TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Religie

Religie

• 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
Meme10Memu
în 30 Ianuarie 2021 | Meme10Memu întreabă:

Iisus si- a sacrificat viata in trup din carne pentru ca oamenii, care se caiesc si se intorc la Dumnezeu, sa recastige viata vesnica in carne si oase. Asta e o dovada ca omul nu are un suflet nemuritor...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MoReD507
în 30 Ianuarie 2021 | MoReD507 întreabă:

bunicul meu avea 2 ceasuri mechanice mari de perete, el a decedat foarte recent si ca prin minune ambele ceasuri refusa sa mai functioneze, ceasurile sunt foarte vechi dar nu s- ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
RebbiRebi
în 30 Ianuarie 2021 | RebbiRebi întreabă:

Bună ziua, As avea și eu o întrebare..de ce in timpul Sfintei Liturghii la catolici se plimba niște bărbați(sunt in sluja bisericii) in biserica pentru ca oamenii sa le pună bani in niște coșuri? ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Ianuarie 2021 |

Daca Dumnezeu cunoaste viitorul, de ce in fiecare zi, conform biblie, fiecarei fiinte de pe pamant i se scrie intr- o carte ce a facut in ziua respectiva? Daca El stie ce vei face in ziua X, de ce...? (mai mult)

79
Răspunde Raportează
Domexd
în 30 Ianuarie 2021 | Domexd întreabă:

De ce Iisus Hristos este atât de Dulce printre pământeni? https://youtu.be/wbdtqaBkOpI

6
Răspunde Raportează
Domexd
în 30 Ianuarie 2021 | Domexd întreabă:

Unde găsesc o icoană cu Sf.Arhanghel Rafael sau Rafail dar mai ieftine, pe net? Este Îngerul Sănătății și Vindecării și se spune că dacă te rogi la acest Înger îți va da sănătate, ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Domexd
în 29 Ianuarie 2021 | Domexd întreabă:

Nu- i așa că creștinismul e cea mai frumoasa religie? Mândru că am devenit creștin. Daca as fi sa zicem prin absurd undeva la putere în fruntea țării as face din tara asta o țara cu regim teocratic...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
MosCraciun88
în 29 Ianuarie 2021 | MosCraciun88 întreabă:

Bună TPU! Sunt ateu și mă simt nefericit pentru că nu pot spune asta persoanelor din jurul meu deoarece mă vor ură! Ei nu pot înțelege că de mic am avut indoieli în privinta existenței divinităților,...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Meme10Memu
în 29 Ianuarie 2021 | Meme10Memu întreabă:

Cine e atat de nebun incat sa creada ca fara Dumnezeu lumea ar prospera cu adevarat, fara razboaie, fara boli si fara moarte; ca omul ar fi fericit 100% fara Dumnezeu?

1
Răspunde Raportează
Domexd

Pot sa chem preotul acasă să mă spovedească și împărtășească ținând cont că am anumite probleme de sănătate și nu chiar ușoare? Cum fac, ce trebuie sa fac? Mă costă ceva oare? Nu m-...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AdiAditzu1998
în 29 Ianuarie 2021 | AdiAditzu1998 întreabă:

Am o problema grava foarte grava gen am ganduri din astea negative daca moare nu stiu cine, sa moara nu stiu cine, si imi apare in imaginetie o anume casa cu mortul in ea sau de exemplu daca se nimereste...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Domexd

De ce viața este intr- atat de grea? Nu putea fi mai ușoară daca tot e un dar divin? Eu m- am chinuit in viața asta, de mic m- am chinuit fiind prea neîndemânatic dar foarte bun la școală la învățat,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
OctavianDanielMaria
în 29 Ianuarie 2021 | OctavianDanielMaria întreabă:

Credeti ca era necesar un proces impotriva Bisericii, in legatura cu crimele ei din evul mediu? Inchizitia, cruciadele, etc. Ca procesul de la Nuremberg.

11
Răspunde Raportează
Domexd

Eu ca și președinte as pune numai icoane cu Iisus Hristos în scoli, spitale și instituții publice și aș pune mai multa învățătura/materie despre Iisus Hristos și viața Sa precum și învățăturile...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
OctavianDanielMaria

De ce le bagati la copii in cap religia si in ce sa creada? Parca Dumnezeu era atotputernic, nu? Atunci de ce nu poate sa atraga copiii de partea lui fara sa le mai bage parintii in cap in ce zeu sa...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Domexd

Ce melodii creștine sa îmi pun că ton de apel dar sa sune cat de cat frumos și potrivit? Voi. S aveți? Daca aveți ton de apel creștin.

4
Răspunde Raportează
Domexd

V- ar tine să puneți tonul asta de apel la telefonul vostru mobil? https://youtu.be/XdzAe1_yv2k De ce da? De ce nu? Daca nu, va rușinați de Iisus Hristos? Eu inca mă gândesc ce ar fi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Ianuarie 2021 |

Daca Dumnezeu cunostea viitorul, de ce a mai ispitit pe Adam si Eva cu Pomul Cunostintei Binelui Si Raului? Nu ne duce pe noi în ispita. De ce ispita in mijlocul gradinii si nu la marginea ei, ca ...? (mai mult)

76
Răspunde Raportează
OctavianDanielMaria

Daca dispare rasa umana, dispar Satana si Dumnezeu(mor)?

13
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Ianuarie 2021 |

Salut, stiu ca suna ciudat dar ceea ce o sa va spun sa nu credeti ca sunt nebun sau ceva de genul! Am visat un demon, pe lilith avea pentagrama întoarsă în frunte si o sărutam foarte sălbatic si...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Domexd

Am aflat că pot muri în somn oricând.Pentru că am apnee in somn.Sunt distrus, asta mi- a pus capac și vorbesc foarte serios.Mi se oprește respirația in somn și mă trezesc, sunt diagnosticat ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Domexd
în 28 Ianuarie 2021 | Domexd întreabă:

Dati- mi o speranță, o carte care da multa speranță. Pentru că aflat că pot muri oricand subit in somn.Stiu că Biblia da, dar uneori mi se pare greu de înțeles, îmi plac cărțile pe înțelesul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Domexd

Daca nu sunt adventist ci ortodox pot face un curs prin corespondenta la ei prin Sola Scriptura?

3
Răspunde Raportează
Domexd

Voi vă doriți viața veșnică?

3
Răspunde Raportează
Domexd

Spuneti- mi din ce ați citit ce este după viața dacă mai este viața caci eu am o șansă medie nici mare dar nici mica sa mor cyrsnd in următorii ani deci din ce ați citit cam ce ați aflat că ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Domexd

Voi cum v-ați pregăti pentru moarte?

2
Răspunde Raportează
Domexd

Ce ai face in ultimul an de viață dacă ai ști că e ultimul? Întreb fiindcă ma apropii tot mai mult de cealaltă dimensiune fiindcă mi s- au mai adăugat 2 diagnostice fizice de la doctor:, apnee...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Domexd

Din cursurile spirituale de la librăria Sola Scriptura din cele cele 7 care sunt pur spirituale și religioase mă aleg cu ceva spiritual pentru suflet? Sau sunt prozelitism ieftin?

1
Răspunde Raportează
Domexd

Ce părere aveți de școlile adventiste gen Institutul Sola Scriptura și librariile lor unde se fac și cursuru gratuite despre religie, sănătate, nutritie, familie etc Eu m- am înscris astăzi prin...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Domexd

Care e adresa Institutului Sola Scriptura Principal din București?

1
Răspunde Raportează
Domexd

Cum se procedează cand faci curs online de la Sola Scriptura? Știu site- ul pe care îl faci dar cum rezolvi testele și parcurgi cursul și cum vad aceia că ai terminat cursul online, că nu înțeleg,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Domexd

Oare ce secrete ale sănătății o sa aflu în cursul de la adventiști la care m- am înscris poștal chiar azi? Căci așa se numește cursul Secretele sănătății.Ce secrete ale sănătății...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
silentnoise9
în 28 Ianuarie 2021 | silentnoise9 întreabă:

Pentru ce permite Dumnezeu existenta raului?

18
Răspunde Raportează
mentholinks
în 28 Ianuarie 2021 | mentholinks întreabă:

De ce nu-si respecta Isus familia? Cand maicasa si fratii lui voiau sa vorbeasca cu el, el a spus ca n-are nicio treaba cu ei, ci ucenicii sunt familia lui.

8
Răspunde Raportează
Domexd

Daca as fi președinte as instaura creștinismul că regim de stat în România.Ce părere aveți? Ar fi bine? Ar fi rău?

8
Răspunde Raportează
Domexd

Unde este școala/librăria Sola Scriptura în Galați?

1
Răspunde Raportează
Domexd

In 2000 a fost SANSA cea mai mare a României când a candidat Vadim Tudor intrând în turul II împotriva lui Ion Iliescu iar românii nealegandu- l pe Vadim Tudor că președinte au ratat marea șansă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Domexd
în 27 Ianuarie 2021 | Domexd întreabă:

Nenorocitul de satan sau mizeria aia numita diavol, lucifer, vrajmas, necurat chiar nu are ceva mai bun de făcut decât să chinuie și să ispitească oamenii vrând să îi ducă la pierzare? E un ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Domexd

Iisus Hristos este Dumnezeu Adevărat iar dumnezeul VT, Iahve este un abominabil, sălbatic si zeu brutal și răzbunător. Tu nu ai văzut brutalitati făcute de marele Iahve al tău din VT? Sunt chiar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mentholinks
în 27 Ianuarie 2021 | mentholinks întreabă:

De ce sa ne ceara Dumnezeu socoteala pentru pacatele noastre?

7
Răspunde Raportează
fllu07
în 27 Ianuarie 2021 | fllu07 întreabă:

Astăzi, 27 ianuarie, când oamenii își amintesc de ororile holocaustului, de categoriile de oameni măcelariți de Hitler si ideile lui, vreau sa va intreb daca sunteti de acord, sau daca vi se...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Domexd

Maine seara mă duc la un curs la adventiști care se numește "Secretele Sănătății". Oare chiar voi afla secretele sanatatii? La modul cel mai sincer.As avea nevoie de sănătate.

1
Răspunde Raportează
Domexd

Daca l- am înjurat pe diavol, vrăjmaș, lucifer cum vreți să îi spuneți într- o seară pentru faptul că îmi dă gânduri intruzive, rele, negative (TOC in termeni medicali) care îmi fac viața...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Domexd

Cum sa fii un căutător spiritual de succes? Adică să Îl găsești pe Dumnezeu, pacea și fericirea pe care o dă El.

2
Răspunde Raportează
Domexd
în 26 Ianuarie 2021 | Domexd întreabă:

Daca fac cursul de nutriție de la Institutul Sola Scriptura, online sau prin corespondenta pot fi macar "medicul" nutriționist al familiei, rudelor și cunoscutilor mei? O întrebare pe cat de sinceră...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
daniel696996969
în 26 Ianuarie 2021 | daniel696996969 întreabă:

Cum se alege icoana la cununie si ce se face cu icoana dupa cununie? Unde trebuie sa o tii?

2
Răspunde Raportează
necunoscuta123
în 26 Ianuarie 2021 | necunoscuta123 întreabă:

Ce înseamnă dacă visezi o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult? (Sora)

2
Răspunde Raportează
Teffan
în 26 Ianuarie 2021 | Teffan întreabă:

Cum se impaca crestinismul cu practicile pagane care au supravietuit vremii? Avem doua realitati: 1. pe de- o parte, riturile pagane creștinate, incluse in sarbatori care comemoreaza episoade biblice,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim4536
în 26 Ianuarie 2021 | anonim4536 întreabă:

Https://youtu.be/WSZD9lmhUY4 In videoclip un crestin spune cum va veni apocalipsa si explica prin profetiile implinite si pare destul de credibil, aduce niste orgumente credibile si el sustine prin niste...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Domexd
în 26 Ianuarie 2021 | Domexd întreabă:

Consideri că creștinismul e cea mai buna religie sau e cea mai mare a importanta? Daca e sa ne luăm după numărul de adepți din toate timpurile de când a apărut de acum 2000 ani creștinismul e...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Aurel100009
    trimisă acum 13 ore

Aurel100009 întreabă:

Intr- adevar aici in Romania oamenii chiar sunt rai si invidiosi, am auzit de la alte persoane ca inainte de 1989 oamenii nu erau asa, erau buni, civilizati, respectuosi, chiar se ajutau unii pe altii,...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 8 ore

9PM întreabă:

Cum poți scăpa de sindromul perfecțiunii? Sa fii tu însuți 100%?, sa nu simți nevoia să mulțumești pe toată lumea pentru a fi acceptat? Sa nu îți pese când te faci de ras, sau faci o gafă?...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • FreddieM
    trimisă acum 10 ore

FreddieM întreabă:

Am greșit categoria și a trebuit să pun iar intrebarea. Credința sincera în dogmele religioase/Dumnezeu, poate influența/compromite luarea unei decizii neutre și imparțiale? Cheers
    7 răspunsuri
  • AndreiAdrian028
    trimisă acum 19 ore

AndreiAdrian028 întreabă:

Cum vi se pare ca o persoana cu handicap sa fie platita atat de putin modic, in timp ce afaceristii nu mai stiu ce sa faca cu banii? Asta este guvernare de dreapta? Daca esti bolnav si nu mai stii de ...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.316
  • Întrebări: 3.954.113
  • Răspunsuri: 17.660.424
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 49 minute
Ce zici de un quiz?
Oameni si realizari

Oameni si realizari

Stii oare cui trebuie sa multumesti pentru internet, telefon mobil, bec sau televizor? Hai sa vedem

Start quiz
Categorii
  • 652.075 Adolescenţi
  • 55.606 Afaceri & Financiar
  • 22.874 Artă şi Cultură
  • 72.856 Auto & Moto
  • 144.255 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.100 Carieră
  • 20.357 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.284 Conversaţii