TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Parenting

Parenting

• 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
PurpleStardust
în 4 August 2018 | PurpleStardust întreabă:

Bună, Vreau să vă rog sa împarțiți cu mine din experiența voastră. Ultima menstruație a durat doar 2 zile, foarte redusă cantitativ. Am făcut un test de sarcină care a ieșit FOARTE slab...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 August 2018 |

În cartierul meu de când mă ştiu a fost un haos, dar acum parcă s- a întrecut orice limită. Adevărul este că stau şi eu prost cu nervii dar şi vecinii mei exagerează. Toţi au câini, pisici,...? (mai mult)

27
Răspunde Raportează
Madutzza98
în 31 Iulie 2018 | Madutzza98 întreabă:

am o fetiță de 3 luni și jumătate hrănită cu lapte praf de la 1 săptămână de viață. Până acum avea scaun normal odată sau de doua ori pe zi, acum de vreo săptămână are scaun...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
MihaiPaleologu
în 26 Iulie 2018 | MihaiPaleologu întreabă:

Cresele de stat sunt gratuite sau daca implica costuri cat implica?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Iulie 2018 |

Cum se manifesta iubirea parinteasca si ce probleme ar putea sa aiba un copil, ce om mare a crescut fara ea? De exemplu, a crescut avand un adapost asupra capului, a fost trimis la scoala si a fost...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Clau_Claudia_1985_R1jA
în 19 Iulie 2018 | Clau_Claudia_1985_R1jA întreabă:

copilului meu ii e frica de vânt și ploaie de aproximativ 2 luni, nu mai putem iesi din casa. Mai este cineva care a avut astfel de probleme cu copilul(are 8ani)? De o luna mergem la psiholog...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
UnAltAnonimCelebru
în 16 Iulie 2018 | UnAltAnonimCelebru întreabă:

Daca copilul vostru s-ar indragosti de un copil care locuieste la tara, ce ati spune?

12
Răspunde Raportează
reik
în 9 Iulie 2018 | reik întreabă:

Cine stie daca in Braila (intreb aici pentru ca acum mi- a venit ideea, iar pe net nu mi- a dat nimic) e vreo cresa privata (am un baiat de 2 ani- face in august) si daca da, cam cat e si taxa lunara?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Fekete_Eduardo_1982
în 9 Iulie 2018 | Fekete_Eduardo_1982 întreabă:

Ce nume as mai putea adauga la numele Tinca Alessia care sa se potriveasca? Multumesc!

14
Răspunde Raportează
BlackX0
în 7 Iulie 2018 | BlackX0 întreabă:

As vrea sa spun pentru prima oara ca familia mea este extrem de toxica. Acum ceva timp le- am dat o veste legata de personalitatea mea (mentionez ca nu am facut nimic gen droguri, bautura, alcool sau...? (mai mult)

26
Răspunde Raportează
Robertofloriano
în 3 Iulie 2018 | Robertofloriano întreabă:

Am un copil de 13 ani și i- am renovat camera pentru că a vrut să doarmă singur, dar inca sta cu mine noaptea.Acest fapt mă îngrijorează, este destul de mare, ce pot face in acesta...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Vizit
în 3 Iulie 2018 | Vizit întreabă:

Pot adopta un copil daca am depresie?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iulie 2018 |

Vreau sa cumpar setul de 5 biberoane si suzeta Philips avent dar am vazut o diferenta de pret destul de mare de exemplu pe cel.ro ii 149 lei in timp ce acelasi set pe eMAG este 191 lei de ce...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dori09
în 1 Iulie 2018 | Dori09 întreabă:

Pot să-i dau unui Bebeluș de 7 luni fructe la blender? Adică cireșe,. căpșuni..etc

12
Răspunde Raportează
Dori09
în 29 Iunie 2018 | Dori09 întreabă:

As avea o întrebare pentru mămici de pitici! Astăzi am vazut un mic colțișor de dinte care da sa iasă la bebelina mea, in câte zile ii iese dintele complet?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Iunie 2018 |

Urmeaza sa devin mamica pentru prima data peste cateva luni.As dori sfaturi de la voi mamici ce trebuie sa cumperi pentru un nou nascut ce hainute ce biberoane de ce altceva o sa am...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Adda86
în 10 Iunie 2018 | Adda86 întreabă:

Buna, Imi puteti recomanda ce cadouri i-as putea face unei proaspete mamici care tocmai a nascut? Mentionez ca am luat cadouri pentru micut, insa nu am idei pentru mamica. Multumesc anticipat.

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Mai 2018 |

Ce activitati pot face de 1 iunie cu copilasi de 2 ani?

1
Răspunde Raportează
MariaAna18291
în 22 Mai 2018 | MariaAna18291 întreabă:

Buna, stiu ca suna ciudat dar trebuie sa va cer sfatul. Mama mea e alcoolica de un an. Totul a inceput de cand tata a plecat in străinătate si ea a ales sa- si petreaca timpul cu bunica si matusa ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Moldovan_Ioan_1964
în 3 Mai 2018 | Moldovan_Ioan_1964 întreabă:

Bună ziua, întâmpin o problema cu fiul meu în vărsat de 17 ani care în urma cu 2 ani, deoarece era mai corpolent (90Kg la 180cm) s- a ambiționat și cu mult sport și sala dar dieta cam la întâmplare,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Laura927
în 2 Mai 2018 | Laura927 întreabă:

intrebare daca aveti putin timp va rog, in special persoanele care au prin preajma famile cu copii mici. Cumnata mea are o fetita de 1 an si jumatate DECI NU SUPORT copilul acela ..am si eu...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
Elmma9
în 2 Mai 2018 | Elmma9 întreabă:

Recomandați-mi vă rog o carte de parenting pentru adolescenți, care să aibă și o parte in care se abordeaza viața sexuala la adolescenți și tineri.. Mulțumesc!

4
Răspunde Raportează
Hellobello
în 30 Aprilie 2018 | Hellobello întreabă:

La 4 luni de sarcina ar trebui sa simt ceva in burta sau sa fie mai tare? Eu cand stau jos o framant, ma apas pe ea, "o modelez" cum vreau si nu simt nimic. Dar cand ma ridic tare in partea de jos

4
Răspunde Raportează
Hellobello
în 30 Aprilie 2018 | Hellobello întreabă:

La 16 saptamani de sarcina ar trebui sa simt ceva in burta sau sa fie mai tare? Pentru ca eu atunci cand stau jos o framant, ma apas pe ea, "o modelez" cum vreau si nu simt nimic. In schimb cand ma ridic...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Danut2017vasile1989Andrei
în 25 Aprilie 2018 | Danut2017vasile1989Andrei întreabă:

Ma confrunt cu o problema zic eu destu de grava. Sa va povestesc. Eram azi la scoala, mancam cum mananc eu de obicei. Cateva colege(mai exact 2) radeau de nu mai puteau de cum mancam eu(obictez,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Comanmada1
în 15 Aprilie 2018 | Comanmada1 întreabă:

In a câtă săptămâna se observă considerabil sarcina?

4
Răspunde Raportează
Pasarel5
în 15 Aprilie 2018 | Pasarel5 întreabă:

are cineva idee cum pot schimba numele de Facebook din Daniel Paula Popescu in Daniel si Paula Popescu.Multumesc

5
Răspunde Raportează
yym
în 10 Aprilie 2018 | yym întreabă:

Daca esti însărcinată si bebelușul sughite, tu poti sa simti? Cum este?

2
Răspunde Raportează
yym
în 10 Aprilie 2018 | yym întreabă:

La cate luni se poate sti cu exactitate sexul bebelusului la ecograf? Multumesc!

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Aprilie 2018 |

Sunt insarcinata si din cauza burticii nu ma mai pot epila singura. Sunt stanjenita sa merg la salon, sa ma dezbrac in fata unei pers straine mai ales ca de curand mi- au aparut si hemoroizi, nu sunt...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Madutzza98
în 8 Aprilie 2018 | Madutzza98 întreabă:

sunt insarcinata am 38 de saptamani si 3 zile. Aseara in timp ce dormeam ma scapa sa urinez dar nu puteam sa ma trezesc sa merg la baie. La un moment dat m- am trezit si am mers la baie. Dar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Aprilie 2018 |

Cum îl pot face pe fratele meu mai mic să facă treburi prin casă? Nu vrea să o asculte nici pe mama, nici pe mine. Trebuie doar să- şi bage hainele în dulap(sunt deja împachetate) Tot timpul...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
sergiu19997
în 31 Martie 2018 | sergiu19997 întreabă:

Buna, am o pisica, un motanel mai exact de 6 luni. când mă joc cu el sau când vreau să îl mângâi mă musca de mână și câteodată sare la mana mea :)) oare de ce? Ce înseamnă asta?

2
Răspunde Raportează
user1234554321
în 22 Martie 2018 | user1234554321 întreabă:

aseara ma gandeam la ceva...Cei care aveti copii, vi s- a intamplat sa va ia cineva bebele/copilul in brate si sa il scape? Am auzit foarte des expesia : "vezi sa nu- l (o) scapi" Se aplica...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dragu_Paul_1967
în 21 Martie 2018 | Dragu_Paul_1967 întreabă:

Buna,stie cineva pentru POLO P 1637 cum se foloseste, multumesc.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Martie 2018 |

Fiul meu, Raul, aseara, in timp ce dormea, a urinat. Abia dimineata cand a plecat la gradinita am sesizat. Urina era deja intrata in canapea. Cum as putea indeparta pata si mirosul?

2
Răspunde Raportează
Alex00990
în 18 Martie 2018 | Alex00990 întreabă:

Am 15 ani parintii mei nu se inteleg deloc. Mama a spus ca pleaca si eu nu stiu ce sa fac. Sa plec sau nu cu ea. Ma simt ca naiba, nu mai pot dormi. Ce sa fac?, dati- mi un raspuns rapid. ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Mezin_Ani-Mari_1996
în 17 Martie 2018 | Mezin_Ani-Mari_1996 întreabă:

Am 21 de ani si sunt insarcinata in 12 saptamani. Imi poate spune cineva cand se poate afla sexul copilului si cand ar trebui sa miste? Multumesc

5
Răspunde Raportează
Danut2017vasile1989Andrei
în 7 Martie 2018 | Danut2017vasile1989Andrei întreabă:

HEY TPU. Stiti prea bine ca maine e 8 martie si ca trebuie sa facem cadouri tuturor doamnelor. Am si eu o intrebare: Ce cadou as putea sa ii fac mamei( sa fie handmade/ manual), m-a lasat inspiratia.

3
Răspunde Raportează
ArianaAndrea266
în 2 Martie 2018 | ArianaAndrea266 întreabă:

Buna tpu..Am o nelamurire..Am 17 ani si sunt insarcinata in luna a 2 a..Fiind o mama tanara ar putea bebelusul sa se nasca cu malformatii?

33
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Februarie 2018 |

Daca copilul tau te-ar intreba "Care e sensul vietii?" ce i-ai raspunde?

34
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Februarie 2018 |

Buna este o intrebare adresată mamicilor am un CM regulat pe 9 luna aceasta mi- a venit pe 7 dimineata am avut o pata maronie iar pe la jumătatea zilei mi- a curs cat de cat normal deja a 2 zi dimineata...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Alexandru_Denis_2003
în 20 Februarie 2018 | Alexandru_Denis_2003 întreabă:

Avem o problema cu tata in familie, mama lui munceste in Italia si de la un timp ii trimite bani pentru ca da examenele de sofer de tir e de atunci tata e numai pentru el, cand merge in oras cu mama o ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
PanaitAnaSofia
în 6 Februarie 2018 | PanaitAnaSofia întreabă:

Cum o pot convinge pe mama sa ma mut la alta școală? Motivele mele pentru care vreau: 1.E mai aproape 2.Se învață de dimineață și o să am mult mai mult timp 3. Vreau să mă mut cu o colega,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
CristinaMihaelaMara
în 2 Februarie 2018 | CristinaMihaelaMara întreabă:

Imi urasc mama. Mereu imi strica cheful la orice,ma cearta mereu, imi da palme si ma ameninta. Cum as putea sa o fac sa inceteze?

5
Răspunde Raportează
Iunix
în 30 Ianuarie 2018 | Iunix întreabă:

Salutare, voi ați fost bătuți când erați mici până v- ați pişat pe voi la propriu? Ce părere aveți despre o " mamă " care îşi bate copilu de 7 ani până se pişă pe el la propriu şi îi...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Andrey818
în 28 Ianuarie 2018 | Andrey818 întreabă:

Salut.vreau sa profit putin avand in vedere ca aici sunt multi tineri. vreau sa va spun despre avort si cat de periculos este.de exemplu daca o prietena de a ta ramane gravida si vin 10 oameni si ii zic...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Mezin_Ani-Mari_1996
în 27 Ianuarie 2018 | Mezin_Ani-Mari_1996 întreabă:

Sunt insarcinata iar in luna septembrie a anului 2018 trebuie sa nasc. Pot beneficia de indemizatia pentru cresterea copilului daca m- am angajat in luna martie 2016 si mi- am intrerupt contractul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Pisimiau
în 22 Ianuarie 2018 | Pisimiau întreabă:

Am o întrebare... Tata trebuie sa se ducă la ședința la sora mea și diriginta ei e profa mea de mate. M- am înscris la olimpiada dar am renunțat și nu i- am zis lui tata...ce sa fac? Mă tem că...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Davinna
în 18 Ianuarie 2018 | Davinna întreabă:

Buna dragilor! Ma ajuta si pe mine cineva cu niste nume dragute, interesante, rare de fete?

11
Răspunde Raportează
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Aurel100009
    trimisă acum 23 ore

Aurel100009 întreabă:

Am vazut pe OLX si pe Facebook ca sunt persoane care vand dacii 1310 foarte vechi la niste sume de bani uriase, stau si ma gandesc, acum in anul 2026 cine este prost sa dea bani pe o dacie 1310? In anunturi...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • Mirela0522
    trimisă acum 17 ore

Mirela0522 întreabă:

Hei, am nevoie de un sfat, o vorba buna, un prieten chiar.Trec printr- o perioada grea, confuza, de autocritica, depresiva as putea spune. Povestea mea e una ff lunga, va multumesc in avans acelora care...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • anonimusszkkkhhf
    trimisă acum 18 ore

anonimusszkkkhhf întreabă:

De ce este atat de greu sa iti gasesti un loc de munca? Stiu ca poate acum e o perioada moarta, dar nici cei care au nevoie nu vor sa ma primeasca. Am terminat liceul anul trecut, mi- am luat un ...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • Eva1997
    trimisă pe 14 Ianuarie

Eva1997 întreabă:

Bună ziua! Ce pot sa fac sa scap de starile de derealizare/depersonalizare. Le aveam din 2012 de la varsta de 8 ani cand ma uitam in oglinda, iar anul acesta sunt mai puternice. Pe 28 decembrie 2025 ...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.959
  • Întrebări: 3.955.229
  • Răspunsuri: 17.670.609
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 47 minute
Ce zici de un quiz?
Hip Hop Romanesc

Hip Hop Romanesc

In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.

Start quiz
Categorii
  • 652.115 Adolescenţi
  • 55.631 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.905 Auto & Moto
  • 144.272 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.139 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.462 Conversaţii