TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Parenting

Parenting

• 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
Laura_Lory_1986
în 30 Decembrie 2015 | Laura_Lory_1986 întreabă:

Am o mica intrebare. La ce desene se uita azi copii de gradinita? Dau eu niste exemple: Doctorita Plusica si Sofia Intai. Stiti si alte desene asemanatoare care se bucura de popularitate printre...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
ANELISSEandCOSMINA
în 28 Decembrie 2015 | ANELISSEandCOSMINA întreabă:

In timpul vacanței de acum la scoala se lucrează la secretariat?

5
Răspunde Raportează
MonaiGabriela
în 20 Decembrie 2015 | MonaiGabriela întreabă:

Ma doare burta de 2 saptamani si nu stiu de ce, si nu ma doare jos sau in stanga- dreapta, ma doare in mijloc. Cate odata ma inteapa alte ori ma doare sau cate odata ma doare doar cand ma misc. Nu ii...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
12122012
în 11 Decembrie 2015 | 12122012 întreabă:

De ceva vreme ma gandesc sa- mi cumpar o masina si aseara am gasit una excelent. E vorba de un A6 2.5 diesel din 2003, interiorul, exteriorul impecabile, am încercat sa vad cum se descurca ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
MegaTrain
în 9 Decembrie 2015 | MegaTrain întreabă:

Ca si parinti cum considerati ca ar trebui ca cei mici sa- si petreaca timpul pe la calculator? De fapt, e aiurea ce va intreb. Ca stiu ce ar raspunde oricine. Intrebarea e directa de fapt: cat de des...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
iullya07
în 29 Noiembrie 2015 | iullya07 întreabă:

Buna, am si eu nevoie de putin ajutor. sunt o mamica, singura, de baietel, acesta are varsta de un anisor si 2luni... ocupatia mea este sa am grija de el si sa ma ocup de casa, ce alte activitati imi...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Silvia93
în 21 Noiembrie 2015 | Silvia93 întreabă:

Am un verisor de 4 ani care vine in fiecare an de sarbatori la noi Iar aseara in timp ce colora se opreste brusc, se uita la mine si isi da jos pantalonii si imi arata puta...era..cred ca treaza :)))...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
chiftelutacrocanta
în 11 Noiembrie 2015 | chiftelutacrocanta întreabă:

Cum suna mai bine fraza:, , Hai mananca ca trebuie strangem masa, sa- ti faci temele si sa dormi, ca maine ai scoala, , sau, , uite daca mananci, iti promit ca mergem la o plimbare pana la magazin, luam...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
LEOO1997
în 10 Noiembrie 2015 | LEOO1997 întreabă:

Salut dragi membri ai TPU! Stiu ca pare ciudat dar ma simt rau de tot, eu sufar de fobie sociala din cauza ca nu am incredere in mine pt ca toata lumea imi spune ca seman cu tatal meu absolut la orice...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
blondutza92
în 8 Noiembrie 2015 | blondutza92 întreabă:

stie cineva vreun camin ceva pentru un copil de 6 ani pe timp de noapte in Pitesti? Eu lucrez numai de noapte iar sotul este plecat in strainatate.Pana acum am fost ajutata de o prietena care...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Darbuka_Andy_1905
în 4 Noiembrie 2015 | Darbuka_Andy_1905 întreabă:

Daca am varsta de 16 ani si 7 luni. 1.72. Tatal 1.82. mama 1.53... Am sanse sa mai cresc 3 cm? Sa fac 1.75. Mentionez ca am luat si HGH. Hormom de crestere. Si fac putin sport de inaltare. Raspunul cel...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Tha_Denny_1990
Întrebare recomandată în 28 Octombrie 2015 | Tha_Denny_1990 întreabă:

Buna TPU am un bebe de 4 lunisoare si am fost zilele acestea la doctorita pentru vaccin. Ceea ce ma ingrijoreaza pe mine sunt kg, are 8kg 400 doctorita a spus ca nu ar trebui sa ma ingrijorez pentru ca...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Octombrie 2015 |

Fratele meu e foarte orgolios si pierde multe din cauza asta. Are 13 ani imediat, ii zic de ani sa se controleze ca dintr- o vorba spusa asa, aiurea, isi bate joc de tot, dar nu intelege sau nu vrea,...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
lolita147
în 25 Octombrie 2015 | lolita147 întreabă:

TPU! Am 12 ani iar mama lucreaza la o casa de copii cu dizabilitati, e educatoarea lor. Acolo este o fetita mica de 10 ani, dar mintea ei e de 2- 3 ani. Curand e ziua ei de nastere, si nu...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
EuShiAtat69
în 22 Octombrie 2015 | EuShiAtat69 întreabă:

Salut. Cum pot sa imi fac parintii sa ma duca sa fac testul Mensa la sediu? Multumesc.

3
Răspunde Raportează
BelehuzCorneliaAlexandra
în 20 Octombrie 2015 | BelehuzCorneliaAlexandra întreabă:

Buna tuturor.Cunoaste cineva site- uri cu hainute, carucioare, patuturi pentru bebelusi, dar care trimit colete si in strainatate? Ma refer la site- uri care nu au preturi exagerate. Daca ma poate ajuta...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Musa_Diana_1989
în 11 Octombrie 2015 | Musa_Diana_1989 întreabă:

Sunt noua mama si am un copil de 5ani si e prima oara cand are febra si nu ii place siropul vomitq si vreau sa bag un supozitor dar nu stiu cum sa fac chesita asta va rog datimi un raspuns.

6
Răspunde Raportează
Toderas
în 11 Octombrie 2015 | Toderas întreabă:

Bună seara. Am un băiat de 14 ani și cred ca sa îndrăgostit. Am vrut sa vorbesc cu el despre subiectul ăsta, dar nu îi place să mă bag. Zice ca știe el ce face.Nu știu îi rușine sau pur și...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
SofiaAndreea05sofi
în 10 Octombrie 2015 | SofiaAndreea05sofi întreabă:

Bună seara, o întrebare, îmi dați o idee ce pot sa ii dau la băiat sub pantaloni pe timp rece. are 11 ani

13
Răspunde Raportează
Absinthe01
în 7 Octombrie 2015 | Absinthe01 întreabă:

Urmeaza sa nasc in cateva luni si am nevoie de un videofon pentru bebelusi, care se aude foarte tare, intrucat mama mea nu aude bine. Ma ajutati cu idei?!

2
Răspunde Raportează
fictivul
în 5 Octombrie 2015 | fictivul întreabă:

În cazul unui părinte singur, un bebeluș poate fi lăsat singur o jumătate sau cel mult o oră până mergi să faci cumpărăturile necesare în timp ce acesta doarme?

11
Răspunde Raportează
Întrebare recomandată în 28 Septembrie 2015 | AvatarBubu întreabă:

Care este regiunea insulara unde parintii cred ca mama si tatal unui copil nu trebuie sa se joace cu micutul.Adultii au mare grija de puii lor, insa cind vine vorba despre joaca, ei ii lasa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
oanaana14
în 28 Septembrie 2015 | oanaana14 întreabă:

Am un bebe de 11 luni si jumatate, de 2 saptamani nu- i mai dau suzeta, dar cand il culc plange muult pana adoarme fie in brate fie in pat langa mine, cand avea zuzeta il puneam singur in patut...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Daniela871
în 24 Septembrie 2015 | Daniela871 întreabă:

Buna dragelor! Vreau sa cumpar pentru fartiorul meu un tarc de copii dar sincera sa fiu nu sunt sigura de care sa iau! M- am uitat pe mai multe site- uri si am gasit un magazin ilbambino dar nu ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Daniela871
în 3 Septembrie 2015 | Daniela871 întreabă:

Va salut pe toti! Am si eu nevoie de ajutorul vostru! Vreau sa ii iau fratiorului meu mai mic un tarc de joaca! Am tot cautat in special pe internet si nu m- am hotarat ce model sa iau! Am gasit doua...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
bibi5961
în 27 August 2015 | bibi5961 întreabă:

Fetita noastra are 10 zile, mananca la piept insa mananca foarte putin, de foarte multe ori adoarme in timpu alaptarii, din sticluta a mancat foarte mult cand i~am dat, si decis sa- i dam...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Andreea58643
în 20 August 2015 | Andreea58643 întreabă:

Buna dimineata TPU! Sunt mama a unui copil complicat..As vrea sa spun mai intai ca o sa contactez si un psiholog, dar as vrea sa cer parerea si unor parinti.Andrei, baiatul meu, are 12 ani.De la 10...? (mai mult)

40
Răspunde Raportează
bibi5961
în 19 August 2015 | bibi5961 întreabă:

sunt proaspat tatic si maine sau vineri trebuie sa imi iau comorile acasa. e prima oara asa ca nu stiu foarte multe detalii, as vrea sa stiu cum e mai bine sa o iau de la spital, in scoica?...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 August 2015 |

Hei TPU, care firma este mai buna? Nutricia, Nestle sau Milupa? Din cate stiu Milupa colaboreaza cu Societatea Romana de Pediatrie, iar Nestle cu Organizatia Mondiala a Sanatatii? Care este cea mai ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Cuseru_Ana_1984
în 21 Iulie 2015 | Cuseru_Ana_1984 întreabă:

Ragele mele mamici de fetite, voi cum ati procedat cand a venit vorba de pus cercei? http://www.totuldespremame.ro/forums/topic/cand-se-pun-cercelusii-la-fetite?

4
Răspunde Raportează
Gbt
în 20 Iulie 2015 | Gbt întreabă:

as dori si eu sa stiu daca pot primi indemnizatie, vreau sa raman insarcinata. Eu am terminat liceul anul acesta, m am angajat pe 08.07. 2015 si m am inscris si la facultate dar nu la zi, as ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
fictivul
în 12 Iulie 2015 | fictivul întreabă:

Salutare. Pe vreme bunicilor si a strabunicilor cand nu prea existau formule de lapte mai deloc, copii care nu aveau acces la laptele de mama, ce lapte beau? Nu cumva cel de vaca? Pentru ca nu cred...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 8 Iulie 2015 |

Vreau sa va intreb cum va schimba un copil viata? Vorbesc din punct de vedere economic, social. Emotional ma gandesc ca e fericirea suprema. Am prietene care desigur afirma ca nu ar schimba nimic insa...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
fictivul
în 4 Iulie 2015 | fictivul întreabă:

Cand e bine sa afle un copil ca e adoptat?

32
Răspunde Raportează
IonutCG90
în 27 Iunie 2015 | IonutCG90 întreabă:

Salut TPU, Daca ar trebui sa oferi un singur sfat unui copil despre viata, care ar fi ala?

22
Răspunde Raportează
GradinitaCastel
Întrebare recomandată în 24 Iunie 2015 | GradinitaCastel întreabă:

Unde gasesc gradinita buna in Pantelimon, Bucuresti?

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iunie 2015 |

Care e varsta ideala de a deveni mama?

28
Răspunde Raportează
Mayar
în 18 Iunie 2015 | Mayar întreabă:

Pro sau contra? Comenteaza • Eu nu am vrut să îmi învăţ copilul să citească, aşa că Eu obişnuiam să îi citesc noaptea şi să închid cartea când ajungeam la partea cea mai interesantă....? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
amaadina
în 14 Iunie 2015 | amaadina întreabă:

Va salut pe toti! Am si eu o intrebare si sper sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Cu cat se plateste un babysitter pe ora sau pe zi? Ce atributii are?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 12 Iunie 2015 |

Ce parere aveti? E mult mai greu sa cresti doi copii, in loc de unul singur, in zilele noastre?

27
Răspunde Raportează
vladutzu09
în 11 Iunie 2015 | vladutzu09 întreabă:

Copilul meu nu merge la scoală. Ce pot sa fac?

17
Răspunde Raportează
Daniela871
în 10 Iunie 2015 | Daniela871 întreabă:

Va salut pe toti! Sora mea a nascut de curand si vreau sa ii fac o surpriza pentru cel mic sa ii iau un carucior si sincer nu stiu de care sa iau! Am tot cautat pe internat ca nu am timp sa umblu prin ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
ON_Rock_1991
în 9 Iunie 2015 | ON_Rock_1991 întreabă:

Intrebare. Unui copil de 3 saptamani, pot sa ii schimb laptele praf de la o marca la alta?

1
Răspunde Raportează
Amyns
în 4 Iunie 2015 | Amyns întreabă:

Cum atragi un copil aflat la varsta de 2 ani(fetita) ca sa te indrageasca, sa puteti empatiza? Cum ii intri pe sub piele si cum sa te comporti cu el, a.î. sa- si doreasca sa- si petreaca tot mai mult...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
baball
în 4 Iunie 2015 | baball întreabă:

Stie careva daca ai un copil in Anglia, cat este alocatia pentru un copil (care se naste acolo )? Multumesc!

2
Răspunde Raportează
CodrutEnergy
în 23 Mai 2015 | CodrutEnergy întreabă:

Hey. Voi in copilarie ati dormit cu parintii? Poate o stiti pe acrita Milla Jovovich. Are doua fetite, una de 7 ani si cealalta e bebelus. Recent a vorbit despre cum ea si sotul ei obisnuiesc sa...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
sagapo2015
în 16 Mai 2015 | sagapo2015 întreabă:

Voi care sunteti mamici cum va descurcati cu puiutii vostri? Adica e frumos sa fii mama dar e si o responsabilitate foarte mare.Adica uneori simti ca o iei razna si iti trebuie o pauza lungaaa.Nu ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Park1Suin
în 12 Mai 2015 | Park1Suin întreabă:

De ce tot mai multi parinti accepta metoda occidentala de educare a copilului : daca el e medic, fiul sau fiica lui neaparat trebuie sa- i calce pe urme? Voi nu credeti ca e nedrept? La urma urmei, ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
veronique122003
în 3 Mai 2015 | veronique122003 întreabă:

Voi ca si parinti v- ati da copilul in varsta de 12 ani la scoala internationala Le rosey din Elvetia? Este cea mai scumpa scoala din lume cu taxa de 80.000 $ pe an. Am o situatie financiara foarte...? (mai mult)

41
Răspunde Raportează
Maryaaaaaaa
Întrebare recomandată în 30 Aprilie 2015 | Maryaaaaaaa întreabă:

Buna fetelor! Am si eu nevoie de micul vostru ajutor! Vreau sa ii iau nepotelului un carucior. E mititel are 6 luni si am gasit acest carucior https://www.ilbambino.ro/carucior- nou- nascuti- kangwee- ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 15 ore

9PM întreabă:

In toate tarile UE a crescut cu 70-80% la proprietăți impozitul? Sau doar la noi?
    22 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 19 ore

LisaJulie întreabă:

Mi se pare ca mulți oameni care spun ca vor, , suveranism" nu înțeleg o chestie : Nu exista asa ceva, suntem în secolul XXI, lumea este unita, chiar și țări precum Coreea de Nord, Iran, ...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 16 ore

9PM întreabă:

Ce s- a întâmplat cu tipa blonda ce se crede mai frumoasa decât Britney Spears? Și se crede și geniu și carismatica și spirituală? Își dă singura calde că e cea mai faină, da nu are decât...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 16 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Mai deci i- a plătit foarte mult de data asta partidul AUR și ACT împreună cu Claudiu Târziu sa iasa sa protesteze! Eu chiar acum ma uit la imaginile de la protestul pentru legea împotriva xenofobiei,...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.973
  • Întrebări: 3.955.254
  • Răspunsuri: 17.670.877
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 40 minute
Ce zici de un quiz?
Mitologie greaca

Mitologie greaca

Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!

Start quiz
Categorii
  • 652.118 Adolescenţi
  • 55.632 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.904 Auto & Moto
  • 144.272 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.139 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.468 Conversaţii