TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
Paleologu
în 1 Decembrie 2019 | Paleologu întreabă:

Ce apar vegetarienii ăștia sa ne spună noua cum să mâncăm?

6
Răspunde Raportează
Rossa8807
în 1 Decembrie 2019 | Rossa8807 întreabă:

Buna, as vrea doar sa întreb dacă știe cineva ce poate avea cățelușul meu, e de rasa are 3 luni. Cade din picioare și rămâne blocată și urinează când se blochează, după câteva minute...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BuGsstormbunny
în 1 Decembrie 2019 | BuGsstormbunny întreabă:

Mistretii sunt animale nocturne corect? Isi cauta hrana iarna, etc pe timpul noptii?

7
Răspunde Raportează
Alexandru_Valentin_1999
în 1 Decembrie 2019 | Alexandru_Valentin_1999 întreabă:

Salut comunitate! Știe cineva ce trebuie să fac ca sa pot deține legal o armă de foc cu cremene sau o arbaletă?

5
Răspunde Raportează
LoVance0000
în 30 Noiembrie 2019 | LoVance0000 întreabă:

As avea nevoie de ajutor in a face o gluma. Vreau ca sa rad copios apoi cu dansa.E vorba de dna educatoare.I- as face o gluma mica sa mint ca are o chitanta de la o posta si pe spatele ei sa scrie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Frank51
în 30 Noiembrie 2019 | Frank51 întreabă:

Am 2 zebre australiene care au depus 3 oua acum 2 săptămâni, dar de vreo săptămână nu mai stau să clocească ouăle, oare de ce?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Noiembrie 2019 |

Pentru cei care aveţi pisici : Cum le- aţi dezvăţat de obiceiul de a se căţăra pe voi? A mea are 2 ani şi încă sare zilnic pe spatele meu când are chef de joacă şi mai e şi destul de dolofană....? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
MilkaGurlRo
în 29 Noiembrie 2019 | MilkaGurlRo întreabă:

Buna, am 4 pisici, iar unul dintre motani ma musca de fața. Ce poate insemna asta?

3
Răspunde Raportează
Sonia822
în 29 Noiembrie 2019 | Sonia822 întreabă:

Care e faza cu Smudge the cat, de apar atatea meme cu el?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Noiembrie 2019 |

Bună! Am o cățelușa de 3 luni și puțin. Recent am terminat cu schema de vaccinare și mi s- a zis sa o mai țin 3 săptămâni in casa, eu am tinut- o doar două săptămâni și am zis că o...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
danuta
în 28 Noiembrie 2019 | danuta întreabă:

Credeti ca o pisica poate invata sa faca trucuri precum un caine? A incercat cineva?

3
Răspunde Raportează
Daniel_Gabriel_1995
în 28 Noiembrie 2019 | Daniel_Gabriel_1995 întreabă:

Ce mananca un porcusor de guineea? Poate manca grau, porumb, iarba si lucerna? Si iarba si lucerna se pot da ude? Fan-ul poate sa fie din fanaria poprie sau trebuie special?

5
Răspunde Raportează
BucurDenisAdrian
în 27 Noiembrie 2019 | BucurDenisAdrian întreabă:

am un hamster pitic si i- am dat o bucățică foarte foarte mica de ciocolata pentru eram curios daca mănâncă, precizez ca era de mărimea lăbuței lui bucățică de ciocolata. Credeți...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
flaviadarmanean
în 27 Noiembrie 2019 | flaviadarmanean întreabă:

Am o pisicuta si as vrea sa o invat sa faca pe un covoras din acela absorbant. Voi ce spuneti? E mai ok pe covoras sau sa iau ladita cu nisip? Mi- e ca nisipul ala va ajunge prin toata casa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
valerian_dina
în 27 Noiembrie 2019 | valerian_dina întreabă:

Credeti ca imi pot invata pisica sa vina sa stea noaptea pe patul meu? Eu o pun pe pat cand ma culc, insa se da repede jos si se duce pe pernuta ei. As vrea sa stea cu mine. Cum fac asta?

3
Răspunde Raportează
costinvlad490
în 26 Noiembrie 2019 | costinvlad490 întreabă:

Era un șarpe pe stradă. Stau în Italia, ventimiglia, imperial. Să arăt video la poliție? Este un pericol pentru copii?

7
Răspunde Raportează
agatha
în 26 Noiembrie 2019 | agatha întreabă:

Am un arici, e normal ca acesta sa scuipe saliva pe el, pe tepii lui? Nu am mai vazut pana acum sa faca asa ceva si nici din ce am citit nu am gasit nimic.

1
Răspunde Raportează
Alexandru82i1
în 26 Noiembrie 2019 | Alexandru82i1 întreabă:

Salut, ce recomandați pentru o musculatura mai dezvoltată pentru un Amstaff? Ce suplimente\ alimente și exerciții sunt mai eficiente?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Noiembrie 2019 |

Buna! Imi spune și mie cineva cat de buna e pipetă advantix și cât timp ar trebui sa țin pisica de catea despărțită?

1
Răspunde Raportează
xVampirJmkx
în 24 Noiembrie 2019 | xVampirJmkx întreabă:

Imi recomanda si mie cineva o rasa de caine pana in 500/600 lei please sa fie de genul toy *jucarie* si de unde as putea lua?!

7
Răspunde Raportează
TrollWorld
în 24 Noiembrie 2019 | TrollWorld întreabă:

Am un caine beagle cu un singur testicul si as vrea sa cumpar o catea, se poate reproduce masculul, nu as vrea sa dau banii aiurea pe catea?

4
Răspunde Raportează
Alexxx1465
în 24 Noiembrie 2019 | Alexxx1465 întreabă:

Bună, aș dori număr de telefon pentru dresor câini. Alba Iulia

1
Răspunde Raportează
Skarr
în 24 Noiembrie 2019 | Skarr întreabă:

Am gasit o pisica afara care pare ca a stat in casa. Era curata, prietenoasa, nu musca/zgarie. Vreau sa stiu daca am cum sa vad daca e castrata? Ma gandeam ca poate daca a stat in casa, fostul proprietar...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
DavidAlexandra
în 24 Noiembrie 2019 | DavidAlexandra întreabă:

Buna, am primit ieri un catel, are 1 luna si 10 zile, eu i- am zis stapanului mamei lui ca acesta mai trebuie sa stea cu mamica lui, iar el spune ca aceasta il bate asa ca l- am luat la mine acasa,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LauraAnto
în 24 Noiembrie 2019 | LauraAnto întreabă:

Bună seara dragi iubitori de animale! Motanul meu FISTIC...de 2 ani jumate, care nu a mai venit acasă de duminica dimineața. El pleca mereu și hoinarea, dar se întorcea intotdeauna... Nu lipsea...? (mai mult)

27
Răspunde Raportează
RobertIDiablo
în 23 Noiembrie 2019 | RobertIDiablo întreabă:

Salutare, stie cineva pana la ce varsta se pot cupa urechile la rasa Presa Canario?

1
Răspunde Raportează
mariaciu
în 23 Noiembrie 2019 | mariaciu întreabă:

Ce rasa de caine este acesta? https://imgur.com/a/KDD6CqA

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Noiembrie 2019 |

Va rog ajutati- ma sunt disperata! Pisica mea a fugit de acasa, are 6 luni si a fugit din cauza ca sunt o mare proasta si am uitat geamul deschis la bucatarie, cand m- am intors plasa era deschisa iar...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AlexandruPopa447
în 23 Noiembrie 2019 | AlexandruPopa447 întreabă:

Pot da un soarece pisicii mele sa-l manance dupa ce l-am prins intr-o capcana cu lipici pentru soareci?

3
Răspunde Raportează
BuGsstormbunny
în 23 Noiembrie 2019 | BuGsstormbunny întreabă:

De ce se scot oile cand e zapada pe jos la pasunat? De obicei pe langa stana, nu?

2
Răspunde Raportează
Ardelean_Mariuca_1995
în 23 Noiembrie 2019 | Ardelean_Mariuca_1995 întreabă:

Care este mâncarea preferată a papagalului?

3
Răspunde Raportează
Mircok
în 22 Noiembrie 2019 | Mircok întreabă:

Îmi place sa pun bilete la pariuri sportive. Pun odată la 5 zile și sume cuprinse între 3- 10 lei. Nu sunt dependent și nici nu voi ajunge fiindcă ma cunosc destul de bine și nu simt niciodată...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anyta
în 22 Noiembrie 2019 | Anyta întreabă:

Buna, TPU! Am niste hamsteri si de la un timp au inceput sa se bata. De ce? Inainte erau linistit, dar acum noaptea ii aud cum se bat, chitaie... zici ca e cearta in toata regula nu gluma.

1
Răspunde Raportează
stotel
în 22 Noiembrie 2019 | stotel întreabă:

Am niste catelusi, mama femelei care a fatat a fost pusa separat, dar acum mamica catelusilor nu se descurca, se vede ca e lipsita de energie si nu e bolnava. Pot muta celalalt caine inapoi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
StefaniaSpatariu
în 21 Noiembrie 2019 | StefaniaSpatariu întreabă:

Bună, am o intrebare, pisica mea tremură foarte tare, i s- a umflat burta, plânge si nu poate umbla. Chiar nu stiu ce i s- a întâmplat, acum 1 ora era bine si chiar nu stiu ce i- as putea face...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Noiembrie 2019 |

Buna, legat de alaptarea puilor nou- nascuti de pisica. Daca vreau sa ma apuc de fostering (salvarea puilor nou- nascuti abandonati de pisica) si doresc sa comand laptele Royal Canin, credeti ca in ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ujthgf
în 21 Noiembrie 2019 | Ujthgf întreabă:

De ce se taie urechile la catei Asia central?

4
Răspunde Raportează
Lyon12
în 20 Noiembrie 2019 | Lyon12 întreabă:

Am o intrebare! Este legal sa pot tine un leu la mine acasă? Logic ca intr- o cușcă sau ceva gen si de pui mic ca sa fie cat de cat invatat cu oamenii? Dacă da, de unde as putea sa iau unul?...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
George_Anghel_1997
în 20 Noiembrie 2019 | George_Anghel_1997 întreabă:

daca am hamster il pot tine in aceeasi camera cu bradul sau trebuie in alta camera?

5
Răspunde Raportează
cinecitesteeGAY
în 19 Noiembrie 2019 | cinecitesteeGAY întreabă:

Ce parere aveti despre detinerea unui sarpe ca animal de companie?

9
Răspunde Raportează
MiraculousDelia
în 19 Noiembrie 2019 | MiraculousDelia întreabă:

Buna seara TPU. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Inainte de orice, rog seriozitate pentru ce va urma sa spun. Am o catea(subliniez: o FEMELA), care, în perioada de calduri are un catel de jucarie și...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Revonxnznz
în 19 Noiembrie 2019 | Revonxnznz întreabă:

Ce recomandați dintre rasa canario,amstaff și cane Corso, vreau ceva mai ieftinut la achiziționare, cea mai ieftină rasa dintre cele enumerate ar fi amstaff, voi ce ziceți?

3
Răspunde Raportează
RobertIDiablo
în 19 Noiembrie 2019 | RobertIDiablo întreabă:

Am o catelusa Perro de Presa Canario in varsta de 5 luni. Am vazut pe internet dieta BARF pentru caini. Si nu stiu ce sa fac, sa o trec pe aceasta dieta, sa nu o trec. Imi este frica...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
nuconteaza777
în 19 Noiembrie 2019 | nuconteaza777 întreabă:

Am o pisica British de 3 anișori(fetiță) și mereu dimineața la ora 6:30 începe a mieuna și zgârie ușa, o tranteste, face gălăgie si nu mă lasă normal să dorm! Ce pot sa fac sa o ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
TomyBrave2019
în 18 Noiembrie 2019 | TomyBrave2019 întreabă:

Știe cineva un site/magazin unde se vând mai multe modele de paturi de câini? (Am un chihuahua, deci un pat mai mic). Ceva, nu știu, cu un fel de acoperiș, mai moale, mai spațios, ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Luciana_pop
în 18 Noiembrie 2019 | Luciana_pop întreabă:

Cine stie de la ce varsta incep prepelitele sa depuna oua? Multam fain!

2
Răspunde Raportează
Alexandra_Miruna_Rosu_1991
în 18 Noiembrie 2019 | Alexandra_Miruna_Rosu_1991 întreabă:

Bună- ziua, pisica mea are la piciorul drept din spate labuta umflata. În zona pernutei. Nu ma lasă să o ating. Ce ii pot face sa se dezumfle? Nu pune labuta jos. Aseară am șters asa puțin cu apă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonimopt
în 17 Noiembrie 2019 | Anonimopt întreabă:

Am o broasca țestoasă in jur de 5 cm și a făcut conjunctivita de vreo săptămână. Nu am dus- o la veterinar pentru că am zis că o să- i treacă. Mâine o voi duce. Îmi puteți spune cum sa ii...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Nicolescu_Alexandru_2001
în 17 Noiembrie 2019 | Nicolescu_Alexandru_2001 întreabă:

HELP! Pisica mea cred ca are 5 luni, dintr-o data an inceput sa ii fie rau, pana acum a vomat de 4 ori, nu are pofta de mancare si nu face la litiera nici nu bea apa. HELP!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Noiembrie 2019 |

Cateaua vecinilor mei a fatat 2 pui (vecinii nu sunt acasa si eu aveam grija de ea) la scurta vreme primul pui a murit si eu l- am luat din cusca si l- am pus undeva, poate isi revine. Seara...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LpFlori
    trimisă acum 17 ore

LpFlori întreabă:

Bună ziua. Eu și soțul meu, tineri fiind, am dori să avem un venit în plus, și am vrea să facem o mică afacere sau un proiect, ceva, și nu știm de unde să începem, sau ce fel de afacere/...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 21 Noiembrie

9PM întreabă:

Bai oameni buni au ajuns Rromii sa fie mai civilizați in societate ca românii! Ce se întâmplă de au ajuns românii în halul asta? Vad adolescenți români prosti care înjură grav prin tramvaie,...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 22 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

Am 24 ani și nu am avut niciodată o iubită. Credeți că o să am cândva una sau o să rămân singur? Tata spune că decât să am o iubită care îmi mănâncă viața, mai bine singur.
    13 răspunsuri
  • IlyesAlina
    trimisă pe 21 Noiembrie

IlyesAlina întreabă:

Stie careva dintre voi un medic neurolog bun in Baia Mare? si care sa lucreze cu CAS.
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.889
  • Întrebări: 3.953.351
  • Răspunsuri: 17.655.454
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 34 minute
Ce zici de un quiz?
Hachiko

Hachiko

Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.026 Adolescenţi
  • 55.578 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.823 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.166 Conversaţii