie care nu făcea asa pana acu

3
Răspunde Raportează
king5151
în 22 Septembrie 2023 | king5151 întreabă:

Stau la curte și nu mai găsesc un motan de vreo 4 zile, mai pleca dar venea după o zi maxim, unde ar putea fi? Are cam un an și 2 luni

5
Răspunde Raportează
GabyCGaby
în 22 Septembrie 2023 | GabyCGaby întreabă:

Caique meu stranuta de 1-2 ori în fiecare zi? Ce fac?

4
Răspunde Raportează
Wawaa7281
în 20 Septembrie 2023 | Wawaa7281 întreabă:

Salut! Am un motan de 2-3 ani care a plecat deja de vreo 3 săptămâni, sunt îngrijorat foarte tare, oare a murit!?

11
Răspunde Raportează
careestefazafrate
în 20 Septembrie 2023 | careestefazafrate întreabă:

Hey TPU, eu am un bichone maltese băiat și îl strig mereu,, fată ", chiar dacă el este băiat, deoarece mi se pare că arată ca o fată, credeți ca este greșit ceea ce fac?

6
Răspunde Raportează
Melina2000
în 19 Septembrie 2023 | Melina2000 întreabă:

Care este cea mai buna metoda de deparazitare? (Pipeta/pastile/sampon/zgarda)

6
Răspunde Raportează
EvilDuckX
în 19 Septembrie 2023 | EvilDuckX întreabă:

Buna, acum 4 zile am luat un peste Betta alb cu coada mov, 2 zile mai tarziu si- a schimbat culoarea in albastrui cu coada visinie, am zis ok era bolnavior si poate si- a mai revenit, precizez ca e...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mamNascutIn2019
în 19 Septembrie 2023 | mamNascutIn2019 întreabă:

De unde pot cumpara componente mecanice in Romania? Pentru modele de vehicule in miniatura. (e.g. rotii dintate, rulmentii, volantii, etc)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Septembrie 2023 |

Salut! Ma pricep foarte bine in ceea ce privește iepurașii si ingrijirea acestora sub forma de animal de companie! Daca aveti vreo nelamurire sau o nedumerire legata de ei (pentru persoanele cu iepurasi),...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Christianenache
în 14 Septembrie 2023 | Christianenache întreabă:

Buna ziua, cainele meu are un tratament cu calciu, 2 tablete pe zi, azi din greseala i-am dat 2 dimineata si 2 seara, este in vreun pericol?

7
Răspunde Raportează
raresuq
în 14 Septembrie 2023 | raresuq întreabă:

Va rog frumos, sunt disperat, am un pui de pisica, un motanel mic, un pui și azi l- am dus la veterinar și acum seara când sa ma pun sa ma culc am zis sa- l mângâi puțin și l- am mângâiat ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Wawaa7281
în 13 Septembrie 2023 | Wawaa7281 întreabă:

Salut! Am și eu un motan de 2-3 ani și l-am lăsat intr-o seara sa plece, el nu pleca din fața casei acum nu sa mai întors de o săptămână, se mai întoarce?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Septembrie 2023 |

Am cumparat o mulineta, dar tamburul nu culiseaza in sus si in jos ca sa umplu cu fir(nu face miscare sus jos cand dau de manivela).Ce sa fac? Ce are?

3
Răspunde Raportează
Maria1722
în 13 Septembrie 2023 | Maria1722 întreabă:

Bunaaa, am 4 perusi, 2 femele și 2 masculi, am văzut ca au făcut un ou dar nu sta niciuna sa- l clocească, am înțeles ca dif între oua este de 2 zile, dar au trecut și nu au mai făcut niciunul,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Septembrie 2023 |

Salut, am o problemuță daca pot zice asa cu motanul meu, vineri seara am venit de la pescuit si i- am adus 3 peștișori sa mănânce, nu i- am gătit sau ceva, i- am dat direct așa, sâmbătă ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
PATRICIUnicolas
în 11 Septembrie 2023 | PATRICIUnicolas întreabă:

Buna, am 2 carași micuți aurii iar am observat că în ultimele 5 - 6 ore tot merg la suprafață si iau guri mari de aer de repetate ori, este vreo problema la apa sau au pereți mei vreo problema?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IgnatVlad645
în 10 Septembrie 2023 | IgnatVlad645 întreabă:

Salutare, imi cer scuze de deranj dar sunt foarte foarte disperat..vineri după- amiază câinele meu a plecat de acasa, nu stiu unde, nu știu de ce, dar sper sa nu fi pățit ceva grav.e de talie mică...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Giulia943
în 10 Septembrie 2023 | Giulia943 întreabă:

Bună ziua! Eu am două țestoase Mississippi Map și îmi doresc să le schimb acvariul. Am făcut câteva căutări pentru a- l alege pe cel potrivit și am văzut că un om recomandă cutii de plastic...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alecsandriii
în 10 Septembrie 2023 | Alecsandriii întreabă:

Un obiectiv pentru Sony de 85mm de buget? Daca aveam mai mult luam Sigma 85mm f1.4

2
Răspunde Raportează
Alex4322
în 9 Septembrie 2023 | Alex4322 întreabă:

Mai pot pisicile de 12 zile sa aibă ochii închiși și cordonul ombilical atașat? Pisoiul meu s- a născut cu 12 zile în urma și le are pe ambele (și ochi închiși, urechi pliate și cordonul ombilical...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Intr3baaaaari
în 8 Septembrie 2023 | Intr3baaaaari întreabă:

Imi mai pot dresa câinele daca are deja 7 ani?(e bichon)

7
Răspunde Raportează
Andi2003
în 8 Septembrie 2023 | Andi2003 întreabă:

Salut! Am o problemă legată de doi porumbei. Stau la bloc, unul din acela cu mai multe scări, iar geamurile de la baie au deschidere la un gol care merge de la parter până la etajul 10. Recent,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Sami4041
în 7 Septembrie 2023 | Sami4041 întreabă:

Stie cineva prin Prahova si imprejurimi de rauri etc unde se prinde specii răpitoare, la pescuit ma refer, si de asemenea o alta intrebare unde as putea sa gasesc probabil si evident mai la munte o ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Septembrie 2023 |

Va plac calamarii?

9
Răspunde Raportează
maphiotul
în 6 Septembrie 2023 | maphiotul întreabă:

Salut La pești ornamentali gen koy pot sa le dau de mancare grâu? Mersi

2
Răspunde Raportează
200ana
în 5 Septembrie 2023 | 200ana întreabă:

Deci sunt foarte indecisa in legătura cu animalul meu de companie. Mi am luat câine acum câțiva ani dar părinții mei îl țin mai mult la bunica pentru ca sta la casa, și e la cam 2 Pre de unde...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AndreiAdrian004
    trimisă acum 5 ore

AndreiAdrian004 întreabă:

De ce cei bogati nu vor sa ii ajute pe cei saraci? Ii folosesc dar nu ii platesc! Mai ales patronii si conducatorii care au prea mult!
    70 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Dacă pământul se rotește cu 1600 km/h, de ce un avion care zboară spre Vest nu ajunge instant? Orașul ar trebui să vină spre el cu viteză uriașă, nu? Nu e mai logic că pământul stă pe ...? (mai mult)
    32 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am o dilemă legată de rigoarea științifică. Ni se spune că trăim pe o sferă care se rotește amețitor, dar în viața de zi cu zi, orice observație empirică (fără instrumente intermediate...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 17 ore

Alexandra123s întreabă:

Inca o întrebare că nu înțeleg logica. Ni se zice că soarele e o minge uriașă de foc care trimite căldură și lumină spre noi. Păi dacă lumina și căldura trec prin spațiu ca să ajungă ...? (mai mult)
    21 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.629
  • Întrebări: 3.954.660
  • Răspunsuri: 17.665.087
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Singur acasa

Singur acasa

Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.883 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.393 Conversaţii